HomeViestejäBrenda Hoffman11.9.2023 - Kokemuksia ei voi toistaa

11.9.2023 - Kokemuksia ei voi toistaa

KOKEMUKSIA EI VOI TOISTAA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
11.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

jotkut niistä jotka kokevat sisäisiä ja ulkoisia muutoksia, uskovat, että heitä rangaistaan, koska he pelkäävät siirtymäänsä. Kenties teilläkin on ollut sellaisia pelkoja.

Sitä ei ole enää, mitä oli, joten muistojanne värittävät ilot, joita sävyttää suru, koska teillä ei koskaan enää ole noita samoja tunteita.

Se ei merkitse, että muistonne ovat arvottomia, vaan muistuttaa teille, että muistonne – myös ilomuistonne – ovat pelon ja surun sävyttämiä. Mitään – ei myöskään 3D-muistoja – voi toistaa. Teillä on jokin hetki tai tapahtuma, ja sitten se on ohi. Sama pätee uuteen olemukseenne.

Vaikka monet yrittävät luoda uudelleen sen, mitä oli – joko mennäkseen pelon läpi tai synnyttääkseen onnellisuutta sellaisena, kuin se kerran oli – ette voi tehdä sitä.

Jotkut teistä yrittivät luoda uudelleen jokin tuskallisen tapahtuman, uskoen, että teillä oli voima muuttaa sen lopputulos 3D:ssä. Se ei tietenkään ole mahdollista. Vaikka sama paikka tai samat ihmiset ovat mukana, ajat, osallistujien ikä ja osallistujien reaktiot silloin ja nyt eivät ole koskaan samoja.

Tämä hetki tapahtuu vain kerran tässä elämässä. Sitä ei voi koskaan toistaa kokonaan. Siis nauttikaa täysin siemauksin olemuksenne joka osasta nyt ja ikuisesti.

Tuo viime toteamus tuntuu synkältä. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Se on pelkästään maaelämänne todellisuutta. Kokemuksia ei voi koskaan toistaa – mikä on tämän viestin ydin. Nauttikaa tästä päivästä, tästä tunnista, tästä minuutista, koska se ei palaa. Kehitytte niin nopeasti, että sillä mikä oli iloista tai pelottavaa tänä aamuna, ei ehkä ole merkitystä enää iltapäivällä.

Nauttikaa täysillä joka päivän joka hetkestä – myös nukkumisajasta, kiireisistä aamuista tai laiskoista iltapäivistä.

Kun olitte 3D:tä, pelko voitiin toistaa. Ei samalla tavalla samojen olentojen kanssa, mutta voitte saada aikaan tuon pelon jonkun kanssa, joka oli halukas esittämään vaatimaanne roolia. Olitte maaelämänäytelmänne ohjaaja. Ne jotka osallistuivat elämänne näytelmään, olivat usein vuorovaikutuksessa kanssanne, rakentaen karmamuuria, joka toisti pelkoa pelon perään.

Ette ole enää 3D:tä, joten ei ole karmaa, eikä ole vielä ketään toistonäyttelijöitä. Kaikki, mukaan luettuna te, on tuoretta ja uutta. Ette ole vielä päättäneet, kuka on jatkuva hahmo uudessa elämässänne tai mitä iloa haluatte tai teidän tarvitsee kokea.

Elämänne jokainen hetki on uusi. Ei ole toistoja, ensimmäistä kertaa maaelämissänne. Ette voi säilyttää alitajuisia muistoja siitä, mitä haluatte kokea tulevissa elämissänne, ettekä voi odottaa tapaavanne samoja olentoja elämä toisensa jälkeen, kuten on tapahtunut 3D-maaoppituntienne aikana.

Siis nauttikaa siitä, mitä koette, tietäen, ettei ole toistoja tai muistoja kerättävänä tai tarkasteltavana, kuten on tapahtunut maaelämänne aioneina. Olette uusi ja tuore, kuten ovat myös kokemuksenne ja vuorovaikutuksenne.

Kenties tuo ajatus on vaikea, ja uskotte, että joku on maaenkelinne, todellinen rakkautenne tai nemesiksenne/kostajanne, ja haluatte tutkia tuota suhdetta useampia maaelämiä. Sitä ei tapahdu, koska tämä on tutkimusaikaanne.

Kaikella todennäköisyydellä päätätte, että suurin osa kokemuksistanne – jos eivät kaikki – ei ole tarpeeksi huomattavia säilytettäväksi toisessa taajuudessa, ulottuvuudessa tai Maassa tulevina aikoina.

Kenties muistatte, että me jotka olemme universumeista, puhuimme siitä todennäköisyydestä, että pyrähdätte seikkailusta toiseen jonkin aikaa, ennen kuin laskeudutte siihen, mitä haluatte tutkia yksityiskohtaisemmin. Teillä ei ole vielä tarpeeksi kokemusta valitaksenne tulevan suuntanne tässä elämässä – vielä vähemmän valitaksenne lisätutkimuksenne muissa taajuuksissa, ulottuvuuksissa tai uudessa Maassa.

Sallikaa itsenne hypätä kiinnostuksesta toiseen – ja ihmisestä toiseen, on kyse sitten pitkäaikaisista suhteista tai satunnaisista vuorovaikutuksista. Olette samanlainen kuin vauva, joka laittaa kaiken suuhunsa määrittääkseen, onko tuo kokemus miellyttävä. Olette vastasyntynyt uudessa ajassa. Siis sallikaa itsellenne vapaus tutkia, ilman huolta pitkäaikaisuudesta tai tulevista vuorovaikutuksista.

Pyrähtelette, aivan kuten kaikki ne, jotka hyväksyvät nyt 3D:n ulkopuolisen itsensä. Entiset kykynne toistaa tai luoda uudelleen jokin kokemus jossain tulevassa vuorovaikutuksessa, eivät enää päde – ainakaan tällä erää.

Nauttikaa täysin siemauksin uudesta elämästänne ja olemuksestanne, sillä niitä ei voi vielä toistaa, eivätkä ne joiden kanssa olette nyt tekemisissä, ole luultavasti koskaan osa tulevia elämiänne.

Tämä on leikkiaikaa dramaattisimmassa muodossa, ja se sallii teidän valita tai hyväksyä, mitä kokemuksia haluatte parantaa myöhemmin, sitten kun olette kokeneempi. Nauttikaa leikkiajastanne ilman odotuksia. Sallikaa itsenne altistua monille aktiviteeteille ja ihmisille, jotta valintanne perustuu iloonne, ei siihen mistä teidän pitäisi nauttia.

Tämä aika on vapautta olla. Jotain mitä ette ole koskaan ennen kokeneet Maassa ollessanne. Älkää haaskatko tätä iloista aikaa ylläpitämällä jotain muistoa varmistaaksenne, että nykyinen ilonne voidaan kokea uudelleen jonain tulevana ajankohtana. Sellainen ei ole enää mahdollista, kun pyrähtelette sen sijaan, että säilytätte jonkin aseman, kuten tapahtui useimmiten 3D:ssä.

Nauttikaa pyrähtelystä, sen sijaan että voivottelette, miten ohikiitävä tietty aktiviteetti tai ilo oli. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >