HomeViestejäAluna Joy16.5.2022 - Maya-syklit ja kuunpimennys

16.5.2022 - Maya-syklit ja kuunpimennys

MAYA-SYKLIT JA KUUNPIMENNYS

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
15./16.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä se merkitsee sinulle ja minulle! Ennuste joka yhdistää kuunpimennyksen ja kaksi Maya-sykliä.

Niin paljon on tapahtunut samanaikaisesti, että se hätkähdyttää mieltä ja henkeä, joten tässä on muutama lisänäkemys pimennyksestä ja Maya-kalenterin päivistä, joihin tämä pimennys osuu.

Auringonpimennyksen jälkeen 30.4. meitä on riisuttu täysin paljaiksi ja kuurattu puhtaiksi vastasyntyneiksi vauvoiksi. Siis jos et pysy pitämään tällä hetkellä lukua mistään, tässä ajassa on kyse myös siitä, että pääsetään irti kontrollista ja erityisesti odotuksistamme tulevaisuuteen liittyen. Meistä on voinut tuntua hyrrältä, joka kieppuu radikaalisti äärimmäisyyksien välillä – uskomattoman kohottavista oivalluksista ja täydellisestä keskittyneisyydestä, egon totaalisen tuhoutumiseen ja omanarvontunnon täydelliseen häviämiseen. Kaikki tämä tapahtuu luomaan ja laittamaan meidät uudelle kohotetulle polulle. Kuljemme extravoimakkaan pimennysportaalin läpi. Ja hypäten suoraan kysymykseen mielessäsi, miten kauan tätä vielä kestää: tämä portaali loppuu 16.5.2022 voimalliseen täysikuun pimennykseen, joka laukaisee yhden merkittävistä globaaleista ley-linjoistamme!

(Marcus Mansonin astrologinen pimennysraportti täällä)

EI ole ollut helppoa, ja tämä aika on saanut meidät todella sukeltamaan syvemmälle varjotyötasolle, kuin pidimme mahdollisena. Tässä kohtaa en edes tiedä, onko tässä syväsukelluksessa jokin pohja. Monet meistä varjomuutossotureista ja maatyöntekijöistä ovat olleet väsyneitä, masentuneita, surullisia, eksyksissä, suunnattomia ja toistaneet elämäntapahtumia, mutta myös päästäneet irti menneisyydestä. Tunteita on ollut kaikenlaisia, ja tunnemme universaalia työntöä siirtyä eteenpäin ilman sitä tavallista turvaverkkoa, johon olemme tottuneet. Meillä on ollut myös monia voimistuneita fyysisiä oireita, kun jatkamme ylösnousemusprosessiamme.

Päätin katsoa sunnuntain/maanantain täyskuun pimennystä kahdesta suosimastani Maya-kalenterista – mikä perusenergia laukaisee meidät ulos tästä pimennysportaalista, kuin Millenium Falconin hypernopeudella? Voit ladata tämän vuosittaisen Maya-kalenterin täältä. Tässä se, mitä paljastui.

Maya-astrologia, Yucatec-kalenteri

15.5.2022 = 10 caban
- tuo ilmentämisvoimaa uusiin projekteihin tulevaisuutta varten

16.5.2022 = 11 etznab
- integroi toimivan menneisyyden tulevaisuuteen, palvelu ja itsehoito tasapainotettuna

15.5.2022 = 10 caban – Numero 10 edustaa kalenterin ENERGIAA tai voimaa. Numero 10 on energia-aikomuksemme fyysinen ilmentyminen. Se on ainoa numero, joka tuo asioita aineelliseen maailmaan. Siis tämä on voimakas juttu. Sulkakäärme-ley-linja joka on yhteydessä Maan kaikkiin muihin ley-linjoihin, alkaa värähdellä korkeammalla taajuudella tässä kuunpimennyksessä, ja numerossa 10 on kyse ilmentämisestä maaverkkojen/ley-linjojen avulla!!! Ilmennämme hengen/sydämen kautta aikomuksemme kollektiivitietoisuuteen. Caban-päivämerkki edustaa PERSOONALLISUUTTA tai määritelmää. Caban toimii henkiulottuvuudessa ja universaalissa tietoisuudessa. Se on hyvin suurien projektien alku, jotka voidaan nähdä myös hyvin edistyksellisinä ja kiistanalaisina. Tunnemme voimaantuneemme venymään tavallisten rajojemme yli, kun meiltä loppuu tarve saada ulkoista vahvistusta sen luomiseen, mitä kuvittelemme.

16.5.2022 = 11 etznab – Kun kuunpimennys siirtyy tähän seuraavan päivän merkkiin, tulee todella mielenkiintoiseksi. Numero 11 integroi tulevaisuuteen sen, mikä on menneisyydessä toimivaa. Se integroi tämän muiden vastikään muodostettujen aikomusten myötä. Tämä voi aiheuttaa tilapäistä kaaosta, kun se tasapainottuu. Etznab toimii myös henkimaailmassa/universaalissa tietoisuudessa. Etznab on todella fiksu, mutta se ei myönnä tätä ja vähättelee itseään. Se voi laukaista myös itsekriittisyyttä. Ota hetki tunnistaaksesi, miten paljon olet oppinut tässä kohtaa elämässäsi, ja juhli sitä. Meidän täytyy olla tietoinen omasta edusta vs. uhrautuminen ja oppia syvempää yhteistyötä työskennelläksemme yhteisössä.

Perinteinen k'iche' Maya-kalenteri

15.5.2022 = 4 E (eb)
- tuo tasapainoa polulle ja matkaamme

16.5.2022 = 5 AJ (ben)
- tuo lisäyksen henkilökohtaiseen/globaaliin auktoriteettiin ja voimaan/valtaan

Tämä on kalenteri, jota perinteiset Mayat käyttävät edelleen Guatemalassa.

15.5.2022 = 4 E (eb) – Numeron 4 voima synnyttää tasapainoa elementteihin. Se voi myös tuoda tasapainoa energioihimme ja taajuuksiin, joita virtaa kehomme läpi tämän pimennyksen aikana. E:n persoonallisuus voi synnyttää uuden polun. Tämä voi olla uusi suunta elämässämme, yhteisössämme ja maailmassa. Se voi tuoda pelkästään selkeyttä polulle, jolla olemme jo. Mutta kun lisäämme voiman ja persoonallisuuden, voimme saada suurempia, selkeitä oivalluksia siitä, miten tasapainotetaan muuttuva polkumme. Tämä on uuden matkan alku.

16.5.2022 = 5 AJ (ben) – Numeron 5 voima kohottaa luomista eetterielementillä, joten se on hyvin ylimaallista energiaa. Polusta joka juuri selkeni meille, tulee myös hyvin kohotettu, kun sen energia tulee mukaan pimennyksen puolivälin jälkeen. Koska tämä on hyvin ylimaallista energiaa, meillä saattaa olla vaikeuksia pysyä maadoittuneena, erityisesti kun koemme hyvin "vetisen" täysikuun pimennyksen. AJ:n persoonallisuus on paljon puhdasta voimaa ja aitoa auktoriteettia tämän pimennyksen aikana. Tämä voima voi tuoda uutta luomisvoimaa ja uuden polun tunnistamista, tai se voi muuttaa henkilökohtaista voimaa/valtaa, yhteisövoimaa/valtaa ja myös globaalia voimaa/valta. Tämä saattaa aiheuttaa vähän sisäistä tai globaalia kaaosta, kun valta- ja auktoriteettisauvaa ravistetaan niissä, jotka ovat edelleen jumissa entisessä toimintamallissa. Tämä voi laukaista isoja muutoksia maailmassa.

Kukaan ei voi paeta tämän ajan tuomaa transformaatiota. Sulkakäärme-ley-linja ylittää Sateenkaarikäärme-ley-linjan, ja kumpikin näistä pää-ley-linjoista syöttää Maan koko muuhun ley-linjaverkostoon. Meistä saattaa tuntua vähän haavoittuvalta kaiken sen ylimaallisen eetterienergian myötä, joka antaa voimaa tähän pimennykseen. Mutta sitten huomenna on uusi päivä, ja siinä on monia uusia energioita rakentaa sille perustalle ja transformaatiolle, jonka tämä pimennys on saanut aikaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >