HomeViestejäBrenda Hoffman13.4.2019 - Kitistä vai luoda?

13.4.2019 - Kitistä vai luoda?

KITISTÄ VAI LUODA?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
13.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Monet teistä valittavat universumeille, että ne 5D-taidot joita lupasimme teille, eivät toteudu, että me tai te olemme tehneet virheen. Vaikka näin ei ole, niin haluatte uskoa niin, sillä ilman tuota uskomusta teidän täytyy paljastaa itsenne massoille. Ja sitä olette vältelleet lukuisia 3D-elämiä.
 
Nimittäin silloin kun olitte vielä muita taajuuksia ja ulottuvuuksia, mutta olitte kuitenkin Maata, yrititte paljastaa sisäiset voimanne epämiellyttävin tuloksin. Fyysiset rangaistukset joita kärsitte, kolistelevat maamuistoissanne, kannustaen teitä olemaan yrittämättä uudestaan. Niinpä huolimatta niistä taidoista jotka voisivat muuttaa nykyelämänne minuuteissa, päätätte käyttää 3D-taitojanne.
 
Ne jotka huolehtivat pienistä lapsista tai muista, jotka eivät pysty huolehtimaan itsestään, muuttuvat aikanaan, kun nuo huolehtimisvastuut muuttuvat tai siirrytte uuteen vaiheeseen. Te olette lyhyessä odotteluvaiheessa.
 
Tänään puhumme niille, jotka pelkäävät siirtyä 3D-maailmansa yli, 5D-taidoistaan huolimatta. Osutte tähän ryhmään, jos tunnette syyllisyyttä, surua tai vihaa lukiessanne viime lauseen. Nimittäin pysytte paljastumispelossa, vaikka olette sopeuttaneet olemustanne aioneita tehdäksenne sen tässä maaelämässä.
 
Olette 5D-olentoja, jotka valittavat, miten vaikeaa elämänne on ja että jos vain tuo tai tämä tapahtuisi, voisitte täyttää roolinne. Hyvin samaan tapaan, kuin teitte elämästä toiseen 3D:ssä. Syyttäen kaikkia muita paitsi itseänne näennäisistä epäonnistumisistanne tai vihastanne.
 
Toisten syyttäminen on 3D-reaktio, jota esitetään nyt dramaattisesti. Nimittäin aivan kuten ulkoa ohjattu valta pettää, niin tapahtuu myös kyvylle syyttää toisia. Kuten yksi 60- ja 70-luvun koomikkonne julisti uudestaan ja uudestaan piloissaan: "Paholainen sai minut tekemään sen."
 
Jos otitte ratkaisevan 5D-askeleen – ja te otitte – luoda, mitä haluatte, milloin haluatte – ja te voitte tehdä sen – miten voitte syyttää ketään elämästänne? Kuitenkin koko 3D-maayhteiskunnassa syy on liitetty kaikkeen – tähdet, naapurit, poliittiset johtajat, ajat, media jne.
 
Kenties ajattelette, että toiset jotka eivät ole vielä 5D:tä ja sen yli, jatkavat 3D-uskomuksia, -tekoja ja -syyttelyä. Se on totta. Mutta te ette ole tuossa ryhmässä. Siis teillä ei ole mitään syytä langeta syyttelypeliin – edes itsenne syyttelyyn. Nimittäin uusi standardinne, uusi suuntanne, on hyväksyntä ja rakkaus.
 
Tämä ei merkitse, että teidän täytyy osoittaa sääliä niitä kohtaan, jotka jäävät 3D:hen, tai edes yrittää ymmärtää heidän tarvettaan syyttää ja hävetä. Nimittäin ette ole enää 3D:tä missään muodossa, mukaan luettuna toisten syyttäminen elämästänne. Te olette vapaa. Se on vapautta, joka kantaa vastuun itsestään ja tunteistaan.
 
Ette voi uskoa, että elämä vaikuttaa teihin ja olla kuitenkin 5D:tä. Jos teillä on vastuita, jotka tunnette hankaliksi, miten muutatte lähestymistapaanne noihin vastuisiin? Teillä on taito tehdä, mitä teidän tarvitsee tehdä muuttaaksenne elämänne pelosta ja syyttelystä itseyteen.
 
Mutta sen tekemiseksi teidän täytyy vaatia olemuksenne koko loistossaan. Enää teidän ei tarvitse valittaa tai kitistä, että elämänne ei ole niin upeaa, kuin haluaisitte. Enää ette voi syyttää toisia epämukavuudestanne, ilman jonkinlaista epämukavaa tulosta tuosta syyttelystä. Enää ette voi odottaa jonkun pelastavan teitä, sillä teitä ei tarvitse pelastaa.
 
Siitä syystä me universumeissa emme enää kuiskaa korvaanne: "Tehkää tätä tai tuota toteuttaaksenne unelmanne", sillä olette taitavampia kuin me, koska te olette Maassa tämän siirtymän aikana – me emme ole kokeneet sitä. Tietysti seuraamme teitä ja annamme teille lohtua, mutta meillä ei ole enää kykyä ohjata teitä, kuten teimme ollessanne 3D:tä.
 
Ajatelkaa meitä isovanhempienne vanhempina Maassa ja itseänne keski-ikäisinä, joilla on aikuisia lapsia. On vähän, mitä voimme tarjota teille, paitsi rakkautta ja jatkuvaa tukea, sillä maailmanne on hyvin erilainen, mitä me koimme vuosikymmeniä aiemmin. Te olette niitä, jotka etenette uudessa maailmassa uuden olemuksen kera. Te luotte uutta Maata uusien ohjeiden ja uuden olemuksen kera, minkä monet teistä unohtavat yrittäessään yhdistää 3D:n, 5D:n ja sen yli.
 
Ainoa asia jota ei voi muuttaa tai josta ei voi edes neuvotella, on, että te olette vastuussa itsestänne – ei kukaan guru, perheenjäsen, yhteisön johtaja, poliitikko tai hallintoelin.
 
Kuka te olette? Ei, kuka teidän pitäisi olla tai kuka toiset luulevat teidän olevan, vaan kuka te olette? Se "sinä" joka on vastuussa teoistanne ja reaktioistanne. Se "sinä" joka on vastuussa kasvustanne ja evoluutiostanne.
 
Haluatteko jäädä 3D-pelkoon? Jos haluatte, jatkakaa toisten syyttelyä ja kitisemistä elämästänne. Haluatteko vaatia 5D-olemuksenne ja sen yli? Jos haluatte, julistakaa itsenne vapaaksi toisten teoista, reaktioista, pitäisi- ja täytyy-asioista.
 
Jos jokin elämässänne ei ole oikein, muuttakaa tekojanne, havaintojanne, tarpeitanne tai suuntaanne. Tämä on ilonne löytämisen aikaa. Iloa ei voi löytää toisten kautta tai toiset eivät voi löytää sitä, sillä se on teidän ilonne.
 
Jotkut teistä kitisevät (ja "kitistä" on oikea sana), että olette niin kietoutuneena johonkin ryhmään, perheeseen tai muuhun toimintaan, että te ette pysty vapautumaan. Ahaa, ja niin se on, että kieltäydytte luomistaitosetistänne.
 
Olette ensimmäisen asteen luoja. Ei vain monien taajuuksien ja ulottuvuuksien luoja, vaan uuden Maan uudessa olemuksessanne. Olette valmistautuneet aioneita. Teidän on aika hyväksyä täysin voimanne, huolimatta peloistanne, ahdistuksestanne ja 3D-tarpeestanne syyttää elämästänne kaikkia, paitsi itseänne.
 
Olette suurenmoinen luojaolento. On aika hyväksyä tuo olemuksenne osa ja tutkia sitä – mitä ette voi tehdä, ennen kuin hyväksytte itsenne ja voimanne. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >