HomeViestejäSuzanne Lie9.7.2019 - Lähetyksiä kotoa - miten kaikki se alkoi

9.7.2019 - Lähetyksiä kotoa - miten kaikki se alkoi

LÄHETYKSIÄ KOTOA – MITEN KAIKKI SE ALKOI
 
Korkeamman ulottuvuuden perhettä kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)
9.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huomautus Suelta:
Luultavasti voitte kuvitella, miksi en postannut tätä viestiä 2012. Itse asiassa luulen vastaanottaneeni sen niihin aikoihin, kun Galaktiset tuhosivat Illuminatin maanalaiset pakoalueet.
 
Nämä alueet olivat valtavia, ja niillä pimeät sielut valmistautuivat odottamaan kolmannen maailmansodan loppumista sitten, kun Gaian pinta olisi tuhottu sodalla, jonka ne suunnittelivat aiheuttavansa. Kuitenkin ilman paikkaa jonne piiloutua, kunnes pinnalla oli turvallista, pimeät sielut eivät voineet ottaa sodan riskiä.
 
Minulla ei ollut rohkeutta postata tätä informaatiota. Itse aisassa unohdin sen täysin, kunnes olin käynyt läpi Plejadilainen perspektiivi -kirjojen muutokset. Yhtäkkiä tämä tiedosto ilmestyi eteeni, juuri kun olin valmis päästämään tuonasteisen toivon tietoisuuteeni.
 
Jos voimme vain muistaa toivomme, myös 3D-aikataakan painaessa raskaasti sieluamme, pystymme jatkamaan – uudestaan ja uudestaan!
 
11.4.2012
 
Lähetyksiä Kotoa – miten kaikki se alkoi
 
Muistan jatkuvasti "Uuden Maan luominen" -päiväkirjan, sarjan jonka olin juuri saanut valmiiksi ja jossa viestit alkavat ensin nukkuessamme. Kirjoitan tämän viestin, koska kirjoitan sen, mitä vastaanotan. Minulle tarkoittaa luottamushyppyä antaa tällainen ennustus, kun olen pysynyt erossa siitä. Minun on kuitenkin aika ottaa tuo hyppy ja postata tämä viesti.
 
Tiedän, että muut ovat puhuneet näistä muutoksista viikkoja, ja olen lukenut jokaisen sanan. Mitä jos tämä viesti on totta? Mitä jos olemme vapaita lopultakin? Mitä jos olemme todella menossa Kotiin?
 
Pitkän unen jälkeen, jossa olin jonkun muun kotona ja oivalsin, että minun oli aika lähteä omaan kotiini, heräsin klo 5.55 sanoihin: "Lähetyksiä Kotoa".
 
Kun kuulin nämä sanat, näin miehen istumassa työpöydän ääressä kuin uutistenlukija. Hän oli vaaleahiuksinen ja hänellä oli univormu, joka näytti galaktisen olennon univormulta. Se oli valkokultainen, jossa oli arvomerkki sydämen päällä. Myös olkapäillä oli kultaisia koristeita ja kaulus oli pystyssä kuin sotilasunivormussa. Itse asiassa se oli kuin sotilasunivormu, muttei meidän armeijastamme.
 
Nousin ylös ja menin työhuoneeseeni vastaanottamaan tätä lähetystä. Avasin tietokoneeni ja kirjoitin uuteen word-tiedostoon: "Olen nyt valmis lähetykseenne. Lähettäisittekö minulle viestinne?" Vastaus jonka kirjoitin, oli seuraava:
 
"Rakkaimmat maajäsenet, olemme Galaktisen federaation jäseniä ja puhumme teille tänään kertoaksemme, että laskeutumisemme ovat alkaneet. Tulemme heränneiden ystäviemme luokse ensin unissa ja meditaatioissa. Olemme täällä puhumassa kaikille, jotka voivat kuulla, jotta voimme valmistella teitä. Sitten te voitte valmistella muita.
 
Olette kuulleet monia viestejä internetistä suurista muutoksista niiden poistamiseen liittyen, jotka ovat aiheuttaneet harmia ja kaaosta itsekkäillä tavoillaan. Nämä sanat ovat totta. Tästä syystä olemme tulleet luoksenne tänään. Olemme tulleet maadoittuneiden/ylösnousevien ystäviemme uniin ja meditaatioihin vahvistamaan, että saamanne viestit ovat totta.
 
Ensin tulemme tietoisuuteenne niin elävästi, että te ette voi kieltää tai kutsua kokemustanne "vain mielikuvitukseksi" tai "vain uneksi". Kotiinpaluunne virallinen alkaminen on ollut pitkään odotettu unelma. Ette ole uskaltaneet uskoa, että tuo aika oli täällä, koska olisi liian tuskallista pettyä taas.
 
Kerromme teille nyt, että "mielikuvituksenne" ja "unenne" ovat oikeita. Tänä päivänä/yönä 11.4.2012 lähetämme tämän viestin kaikille ylösnouseville ystävillemme ja kehotamme teitä valmistautumaan paluuseenne. Kuulemme välittömästi sydämessänne: "Mutta olemme kuulleet nämä sanat aiemmin ja valmistautuneet jo monta kertaa. Miten voimme lisätä odotustamme ja sitten pettyä taas?"
 
Olemme lukeneet mieliänne, ja näistä ajatuksista tulee se, että olemme tulleet tietoisuuteenne puhuman jokaiselle teistä yksilöllisellä tavalla. Haluamme kertoa jokaiselle maatiimimme jäsenelle, että ylösnousemusprosessinne on alkanut tosissaan.
 
Tänään 11.4.2012 salaiset pidätykset ovat alkaneet ympäri maailmaa, ja ne jotka ovat aioneita pyrkineet saamaan valtaansa ihmiskunnan, ovat hävinneet! Kyllä, he ovat menettäneet valtansa, he ovat menettäneet rahansa, ja mikä tärkeintä, he ovat menettäneet kykynsä aiheuttaa pelkoa sydämeenne ja mieleenne.
 
Tietysti on edelleen monia maaihmisiä, jotka viipyilevät pelossa, koska he eivät voi hyväksyä, että se mitä he ovat aina halunneet, on nyt heidän katsottavanaan. Olemme tulleet tänään kehottamaan, että valmistaudutte hyväksymään nämä muutokset rakkaudella. Älkää salliko minkään pelon tulla olemukseenne, sillä se on pimeiden voimien työkalu. Näin ollen puhumme henkilökohtaisesti teille kaikille, koska epäily on paras pelkotyökalu.
 
Tiedämme, että monet teistä eivät vielä oivalla saaneensa tätä viestiä, mutta olkaa kärsivällisiä ja muistatte saaneenne henkilökohtaisesti takuumme: "Se on alkanut." Tiedämme, että tuossa yksinkertaisessa lauseessa on monia tasoja, joten annamme teille lisää yksityiskohtia. On alkanut niiden poistaminen, jotka ovat seisseet ylösnousemusilonne tiellä siitä ajasta saakka, joka johti Atlantiksen romahtamiseen.
 
Atlantiksen oli määrä avata monia valoportaaleja, jotta seuraavina 13 000 vuotena voitaisiin edetä planetaariseen ylösnousemukseen. Oli jumalainen suunnitelma, että tapahtuisi myriadeja henkilökohtaisia ylösnousemuksia, kun Atlantis oli yhteiskuntansa huipulla. Pimeyden ja tuhon voimat pystyivät kuitenkin estämään tuon jumalaisen suunnitelman.
 
Monet teistä jotka elätte nyt Gaian pinnalla, olitte inkarnoituneena silloin ja kuolitte Gaiaa palvellen. Näin ollen monet teistä ovat haavoittuneita sotureita ja olette kantaneet tuota haavoittumista 13 000 vuoden inkarnaatioiden läpi. Vielä pahempaa, pimeät sielut – Atlantiksen Bielin veljet – näyttivät voittaneet pimeyden ja valon välisen taistelun, ja planeetan tuhoaminen oli vallalla monta vuosituhatta.
 
Pimeät voimat olivat onnistuneesti "harventaneet laumaa" tappamalla miljoonia ihmisiä. Tämä lauman harventaminen on ollut jälleen pimeiden voimien aikomus. Tällä kertaa te, valonvoimat, olette voittaneet!  
 
Te, maadoittuneet soturit, olette liittyneet meihin yö toisensa jälkeen korkeamman ulottuvuuden kehossanne ja auttaneet suunnitelmissamme ja sopimuksissamme. Sitten olette heränneet aamulla maa-astiaanne ja aloittaneet taas uuden päivän kolmannessa ulottuvuudessa.
 
Näettekö nyt, miksi olette olleet hyvin väsyneitä? Unenne ei ole ollut levollista, koska olette päättäneet auttaa meitä korkeammassa kehossanne, kolmannen ulottuvuuden muotonne virkistyessä. Haluamme teidän tietävän, että alatte kaikki tuntea olonne pian paremmaksi!
 
On tehtävä edelleen paljon "moppaamista", johon te kaikki iloiten liitytte mukaan maa-astianne nukkuessa. Kuitenkin hyvin pian untanne ei käytetä enää taistelemiseen pimeyden voimia vastaan, vaan valmistelemaan uutta Maata välittömään asuttamiseen.
 
Kyllä, tarkoitamme todella välitöntä, koska maasoturimme, te, olette sinnikkäästi palvelleet joukkojamme tämän tuhoamissyklin loppuunsaattamisessa käyttämällä nukkumisaikanne uuden Maan rakentamiseen. Monet teistä ovat päättäneet olla muistamatta unianne, joissa palvelette Maata tekemällä kovasti työtä sen poistamiseksi, mikä on yrittänyt pysäyttää Gaian muuttumisen.
 
Teidän täytyi unohtaa "yövuoronne", kun teidän täytyi herätä kolmanteen ulottuvuuteen ja palata taas töihin. Monilla maadoittuneilla sotureillamme on ollut sairautta jatkuvan palvelunsa vuoksi. Toisaalta jotkut sairautenne ovat olleet oireita transformoitumisesta.
 
Ykseyden palveleminen on käynnistänyt paluunne valokehoon. Näin ollen fyysinen kehonne tuntuu muodolta, josta on tullut liian pieni ja rajoittava. Siksi haluatte vain levätä ja luoda vanhan nahkanne, kuin olisitte käärme. Itse asiassa kannustamme teitä lepäämään mahdollisimman paljon, koska pian teitä kutsutaan rauhoittamaan niiden pelkoja, jotka ovat heräämättömiä ja tiedostamattomia.
 
Tarvitsemme teitä, galaktisten ja enkeliulottuvuuksiemme maajäseniä, kantamaan jatkuvasti nopeutuvaa valoa, jotta voitte paremmin kanavoida ehdotonta rakkauttamme toisille inkarnoituneille sieluille. Ne jotka ovat tietämättömiä, saattavat kärsiä pelosta, ja pelon paras vastalääke on moniulotteinen totuus ja ehdoton rakkaus. Näin ollen lähetämme jokaiselle teistä totuuden planeetan ylösnousemuksesta ja ehdotonta rakkautta, jota virtaa galaktisen keskuksemme ytimestä.
 
Linnunratagalaksiamme puhdistetaan nyt polariteetista ja Maa, myriadien galaktisten sivilisaatioiden koululuokka, on ratkaiseva planeetta tässä "laivan oikaisemisessa". Polariteetista vapautumisen myötä Gaian pyörimisen huojunta voidaan korjata, ja Maa voi "pyöriä" korkeampiin uuden Maan taajuuksiin.
 
Viestimme tänään on kertoa teille, että vuorovesi on kääntynyt. Päästäkää nyt irti vanhan peloista ja rajoituksista ja ottakaa vastaan ilo uuden Maan luomisesta. Henkilökohtainen ja planetaarinen ylösnousemus on hyvin käynnissä nyt!
 
Muistutamme teille, että aika on kolmannen ulottuvuuden harhakuva. Näin ollen sen nyt-hetken josta puhumme, voi kokea vain viidennen ulottuvuuden tietoisuudella. Muistakaa "Gaiaa auttavan loittoryhmämme jäsenet", että tietoisuutenne taajuus sanelee luomisenne taajuuden."
 
Siunausta Korkeamman ulottuvuuden perheeltänne
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >