HomeViestejäSimone Butler29.4.2011 - Laske taakkasi alas

29.4.2011 - Laske taakkasi alas

Astroalkemiaa
LASKE TAAKKASI ALAS

Kirjoittanut Simone Butler ( www.astroalchemy.com)
29.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Härkänousuisena isäni oli keräilijä. Tämä on kohtelias tapa sanoa, että hän hamstrasi tavaroita - pölyimureista ja kaukosäätimistä Tupperware-astioihin ja sideharsoon. Sen mikä ei mahtunut kaappeihin tai sängyn alle, hän ahtoi verannalle ja autotalliin. Kuten monet ihmiset joilla Härkä on voimakkaassa asemassa, ympärillä olevat tavarat saivat hänet tuntemaan turvaa.

Isän omaisuus painoi minua alas. Siitä saakka kun hän kuoli ja muutin takaisin kotiin, olen ollut tylsistynyt ja veltto. Hiljattain veteraanit kärräsivät pois suuren osan tavaraa - television, sekalaiset astiat, 12 melkein samanlaiset kengät - ja tunsin oloni paljon kevyemmäksi! Energia alkaa lopultakin virrata.

Tässä on Sabian symboli Härän uudelle kuulle 3.5. (klo 8.52 Suomen aikaa): "Kantaja joka kantaa raskasta taakkaa, itsensä liikkeelle paneminen sosiaalisen edun vuoksi." Onko jokin painanut sinua alas? Päästä irti taakastasi. Anna jonkun muun hoitaa se. Kevät on aikaa nauttia olostasi ja elämän aistinautinnoista.

Hurmaavan Venuksen hallitsemana Härkä vaalii sosiaalisia yhteyksiä. Se haluaa meidän hidastavan ja olevan läsnä. Kuitenkin viisi planeettaa aktiivisessa Oinaassa - Merkuriuksen perääntymisen nyt estämättä - yllyttää meitä lähtemään liikkeelle. Ja Härkä antaa maadoittumista, vakautta ja uusia väyliä yltäkylläisyyteen. Siemenet joita kylvät nyt, ovat alttiita tuottoisiin ja tyydyttäviin hankkeisiin.

Härkä liittyy äitiin. Tämä uusikuu osuu juuri Beltanen jälkeen (1.5.). Se on merkittävä kelttien tulifestivaali, mikä juhlii yhteyttämme Äiti Maahan. Äitienpäivä on 8.5. - aika kunnioittaa omaa äitiämme sekä kääntää huomiomme Gaiaan. Se on saanut paljon painetta viime aikoina tornadojen, tsunamien, maajäristysten ja tulvien myötä. Pitäisikö Äitimme todella tarvita kiukutella saadakseen huomion tarpeisiinsa?

Onneksi on monia, jotka tuntevat hänen kipunsa ja tekevät asialle jotain. Esimerkiksi osallistujat viime huhtikuun Maailman kansan ilmastomuutoskonferenssissa Boliviassa ratifioivat sopimuksen, mikä antaa Äiti Maalle tasavertaiset oikeudet ihmiskunnan kanssa. Muun muassa maailmanlaajuinen julistus Äiti Maan oikeuksista antaa Gaialle oikeuden elää, olla kunnioitettu ja jatkaa elinsyklejään vapana ihmisten sekaantumisesta.

Toukokuun puolivälissä kun aistilliset Mars ja Venus siirtyvät Härkään auringon seuraksi, on useita innostavia tapahtumia. Niitä ovat järjestäneet naiset, jotka edistävät yhteyttämme maahan. Kolmentoista alkuperäiskansojen isoäidin kansainvälinen neuvosto - rukoilun, koulutuksen ja parannuksen maailmanlaajuinen liitto - emännöi tilaisuutta 19.-21.5. Anchoragessa, Alaskassa tarkoituksenaan parantaa henkeä ja maata. Ja 20.-22.5. on Länsirannikon naisten permakulttuuritapahtuma Cazaderossa, Kaliforniassa (permakulttuuri on tapa toimia kestävästi maan kanssa). Tämän vuoden aiheena on siementen kylväminen naisten johtajuudelle ja vallankumouksellisen mallin kasvattaminen.

Tämän uudenkuun aikana olkaa maan kanssa ja tuntekaa yhteytenne siihen. Tehkää jotain kivaa kehollenne (oma osanne maata), kuten hieronta tai patikointi luonnossa. Edistäkää terveyttänne "kasvata yltäkylläisyyttäsi" -rituaalillani Astro Feng Shui blogistani. Kuunnelkaa myös radiohaastatteluni vaurauden uudesta kuusta. Ennen kaikkea, hidastakaa hektistä tahtianne, vetäkää syvään henkeä ja olkaa kiitollinen tästä kallisarvoisesta elämästä maan päällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >