HomeViestejäSimone Butler27.5.2011 - Kesäkuun teema: lentoonlähtö

27.5.2011 - Kesäkuun teema: lentoonlähtö

Astroalkemiaa
KESÄKUUN TEEMA: LENTOONLÄHTÖ

Kirjoittanut Simone Butler ( www.astroalchemy.com)
27.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

"Tuska työntää sinua, kunnes visiosi vetää sinua."
-Michael Beckwith

Suuri osa juuri peritystä uudesta kodistani puretaan kohta. Rakennetarkistus paljasti myrkyllistä hometta ja minua neuvottiin lähtemään, ennen kuin sairastun. Remontointi jonka olin toivonut tapahtuvan hallitusti vaiheissa, tapahtuu kaikki kerralla. Yritän pitää pääni kylmänä ja palkata oikeanlaisia auttajia ja samalla olen homeenpoiston, putkitöiden ja sähköjärjestelmien koukeroiden törmäyskurssilla.

Huonoina päivinä kun herään klo 4.30 pään jyskytykseen, menen ulos haukkaamaan raitista ilmaa ja muistutan itselleni: "Tämäkin menee ohi." Pian visioni perheen vuodelta 1952 olevan kodin muuttamisesta meksikolaistyyppiseksi "huvilaksi" alkaa mennä ohi. Sillä välin tämä turvasuuntautunut Rapu muuttaa lähelle valvomaan asioita turvalliselta etäisyydeltä.

Tervetuloa pimennysjaksoon! Ja se näyttää olevan hankala. Osittainen auringonpimennys 1.6. hermostuneessa Kaksosissa (klo 23.04 Suomen aikaa) saa asiat liikkeelle, mitä seuraa täydellinen kuunpimennys Jousimiehessä 15.6. ja toinen osittainen auringonpimennys Ravussa 1.7. Pimennysten tiedetään tuovan äkillisiä muutoksia, erityisesti osuessaan herkkiin kohtiin kartalla (esim. 1.6. pimennys aktivoi oman nousumerkkini, mikä fyysisen itsen ja paikan piste).

Katalyyttipotentiaalia lisää se, että tämä pimennyssarja tapahtuu Maya-kalenterin viimeisen, universaalin alimaailman aikana. Tämän yhdeksännen aallon (9.3.-28.10.) aikana Carl Callemanin mukaan aika kiihtyy 20-kertaiseksi ja koemme saman määrän muutoksia, mitä tapahtui vuodesta 1999 tämän vuoden maaliskuuhun. Tietoisuus kehittyy nopeasti, kun ulottuvuudet yhdistyvät ja uusi maailma syntyy. Meidän valintamme on joko sopeutua ja kukoistaa tai vastustaa ja kärsiä.

Tarvitseeko jokin elämässäsi dramaattista parantamista? Koska pimennykset rikkovat pysähtyneitä malleja, nyt on aika harmonisoitua tulevien energioiden kanssa ja tehdä muutos. Kaksoset edistää pikatahtista oppimista. Vaikka tällä älyllisellä ilmamerkillä on taipumusta olla joka paikassa, Saturnuksen (Vaa'assa) vakauttava kolmio uudenkuun pimennykseen 1.6. auttaa maadoittamaan visiomme, jotta ne voivat lähteä lentoon.

Jos pysymme keskittyneenä, voimme ratsastaa näillä energioilla kuin haukka, joka navigoi voimakkaassa tuulessa. Kuitenkin koska auringon (maskuliininen impulssi) pimentää kuu (feminiininen intuitio) 1.6. uudessa kuussa, meistä saattaa tuntua, että lennämme silmät kiinni. Tätä aistimusta vahvistaa Neptunuksen (unelmointi) alkaminen perääntyä neliössä Merkuriukseen (mieli) 2.6. Saatamme epäillä suuntaamme tai itseämme. Kuitenkin Saturnuksen kolmio aurinkoon ja kuuhun sanoo: luota intuitioosi, ryhdy toimeen ja asiat selviävät - vaikka ehkä ennakoimattomalla tavalla.

Kesäkuun 4. päivä jättimäinen Jupiter siirtyy käytännölliseen Härkään. On aika palata maan pinnalle raha-asioissa ja selvittää, miten elää vakaasti maan päällä. Tuodessaan erityissiunauksia niille, joilla Härkä on merkittävässä asemassa, seuraava vuoden jakso on hyvä maahan investoimiselle ja realististen ja taiteellisten hankkeiden kehittämiselle. Myös vakava ja asiallinen Saturnus alkaa kulkea eteenpäin 12.6. Vaa'assa (hyvä uutinen niille, joilla on voimakas Vaaka tai Kauris!), mikä auttaa bisneksiä taas pääsemään liikkeelle. Tämän lisäksi kuunpimennyksen voimapesä Galaktisessa keskuksessa 15.6. tuo tärkeitä uusia näkökulmia. Ja vuodenaika vaihtuu 21.6., kun aurinko siirtyy herkkään Rapuun kesäpäiväntasauksessa. Pitäisi olla melkoinen kuukausi.

Pikamuutos voi herättää parhaan tai pahimman meissä. Vaikka emme tietäisikään, mitä tehdä seuraavaksi, tai olisimme hermostunut ja levoton, utelias Kaksoset muistuttaa meille, että jotain opittavaa on sekä ilosta että tuskasta. Pidä tiukasti kiinni siitä, mikä maadoittaa sinua - joogasta pihatöihin. Näinä poikkeuksellisina aikoina meitä kutsutaan kohoamaan korkeimpaan itsemme, levittämään siipemme ja löytämään rohkeuden lentää!

Voit tsekata myös "Astro Feng Shui" -blogistani Kaksosten uuden kuun rituaalin, mikä auttaa sinua ottamaan avosylin vastaa korkeamman totuutesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >