HomeViestejäSimone Butler2.2.2011 - Helmikuun teema: Loikka tulevaisuuteen

2.2.2011 - Helmikuun teema: Loikka tulevaisuuteen

Astroalkemiaa
HELMIKUUN TEEMA: LOIKKA TULEVAISUUTEEN

Kirjoittanut Simone Butler ( www.astroalchemy.com)
2.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Viikko sitten sunnuntaina varikset raakkuivat kuorossa isäni talon takana olevassa puussa, kun hänet vietiin saattokotiin. Linnut tuntuivat sanovat hänelle hyvästi tietäen, ettei hän palaisi 59 vuoden aikaiseen kotiinsa.

Viikon kuluessa isän keho sulkeutui nopeasti. Hänen sielunsa lähti lentoon varhain maanantaiaamuna, juuri sen jälkeen kun kuu yhdistyi Pluton kanssa - alamaailman planeetta joka liittyy kuolemaan ja siirtymään. Lopultakin hän on vapaa luusyövästä, joka tuhosi hänen kehoaan ja aiheutti suurta tuskaa viimeiset kaksi vuotta.

Ilmassa on nyt vapautta. Aurinko ja kuu liittyvät yhteen Marsin kanssa 3.2. vapauttavassa Vesimiehessä. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidät singotaan seuraavaan vaiheeseen elämässämme. Ilmamerkki Vesimies on korkeaa värähtelytaajuutta, mikä tuo nopeaa toimintaa, yhdistymisiä ja teknologisia edistysaskelia. Soturi Mars antaa energiasysäyksen asioiden saamiseksi alkuun ja vakiinnuttava Saturnus - tehden kolmiota uudenkuun kanssa - pitää jalkamme maassa. Marsin asema on sopiva isäni poistumiseen, kun hän oli Leijona, jolla oli Oinas-kuu ja joka oli laskuvarjosotilas Toisessa maailmansodassa ja taistelija loppuun saakka.

Helmikuun 3. astumme myös Puujäniksen vuoteen. Kiinalaisen perinteen mukaan voimme nyt rauhoittaa hermomme ja hengähtää. Kuitenkin 2011 on metallivuosi. Koska metalli leikkaa puuta, odottakaa konfliktien lisääntyvän staattisen (puu) ja muutosta agitoivan (metalli) välillä. Onneksi inspiroiva Jänis suosii rauhallisia ratkaisuja ja diplomatiaa. Tavalla tai toisella vanha ja toimimaton antaa periksi uudelle ja edistykselliselle, kun ihmistietoisuus kehittyy nopeasti tästä vuoteen 2012. Tämä voisi olla kuitenkin suloisenkatkera prosessi, kuten minulle isästä irtipäästäminen.

Herkkä, hedelmällinen ja perhesuuntautunut Jänisenergia on jin ja kuumainen (feminiininen). Muinaisaikoina jänisten ajateltiin tuovan hyvää onnea (näin onnea tuova jäniksenkäpälä). Matriarkaalisten kulttuurien Jumalattarille pyhä Jänis symboloi hedelmällisyyttä ja uudestisyntymää. Loikkaava jänis on iloinen kuva huolista vapautumisesta. Nyt meitä kannustetaan antamaan leikkisimmän puolemme tulla esiin luomaan, yhdistymään ja nauttimaan elämästä täysillä. Jänis tuo tunteen uudesta toivosta ja perhe-elämän, rakkaiden ja ystävien syvemmästä arvostamisesta. Tämän pitäisi tehdä ystävänpäivästä erityisen - tai vielä parempi, miksei juhlita koko kuukautta?

"Hyppää mukaan" -Mars-värähtelyä vahvistaa seikkailunhaluisen Jupiterin äskettäinen (22.1.) siirtyminen Oinaaseen, Marsin hallitsemaan merkkiin. Kun Jupiter ryntää Oinaan läpi 3.6. saakka, on vahva tilaisuus laajentua ja käynnistää. Kuitenkin varovaisen Saturnuksen perääntyessä 25.1.-12.6. on tärkeää kattaa kaikki perustat, ennen kuin tekee lentävän loikan. Ja voi olla parasta odottaa, kunnes Saturnus lakkaa perääntymästä, jos suunnittelette käynnistää uutta liiketoimintaa (erityisesti jos Kauris on aurinko- tai nouseva merkkinne). Muuten voitte kohdata viivytyksiä tai tarvetta korjata suunnitelmia.

Tämän uuden kuun aikaan voimme kutsua enkeliulottuvuutta opastamaan meitä tulevaisuuteen. Käyttäkää tätä Astro - Feng Shui -rituaalia (astrofengshui.astroalchemy.com) työstääksenne kotinne "avuliaat ihmiset" -sektoria ja aktivoidaksenne unelmanne. Tai ostakaa uusi kirjani oppiaksenne lisää Astro - Feng Shuista.

Tuokoon Jäniksen vuosi teille kaikki sydämenne toiveet!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >