HomeViestejäBrenda Hoffman3.6.2024 - "Ihmemaa Ozin" eläminen

3.6.2024 - "Ihmemaa Ozin" eläminen

”IHMEMAA OZIN” ELÄMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
3.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

hitaasti mutta varmasti irtoatte 3D-sanoista ja -teoista. Ei siksi, että ne ovat vääriä 3D:lle, vaan koska ne ovat vääriä teille.

Tässä siirtymässä ei ole kyse tästä ja …, vaan tästä ja vain tästä. Sitä ei ole enää, mitä oli, mukaan luettuna 3D-sinä. Se mitä on nyt, muuttaa teitä sisällä ja ulkona, sekä vuorovaikutustanne ja siksi kulttuurianne.

Tämä muutos ei ole vain Maan yhdessä osassa. Se on globaali.

Silti ”sitä ei ole enää, mitä oli” -ajatusta ei näytetä ilmaistavan ulkoisessa maailmassanne. Sodat, viha, loukkaukset ja ahdistus näyttävät erityisen selviltä tällä hetkellä. Niin on kahdesta syystä. Vaikka olette aina osallistuneet samanlaisiin ajatuksiin, toimintoihin ja pelkoihin jokaisessa maaelämässä, jonka olette kokeneet, nuo toiminnat näyttivät loogisilta, myös oikeilta. Se ei päde enää teihin ja miljooniin muihin. Niinpä olette kauhuissanne, myös vihainen, aina, kun uutta 3D-toimintaa aktivoidaan.

Me jotka olemme universumeista, olemme koko tämän siirtymän ajan ilmaisseet, että ne jotka halusivat säilyttää 3D-identiteettisnä, vaikka tuo maailma oli sulkeutumassa, tulisivat äänekkäämmiksi ja vaikuttaisivat suuremmilta, kuin ovat. Tämä aika on samanlaista, kuin Ihmemaa Ozissa. Dorothy ja hänen kaverinsa lähestyvät Velhon sijaintipaikkaa, täynnä pelkoa ja huolta. Vain huomatakseen, että Velholla ei ole valtaa/voimaa, pelkästään esiintymistaitoa. Ja näin on ympäri Maata nyt.

Niiden verhoa jotka jatkavat huutamista ja pelon aiheuttamista, ei ole vielä vedetty sivuun – se tapahtuu muutaman seuraavan kuukauden kuluessa. Tässä kalenterivuodessa on kyse sen pelon sivuuttamisesta, jota ilmaistaan/esitellään, ja henkilökohtaisen polkunne vaatimisesta – kuten tapahtui Dorothylle sekä hänen kaverilleen.

Teillä jotka uskotte edelleen niiden sanat, jotka väittävät olevansa Velho, pelko ja viha kytee vielä muutaman kuukauden. Te jotka tiedätte, kuka olette nyt tai keneksi kehitytte, olette piittaamatta niistä, jotka eivät halua kehittyä. Koska he eivät ole enää osa uutta maailmaanne, yhtään sen enempää kuin Velho oli Dorothyn ja hänen kavereidensa uusia elämiä.

Ei ole tarvetta eliminoida mitään tai ketään muuta, kuin se pelkonne, että kaikki on menetetty. Kaikki löydetään. Itse asiassa olette todennäköisemmin siinä Dorothy-vaiheessa, jossa hänen tarvitsee vain kopauttaa kantansa yhteen, kuin Velhon piilopirttiin astumisvaiheessa.

Vaikka viimeaikaiset mediauutiset antavat ymmärtää, että teidän pitäisi olla peloissanne, pelkonne on häviämässä – hitaasti teidän mielestänne ja nopeasti meidän mielestämme – kun alatte oivaltaa uudet voimanne/kykynne ja kiinnostuksenne.

Sen varmistamisesta, että ne jotka edistävät 3D-pelkoa, poistetaan maailmastanne, on tulossa vähemmän tärkeää, kuin sen löytämisestä, kuka olette.

Vaikka saattaa vaikuttaa siltä, että löydätte vain sen, missä Velho asuu, todellisuudessa olette valmiita kopauttamaan kantojanne yhteen luodaksenne polun, joka on oikea teille. Ja aivan kuten Dorothyn kavereilla, havaitsette, että niillä jotka olivat ennen läheisiä teille, on eri polku, joka voi olla vuorovaikutuksessa omanne kanssa tai sitten ei.

Ei ole niin, että ne jotka luovat eri polun kuin teillä, ovat huonoja tai eivät ole enää elämässänne, vaan he ovat vapaita luomaan parhaan polun itselleen, samoin kuin te. Ja koska ei ole kahta samanlaista polkua, monilla tapahtuu muutoksia, kun he nauttivat vapaudestaan olla – aivan kuten Dorothy muodosti upeita ystävyyssuhteita, joita hän muisteli hellästi, mutta joita ei ollut tarvetta jatkaa, koska hän oivalsi, että hän voisi luoda elämän, joka on täytti/tyydytti eniten hänen sydämensä.

Niin on ja tulee olemaan teillä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >