HomeViestejäBrenda Hoffman26.2.2024 - Hellitä, se on ohi!

26.2.2024 - Hellitä, se on ohi!

HELLITÄ, SE ON OHI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
26.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

on aika juhlia uutta olemistanne. Vaikka onnellisuudellanne saattaa olla muutamia esteitä, nuo esteet putoavat nopeasti pois. Teillä on nyt mukava kehityskaari henkilökohtaiseen vapauteenne ja iloonne.

Tulee aikoja, jolloin huolenne voivat tuntua musertavilta tai pelottavilta, mutta noita aikoja on paljon harvemmin ja ne ovat vähemmän uhkaavia, kuin on ollut aiemmin tässä elämässä tai missään muussa maaelämässä.

Tämä on se elämä, jota toivoitte ja rukoilitte. Tässä kamalat tapahtumat muuttuvat vähäpätöisiksi ärsytyksiksi – kenties eivät välittömästi, mutta nopeammin, kuin nyt kuvittelette.

Eilispäivä oli pelon peitossa. Maapelkonne ovat nyt minimaalisia. Enemmänkin kuin varpaanne potkaisemista johonkin, kuin jalkanne katkaisemista.

Olette astuneet uuden olemisen maailmaan.

Kenties teillä on vaikeuksia lokeroida tämä uusi elämä, koska se ei ole kietoutunut pelkoon tai ahdistukseen – se pelkästään on. Ja vaikka todennäköisesti yritätte vielä muutaman päivän tai viikon olla, kuka olitte ennen, tuo olento ei ole enää osa elämäänne.

Siis marisette ja itkette alkuun, koska maailmanne hajoaa. Ja sitten vain kuivaatte kyyneleenne ja avaatte silmänne sille, mitä on, entisen sijasta. Tuskan ja pelon 3D-elämänne on ohi.

Ette kaadu/putoa, vaan teistä tulee kelluva/optimistinen, tietäen syvällä sisällä, että se on ohi. Se ei ole enää hyväksyttävää, mikä ennen oli. Ja se ei ole enää pelottavaa, mikä ennen oli.

Se on ohi.

Taas kerran, jotkut teistä yrittävät pitää kiinni peloistaan pidempään. Ei siksi, että nautitte olla peloissanne, vaan koska se on sitä maaelämää, jonka olette aina tunteneet. Peläten, mitä voisi tapahtua, sen sijaan että kokisi, mitä tapahtuu.

Hellitä. Anna itsesi hengittää tämän uuden maailman ja uuden elämäsi raikasta ilmaa.

Olet taistellut itseäsi ja muita vastaan. Olet kokenut käsittämätöntä tuskaa. Olet pelastanut muita heidän peloiltaan. Mutta se on nyt ohi.

Tervetuloa uuteen olemukseesi ja uuteen elämääsi heti, kun pystyt. Jotkut teistä haluavat roikkua vähän pidempään siinä, mitä oli. Samanlaista kuin toivoa, että joku jota rakastatte ei koskaan lähde maapallolta, vaikka te ja hän tiedätte, että hänen on aika tehdä se. Päästäkää irti 3D-itsestänne. Teidän on aika siirtyä unelmienne rauhaan ja iloon, ollessanne vielä Maassa tässä elämässä.

Se on ohi. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >