HomeViestejäSuzanne Lie4.10.2020 - Galaktisen perheen muistaminen

4.10.2020 - Galaktisen perheen muistaminen

GALAKTISEN PERHEEN MUISTAMINEN
 
Galaktista perhettä kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)
4.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Nyt ihmisten USA:ssa ja kaikkialla Gaian Maa-planeetalla on aika muistaa galaktinen perheensä. "Mikä ja kuka on galaktinen perheemme?" kuulemme teidän kysyvän.
 
Vastauksemme tuohon sisäiseen kysymykseen on, että galaktinen perheenne on luontaisen moniulotteisen itsenne ylemmän neljännen ja viidennen ulottuvuuden taajuus. Selkeyden vuoksi muistutamme, että te, TE, olette moniulotteinen ihminen, joka resonoi siihen kolmannen ulottuvuuden taajuuteen, jota kutsutaan usein "elämäksi maan päällä", ja samaan aikaan resonoitte myös korkeampiin todellisuustaajuuksiin.
 
Useimmat teistä eivät vielä tiedosta omia korkeamman ulottuvuuden taajuuksiaan, koska suurin osa huomioistanne – ellei kokonaan – kohdistuu kolmannen ulottuvuuden fyysiseen ihmiselämään todellisuudessa, jonka olette aina tunteneet kolmannen ulottuvuuden Maana. Tietysti se on oikein sanottu, että resonoitte kolmannen ulottuvuuden taajuuteen ja teillä on kolmannen ulottuvuuden ihmiskeho.
 
Monet teistä eivät kuitenkaan tiedosta, että silloin kun kolmannen ulottuvuuden itsenne nukkuu tai on kenties syvässä meditaatiossa, havaintokenttänne taajuus laajenee "jokapäiväisen ihmiselämän" kolmannen ulottuvuuden ajatusten, velvollisuuksien, muistojen ja päätösten yli.
 
Voitte saada tämän tietoisuusmuutoksen, koska tietoisuus siitä, kuka olette, mitä teette ja miltä teistä tuntuu, laajenee SINUUN. Tämä voi rauhoittaa jokapäiväisen elämänne haasteet ja mennä hetkeksi paikkaan, jossa voitte rentoutua tarpeeksi muistaaksenne tunteen erilaisesta todellisuudesta, jossa olette hereillä sille SINULLE, jonka olette voineet muistaa jonkin huippukokemuksen tai upean unen aikana.
 
Valitettavasti monet teistä jotka nyt käytätte kolmannen ulottuvuuden Maa-astiaa, olette niin sotkeutuneet kolmannen ulottuvuuden päivittäiseen elämäänne, että unohditte, että olette enemmän kuin vain kolmannen ulottuvuuden ihminen.
 
Kyllä, on monia ihmisiä, jotka eivät ole vielä heränneet korkeampien taajuuksien itselleen, mutta useammat ja useammat ihmiset alkavat ihmetellä, mitä tapahtuu. He eivät ymmärrä, mitä tapahtuu heidän unissaan, mielikuvituksessaan, ajatuksissaan ja keskusteluissaan, ja kuitenkin useammat ja useammat ihmiset heräävät syvään sisäiseen tietämiseen.
 
Ensin suurin osa heistä päättää, että se oli vain unta. Mutta kun samaa mitä tapahtui heidän "unessaan", alkaa tapahtua myös päiväelämässä, monet heräävistä sieluista muistavat, että heillä on perhe, joka asuu todellisuustaajuudessa, joka on tuntematon heidän kolmannen ulottuvuuden ihmisitselleen.
 
Ensin suurin osa näistä "heräävistä sieluista", kuten me Galaktiset kutsumme heitä, saattaa työntää pois tuon "oudon kokemuksensa" ja olla varmasti kertomatta siitä kenellekään!! Kuitenkin ajan kuluessa monet näistä heräävistä sieluista eivät pysty enää kätkemään näitä uskomattomia kokemuksiaan ystäviltään ja perheeltään.
 
Onneksi on enemmän ja enemmän havaintoja. Näitä viidennen ulottuvuuden havaintoja alkaa usein tapahtua heidän unissaan, joista he hereillä monesti sanovat: "Vau, se oli kummallinen uni." Kuitenkin heillä on enemmän ja enemmän "kummallisia unia", kommunikointia jota tulee heidän tajuntaansa kuin tyhjästä, ja myös havaintoja ns. tähtialuksista, kuten ihmiset niitä kutsuvat.
 
Me, galaktisen perheenne jäsenet, kutsumme kummallisia unia "viesteiksi Kotoa" ja/tai keskusteluiksi viidennen ulottuvuuden olentojen kanssa, He ovat enemmän ja enemmän yhteydessä niihin kolmannen/neljännen ulottuvuuden ihmisiinsä, jotka ovat tarpeeksi urheita salliakseen havaintokenttänsä laajentua jokapäiväisen elämän yli.
 
Havaintokenttä merkitsee todellisuustaajuutta, jonka tietoisuutenne pystyy hyväksymään totena. Jos uskoo vain, että kolmas ulottuvuus on ainoa todellinen havaintokenttä, ei salli ainutlaatuisia kokemuksia tallennettavan päivätietoisuuteensa.
 
Kuitenkin usein nämä ihmiset päättävät lopulta päästää tämän ainutlaatuisen ja korkeamman ulottuvuuden informaation tietoisuuteensa. Tämä hyväksyminen voi alkaa sellaisilla ajatuksilla kuin: "Vau, millainen uni se olikaan!!" tai "En tiennyt, että pystyisin keksimään tuollaisia kummallisia ajatuksia ja tunteita."
 
Onneksi ajan kuluessa he haluavat usein kokea syvemmin nuo "kummalliset unet ja mielikuvat". Silloin heidän havaintokenttänsä alkaa laajentua tarpeeksi sisältääkseen sekä neljännen että kolmannen ulottuvuuden todellisuustaajuudet.
 
Kun heidän unensa, ajatuksensa ja muistonsa alkavat tuntua mukavammilta vastaanottajalle, tämän informaation vastaanottaja alkaa oivaltaa, että heille tapahtuu jotain hyvin erityislaatuista ja uutta. He pystyvät oivaltamaan, että siitä mikä oli ennen kummallista tai pelottavaa, on tullut erityislaatuista ja jännittävää!
 
Siinä hetkessä hän (kenties sinä) alkaa muistaa galaktisen perheensä!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >