HomeViestejäEckhart Tolle18.2.2011 - Luova universumi

18.2.2011 - Luova universumi

LUOVA UNIVERSUMI

Kirjoittanut Eckhart Tolle (spiritlibrary.com)
18.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Millaista opastusta antaisit ihmisille sen muistamiseen tai tiedostamiseen, että olemme luova voima luovassa universumissa?

Heräämisprosessissa on kaksi puolta tai ulottuvuutta. Toinen on sisäisen Lähteen löytäminen. Sitten on sen tuominen elämääsi enemmän ja enemmän, jotta päivittäisestä elämästä tulee tuon hiljaisuuden läpitunkemaa. Kun elämästäsi tulee tuon hiljaisuuden läpitunkemaa, ego alkaa hävitä. Ruumiillistat eri energiakentän - ikään kuin jotain toisesta ulottuvuudesta tulee lävitsesi tähän maailmaan.

Oleellisinta on perusta kaikelle "heränneelle tekemiselle", kuten sitä joskus kutsun. Maailma on täynnä ihmisiä, jotka tekevät, mutta se on enimmäkseen ei-herännyttä tekemistä. Tämä syntyy onnettomista tiloista ja luo lisää onnettomia tiloja. Ensimmäinen tehtävämme on tuoda tuo ulottuvuus, toinen ulottuvuus, tähän maailmaan. Katso normaalissa arkielämässä, voiko läsnäolo virrata pienimpiin asioihin - toisen ihmisen kuuntelemiseen, kävelemiseen täältä tuonne jne. Läsnäolo merkitsee henkisenä käytäntönä sen hyväksymistä, mitä on nyt-hetkessä, harmoniaa nyt-hetken muodon kanssa. Mitä enemmän olet harmoniassa nyt-hetken muodon kanssa, sitä enemmän tämä energia tulee läpi.

Meidän on tärkeää olla maadoittuneena jokapäiväisen elämän läsnäoloon. Perusta on nyt-hetken jatkuva hyväksyntä. Sen kautta läsnäolo lisääntyy ja lisääntyy. Toimit läsnä oleva hetki ns. opettajanasi. Sano "kyllä" sille. Sen myötä tulee läsnäolo. Sinun on ensin hyväksyttävä asioiden olotila - ei maailman tilanteen, vain rajallisen todellisuutesi. Jonkin ajan kuluttua panet merkille, että läsnäolossa on toinen puoli. Se ei ole vain hiljaa paikallaan, läsnäolossa on myös dynaaminen puoli. Siitä tulee "herännyt tekeminen".

Ensin se muuttaa tapaa, millä olet tekemisissä toisten kanssa. Eräänä päivänä jokin muu haluaa tulla tehdyksi. Saatat havaita sen jonain, mitä sinun tarvitsee tehdä. Yhtäkkiä tiedät, mitä sinun tarvitsee tehdä. Se tulee sisältä tai se tulee ulkoa - jokin tilanne elämässäsi. Silloin "herännyttä tekemistä" alkaa tapahtua. Tuo tekeminen ei ole egon tekemistä, missä se mitä teet, on väline johonkin lopputulokseen. Tekemisessä on syvää nautintoa. Ei ole liiallista halua saavuttaa, mutta saavutat itse asiassa enemmän, koska tekemisessä on niin paljon nautintoa, että lopputulos huolehtii itsestään. Syntyy hyvin erityyppistä tekemistä, mitä ei motivoi halu. Normaali ajattelutapa on "minun täytyy saavuttaa tämä".

Kun läsnäolo liikkuu lävitsesi, tekeminen ei enää perustu haluun, se perustuu nautintoon. Se ei perustu minkään haluamiseen tai tarvitsemiseen, koska toimit täyteydestä. Toimintaa ei ole suunniteltu tyydyttämään/täyttämään sinua. Sitä ei ole suunniteltu lisäämään jotain sinuun. Toiminta tulee täyteydestä, missä jo olet - siinä ei ole mitään tarvitsevuutta.

Esteitä syntyy - erityisesti, jos teet asioita, jotka kulkevat maailman ehdollistumista vastaan. Voit löytää esteitä. Voit myös löytää valtavasti voimaa auttamaan itseäsi.

Esteitä voi tulla yhteistyöhaluttomien ihmisten tai tilanteiden muodossa, mutta myös valtavaa voimaa virtaa siihen, mitä teet, ja auttaa sinua monin tavoin. Juuri oikea asia, juuri oikealla hetkellä, juuri oikea ihminen. Kun esteitä syntyy, niitä ei pidetä vihollisina. Ego pitää jokaista estettä toimintakurssillaan vihollisena.

Este hyväksytään siksi, mitä se on, ja työskentelet sen kanssa, et sitä vastaan. Tai työskentelet sen ympäri tai käännät sen energian ympäri. Se tulee yhdistettyä siihen, mitä sinun on tehtävä. Et näe enää vihollisia hyödyttömien tilanteiden tai yhteistyöhaluttomien ihmisten muodossa. Kaikkea syleillään sinä, mitä se on, hyväksytään sinä, mitä se on, ja muunnetaan ne. Kyse ei ole niinkään paljon siitä, että teet jotain - vaan sinusta tulee tekemisen väline. Se tapahtuu kauttasi. Voima tulee, silloin kun se haluaa tulla.

Useisiin vuosiin minulle tapahtuneen muutoksen jälkeen ei tapahtunut kovin paljon ulkoisesti - ja sen jälkeen ihmisiä tuli vähitellen esittämään kysymyksiä. Oli vähän tekemistä, tapahtui vähän puhumista. Vastauksia tuli yhtäkkiä ja sitä kesti useita vuosia. Tiesin jossain, että tässä oli voimaa, mutta se ei saavuttanut jostain syystä monia ihmisiä. Se ei tapahtunut vielä. Se oli ok. Ihmisiä tuli kerran pari viikossa esittämään kysymyksiä, työpaja siellä, työpaja täällä ja sitten pitkiä välejä.

Olin kerran eräässä maalaiskirkossa Englannissa, pienessä kylässä Somersetissä ja kirkko oli täysin tyhjä. Ja yhtäkkiä minusta tuli sanat, jotka sanoivat: "Käytä minua" ja "Haluaisin nopeutumista, kiitos." En tiedä, kenelle puhuin. En tiedä, mistä sanat tulivat. Tietoisuus näytti kuuntelevan. Ensin mitään ei tapahtunut ja menin takaisin kotiin. Muutaman viikon kuluttua heräsin tietäen, että minun oli lähdettävä Englannista ja muutettava Pohjois-Amerikan länsirannikolle. En tiennyt miksi. Se oli alku ja lopulta kirjoittaminen alkoi siellä. Siinä tapahtui tuo nopeutuminen. En tiennyt silloin, että se oli osa nopeutumista, mitä olin pyytänyt. Ja sitten asiat nopeutuivat ja nopeutuivat. Ole varovainen siinä, mitä pyydät.

Minulla ei ole tunnetta, että "teen" mitään tästä. Menen vain sen mukana. Puhunko ihmisenä? En, tietoisuus puhuu käyttäen tätä mieltä ilmaistakseen, mikä on hyödyllisintä tässä hetkessä. Ole siis sen palveluksessa. Olet sen palveluksessa. Hankkiudu eroon ajatuksesta, että sinun on "tehtävä" jotain erillisenä olentona. Ole avoiin sille, mikä haluaa tulla tehdyksi tässä maailmassa. Silloin tietoista tekemistä tapahtuu kauttasi. Jokaisella ns. yksilöllä on erilainen tehtävä tässä maailmassa. Mitä enemmän menet pois tieltä - teet sen tuomalla läsnäolon jokapäiväiseen elämään - niin vastaus siihen, mikä haluaa tulla tehdyksi, tulee kauttasi.

On ihmeellinen seikkailu olla harmoniassa tämän kanssa. On paljon asioita, jotka haluavat tulla läpi tänä aikana. Se ei valitse ihmisten välillä, se ei sano: "Olet erityinen, aion valita sinut". Aina kun ihminen tulee läpinäkyväksi sille, se tulee läpi. Se ei kysy: "Kuka olet, mitkä ovat suosituksesi/valtuutesi?" Se ei kysy: "Mikä on henkilöhistoriasi? Oletko arvokas?" Se on ajatonta läsnäoloa. Se ei ole kiinnostunut menneestä historiastasi tai olitko hyveellisin ihminen. Valo tulee läpi sieltä, missä aukko on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >