HomeViestejäBrenda Hoffman30.7.2018 - Suhteiden välillä pyrähtelyä

30.7.2018 - Suhteiden välillä pyrähtelyä

SUHTEIDEN VÄLILLÄ PYRÄHTELYÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
30.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Jokainen teistä on ainutlaatuinen yksilö, joka on kokonaisuussateenvarjon alla. Niin se on, että alatte kokea ainutlaatuisuutenne tavoilla, joita ette ole koskaan ennen kokeneet Maassa ollessanne.

Monet teistä ovat yksinäisiä. Ei siksi, että olette oikeasti yksin, vaan koska ette astuneet sosiaalisten rajojen ulkopuolelle aiemmissa maaelämissänne. Niinpä odotatte hyväksyntää, jota ei koskaan tule. Nimittäin olette siirtymässä kapinallisstatukseen, jota vaaditaan ainutlaatuiselta olennolta. Aikanaan tuota kapinallisnimikettä kunnioitetaan, mutta ei vielä.

Niinpä teistä tuntuu yksinäiseltä ja kummalliselta. Paljon samaan tapaan kuin ruma ankanpoikanen, joka havaitsi olevansa ihana joutsen.

Kenties väitätte, että jotkut poliittisista johtajistanne ilmentävät ainutlaatuisuutta. Erona on, että useimmat eivät ole laajentaneet ainutlaatuisuuttaan kokonaisuussateenvarjoon. Niin se on, että he ovat ainutlaatuisia, mutta ilman sitä sydäntä, jonka te olette tietoisesti oppineet.

Tiedätte oikeudentunteesta, keitä kanssasydämenne ovat tässä uudessa maailmassa, kun olette heidän kanssaan, heidän erilaisista kutsumuksistaan tai toimistaan huolimatta. Jos heidän toimintansa tulee sydämestä, hyväksytte helposti heidän erilaisuutensa. Jos heidän toimintansa tulee mielestä ilman sydäntä, teistä on vaikeaa olla heidän kanssaan.

Niin se on, että olette syvemmällä sydämessänne, kuin ajattelitte mahdolliseksi muutama päivä sitten. Ette tarvitse enää toisia kertomaan, kuka on oikea teille – te vain tiedätte sen. Mutta lisäämällä kykyänne vain tietää, poistatte monia ihmisiä vuorovaikutuspiiristänne. Näin ollen teillä on tuota yksinäisyydentunnetta.

Monet teistä uskovat, että se ei ole palkkio, vaan rangaistus. Sen sijaan yksi alkuperäisistä evoluutio-osistanne on kyky ymmärtää ihmisiä ilman sanoja. Tuntea syvällä sisällä, ette ne jotka puhuvat "oikeita" sanoja, eivät ehkä tarkoita niitä. Ja ne jotka puhuvat "vääriä" sanoja, saattavat olla enemmän täynnä rakkautta, kuin olette oivaltaneet.

Sanoista tulee tarpeettomia, sillä alatte tuntea sanojen yli. Melkein kuin läpivalaisisitte heidän uskomuksensa ja ajatuksensa. Se voi merkitä, että teillä on enemmän pintasuhteita tai sivuutatte heidät tai kieltäydytte sellaisesta vuorovaikutuksesta. Sillä ei ole merkitystä. Olette ainutlaatuinen yksilö, joka alkaa etsiä niitä, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään taitosettiään. Yksinäisyytenne on lyhytaikaista, sillä olette lisänneet ilo-nappulan olemukseenne ja se vetää puoleensa samanlaisia sieluja ja vähentää erilaisia olentoja.

Muistatteko, että kun aloititte uuden työn, tunsitte vetoa joihinkin työtovereihinne, mutta ette kaikkiin? Tai kun muutitte uuteen yhteisöön, ystävystyitte joidenkin naapureidenne kanssa, mutta ette kaikkien? Niin on nyt. Mutta tämä vetovoima on erilaista, sillä se perustuu sisäisiin aistimuksiin, yhteisten piirteiden sijasta, kuten samanikäiset lapset.

Vaikka uudet yhteytenne eivät ole välttämättä sellaisia, kuin nyt odotetaan, nämä yhteydet ovat syvempiä kuin entiset, sillä ne perustuvat sisäisiin tuntemuksiin. Monet teistä ihmettelevät, miten havaitsette nämä sisäiset tunteet. Samanlainen kysymys kuin teini-ikäisen tyttärenne kysyessä, miten hän tietää rakastuneensa.

Vaikka ehkä toivotte sellaisten yhteyksien kestävän ikuisuuden, niin ei ole, sillä olette nyt innostunut pyrähtelemään aistimuksesta toiseen. Uudet yhteytenne heittävät teidät kummatkin pois seuraavassa luomisristeyksessä. Nimittäin olette nyt niin fokusoitunut omaan polkuunne, ettei mikään tai kukaan ei ole tärkeämpi teille. Tällainen toteamus luultavasti pelottaa teitä, sillä olette jo yksinäinen ja haluatte jotain vakautta olemiseenne, jotain kuulumista Maahan rakastavalla tavalla.

Nyt tapahtuva muutos ei paikallista rakkauttanne tai kykyjänne, vaan laajentaa ne globaaleiksi. Tämä käsitys saattaa tuntua pelottavalta nyt, mutta sitten kun olette sisältä ohjattujen toimien täydessä vauhdissa, toimitte ilon kera, kun pyrähdätte kokemuksesta toiseen käyttäen eri taitoja, aikapuitteita, ulottuvuuksia ja ominaisuuksia.

Ette ole seisoo-kuin-tikku-paskassa -persoonallisuus. Osa 3D-ilonpuutettanne oli tarve sopia pikkuruiseen pitäisi-laatikkoon. Nyt lennätte uusiin seikkailuihin ja yhteyksiin päivittäin tai unitilassanne.

Kenties sen tietäminen, että te ette enää muodosta syviä ja kestäviä suhteita, on pelottava ajatus, sillä niissä olette roikkuneet kiinni maaelämissänne. Energianne on nyt ohjattu siihen, mikä antaa teille iloa. Vaikka se merkitsee ehkä harvoja kestäviä suhteita, teidät on suunniteltu seikkailuun ja rakkauteen – mitä löydätte katsoessanne sisälle.

Kenties tällaiset ennustukset eivät tunnu rakastavilta. Tällainen olette nyt, sillä teidän täytyy olla vuorovaikutuksessa onnistuneesti erityyppisten solujen kanssa, samalla tavala kuin ihmiskeho kohdussa. Jos jotkut noista soluista kieltäytyvät olemasta vuorovaikutuksessa monien muiden solujen kanssa, tuo vauva syntyy fyysisten tai henkisten vaikeuksien kera. Niin se on, että palaatte eräänlaiseen kohtuun olemaan vuorovaikutuksessa jokaisen kanssa, joka kehittää uutta olemustanne, vain jättääksenne hänet rakkaudella, kun siirrytte seuraavaan soluparveen.

Ajatelkaa kimalaisia. Vaikka ne rakastavat syvästi kukkia, joiden kanssa ne ovat tekemisissä, niiden roolina on palata pesään tuomaan informaatiota kukkien sijaintipaikoista ja auttamaan hunajan tekemisessä.

Roolinne on samalla tavalla fokusoitunut. Niinpä vaikka kohtaatte monia sydänihmisiä matkan varrella, roolinne on edetä omalla polullanne. Se saattaa tuntua oudolta ensin, mutta huomaatte sitten, että 3D-yhteydet merkitsevät vähän verrattuna uusiin universaaleihin soluyhteyksiinne.

Etsitte nyt muita samanluonteisia. Ei täydentämään itseänne, kuten 3D:ssä, vaan työntämään teitä pidemmälle omalla polullanne. Nuo yhteydet ovat voimakkaampia, mutta lyhytaikaisia, sillä fokusoidutte kumpikin uuden "sinun" tarpeisiin, 3D-tarpeiden sijasta.

Muutatte Maata. Sitä ei voi tapahtua, jos rajoitatte elämänne muutamaan ihmiseen, jotka ovat aina olleet elämässänne. Nyt mietitte onnellista puutarhuria, joka löytää iloa kukkien hoitamisesta kaikkien nähtäväksi. Niitä jotka tukevat tuota roolia, ilmestyy, kun tarvitaan, sillä tuo puutarhuri on, kuin ne kukat, joita mehiläiset pölyttävät. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >