HomeViestejäAluna Joy30.5.2022 - Uudelleenharmonisoituminen elämään jota meidän oli tarkoitus elää!

30.5.2022 - Uudelleenharmonisoituminen elämään jota meidän oli tarkoitus elää!

UUDELLEENHARMONISOITUMINEN ELÄMÄÄN JOTA MEIDÄN OLI TARKOITUS ELÄÄ!

Kirjoittanut Aluna Joy, Tähtivanhimpien kera (www.alunajoy.com)
30.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monta, monta vuotta kanssamme on jaettu viestejä siitä, että ihmiset kehittävät kosmisen suuntautumispisteen sisälleen. Tämä on keskipiste, joka pitää meidät ankkuroituna sielumatkaamme, kulkien samalla aikakausien vaihtumisen läpi. Tiesimme, että se auttaisi meitä säilyttämään tasapainon, vanhan maailman hävitessä … kun maankuulu matto vedettiin altamme ja uusi maailma alkoi tulla esiin. No … olemme nyt tämän prosessin syvässä päässä.

Viime päiväntasauksen ja sitä seuranneen pimennysportaalin jälkeen, taajuuksia on nostettu kiihtyvää tahtia. Tämä voimallinen aika harmonisoi meidät uudelleen siihen elämään, jota meidän oli tarkoitus elää! Ei elämään, jota egomme haluaa toistaa tunteakseen turvaa. Olemme kirjaimellisesti avaamassa vetoketjuamme vanhasta polustamme ja vanhoista tavoistamme. Askel askeleelta. Tämä prosessi ja lopputulos on erilainen jokaisella ihmisellä. Ja epäilemättä, jos kohtaamme tämän ajan silmät ja sydän täysin auki, tämä on haastavinta ja tyydyttävintä työtä, mitä olemme tehneet elämässämme.

Ymmärrämme, ettemme voi olla enää ankkuroitunut vanhaan maailmaan, koska se on rikki, ja olemme myös kehittyneet yli sen hyödyllisyydestä. Menneisyys on palvellut meitä suuresti ja tuonut turvaa tähän saakka. Voimme kuitenkin myös nähdä, että uusi maailma joka on edessämme, ei ole aivan valmis vielä maadoittumaan täysin.

Avaamme vetoketjuamme menneisyydestä, ja tämän prosessin aikana saatamme tuntea myös erillisyyttä itseemme, kunnes tasapainotumme uudelleen. Näyttää olevan valtava tyhjiö siinä välillä, mitä oli ja mitä tulee. Tässä paikassa saatamme tuntea suurta menetystä ja surua, kun vanha elämämme ja maailmamme häviää pois, kaikkialla ajassa, tilassa ja ulottuvuudessa. Myös syvin sieluaikomuksemme – jokin työ jonka valmiiksi saaminen veisi monta elämää – saattaa olla nyt keskeneräinen ja myös vanhentunut. Näistä monien elämien projekteista on vaikeinta päästää irti, ja tuo suru on hyvin alkukantaista ja hyvin syvää. Emme päästä irti vain todellisuudesta tässä elämässä, vaan todellisuudesta joka kehittyi koko tässä mennessä aikasyklissä, ja kaikesta mitä se sisälsi.

Ei ole mitään tarvetta olla huolissaan Maan ja ihmisten osalta tämän prosessin lopputuloksesta. Ette voi tehdä virhettä tai jäädä laivasta. Tähtivanhimmat jatkavat sanoen, että mikään sellainen mikä on epäharmoniassa uusien luonnonlakien, uusien taajuuksien tai uusien energioiden kanssa, ei voi mennä tulevaisuuteen. Jos jokin putoaa nyt pois, sen on tarkoitus pudota pois. Meidät laitetaan juuri siihen, missä meidän tarvitsee olla, vaikka se olisi haastavaa tai odottamatonta. On vielä paljon puhdistumista tulossa, ja tätä jatkuu jonkin aikaa. Ja paljon siitä on yllätys meille.

Tämä on valonsoturin matka. Tällä matkalla uudelleenohjelmoidaan fyysinen kehomme, nostetaan tietoisuuttamme ja tarkennetaan tiedostamistamme. Meitä pyydetään päästämään täysin irti vanhentuneesta menneisyydestämme ja historiastamme. Kerros kerrokselta vanha maailma kuoritaan pois. Muistot näistä kerroksista voivat nousta tajuntaamme välähdyksinä menneisyydestä, entisistä elämistä, ja projekteista joita ei ole saatettu loppuun. Jokaisen kerroksen myötä, meidän täytyy myös käsitellä tämä menetys ja päästää siitä irti.

Suru on luonnollinen osa irtipäästämistä. Surumme syvyys on verrannollinen siihen, miten paljon sydäntämme ja sieluamme oli panostettu siihen, mistä päästämme irti. Tämä voi olla ammatti, asuinpaikka, suhteet, projektit ja myös toiveemme ja unelmamme. Kun teemme tätä syvää irtipäästämistä, meistä saattaa tilapäisesti tuntua ontolta, tyhjältä ja suunnattomalta (ei suuntaa), ja meissä saattaa nousta pelkoa ihmisen luonnollisena selviytymisreaktiona muutokseen. Meillä täytyy olla suurta rohkeutta astuaksemme siihen, mitä tulee seuraavaksi, ja se on astumista tuntemattoman suureen tyhjiöön. Kun suremme menneisyyttä, sitä seuraa hyväksyminen, mikä jättää meidät täysin avoimeksi uusille kokemuksille, jotka ovat harmoniassa tulevien, korkeampien taajuuksien kanssa.

Tämä aika voi tuoda kehossa esiin alkukantaisia selviytymisongelmia. Ne vaikuttavat useimmiten alaselkään, lonkkiin, lonkankoukistajiin, piriformikseen ja lannelihakseen, ja voivat aiheuttaa iskias- tai polviongelmia. Selviytymismekanismina kehomme reagoi edelleen uusiin taajuuksiin alkukantaisella ohjelmoinnilla. Kun keho huomaa siirryttävän tuntemattomiin paikkoihin, se jännittyy automaattisuojauksena. Alkukantainen kehomme reagoi jokaiseen kerrokseen, jonka käsittelemme. Tämä aika vaatii paljon venyttelyä, hengittelyä ja paljon kärsivällisyyttä. Kärsivällisyys ei ole minun juttuni, mutta meidän täytyy hengittää tämän prosessin läpi. Meidän täytyy puhua kehollemme, kuin se olisi lapsemme. Kehollemme tarvitsee muistuttaa, että se on turvassa, vahva ja terve. Huomaan myös, että egyptiläinen punainen meripihkaöljy, laitettuna suoraan kruunuchakran päälle ja jalkapohjiin, auttaa tässä prosessissa.

Saattaa olla myös haasteellista ajatella selkeästi tai pysyä fokusoituneena, koska uusi monitasoinen tietoisuus virtaa sisään. Emme ehkä nuku kovin hyvin tai nukumme liikaa. Meillä saattaa olla vaikeuksia saada mitään tehtyä päivässä. Tunnemme ehkä pakahtuvamme, kun hyvin monia vaihtoehtoja tulee esiin samanaikaisesti, kaikista suunnista. Saatamme pakahtua myös niistä monista asioista, joista meidät pyydetään päästämään irti ja vapautumaan. Tuleva virta ja menneisyyden poistuminen tapahtuvat samanaikaisesti. On ollut hämmentävää aikaa, kun lähdemme lineaarisesta, kaksinaisesta 3D-tietoisuudesta ja astumme yhdistävään, pallomaiseen moniulotteiseen tietoisuuteen.

Kun alamme päästä pallomaiseen aikaan ja moniin ulottuvuuksiin, lineaarisia suuntia ei ole enää läsnä. Uusi kosminen suuntautumispisteemme on se ohut valolanka, joka pitää meidät kasassa. Esimerkki … Kuvittele maailma, jossa ei ole maamerkkejä tai suuntia, kuten pohjoinen, etelä, itä tai länsi, eikä myöskään ylhäällä tai alhaalla. Ei auringonnousua tai -laskua, eikä tiekarttoja. Miten navigoisimme sitä? Jos leijuisimme avaruudessa eikä olisi mitään taivaankappaleita kertomassa, missä olemme, niin missä olemme? Mutta osaamme jo tehdä tämän.

Kun olimme vastasyntynyt vauva, astuimme kummalliseen ja vieraaseen maailmaan, josta emme tienneet mitään. Emme ymmärtäneet, miten asiat toimivat. Emme ymmärtäneet kieltä, aikaa ja gravitaatiota. Emme ymmärtäneet kaikkia noita asioita, joita maailmassa oli ympärillämme. Meidän täytyi oppia kävelemään! Ja kuitenkin teimme sen. Jollain tavoin teemme tätä nyt. Uudestisynnymme jättämättä vanhaa kehoa taakse ja saamatta uutta. Meitä estää muisto menneisyydestä, joka on DNA:ssamme, ja se mitä "ajattelemme" asioiden olevan – sen sijaan, että tiedostamme, mitä asiat ovat nyt. On hyödyllistä lähestyä tätä uutta aikaa kuin pieni lapsi.

On todella tärkeää olla kuuntelematta melua ja pulinaa päässämme (ego) ja sen sijaan tuntea ja aistia, mitä tapahtuu sydämessämme (tietoisuus). Mieli pystyy toistamaan vain ohjelmia menneisyydestä, mutta sydän voi kuunnella tulevaisuutta. Se on oikeasti yksinkertaista. Ainoa asia joka on todella tärkeä tänä aikana, on ankkuroida rakkaus. Ankkuroida rakkaus sydämeemme. Ankkuroida rakkaus maahan. Ankkuroida rakkaus paikallisiin pyhiin paikkoihimme. Ankkuroida rakkaus yhteisöihimme. Rakkaus on alkuaskel tämän uuden perustan ankkuroimiseen, uudessa syklissä johon astumme.

Kun leijumme paikassa, joka vaikuttaa ehkä suunnattomalta (ei suuntia) tyhjiöltä, alamme nähdä monia pieniä tilaisuuksia, vihjeitä ja avoimia ovia siihen, miten uusi maailmamme ilmentyy ja mikä meidän paikkamme on tässä maailmassa. Tämä on puhtaan potentiaalin ja mahdollisuuden nousemista. Tämä puhtaan potentiaalin energia luo uudet aikomuksemme, ja alamme ilmentää projekteja ja harmonisoida uudelleen sielumme tarkoituksen, uusien luonnonlakien puitteissa.

Hyppäämme pian syklistä toiseen ja aloitamme uudessa elämässä reinkarnoitumatta. Tämä on aikaa kerätä voimavaramme ja valmistautua. Sitten kun laiturimme on ankkuroitu, pystymme astumaan pois siitä paikalleen juuttuneesta tyhjiöstä, jossa olemme olleet, ja laukaisemaan itsemme monien uusien, avoimien ovien läpi elämään, jonka sielumme on valinnut. Tämä on se "tervetuloa kotiin", jota sydämemme on kaivannut koko elämämme ajan. Kaikki mitä emme olisi voineet kuvitella vielä eilen, on jo matkalla.

(P.S. Useimmiten sana "me" viittaa lukijoihin, ihmiskuntaan ja myös Tähtivanhimpiin, kun he eivät näe jakoa/erillisyyttä meidän ja heidän välillä.)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >