HomeViestejäBrenda Hoffman18.9.2023 - Teet sen

18.9.2023 - Teet sen

TEET SEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
18.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

hämmennys luultavasti hallitsee monia aktiviteettejanne ja ajatuksianne. Mitä oli, se ei ole, miltä näyttää. Ja mitä on, se tuntuu hämmentävältä.

Niinpä suunnittelette tätä, eikä sitä tapahdu. Sitten suunnittelette tuota, ja tulokset ovat odottamattomia.

On tunne, ettei ole täällä eikä siellä.

Tämä hämmennys vaikuttaa niiden elämään, joita pidätte rakkaina, ja omaanne. Suunnitelmanne muuttuvat hetki hetkeltä, kuten myös ne joiden kanssa olette tekemisissä. Mikään ei ole, miltä näyttää. Kaikki on erilaista.

Astutte uuteen maailmaanne. Maailmaan joka luultavasti tuntuu hämmentävältä, mutta joka on itse asiassa jännittävä. Mitä oli, sitä ei ole enää. Ja mitä tulee, se alkaa vasta ilmestyä.

Jos päivänne jatkuisivat entisenlaisina, ei olisi mitään uutta, johon tartutte, jonka kiellätte tai jonka hyväksytte. Koska tietäisitte, miten toimitaan ja reagoidaan – kuten olette tehneet vuosia, vuosikymmeniä tai jopa elämiä.

Niinpä teidät altistetaan uusille ajatuksille ja toimille. Monet niistä eivät ole odotettuja tai haluttuja. Teette uusia päätöksiä ja ryhdytte uusiin toimiin.

Tämä on uusi elämänne. Ja löydätte iloa ja naurua näiden uusien energioiden ja aktiviteettien vyyhdestä. Se on tavallaan, kuin nostaisi kätensä ylös odotetulle ja oivaltaisi ilon kera, että sellaiset odotukset eivät ole enää mahdollisia tai haluttuja.  

Kaikki on uutta – te mukaan luettuna. Tutkitte uusia paikkoja, ihmisiä, toimia ja aktiviteetteja. Ei siksi, että teidän täytyy, vaan koska mitä oli ennen, sitä ei ole enää.

Mutta ette ota tätä äkillistä muutosta rutiineissanne tai odotuksissanne kevyesti. Teette sen luultavasti potkien ja huutaen. Rakennatte ympärillenne odotusten muurin, joka näyttää hyväksyttävältä, jopa miellyttävältä. Mutta todellisuudessa se on "samaa vanhaa". Se mitä oli, on niin odotettua ja hyväksyttyä, ettei teidän tarvitse venyttää olemustanne. Kaikki on paikoillaan, myös te. Siis kaikki oli paikoillaan.

Olette uusi, säkenöivä olento, ja uudet ajatukset ja toimet odottavat teitä horisontissa. Horisontti jota ette vielä välttämättä tunne mukavaksi hyväksyä.

Niinpä puuhastelette tässä aktiviteetissa ja sitten palaatte tuttuun. Sallien päivienne olla odotettuja, muutama uusi tapahtuma siellä täällä. Tuo elämä, tuo toimintamoodi, loppuu muutamassa päivässä. Mitä oli, sitä ei ole enää, ja se mitä on, on odottamatonta.

Uskallatteko? Täsmällisemmin – te teette sen.

Toimenne muuttuvat, kuten myös lähellänne olevat. Siis vaikka ette vielä uskalla tanssia uuteen, lähellänne olevat tekevät sen kanssanne tai ilman teitä.

Mikä uskalias seikkailu odottaa teitä nyt, huomenna tai ensi viikolla? Avatkaa sydämenne ja silmänne uudelle. Ette ole Kansasissa enää, ettekä koskaan enää ole. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >