HomeViestejäBrenda Hoffman8.4.2024 - Vapaata pudotusta sinuun

8.4.2024 - Vapaata pudotusta sinuun

VAPAATA PUDOTUSTA SINUUN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
8.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

ajankohtaiset energiat ovat häiritseviä. Sitä ei ole enää, mitä oli, ja se mitä tulee, muodostuu olemuksessanne, maassa ja universumeissa. On epämukavuuden aikaa. Teistä tulee aina vain kiusaantuneempi/levottomampi siitä elämästä, jonka luulitte itsellänne olleen.

Ette ole enää varma ystävistä tai muista. Ettekä voi tarkoituksella valita jotain toimintaa tai reaktiota kyseenalaistamatta motiivejanne. ”Olenko kiva ihminen, vai käytänkö hyväksi muita?” ”Pitääkö tämä henkilö minusta oikeasti, vai teeskenteleekö hän?” ”Miksi minua ei kiinnosta tämä toiminta?”

Elämänne tuntuu olevan kysymysten sekasotua, hyvin harvojen vastausten kera.

Tämä pimennyskausi on dramaattisempi kuin useimmat, koska se on merkittävä työntö uuteen maailmaanne – samanlainen kuin koulunkäynnin lopettaminen ja tulevaisuudestanne päättäminen.

Olette selviytyneet onnistuneesti monista elämän risteyksistä muutamana viime vuotena. Silti tätä risteystä on haastavaa kuvata, koska ne kysymykset joista päätätte, eivät ole välttämättä tunnetusta maailmastanne. Päätätte, haluatteko tanssia eri taajuuksien, ulottuvuuksien ja aikakehyksien läpi, vai haluatteko olla enemmän maahan sidottu.

Löydätte toimintojenne (maalaus)kankaan. Nyt kun voitte päästä käsiksi moniin toimintoihin, toimiin ja vuorovaikutuksiin, rajoitatte ne siihen, mitä voitte menestyksellä tutkia tässä elämässä – mikä ei eroa kovin paljon urapolun valitsemisesta.

Kaikki elämässänne on kyseenalaista: ”Pidänkö tästä vai tuosta olemuksesta?” ”Haluanko tavoitella tätä toimintaa?” ”Onko minulla riittävä yhteys jatkaakseni tätä suhdetta tai toimintaa?” Muutama seuraava päivä on täynnä sisäisiä kysymyksiä, jotka eivät aina näytä loogisilta, kun siirrytte lähemmäs toimintapolkuanne.

Vaikka ette ehkä ole vielä myöntäneet itsellenne, että valitsitte jonkin polun, määritätte nyt toimia, näkökulmia ja toimintoja, jotka täyttävät parhaiten polkuvaatimuksenne. Esimerkiksi, kemia saattaisi olla jännittävä college-kurssi, mutta se mitä teette tuolla kurssikiinnostuksella, määrittää enemmän suuntaanne, kuin itse kurssi. Teistä voisi tulla tiedejournalisti, myyntihenkilö, opettaja, laboratoriotyöntekijä, lääkäri, hammaslääkäri tai ruokavalvoja, tai voisitte käyttää tuota tietoa monilla muilla aloilla.

Niin on nyt teillä. Tiedätte polkunne, mutta ette, miten ilmaisette tuota kiinnostusta. Kaikki elämässänne kyseenalaistetaan, myös kiinnostuksenne ja suhteenne. Mutta toisaalta, sama pätee muihin. Siis teistä tuntuu epämääräiseltä ja epävarmalta itsenne ja muiden suhteen. Ja niillä jotka eivät ymmärrä, mitä heille itselleen tai muille tapahtuu, on pelkoa. On monitulkintaista aikaa sisäisen tiedon kera, että teidän täytyy tehdä, mitä olette tekemässä – ymmärtämättä miksi, mutta tietäen, että tietyt toiminnot ovat sisäinen vaatimus.

Tämän vaiheen epämukavin osa on epävarmuus siinä, kenen kanssa tunnette vuorovaikutuksen mukavaksi. Maailmanne tuntuu epävarmalta ja melkein transsimaiselta. Näin on, koska hypitte ulottuvuuksien ja taajuuksien välillä – kuin radioasema, joka voimistuu ja heikentyy. Voisitte aloittaa päivänne tuntien tietyllä tavalla ja lopettaa sen ihmetelleen, miksi piditte tiettyjä toimia innostavina tai aikanne arvoisina.

Sisäinen ja ulkoinen epämukavuus näyttäytyy kerta toisensa jälkeen.

Tämä epämukavuus on lyhytaikaista eikä kovin paljon epämukavampaa kuin päättää, onko jokin college-kurssi mielenkiintoisempi kuin toinen. Päätösprosessinne aikana löydätte osia itsestänne, joita ette tienneet olevan.

Määrittelette selkeämmin ainutlaatuista polkuanne.

Tällä henkilökohtaisten löytöjen ajalla on vähän tekemistä muiden olentojen kanssa. Leijutte ulottuvuuksien ja taajuuksien välillä, yrittäen samalla olla tekemisissä muiden kanssa, jotka tekevät samaa. Erona on, että te olette valmistautuneet jännittävään itsetutkimusaikaan, ja muut eivät ehkä ole.

Salli itsesi leijua sinne tänne, kun löydät uusia kiinnostuksia hyppiessäsi ulottuvuuksien ja taajuuksien välillä. Ja salli sama muille. Vaikka muutama seuraava päivä on hämmentävä, elämäsi muuttuu riemastuttavilla tavoilla.

Älä pelkää. Et räjähdä. Löydät pelkästään, kuka sinusta on tulossa, virittymällä selkeästi uuteen suuntaasi, kaikkien noiden löytöjen seuraamusten myötä. Älä ole häpeissäsi, vihainen tai yritä sopia tiettyyn laatikkoon. Tämä on vapaata pudotusta hienoimmillaan – ja olet siinä ekspertti tähän aikaan ensi viikolla. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >