HomeViestejäBrenda Hoffman13.7.2020 - Uudelleenrakentaminen alkaa

13.7.2020 - Uudelleenrakentaminen alkaa

UUDELLEENRAKENTAMINEN ALKAA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
13.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Tästä päivästä lähtien sitä ei ole enää, mitä oli. Kenties hermoilette ongelmia, joihin ei näytä olevan ratkaisuja – covid-19, politiikka, rahoitus, ismit jne. Tänään on muutoskohta.
 
Vaikka olette luultavasti tunteneet joitain muutoksia, jotka nyt luovat uutta Maatanne, pelkäsitte, että tuhoutuminen jota koitte pelkästään olemalla Maassa, ei koskaan loppuisi. Että huoli ja kaaos kestäisivät ikuisesti universumien päinvastaisista viesteistä huolimatta.
 
Se on oletettavaa ottaen huomioon, että kokemuksenne tässä ja entisissä elämissä ovat kouluttaneet teidät odottamaan pahinta – myös parhaimpina aikoina. Eikä tämä tuhoutumisvaihe ole ollut parhaimpia aikoja. Tosiasiassa pelko ja viha ovat hallinneet. Veli veljeä vastaan. Äiti lasta vastaan. Muutaman rakkauden tai ilon ilmaisemisen kera.
 
Niin se on, että olette miellyttävästi yllättyneet tuntiessanne tai huomatessanne uuden Maan merkkejä siellä täällä. Kenties se on kultainen auringonlasku – ystävällinen sana työtoverilta. Tai kenties jokin palkkio jota olette kauan toivoneet, mutta pitäneet sitä mahdottomana. Alatte tuntea sellaisten kristallilasien maailman, jotka ovat puoleksi täynnä, eivät puoleksi tyhjiä.
 
Toivotte, että tämä autuuden tila – verrattuna jatkuvalta näyttävään 3D-epätoivoonne – ei ole onnenpotku, vaan loputonta ilon elämää teille ja kaikille, jotka haluavat kokea sen.
 
Sellainen on uusi todellisuutenne. Nuo pienet ilon ja autuuden luontaisedut laajenevat, sillä olette ottaneet uuden ratkaisevan askeleen. Entiset ratkaisevat askeleenne ovat olleet enemmän sisäänpäin ohjattuja. On aika laajentaa tuo tietämys, tuo ilo ulkoiseen maailmaan. Ja niin olette laajentaneet vain olemalla oma itsenne.
 
Tietysti huomaatte hieman tuhoa, sillä jälleenrakentamisessa lopullinen tuote vaikuttaa keskeneräiseltä, kunnes sisäseinät ovat valmiit ja piha muutakin kuin savinen polku. Niin se on, että Maan tuhoutuminen on valmis, ja uudelleenrakentaminen alkaa vasta näyttää mahdollisuuksia.
 
Sitä ei välttämättä havaitse huomenna, sillä monet jatkavat tuhoutumisvaiheen suremista. Mutta te tiedätte omassa olemuksessanne, että kaikella on suunta ylöspäin, sillä globaalisti suurin pelko on käsitelty.
 
Monet kysyvät, miten tuo viime toteamus voi olla totta, kun covid-19 raivoaa, ismejä ilmaistaan häikäilemättä ja poliittista steppausta näkyy päivittäin. Aa, se on uuden sisäisen maailmanne ihme ja ilo. Tiedätte vain niin olevan vastakkaisista merkeistä huolimatta.
 
Uudessa maailmassanne uudet ajatukset ja uudelleenrakentamiset eivät vaadi vuosikymmeniä, vaan pelkkiä oivallushetkiä. Teidän ja teitä seuraavien voima on välitön luominen.
 
Niin se on, että tässä päivässä on kyse kykynne hyväksymisestä viimeinkin. Hyvin samaan tapaan, kuin Dorothyn täytyi Ihmemaa Ozissa vain kopauttaa kantojaan yhteen palatakseen kotiin. Ihmemaa Oz, kuten myös muut sadut, olivat merkki luomispotentiaalistanne sitten, kun rohkenisitte uskoa itseenne. Nyt uskotte.
 
Kenties uskotte, että te olette voimakas, mutta mietitte muiden luomistaitoja. Tuollaisesta pelosta päästätte irti tänään. Lopultakin sallitte itsenne tietää, mihin kykenette, ja luotatte, että muut löytävät tai paljastavat saman.
 
Olette universumien voimakas luojaolento. Nyt teidän on aika oivaltaa, että te ette ole yksin, te ette enää elä pelkomaailmassa. Nouskaa ylös tietäen, että toiset seuraavat. Ei pelossa, vaan siinä ilossa, että on aika luoda uutta rauhan ja rakkauden maailmaa. Ja niin te luotte.
 
Ensimmäinen askel tuon maailman luomisessa on muistaa voimanne luoda. Toinen askel on tunnustaa sama voima toisissa.
 
Sallikaa itsenne kopauttaa kantojanne yhteen luodaksenne sen, mitä haluatte. Tietäen syvällä sisällänne, että te ette ole yksin maan päällä tai universumeissa. Että teidän on aika ilmaista täysin, mitä tulitte Maahan tässä elämässä luomaan. Ja tehdä se huolehtimatta, että olette outo tai yksin. Sillä toiset ottavat pian tai ovat ottaneet jo sen saman ratkaisevan askeleen rauhan ja ilon Maan luomiseen.
 
Sallikaa itsenne olla täysin "sinä" huolehtimatta rangaistuksesta tai eristämisestä. Olette nyt "sinä" koko loistossanne. Maarakenteet ovat tuhoutuneet. Te ette ole yksin, kuten olette olleet muissa Maa-elämissä. Ettekä te lisää tuhoa tai tuskaa.
 
Tämä on päivä, jolloin Maan uudelleenrakentaminen alkaa. Päivä jota olette odottaneet aioneita – kuten ovat odottaneet kaikki Maassa. Antakaa ilon suunnittelusta ja uudelleenrakentamisesta alkaa. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >