HomeViestejäSimone Butler30.12.2010 - Tammikuun teema: 2011 - mestaruusvuosi

30.12.2010 - Tammikuun teema: 2011 - mestaruusvuosi

Astroalkemiaa
TAMMIKUUN TEEMA: 2011 - MESTARUUSVUOSI

Kirjoittanut Simone Butler ( www.astroalchemy.com)
30.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

"Jos pelkää putoamista, ainoa turva tulee siitä, että hyppää tarkoituksella." - Carl Jung

Teen kohta jotain sellaista, mitä vannoin koskaan olevani tekemättä - muutan takaisin kotiin. Vuonna 1952 isä rakensi pienen, kahden makuuhuoneen talon kukkulalle San Diegon lahdella. Sukuni koti sisältää muistoja idyllisistä lapsuuden hetkistä sekä kamalista valtataisteluista. 86-vuotias isäni on asunut siellä yksin äidin kuoltua kuusi vuotta sitten. Kuollessaan hitaasti eturauhassyövän levittyä luihin isä ei enää selviydy yksin. Niinpä laitan suurimman osan tavaroistani varastoon ja muutan huolehtimaan hänestä.

Taisteltuani vuosikausia "isäongelmieni" kanssa, hyppään asian loppuunsaattamisessa pikaraiteelle. Joseph Campbell sanoi, että kun olet syvissä vesissä, sukella. Tai kuten Jung asian ilmaisee, kun pelkäät putoamista, hyppää.

Tervetuloa vuoteen 2011, mestaruuden vuoteen. Käynnistyessään 4.1. uudella kuulla ja auringonpimennyksellä Kauriissa, viisaan vanhemman merkissä, tässä vuodessa on kyse aikuiseksi kasvamisesta ja sen tekemisestä, mitä on tehtävä. Tätä "tosi kysymyksessä" -teemaa vahvistaa uudenkuun neliö Saturnukseen, Kauriin hallitsijaan. Olemme saavuttaneet henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti kohdan, missä muutosta ei voi enää välttää. Kuitenkin kuun (tunteet) pimentäessä auringon (tahto) tunnekypsyyden on edellettävä konkreettista toimintaa.

Tässä poikkeuksellisessa pimennyksessä Jupiter ja Uranus kohtaavat viimeisen kerran Kaloissa, mikä katalysoi toukokuusta saakka hautuneet muutokset. Merkittävät läpimurrot ovat nyt todennäköisiä, erityisesti kun seikkailunhaluinen Jupiter ja kokeileva Uranus tekevät taianomaisesti kolmiota Skorpionissa olevan Venuksen kanssa. Siunauksia, jopa rikkauksia, voi tulla osaksemme, kunhan sitoudumme tavoitteisiimme. (Ostan arpoja 4.1. Ehkä kannattaa tehdä samoin!)

Koska Merkurius kulkee taas eteenpäin, lakattuaan juuri perääntymästä (30.12.), uuden vuoden tavoitteillamme on voimakas vauhti takanaan. Pitäkää kuitenkin mielessä, että Saturnus, Kauriin hallitsija, alkaa perääntyä 25.1. Tämä merkitsee, että meidän on 12.6. mennessä (jolloin Saturnus lähtee taas eteenpäin) otettava käyttöön ja hienoviritettävä muutokset, joita teemme nyt.

Sen sijaan että tehdään luettelo päätöksistä, joita ei koskaan luultavasti toteuteta, planeettaenergiat vuoden 2011 koittaessa tukevat sitoutumista yhteen tai kahteen tavoitteeseen. Tai kuten Mari Smith teki ( www.marismith.com), valitsette yhden sanan, joka summaa aikomuksenne uudelle vuodelle ja tämä sana on opastava valonne.

Oma sanani vuodelle 2011 on "yhdistyminen". Päästän irti arvokkaasta, joskin eristävästä yksinäisyydestäni ollakseni isän kanssa. Tämä valinta tuntuu oikealta minulle, "saturnisista" rajoituksistaan huolimatta. Mikä valinta tuntuu oikealta sinulle?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev