HomeViestejäSimone Butler26.8.2011 - Syyskuun teema: Siivousaika

26.8.2011 - Syyskuun teema: Siivousaika

Astroalkemiaa
SYYSKUUN TEEMA: SIIVOUSAIKA
 
Kirjoittanut Simone Butler (www.astroalchemy.com)
26.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Yhdessä varhaisimmista muistoistani olen äitini kanssa kumartuneena olohuoneen ruskean "nyppymaton" ylle ja poimimme huolellisesti värikyniä. Huudan, kun hän pakottaa minua, käsi laitettuna omani päälle, muistuttaen lupauksestani laittaa pois leluni - vaikka se kestäisi kuinka kauan.
 
Äiti oli Neitsyt. Vaikka olikin välittävä ja lempeä, hän oli myös järjestysintoilija. Kun aurinko siirtyi hänen merkkiinsä tällä viikolla, kutsuin hänen kärsivällisyyttään ja sinnikkyyttään auttamaan itseäni remontin viime metreillä. Vanhempieni koti jonka perin, on ollut sekasorrossa huhtikuusta saakka. Nyt se on melkein valmis ja olen muuttamassa takaisin sinne.
 
Kun aurinko on Neitsyessä (23.8.-22.9.), hiomme yksityiskohtia, kunnostamme pesäämme, määrittelemme uudestaan työtämme ja pidämme parempaa huolta itsestämme. Uusikuu Neitsyessä 29.8. (klo 5.05 Suomen aikaa) on erinomaista aikaa aloittaa sotkuratsia tai sitoutua sydämen tai terveyden muodonmuutokseen. Uudenkuun kolmio Plutoon Kauriissa antaa voimaa, viisautta ja tehokkuutta. Ja huijari Merkurius on juuri kääntynyt eteenpäin 26.8. ja rasvaa etenemisrattaitaan kolmen viikon stressaavan perääntymisen jälkeen. Jos teidän täytyy tehdä tärkeä ostos tai aloittaa luova projekti, uudenkuun energiat yhdessä kauniin Venus/Jupiter-kolmion kanssa 29.8. ovat ihanteelliset siihen.
 
Syyskuu lupaa tyyntä ja tehokasta. Se on kuukausi vanhojen tapojen ja roskien siivoamiseen kehostamme, mielestämme ja kodistamme sekä eteenpäin menemiseen. Neitsyessä yhdistymme pyhään korppikotkalääkintään. Alkuperäiskansojen perinteet kertovat, että korppikotkat syövät kuolleiden jäänteitä, mikä puhdistaa pois mennyttä ja vapauttaa karmamalleja. Korppikotka syöksyy alas siivoamaan saastaa ja mädännäisyyttä maan päältä ja auttaa meitä tekemään saman henkilökohtaisessa elämässämme.
 
Transformatiivinen Pluto joka on perääntynyt huhtikuun alusta saakka, kääntyy eteenpäin 16.9. ja tuo voimaa ja iskua uudistumisponnisteluillemme. Kotini remontointi alkoi huhtikuussa, Pluton liike eteenpäin käynnistää sen viimeistelyn. Sen pitäisi alkaa kantaa hedelmää, mikä kanssa olette työskennelleet tai kamppailleet huhtikuusta saakka. Ilmaiskaa aikomuksenne 29.8. uudenkuun aikana. Kutsukaa pyhää korppikotkaa auttamaan menneisyyden puhdistamisessa ja eteenpäin siirtymisessä. Ja jos tarvitsette yhtään apua värikynienne kokoamisessa, sytyttäkää vain kynttilä Neitsyt-äidilleni - olen varma, että hän auttaa mielellään!
 
Sivuiltani löytyy Astro Feng Shui -rituaali puhdistamaan terveys-guan kotinne keskellä ja lisäämään hyvinvointianne tässä prosessissa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

Next >