HomeViestejäBrenda Hoffman12.2.2024 - "Ehkä" ei ole vaihtoehto

12.2.2024 - "Ehkä" ei ole vaihtoehto

”EHKÄ” EI OLE VAIHTOEHTO

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
12.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

uusiin ajatuksiin ja toimiin sopeutuminen ennen siirtymää oli usein monimutkainen prosessi, jossa keräsitte kaiken mahdollisen informaation tuosta muutoksesta ja sitten loitte jonkin tottumismenetelmän, kenties keskustelemalla muiden kanssa, kirjoittamalla tai meditoimalla.

Uusi sopeutumisprosessinne on paljon mutkattomampi. Jatkatte vain elämäänne, painottaen vähän tai ei yhtään, miten olette erilainen.

Sen tuloksena löydätte uusia aktiviteetteja tai kiinnostuksia helpommin, kuin koskaan ennen Maassa ollessanne. Kiinnostuksia jotka voivat yllättää teidät, koska ette välttämättä suunnitelleet osallistua tuohon toimintaan tai aktiviteettiin. Niin vain tapahtui.

Luultavasti hämmästytätte itseänne melkein päivittäin muutamana seuraavana päivänä. ”Milloin tai missä kiinnostuin tuosta?”

Teidän täytyy sitten päättää, haluatteko toteuttaa tuon kiinnostuksen tai onko se ohikiitävä ajatus, jonka yli olette jo siirtyneet tai jota olette tutkineet unitilassanne.

Päätöksistä on tullut ”kyllä” tai ”ei” ilman oikeita vastauksia, paitsi se miltä teistä tuntuu, kun tutkitte tuota asiaa.

Pitäisikö teidän tutkia pidemmälle, vaikkette tunne kiinnostusta tehdessänne sitä? Se on teidän valintanne – valintoja jotka laajenevat nopeasti tämän ja seuraava viikon. Sen päättämisen sijasta, ostatteko vihreän vai sinisen takin, teille tarjotaan kaikkia värejä vaihtoehtoina tai toimina.

Selkeytätte sitä, keneksi haluatte tulla – ei pitäisi- tai täytyy-mielessä, vaan omana etunanne. Tämä ei ole enää aikaa yrittää saada jotain asiaa tai henkilöä toimimaan kaikkien niiden päätössävyjen kera, joita se kerran sisälsi, vaan on enemmän kyllä/ei-päätöksiä monta kertaa päivässä. Sillä teille tarjotaan kaikkea kuviteltavissa olevaa. Ei ole aikaa hioa noita päätöksiä. Sen sijaan se on: ”Kyllä, olen kiinnostunut” tai ”Ei, en ole.” Ja jos päätöksenne on ”ei”, se on selvä, ilman tarvetta tutkia lisää.

Menneisyydessä pohditte päiviä, viikkoja tai jopa vuosia. ”Olenko kiinnostunut tästä suhteesta?” ”Pitäisikö minun yrittää muuttaa tätä suhdetta enemmän mieltymykseni mukaiseksi vai hyväksyä se tällaisena?” ”Pitäisikö minun ostaa tämä?” Ja niin edelleen, yrittäen sopia rajoihin, jotka eivät olleet oikeita teille. Nyt päätätte minuuteissa tai tunneissa päivien, viikkojen tai vuosien sijasta.

Maailmassanne avautuu liian paljon asioita, ajan haaskaamiseksi jonkin hieman kiinnostavan tutkimiseen.

Erona menneisyyteenne on, että teidän täytyi viedä päätöksenne sosiaalisesti hyväksyttyjen käyttäytymismallien läpi. Prosessi johon useimmiten sisältyi keskustelua päätöksestä ystävien tai sukulaisten kanssa varmistamaan, olitteko ”oikeassa” kieltäessänne tuon henkilön tai toimen, vai pitäisikö teidän hyväksyä keskinkertaiset tuntemukset jatkaaksenne jotain, mikä kiinnostaa teitä vain vähän.

Monet suhteet kehittyvät tai loppuvat. Ei siksi, että toinen ihminen on paha tai väärässä, vaan koska teillä ei ole aikaa pohtia kiinnostuksianne. Sen tekeminen jokaisen päätöksen osalta tulisi ylivoimaiseksi.

”Ehkä” ei ole enää vaihtoehto. Eikä ”anna sille vähän aikaa”.

Olette nyt täydessä pyrähtelytilassanne, ja teillä on vähän tarvetta odottaa ja katsoa tai pelata: ”jos teen tämä tai tuon, ehkä siitä tulee oikea minulle.”

Päivänne rientävät ohi ja on vähän tarvetta hidastaa itseänne tai toimianne, kun pyrähtelette päätöksestä toiseen. Jotkut teistä ovat hyvin väsyneitä, tuntevat myös järkytystä, kun siirrätte päätösprosessinne pitäisi-asioista kiinnostuksiin. Toiset ovat riemastuneita, kun viskaatte sivuun sosiaaliset rajoituksenne.

Miten tahansa prosessoittekin matkanne tämän osan, olette polullanne selvästi, tietäen, kuka olette ja miksi valitsitte tuon polun. Ja vaikka nuo päätökset saattaisivat jalostua tai muuttua myöhemmin, tällä erää pyrähtelette nopeasti toimesta toiseen olematta huolissanne riittävästä päätösajasta, mitä muut ehkä ajattelevat tai kuka teidän pitäisi olla tai olitte. Tämä nopea henkilökohtaisen päätösten aika muuttaa elämänne.

Sallikaa itsenne yllättyä, mutta olkaa myös kiitollinen, että sallitte itsenne lopultakin kehittyä niin, kuin haluatte ja teidän tarvitsee, sen ajattelemisen sijasta, kuka teidän pitäisi olla. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >