HomeViestejäBrenda Hoffman29.4.2019 - Sisäisten ajatustensa paljastaminen

29.4.2019 - Sisäisten ajatustensa paljastaminen

SISÄISTEN AJATUSTENSA PALJASTAMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
29.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Te ette ole enää sellaisia, kuin olitte. Vaikka olette kuulleet tuon lauseen uudestaan ja uudestaan, haluamme korostaa erästä aluetta, jota ette ehkä vielä ymmärrä, sillä uudet toiminnat ja ajatukset pommittavat teitä, kuten myös kaikkia niitä, jotka ovat avoimia uudelle olemukselleen.
 
Huomaatte luultavasti, että voitte "kuulla", mitä toiset eivät kerro teille. Tai tiedätte jotain ilman sanoja. Kumpikaan näistä ei ole yhtään poikkeuksellisempaa 5D:ssä kuin lukemaan oppiminen.
 
Mutta löydätte nämä taidot ymmärtämättä, miksi näin tapahtuu tai pitääkö tuo informaatio paikkansa. Nimittäin 3D-maailmanne oli faktapohjainen eikä se sallinut syvällisiä tunteita, aistimuksia tai huuhaa-viestejä, kuten monet teistä nimittävät niitä.
 
Jotkut teistä ovat huolissaan siitä, että pääsemällä käsiksi kätkettyihin ajatuksiin ja tunteisiin tunkeudutte toisten yksityisyyteen. Muistutamme teille, että silloin kun te tai kuka tahansa otitte ratkaisevan 5D-askeleen, avoimesta kommunikoinnista tuli käytössä olevaa vuorovaikutusta. Niin se on, että ne jotka te pystytte "lukemaan" tai "tietämään" ilman sanoja, ovat antaneet teille sanattoman luvan ymmärtää paremmin heitä tai ovat hyväksyneet avoimuuden osaksi uutta maailmaansa.
 
Joillekin teistä tuollainen avoimuus on henkilökohtaisesti pelottavaa, sillä ette aina tiedä, mitä toiset tietävät teistä. 3D-maaelämissänne kätkitte sisimmät ajatuksenne ja tunteenne jopa niiltä, joita rakastitte kovasti. Tämän tuloksena vain pieni osa siitä, kuka olitte, oli niiden ulottuvilla, joiden kanssa olitte vuorovaikutuksessa.
 
Niin se on, että tämä avoimuus, tämä rehellisyys, on vähän järkyttävää teille. Ei siksi, että olette kamala ihminen, vaan koska sisimmät ajatuksenne ovat olleet kätkettynä hyvin pitkään. Olette huolissanne siitä, että noiden ajatusten paljastuessa olette ilman ystäviä, yksin, surullinen, teitä rangaistaan tai mikä tahansa muu tunne, jonka olette liittäneet todellisen itsenne paljastamiseen maaelämä toisensa jälkeen.
 
Teillä on sisäinen pelko, että todellinen "sinä" ei ole hyväksytty, että teistä tulee vielä eristyneempi, kuin monet teistä ovat olleet muutaman viime kuukauden. Ette usko, että tunteenne ovat riittävän puhtaita, riittävän rakastavia tai riittävän ystävällisiä paljastettavaksi maailmalle. Niin se on, että teistä tuntuu nyt epämiellyttävältä monissa tilanteissa. Ei siksi, että toimitte tai puhutte epäkorrektisti, vaan koska toiset ehkä pystyvät "lukemaan" teitä sanojen yli. Ja riippumatta siitä, miten uutterasti yritätte tutkia maailmaanne ja toisia rakkaudessa, 3D-tapanne kumoavat usein 5D-aikomuksenne.
 
Tietäkää, että te kaikki opettelette yhdessä. Ja aivan kuten te saatte itsenne kiinni siitä, että olette ajatuksissanne enemmän 3D:tä kuin 5D:tä, niin saavat muutkin. Kenties muistatte, miten halventavat termit muista roduista, sukupuolista jne. olivat usein yleistä kieltä teillä ja ystävillänne, kunnes siitä tuli sosiaalisesti mahdotonta hyväksyä. Ettekö lakanneet alun perin käyttämästä halventavia nimityksiä, koska se ollut sosiaalisesti hyväksyttyä? Vaikka uskoitte ensin, että tuollaiset sosiaaliset reaktiot olivat typeriä, lopulta halventavista termeistä tuli epämukavia teille, koska ette enää ajatelleet tai toimineet noilla termeillä.
 
Jotain samanlaista tapahtuu teille nyt. Ensin sen tietäminen, että toiset voivat "lukea rivien välistä" lauseitanne, on epämukavaa – kenties aiheuttaa jopa suuttumusta. Mutta ajan kuluessa tuollaiset taidot, tuollainen vuorovaikutus, tuntuu oikealta ja normaalilta.
 
Olette kaikki noviiseja sen opettelussa, miten vuorvaikutetaan ilman sanoja. Niin se on, että toisinaan muut huomaavat rakkaudettomia ajatuksia säteilevän olemuksestanne, niin kuin te huomaatte saman heistä. Nimittäin kukaan teistä ei ole vielä riittävän perehtynyt tähän taitosettiin vuorovaikuttaakseen ilman epämukavuutta ja muutamia anteeksipyyntöjä.
 
Olette muistamassa, miten ollaan vapaa. Vaikka 3D-ajatuksenne olivat vapaita, tuo vapaus kostautui teille sen piilottamisena, kuka todella olitte, sillä tarve sopeutua joukkoon oli tärkeämpi kuin tarve olla. Sellainen ei ole enää totta – ei ole enää koskaan. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >