HomeViestejäBrenda Hoffman29.6.2020 - Voimaanne ei voi siirtää

29.6.2020 - Voimaanne ei voi siirtää

VOIMAANNE EI VOI SIIRTÄÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
29.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Olette vihainen, surullinen ja tolaltanne. Miksi elämässänne on mitään rajoituksia? Ettekö ole uusi olento, jolla on uusia vapauksia? Luultavasti tuntuu siltä, kuin teidät on vapautettu vankilasta, mutta määrätty vain kotiarestiin.
 
Sillä tosiaankin 3D-elämänne oli eräänlainen vankila. 3D:ssä teidän ei sallittu olla täysin "sinä". Niinpä kyseenalaistitte usein tekonne tai ajatuksenne. Ei siksi, että ne olivat vääriä, vaan koska yhteiskunnalliset normit pakottivat teidät oikean käyttäytymisen laatikkoihin. Vaikka halusitte osata tuon käyttäytymisen miellyttääksenne muita, havaitsitte, että sen tekeminen aiheutti usein tyytymättömyyden tunnetta.
 
Nytkin mietitte, oletteko oikeassa, koska useimmat ympärillänne eivät ole samassa paikassa kuin te. Käännytte ikään kuin tähän suuntaan, mutta toiset eivät käänny. Kyseenalaistatte itsenne, kuten luultavasti olette tehneet koko elämänne. Mietitte myös, syyllistyttekö jälleen vääriin toimiin. Sillä eikö elämänne pitäisi olla nyt auringonpaistetta, eikä utuisen harmaata "tee tätä, mutta älä tuota" -aikaa?
 
Ja ne jotka ovat toisessa ja kolmannessa heräämisaallossa, huutavat teitä selventämään omaa tuskansa, puhdistustaan. Sillä te, edelläkävijät, olette ainoita, joilla on kokemus siitä sielun pimeästä yöstä, joka leviää nyt heidän elämänsä joka osaan. Kaikki raivoavat. Jopa taivaanne on täynnä elementtejä maailman muista osista, mikä saa teidät miettimään aurinkoa, jota tarvitsette nyt epätoivoisesti.
 
Sillä ette pysty enää olemaan siinä harmaudessa, joka Maa on ollut maaelämissänne aioneita. Sitä ette luultavasti vielä ymmärrä, että te olette nyt osa eri Maata, kuin muut ihmiset. Teidän uusi maailmanne on täynnä auringonpaistetta, kun taas ne jotka heräävät, pysyvät 3D-maan harmaudessa. He eivät voi ymmärtää tai kokea, mitä te alatte kokea. Melkein kuin he olisivat värisokeita, joten teidän punaisenne ja vihreänne vaikuttavat ruskeilta heistä.
 
Niillä jotka nyt heräävät, on valonkipinä, jota he eivät vielä näe. He tuntevat, että te olette jättäneet heidät pimeään. Ja he uskovat tarvitsevansa teitä pelastamaan itsensä. Vaikka tosiasiassa niiden jotka heräävät, täytyy vain säteillä omaa valoaan kirkkaammin – sitten kun he ovat valmiita tekemään sen.
 
Ne jotka ovat toisessa ja kolmannessa aallossa, eivät ole vielä löytäneet voimaansa, energiaansa. Toisaalta te olette täysin kietoutuneet valoonne – ellette pysähdy kirkastamaan heidän valoaan. On erittäin tärkeää, että te siirrytte suuntaan, joka on iloinen teille. Sillä voitte pysähtyä tai hidastaa, mutta sillä ei ole yhtään vaikutusta kehenkään, paitsi teihin.
 
Ne jotka seuraavat, eivät ole sokeita – heidän täytyy vain avata silmänsä. Ei ole teidän roolinne tai asianne kangeta heidän silmiään auki. Haluavatko he elää pelossa? Se on heidän valintansa. Te olette tehneet omanne.
 
Päätöksenne siirtyä eteenpäin on singonnut teidät uuteen paikkaan, jolla on vähän tekemistä niiden ahdistuksen kanssa, jotka seuraavat. Sallikaa heidän kulkea pelkojensa läpi. Se on ehdottoman oleellista muutaman seuraavan päivän, vaikkei olekaan uusi ajatus.
 
Salaisuuksia joita on pidetty Maan sosiaalisessa verkostossa, paljastetaan tavoilla, joita ette voi vielä kuvitella. Haluatte julistaa vääryyden, ilkeyden ja ei-rakastavat informaatio-osaset sellaiseksi, mihin kaikkien pitäisi tarttua. Havaitaksenne vain, että jotkut välittävät, mutta useimmat eivät. Sillä ne jotka seuraavat, ovat tällä hetkellä kietoutuneempia henkilökohtaiseen puhdistukseensa kuin globaaleihin ongelmiin. Se muuttuu päivässä tai viikossa, kun ne jotka seuraavat, ovat täydemmin hereillä.
 
Asiat joita paljastetaan, eivät ole tärkeitä niille, jotka seuraavat, sillä he ovat keskittyneet sisäiseen työhönsä. Heidän sosiaalisen epäoikeudenmukaisuuden antenninsa tulee esiin muutaman viikon kuluttua. Mutta älkää tällä erää odottako, että teidän vihanne ja kauhunne siitä, mitä paljastuu, koskettaa yhtä syvästi niitä, jotka seuraavat.
 
Teidän roolinne – ja ainoa roolinne – on toimia oman ilonne mukaan. Loppu hoituu itsestään. Tämä universaali suunnitelma on "tihkunut" aioneita. Niin se on, että te valmistauduitte tähän elämään, kuten myös ne jotka seuraavat. Ja vastakkaisesta uskostanne huolimatta myös ne, jotka ovat täysin kietoutuneita 3D:hen. Yksikään ihminen joka on nyt Maassa, ei ole vahingossa. Kaikki järjestivät ennalta oman roolinsa, jotta kaikki loisivat sen kudelman, joka on tämä uusi Maa.
 
Kukaan ei ole sattumalta Maassa tänä hämmästyttävänä aikana. Niin se on, että kaikki esittävät rooliaan täydellisesti, myös te. Mutta teidän tarvitsee nyt uskoa, että niin on. Päästäkää irti siitä, että huolehditte Maasta tai rakkaista. Tietäkää, että he ovat yhtä viisaita kun te, sillä heidän valmistelunsa tätä hetkeä varten eivät olleet vähemmän perusteellisia kuin teidän. Levätkää.
 
Sallikaa toisten löytää tiensä, sitten kun ovat valmiita. Olkaa piittaamatta joskus ylivoimaisesta tarpeestanne töniä toisia eteenpäin tai rajoittaa heidän toimiaan. Olette kaikkivoipa vain omassa elämässänne. Kuten he ovat omassaan. Sallikaa heidän löytää tuo voima. Teidän sekaantumisenne vaikuttaa päinvastoin. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >