HomeViestejäBrenda Hoffman20.5.2024 - Viimeisteleminen

20.5.2024 - Viimeisteleminen

VIIMEISTELEMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
20.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

muutamana seuraavana päivänä käytte läpi merkittävän muutoksen. Vaikka olette muuttuneet melkein jatkuvasti siitä lähtien, kun aloititte siirtymämatkanne, muutokset joita tapahtuu nyt, ovat syvällisempiä, kuin olette tottuneet.

Kuten tapahtuu missä tahansa kasvussa, jokainen muutos lisätään siihen, mitä on jo saavutettu. Siis, se on kertymistä, ei yksinäinen lisäys. Ja jokaisen kertymisen myötä, tietämisen tai aistimisen syvyys kasvaa eksponentiaalisesti. Tavallaan muuttumista vauvahelistimenne ihmeiden hämmästelystä, lukemaan sanoja ja luomaan käsitteitä noilla sanoilla.

Olette kietoutuneet uuteen olemukseenne, vaikkei ehkä siltä tunnu tietyissä olosuhteissa tai tiettyinä hetkinä. Yhdistätte sen, mitä tiedätte, täysin uuden ”sinun” paketiksi – ymmärtäen, mitä haluatte kehittää tai tutkia, tai mikä ei enää kiinnosta teitä.

Tietysti me jotka olemme universumeista, olemme aiemminkin todenneet samalaisia asioita. Erona on, että tähän saakka todennäköisimmin omaksuitte, tarkastelitte tai hyväksyitte yhden asian kerrallaan. Muutamana seuraavana päivänä alatte yhdistää tietopalasianne suuremmaksi kokonaisuudeksi.

Olette luultavasti päästänne pyörällä – samanlaisia tunteita kuin ennen loppukoetta jossain epämiellyttävässä aineessa. Kuten tapahtui usein tuossa loppukokeessa, vaikka arvaatte joitain vastauksia ja toimia, yleisesti ottaen pääsette läpi kirkkaasti. Mitä oli, sitä ei ole enää. Ja mitä on, se on vasta alkamassa.

Ajatelkaa muutamaa seuraavaa päivää aikana, jolloin olitte huolissanne loppukokeenne tuloksista. Ja sitten sitä seuraavina päivinä sallikaa itsellenne ”bravo” hyvin tehdystä työstä.

Vaikka se epäröinti ja pelko mitä tunnette muutamana seuraavana päivänä, on yhtä tuskallista, kuin pelkonne noiden kurssien tuloksista, joita ette arvostaneet tai joista ette nauttineet, seuraus on: ”Pääsin läpi! Tein sen.”

Jokainen teistä pääsee läpi, vaikka monet teistä, jotka luette tätä materiaalia, kyseenalaistavat kykynsä tehdä sen – erityisesti kun merkittävä määrä universaaleja energioita leijuu ympärillä. Kenties teitä auttaisi ymmärtämään, jos kuvittelette, että yritätte opiskella haastavaan loppukokeeseen ja sisaruksenne tai kämppäkaverinne haluaa välttämättä häiritä teitä kovalla musiikilla tai keskustelulla.

Onnistunut lopputulos on selviö.

Siis herää kysymys, miksi olette hermostunut. Niin on, koska luovutte elämästä, joka näytti normaalilta ”3D-sinulle”, mutta ei ole välttämättä sopiva uudelle ”sinulle”. Häiriötekijänne ovat yritystä määritellä, mikä on oikein uudelle ”sinulle”, samaan aikaan kun taustalla olevat vaativat äänekkäästi: ”Täällä, täällä, ei kun täällä” – nämä kaikki ovat sitä, mitä tai kuka olitte ennen, mutta ette ole enää.

Tämän merkittävän energiaryöpyn alussa kyseenalaistatte uusien ajatustenne viisauden, tai tarpeenne ryhtyä tiettyihin toimiin. Lopulta ette välitä siitä, mitä kukaan haluaa tai tarvitsee, koska tiedätte, kuka olette. Tämä on uusi maailma, ja viimeistelette uutta ”sinua”.

Olette jo valmis elämään tässä uudessa maailmassa, huolimatta aiemmista peloistanne tai tarpeestanne toimia niin, kuin ajattelitte, että teidän pitäisi. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >