HomeViestejäEckhart Tolle2.9.2011 - Rauhan saavuttaminen menetyksen jälkeen

2.9.2011 - Rauhan saavuttaminen menetyksen jälkeen

RAUHAN SAAVUTTAMINEN MENETYKSEN JÄLKEEN
 
Kirjoittanut Eckhart Tolle (www.eckharttolle.com)
2.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Poikani hukkuivat mereen kymmenen kuukautta sitten. Antauduin tilanteelle, mutta sitten kun tunsin rauhaa ja tyyneyttä, se tuntui väärältä. Ei ollut oikein tuntea rauhaa ja tyyneyttä sellaisen menetyksen jälkeen.
 
Luonnollinen olotila rakkaan kuoleman jälkeen on ensin suru, sitten tapahtuu syventyminen. Tuossa syventymisessä menet paikkaan, missä ei ole kuolemaa. Ja se että tunsit niin, merkitsee, että menit riittävän syvälle, paikkaan missä ei ole kuolemaa. Kun mielesi on ehdollistanut yhteiskunta ja nykymaailma, mikä ei tiedä mitään tuosta ulottuvuudesta, mielesi sanoo sinulle, että tässä on jotain väärää. Mielesi sanoo: "Minun ei pitäisi tuntea rauhaa, sitä ei tunneta tällaisessa tilanteessa." Mutta se on kulttuurisi ehdollistama ajatus. Niinpä voimme tunnistaa tämän, kun tuo ajatus tulee - tunnistaa sen ehdollistuneeksi ajatukseksi, mikä ei ole totta.
 
Se ei merkitse, etteivätkö suruaallot palaa ajoittain. Mutta niiden välillä tunnet rauhaa. Kun tunnet tuon rauhan, tunnet myös lastesi ydinolemuksen - ajattoman olemuksen. Kuolema on siis hyvin pyhä asia - ei kamala asia. Silloin kun reagoidaan muodon menettämiseen, se on kamalaa.
 
Silloin kun menet riittävän syvälle muodottomuuteen, kamala ei ole enää kamalaa, se on pyhää. Sitten koet nuo kaksi tasoa, kun joku läheisesi kuolee. Kyllä, se on kamalaa muodon tasolla. Se on pyhää syvemmällä tasolla. Kuolema voi mahdollistaa tuon tason löytämisen itsessäsi. Autat lukemattomia muita ihmisiä, jos löydät tuon ulottuvuuden itsessäsi - pyhän elämänulottuvuuden. Kuolema voi auttaa sinua löytämään pyhän elämänulottuvuuden, missä elämä on tuhoutumatonta.
 
Antautuminen voi avata tuon oven sinulle. Saata loppuun sen hyväksyminen. Siis kunnioita tuota pyhää ulottuvuutta ja käsitä, että se mitä mielesi sanoo, ei ole oikein, se on vain ehdollistumisen muoto - se ei ole totuus. Se on erittäin oikein.
 
Tämä on aina ikkuna muodottomuuteen. Kun hyväksyt sen, antaudut. Koska muoto on poissa, mielesi hiljenee, kun antaudut kuolemalle. Et hyväksy kuolemaa selitysten kautta. Sinulla voi olla selityksiä, mielen selityksiä jotka sanovat: "No, hän siirtyy eteenpäin tai reinkarnoituu tai menee jonnekin lepäämään." Tämä voi olla lohduttavaa, mutta voit mennä sitä syvempään paikkaan, missä et tarvita selityksiä - kuoleman pyhyyden välittömän oivalluksen tilaan, koska se mitä avautuu muodon hävitessä, on elämää muodon ulkopuolella. Tämä on ainoa asia, mikä on pyhä. Se on pyhä ulottuvuus.
 
Voit saada pikkuruisia välähdyksiä siitä, kun menetät jotain ja hyväksyt täysin, että se on poissa. Tämä on pienen välähdys kuolemasta ja se voi antaa pienen oivalluksen - kenties suuremmankin, jos olet valmis.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >