HomeViestejäBrenda Hoffman4.12.2023 - Hyväksy vapautesi lentää

4.12.2023 - Hyväksy vapautesi lentää

HYVÄKSY VAPAUTESI LENTÄÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
4.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

kenties muutama viime päivä ovat olleet hämmentäviä – tai sitten eivät. Mutta mitä tahansa tapahtuu tästä päivästä eteenpäin, se on vähemmän hämmentävää sisäisesti, koska kohtasitte henkilöiden väliset pelkonne.

Monet teistä uskovat, että te tai muut ette ilmaisseet kovasti uhmakkuutta. Kuitenkin se mitä tapahtui muutamana viime päivänä, vakiinnutti sitä, kuka olette tai teistä on tulossa. On seuraavan vaiheen aika, johon sisältyy teeskentelyn nollaaminen sisällä ja ulkopuolella.

Kuka olette? Tämä on jatkuva, selkeyttävä valintanne.

Menneisyydessä teeskentelitte olevanne joku, joka halusitte olla. Vaaditte nyt oman itsenne. Ja tekemällä sen muutatte omaa maailmaanne ja muiden maailmaa.

Niistä jotka ovat riippuvaisia huolenpidostanne, tulee itsenäisempiä, ja ne jotka kieltäytyvät tulemasta itsenäisemmäksi, löytävät muita, jotka tyydyttävät paremmin heidän tarpeensa.

Tämä on uusi maailma, ja te olette uusi olento. Muut joko hyväksyvät täysin uuden ”sinun” tai ovat tekemisissä niiden kanssa, jotka esittävät teidän entistä roolianne.

Jotkut ihmiset saattavat lähteä piiristänne. Ei siksi, että olette kamala tai itsekäs ihminen, vaan koska he haluavat jonkun pitävän huolta itsestään, ja te ette halua enää tehdä sitä.

Muutama seuraava päivä on täynnä tunnemullistuksia – ei välttämättä teillä, vaan niillä, jotka uskovat tarvitsevansa muita huolenpitäjiä, koska he huomaavat, että te ette riitä.

Ensin saatatte loukkaantua, kunnes oivallatte, että he irrottautuvat niistä tarvitseva-huolenpitäjä-rooleista, joita te kaksi olette esittäneet kuukausia tai vuosia – vapaus jota ette koskaan odottaneet kokevanne. Vapaus olla.

Vaikka nämä olennot voivat pysyä ystävyys- tai rakkauspiirissänne, suhteeseenne ei enää sisälly teidän vastuutanne heidän hyvinvoinnistaan. Niin paljon muuttuu sisäisessä maailmassanne muutamana seuraavana kuukautena, että itsenne pidätteleminen pitääksenne huolta muista alkaa tuntua naurettavalta, jos ei tunnu jo. Te haluatte lentää, ja ne joista pidätte huolta, haluavat laittaa teidät liekaan maahan.

Kenties ihmettelette, mitä tapahtuu niille, jotka kieltäytyvät siirtymästä huolenpitäjä-uhri-rooliensa yli. Ei muuta, kuin että te ette enää halua osallistua – pakottaen heidät löytämään muita, jotka pitävät heistä huolta, tai lentämään itse.

Irtipäästäminen aiemman elämänne tavoitteesta pitää huolta muista, tuntuu alkuun intuitionvastaiselta ja väärältä. Silti sisäinen tarpeenne lentää on voimakkaampi. Samalla tavalla kuin vauvat, jotka kehittyvät taaperoiksi ja kieltäytyvät syömästä kiinteää ruokaa. Niiden aikuisten määrä jotka jatkavat imettämistä, on merkki, että kaikki lopulta siirtyvät imettämisestä kiinteään ruokaan. Niin on nyt.

Monet metelöivät vanhojen tapojen puolesta, jotka eivät enää kiinnosta teitä. Toiset yrittävät toteuttaa noita vanhoja tapoja – ilman iloa tai tyydytystä. Huolenpitäjärooli häviää nopeasti teidän elämästänne – ja niiden elämästä, jotka haluavat lentää tunnetun yli uuteen maailmaan, jota he ovat luoneet aioneita.

Sitä ei ole enää, mitä oli – eikä ole koskaan enää teille. On muiden valinta, jos he haluavat jatkaa 3D-uhri-huolenpitäjä-roolejaan. Teitä ei enää kiinnosta tehdä sitä.

Luultavasti huomaatte, että kun kieltäydytte osallistumasta uhri-huolenpitäjä-rooleihin, on harvempia uhreja tai harvempi haluaa olla uhri.

Ette ole kamala ihminen, pelkästään sellainen joka kypsyy uudeksi todelliseksi itsekseen ja jättää vanhan maailman taakse – ei pelosta tai vihasta, vaan uuden ”sinun” kypsyydestä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >