HomeViestejäBrenda Hoffman14.9.2020 - Ritsan kanssa atomisotaan

14.9.2020 - Ritsan kanssa atomisotaan

RITSAN KANSSA ATOMISOTAAN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
14.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Vaikka olemme aiemmissa blogeissa puhuneet tarpeestanne olla oikeassa, haluamme selittää, miksi niin on ja miksi se ei ole enää sopivaa.
 
Kun elitte 3D-pelkomaailmassa, tarvitsitte jaottelua ylläpitämään pelkorajanne. Vaikka nuo rajat saattoivat vaihdella vähän, olitte enimmäkseen syventyneet hyvään ja huonoon. Kumpikaan niistä ei ollut helppo paikka, sillä niiden jotka olivat oletettavasti hyvissä osissa, täytyi jatkuvasti olla valppaana, etteivät huonoissa osissa olevat tunkeutuneet heidän alueelleen. Sama päti vastakkaiseen paikkaan.
 
Lopulta 3D-ihmiset olivat aina varuillaan siitä mahdollisuudesta, että vastapuoli ottaa valtaansa heidän elämänsä. Sen tuloksena ihmiset olivat uupuneita ennen tämän siirtymän alkamista, odottaessaan, että vastapuoli iskee kyntensä heidän olemiseensa tai näkökulmaansa.
 
Jotain samanlaista tapahtuu nyt eturintamassa, mikä saa ne kaikki, jotka pysyvät edelleen 3D-huolien vankina, olemaan varuillaan ja kieltämään kaiken, mikä ei varmista, että vastakkainen näkemys ei tunkeudu heidän huolellisesti rakennetun puolustuslinjansa läpi.
 
Monet teistä näitä materiaaleja lukevista ovat taas kerran siinä 3D-tilassa, että suojelette itseänne ja muita niiltä, joilla on erilainen näkemys. Anturinne ja koko olemuksenne on uppoutunut "taistele tai pakene" -reaktioon.
 
Sellaista ei enää tarvita, sillä olette jääneet eläkkeelle. Ette ainoastaan maailman pelastamisroolistanne, vaan myös tarpeestanne olla huolissaan siitä, että muut saattavat olla suurempia tai vahvempia kuin te. Epämääräinen lause, jolla on monia merkityksiä, sillä luultavasti olette huolestuneempi erilaisista uskomuksista ja käsityksistä, kuin jostain fyysisestä vammasta. Peloista jotka ruokkivat 3D:n "taistele tai pakene" -mallejanne.
 
Sitä ette ole vielä oivaltaneet, että te olette voimakkaampi, kuin yksikään käsitys tai paha tahto. Olette universaali enkeli. Ja on aika alkaa käyttäytyä sen mukaisesti.
 
Riittää jo sen itkeminen toisille, että teidät ottaa valtaansa tämä tai tuo mörkö. Riittää jo tarpeenne eristäytyä, jotta voitte ylläpitää uuden statuksenne. Avatkaa ovet. Avatkaa ikkunat. Teidän ei enää tarvitse kyyristellä nurkissa. Eikä teidän tarvitse fyysisesti poistaa "pahoja tyyppejä". Tällainen toteamus pelottaa teitä, sillä ette kykene melkein hyväksymään mitään muuta kuin auringonpaistetta.
 
Se on kuin ritsan tuomista atomisotaan. Tämä toteamus ei merkitse, että sota on vääjäämätön. Se on vain esimerkki siitä, miten paljon voimakkaampi olette kuin mikään mörkö, jonka pystytte loihtimaan. Ja tällä hetkellä useimmat teistä loihtivat tuhansia mörköjä. Niitä on tuolla ja tuolla ja tuolla. Koko ajan olette turvallisesti kietoutuneet omaan elämäänne – eristäydytte sitten tämän covid-jakson aikana tai olette epäluuloinen niiden suhteen, jotka tekevät sen.
 
Ymmärrättekö, miten rajoittavia uskomuksistanne on tullut ja sen myötä toimistanne? Olette niin sotkeutuneet mörköjen löytämiseen ja tuhoamiseen, että teillä ei ole aikaa levätä tai löytää iloanne.
 
Jotkut teistä eivät pidä tästä ajatuksesta, sillä vastaatte, että te suojelette kotianne tulipaloilta tai jollain rakkaallanne on covid tai ettei noita liberaaleja tai "vaihtoehto-oikeistolaisia" voi hillitä. Kaikki tekijöitä jotka on suunniteltu teidän palaamiseksi takaisin 3D-pelkoihinne.
 
3D huutaa, haukkoen viimeisiä pelkohenkäyksiään, kun se palaa pois Maasta. Nuo 3D-huudot ovat niin kovia, että ne tekevät kuuroksi ja pauhaavat kovempaa, kuin mikään suloinen linnunlaulu tai lapsen nauru. Tämä saa teidät – universaalista enkelistatuksestanne huolimatta – sivuuttamaan kaiken, mitä on suoraan omassa elämässänne. Saa näkemään tulipalot, mutta ei uuden elämän parantavia ihmeitä. Näkemään vihan, mutta ei rakkauden kipinöitä, jotka ovat levinneet 3D-elämään ja nyt alkavat pauhata takaisin.
 
Tämä on uusi maailma.
 
Käynnistätte uutta elämäänne uudessa maailmassanne loppuun kuluneilla 3D-peloilla ja -ahdistuksilla. Se ei tarkoita, että olette huono tai typerä tehdessänne niin – se on vain ajan haaskausta tässä kauniissa ympäristössä, täysin toimivan universaalin olemuksenne kera. Sallikaa itsenne pyrähdellä eri aikoihin maaelämissänne, vierailla muissa ulottuvuuksissa tai taajuuksissa, tai matkustaa muihin Maa-paikkoihin ilman niitä fyysisiä välineitä, jotka uskotte välttämättömiksi.
 
Useimmat teistä vaikeroivat, etteivät kykene mihinkään edellä mainitusta asioista. Että olette Maassa, ja Maassa koetaan niin paljon tuskaa ja vihaa, että tekään ette pysty katsomaan sen yli. Ahaa, tuo vanha fraasi: "Mutta äiti, kaikki muutkin tekevät niin, joten miksen minä voi?"
 
Kyllä, useimmat maan asukkaista osallistuvat tähän viimeiseen pelkohenkäykseen, ja niin on syystä. Toisen ja sen jälkeisten aaltojen tarvitsee kokea täysin tuo pelko, jotta he ymmärtävät, miten se muutetaan. Monet toisessa, kolmannessa ja myöhemmissä aalloissa eivät ole luultavasti kokeneet yhtä monta Maa-elämää kuin te – tai yhtään Maa-elämää. Heitä siis kiehtovat nuo pelot, kun heillä ei ole teidän, edelläkävijöiden, pelkomuistipankkia.
 
Kuulette, näette tai koette pelkoa ja 3D:n traumaperäinen stressihäiriönne alkaa vaikuttaa, ja se saa teidät tulemaan ylidramaattiseksi siinä, miten kamalaa jokin on. Toisen, kolmannen ja myöhempien aaltojen edustajat huomaavat samat asiat kiinnostuksen ja sellaisten ajatusten kera kuin: "Se on mielenkiintoista. Mietin, miksi he tekevät niin ja miten tuota mallia voi muuttaa."
 
Teitä seuraavilla aalloilla ei ole teidän Maa-historiaanne. He eivät ole kokeneet sitä pelkosyvyyttä, jonka te koitte elämä toisensa jälkeen. Nimittäin noille teitä seuraaville aalloille Maa vastaa tiedekokeilua. Edelläkävijöillä kyse on pelottavan menneisyyden elämisestä uudelleen.
 
PÄÄSTÄKÄÄ IRTI. Tämä ei ole teidän "rodeonne". Tämä ei ole enää edes teidän Maanne.
 
Olette siirtyneet pelkän ihmiselämän yli yhdistämällä universaalin ja Maa-olemuksenne. Olette uusi. Ajankohtaiset Maa-pelkonne ovat hyvin vanhoja. Lakatkaa katsomasta ja tuntemasta taaksepäin. Te ette ole enää Maassa niiden syvälle kätkettyjen rajoitusten kera, joita koitte elämä toisensa jälkeen ja joihin olette voineet tarttua vasta nyt.
 
Ainoa tapa parantua on päästää irti peloistanne ja tehdä luottamushyppy itsessänne.
 
Uskotte, että joku tai jokin tuolla pelastaa teidät, tekee elämästänne parempaa. EI! Te olette se. Te olette gurunne ja pelastajanne. Toinen ja myöhempi aalto ovat sisäistäneet tuon ajatuksen. Niinpä he tarttuvat melko rennosti noihin pelkoihin, jotka lähettävät teidät omaan kaninkoloonne, kätketyille pelkoalueillenne. Siitä syystä teidän on niin oleellista keskittyä itseenne.
 
Nuo pelot jotka saavat teidät tuntemaan, että maailma on romahtamassa, ovat pelkästään entisten elämien kertaamista, eikä niillä ole mitään tekemistä nykyelämänne kanssa. Se tulee selväksi vasta sitten, kun sallitte itsenne fokusoitua itseenne ja siihen, miksi pelkonne tulevat pintaan.
 
Sen tekemiseksi teidän täytyy tutkia kaikkea, mikä antaa teille iloa.
 
Paljon tässä uudessa Maassa on toisinpäin tai erilaista, kuin missään Maassa, jonka olette kokeneet. Ilon löytäminen on teidän tapanne parantua.
 
Se mitä nyt koette, on palaamista pelkoonne ja tuskaanne. Kumpikaan niistä ei salli teidän elää rauhassa.
 
Uusi henkilökohtainen neuvonantajanne on ilo. 3D-neuvonantajanne oli tutkia tuskaa tuskan perään. Lukuun ottamatta noita syvälle kätkettyjä kipuja, jotka ovat olleet osa Maa-elämäänne aioneita ja saivat teidät tulemaan Maahan kerta toisensa jälkeen pelkojen kera, jotka vain lisääntyivät jokaisen kuluneen vuoden myötä.
 
RIITTÄÄ JO. Entisiä Maa-pelkojanne ei enää ole. Ja havaitsette niin olevan, sitten kun alatte elää elämäänne ilossa. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >