HomeViestejäSimone Butler29.3.2011 - Huhtikuun teema: Ole oma itsesi

29.3.2011 - Huhtikuun teema: Ole oma itsesi

Astroalkemiaa
HUHTIKUUN TEEMA: OLE OMA ITSESI

Kirjoittanut Simone Butler ( www.astroalchemy.com)
29.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Presidentti Obama sai äskettäin ankaraa arvostelua golfin pelaamisesta, kun Libya - ja kaikki muut kuumat paikat ympäri maailman - olivat tulessa. Teddy Rooseveltin tapaan, joka usein livahti presidentin virkahuoneesta metsästysretkille, arvosteltu presidenttimme tarvitsi hengähdystauon maailman ongelmista.

Onko väärin pyrkiä onnellisuuteen, kun toiset kärsivät? Mietin tätä kysymystä, kun laskeuduin illalla Kailua-Konaan pitkään odotetulle Havaijin lomalleni vain kuullakseni, että 8.9 magnitudin maanjäristys oli iskenyt Japanin - ja tsunami oli tulossa minua kohti. Onneksi emäntäni koti oli mäellä turvassa. Mutta ystävämme jotka työskentelevät läheisellä merenranta-alueella, viettivät pari seuraavaa viikkoa seuloen roskaa ja käsitellen tyytymättömiä vieraita, kun minä ostelin kesämekkoja ja uin kilpikonnien kanssa. Katsellessani Japanin synkkiä uutisia lähetin rukouksia meren poikki - ja yritin edelleen nauttia olostani.

Synkronistisesti nappasin ennen lentoani San Diegon lentokentältä Gretchen Rubinin innostavan kirjan "The Happiness Project" (= onnellisuusprojekti). Vuoden aikana kun hän yritti nauttia enemmän elämästä, hän esitti itselleen vaikeita kysymyksiä onnellisuuden luonteesta. Ottaen käytännönläheisiä askelia mielialansa keventämiseksi ja etsien, mikä miellytti häntä eniten, hän sai oivalluksen: "Yksi paras tapa tehdä itsestäsi onnellinen on tehdä muista ihmisistä onnellisia - yksi paras tapa tehdä toisista ihmisistä onnellisia on olla itse onnellinen."

Rubinin oivallus kuulostaa tutulta kaikille meille, koska kuusi planeettaa on linjassa individualistisessa Oinaassa uudenkuun aikaan 4.3. (klo 16.33 Suomen aikaa). Oinas liittyy kaikin tavoin itsensä miellyttämiseen - kunhan ei vahingoita ketään muuta. Tekemällä itsestään onnellisen lähettää positiivisia "viboja", jotka innostavat ja kohottavat muita. Kuitenkin uudenkuun ollessa oppositiossa vakavan Saturnuksen kanssa ja Merkuriuksen alettua juuri perääntyä (30.3.-23.4.), voisimme kohdata esteitä autuutemme seuraamiselle. Saturnus kehottaa meitä ottaman vaarin varoitusmerkeistä, hillitsemään hätiköimistä ja noudattamaan lain kirjainta. Myös kärsimättömän Marsin konjunktio arvaamattoman Uranuksen kanssa uudenkuun aikaan voi kipunoida turhautumista, kärsimättömyyttä tai onnettomuuksia. Varokaa ajamasta liian lujaa, pakottamasta asioita tai tekemästä olettamuksia.

Merellinen Neptunus luiskahtaa vetisiin Kaloihin 4.4., mikä korostaa intuitiota ja myötätuntoa, mutta stimuloi myös järjettömiä pelkoja. Uimme kartoittamattomilla vesillä seuraavat 14 vuotta, kun myyttinen Neptunus vahvistaa mielikuvitusvoimiamme. Sen luotte, minkä kuvittelette - varmistakaa vain, että haluatte sitä. Neptunuksen siirtyminen Kaloihin ja radikaalin Uranuksen siirtyminen hiljattain Oinaaseen stimuloi niin nopeaa muutosta, että voimme tuskin pysyä mukana. Maailmantapahtumat jotka ravistavat perustaamme, tekevät tietä terveemmälle elämälle, mitä eletään lähempänä luontoa. Kuitenkin sellaisten uhkien myötä, kuin säteilyn leijuminen meren yllä, voi olla haastavaa pysyä omassa keskuksessa ja virrassa.

Oinas yllyttää meitä olemaan hetkessä, pysymään pienen lapsen optimismissa. Tehkää tämän uudenkuun aikaan sellaista, mikä tekee teistä onnellisen. Jos epäilette, miettikää, mistä nautitte 10-vuotiaana. Pelatkaa korttia, tehkää jokin taideprojekti tai viekää pyöränne ajelulle. (Varmistakaa vain, että kypärä on päässä!) Tai vain rentoutukaa ja antakaa itsenne nauttia pikkuasioista - lemmikkinne tempuista, varhaiskukista puutarhassa, ystävän soitosta. Lippunne onneen on olla sitä, kuka olette nyt.

Jos teitä on vaivannut alhainen energiataso tai tarvitsette potkua urallenne, käykää elämänvoimanne kohottamiseksi katsomassa sivuiltani "uudenkuun rituaali", joka on uudesta kirjastani "Astro Feng Shui: Making Magic in Your Home and Life".

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >