HomeViestejäAluna Joy13.4.2022 - Salamahenkiinherääminen

13.4.2022 - Salamahenkiinherääminen

SALAMAHENKIINHERÄÄMINEN

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
13.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On aika päästää salamasydän ulos ja herättää kaikki ympärillämme!

Inkavanhimmat sanovat, että kun salama iskee ihmiseen, kehon kaikki molekyylit erottuvat täysin, salama menee kaikkien molekyylien välistä, ja sitten keho yhdistyy taas! Useimmiten salamanisku tappaa kohteen, mutta niiden elämä jotka selviytyvät siitä, on yhtäkkiä muuttunut ikuisiksi ajoiksi. Sitten kun he ovat taas koossa, heitä pidetään valaistuneena. Olisi uskomatonta, jos se olisi niin helposti ja nopeasti tehty. Voilà, olet perillä! Tänä päivänä suureen osaan elämästämme iskee tunne-, fyysinen ja henkinen salama. Prosessi ei ole helppo. Se voi tulla yhtäkkiä, tai se voi tulla piinaavana ja sydäntä musertavana hidastuksena.

"Sydämesi täytyy musertua jatkuvasti, kunnes se avautuu." –Rumi

Niin tai näin, tämä prosessi voi olla julma, ja se muuttaa meitä. Vaikka rakastaisimme yhtäkkistä valonräjähdystä, joka muuttaisi kaiken hetkessä, selviytymisemme siitä ei olisi todennäköistä. Voidaksemme säilyttää fyysisen kehomme, on tärkeää ottaa tämä prosessi hitaasti, askel askeleelta, ja kiinnittää huomioita jokaiseen askeleeseen ja oppia tämän prosessin myötä. Tämä askel askeleelta etenevä prosessi oli yksi mestariopettajani, Pearl Dorisin, opetusten kulmakiviä. Hän oli Godfre Ray Kingin, eli Guy Ballardin, oppilas. Jumala siunatkoon Helmiportteja! (Näin kutsuimme häntä. Suom. huom. väännös nimestä, Pearly Gates.) Olen täysin vakuuttunut, että sitten kun pääsemme tämän ajan läpi, katsomme kaikki taaksepäin sanoen: "Voi hyvänen aika, olen iloinen, että tein sen!"

Eilen 12.4. oli Jupiterin ja Neptunuksen voimallinen yhtymä Kaloissa, ja monet astrologit ovat sanoneet sen olevan vuoden 2022 suurin evoluutioasetelma. Tunsin tosiaankin sen taikuuden. Monet lähteet sanovat, että tämä yhtymä merkitsee planeetalle herätystä alkaa nähdä elämän olemassaolo 2000-luvun jälkeen. Monille astrologeille tämä aika on SE suuri! Se on taas yksi porras ajan suuressa kosmisessa hammaspyörässä. Se tapahtui edellisen kerran 1856, ja ennen sitä 1690, ja ennen sitä 1524. Tämä kerta tuo korkeampia taajuuksia ihmistietoisuuteen. Se mitä maailma oli ennen, häipyy pois, ja uusi polku on nyt edessämme. Tunnen, että tämä aika – maaliskuun hyvin voimakkaasta päiväntasauksesta lähtien – on johtanut tähän päivään.

Uneni viime yönä olivat uskomattoman valaisevia ja todella kaivoivat esiin paljon asioita, joita olen tehnyt koko elämäni ja jotka itse asiassa vahingoittivat minua. Unen teema oli kamppailu sopia joukkoon, olla nähty ja arvostettu sellaisena, kuka olen, ja olla todella rakastettu. Käsitän, että hyvin monet meistä tuntevat olevansa väärässä paikassa täällä Maassa – tähtilapsia, jos heitä/meitä halutaan kutsua niin. Voimme kutsua itseämme, miten haluamme. Mutta tosiasia jolla on merkitystä, on se pohjavire, ettemme ole koskaan tunteneet kuuluvamme tänne, tai että käännyimme jotenkin väärään suuntaan universumissa ja päädyimme väärälle planeetalle. Tiesin tämän jo ollessani taapero. Ja olen varma, että myös monilla teistä tämä resonoi. Tämä ei ole koskaan tuntunut voimakkaammalta tai haastavammalta kuin parina viime vuotena. Monet meistä ovat menneet äärimmäiseen erakkomoodiin, kyyristyneet turvalliseen luolaansa, temppelitilaansa. Muinaisaikoina menimme tällaisina jaksoina maan alle, kunnes tuo aika oli ohi. Mutta tätä ei ole nyt suunnitelmissa.

On totta, että me, tähtilapset, jotka olemme nyt työntyneenä ihmisavaruuspukuun, tulimme tähän maailmaan muistaen enemmän kuin useimmat. Pelkästään tämä on tehnyt vaikeaksi sopeutua tähän maailmaan, koska se on itse asiassa rikki, ja me kaikki tiedämme tämän. Miksi sopeutuisimme johonkin, minkä tiedämme olevan rikki? Tulimme tänne tuomaan takaisin alkuperäisen jumalaisen suunnitelman. MUISTAMME jumalaisen ulottuvuuden, totuudenmukaisen todellisuuden, joka on täynnä lahjomattomuutta, rehellisyyttä, ehdotonta rakkautta, rauhaa monimuotoisuuden keskellä ja myötätuntoa ja ykseyttä kaikissa perspektiiveissä.

Tässä ulottuvuudessa meidän ei tarvinnut taistella tai tehdä työtä rakkauden tai totuuden tai oikeudenmukaisuuden puolesta. Nämä asiat olivat selviö, absoluutteja ja ehdottomia, koska heränneet olennot toimivat nuhteettomasta sydämestään käsin ja ottivat henkilökohtaisen vastuun ajatuksistaan ja teoistaan. Tämän maailman ominaisuuksien eteen ei tarvinnut tehdä työtä, tai niiden ylläpitäminen ei vaatinut verta, hikeä ja kyyneliä, vaan niistä tuli yhtä normaalia kuin hengittäminen ja sydämenlyönti. Jos ihmettelet, miksi 3D-maailmassa on hyvin vaikeaa olla nykyään, se johtuu siitä, ettei sinua ole "johdotettu" tähän maailmaan. Sinut on johdotettu uuteen maailmaan, joka on tulossa. Tiedän, että hyvin monet ihmiset jotka lukevat tätä tänä päivänä, tuntevat tämän ulottuvuuden ja tämän maailman.

Tiedän, että monet herkät ja empaattiset sielut ovat, edes oivaltamattaan sitä, huomanneet ponnistelevansa ja venyvänsä yli sen, mikä oli oikein heille, myös henkilökohtaisen itsekunnioituksen ja terveyden kustannuksella, luodakseen tämän maailman, jonka he muistavat ytimessään. Olemme uhrautuneet voidaksemme vetää puoleemme ja ankkuroida tämän puhtaan rakkausenergian tähän rikkinäiseen maailmaan, ja kaiken kustannuksella itsemme kannalta. Olemme kirjaimellisesti uhrautuneet uudestaan ja uudestaan. Annamme hyvin paljon itsestämme, siinä määrin että joskus pitkän tovin päästä emme edes tunnista itseämme. Tiedämme, että jos pystyisimme ylläpitämään tämän korkeamman taajuuden, se voisi laukaista globaalin heräämisen. Olemme tehneet tämän, vaikka se ei ehkä ole vielä näkyvä tai selvää 3D-maailmassa.

Mutta, se on tässä. Meidän ei tarvitse enää uhrautua ankkuroidaksemme ja pitääksemme edes pienintä rakkaussädettä tässä romahtavassa maailmassa. Tässä uudessa ajassa joka saapuu tällä hetkellä, on aika työskennellä eri tavalla – niin hämmentävältä kuin se tuntuukin – tavalla joka tulee itsekunnioituksesta ja sen tietämisestä ja omistamisesta, kuka olemme. Meidän ei tarvitse kutistua saadaksemme muiden olon tuntumaan mukavalta tai turvalliselta, tai suojellaksemme heidän hauraita egojaan. On aika tulla pois piilosta ja kotelovaiheesta, johon olemme tottuneet. On aika päästää salama ulos ja herättää kaikki ympärillämme.

Rakkaus heränneessä maailmassa – kaikki nuhteettoman ja rehellisen elämisen ominaisuudet, hyväksyen ehdottomasti kaiken monimuotoisuuden syvän rauhan ja pyyteettömän rakkauden kera – tulee olemaan aivan yhtä selviö, kuin hengittäminen sisään ja ulos. Tämä on liima, joka sitoo universumin yhteen – sydämemme yhteen. Tämä rakkaus ei ole valinta. Se ei ole mitään, mihin voimme pudota tai mistä pudota pois (suom. huom. englannin kielessä "rakastua" on sananmukaisesti "pudota rakkauteen"). Se rakkaus vain ON ja on aina ollut.

Siis voimme rehellisesti nähdä, että suurin osa maailmasta ymmärtää ehdottomasti rakkauden väärin tällä hetkellä. Mutta … emme vielä tiedä, mitä se on. Mutta pian saamme selville. Ja kun saamme selville, ne jotka eivät ole koskaan tunteneet olevansa kotona täällä maan päällä ja jotka ovat kamppailleet sopiakseen joukkoon – ulkopuoliset, suvun mustat lampaat, häiriköt, hylkiöt jne. – löytävät itsensä lopultakin kotoa. Löydämme itsemme kotoa, kun kaikki kaksinainen tuomitseminen on poissa, kuten me vastaan he, oikeudet ja vääryydet. Koti ilmestyy, sitten kun pitkä luettelo egopohjaisia odotuksia palautetaan luonnolliseen virtaan. Löydämme kodin, kun läheisyydenpelot, suljetut sydämet, sitoutumisfobiat, paisuneet egot ja ehdolliset suhteet, jotka ovat vanhentuneita nyt – luulimme, että niitä tarvittiin suojelemaan itseämme – häipyvät menneisyyteen. SITTEN … voimme vain luiskahtaa maailmaan, jossa totuus rakkaudesta nousee uudeksi perustaksi tähän uuteen sykliin. Tiedämme sen tai emme, olemme etsineet tätä maailmaa koko elämämme.

Kiitos, ja Jumala siunatkoon kaikkien aitoja sydämiä, jotka ovat täynnä salama-aurinkoa. Tuntekaamme kaikki olevamme kotona juuri siinä, missä olemme nyt. Rakkaus ei ole tuolla ulkona enää. Se on SINUSSA ja MINUSSA, ja se on aina ollut. Tule liimaksi, joka sitoo Maan takaisin salaman täyttämiin sydämiimme, ja meistä tulee YHTÄ. Tämä on todellinen perustamme, ja tämä on henkiinheräämisemme! Tämä on se todellinen maailma, jota varten tulimme tänne.

Aluna Joy Yaxk'inin kautta 13.4.2022. Tämä viesti tuli SINULTA, tulevaisuudesta! Viestejä tulee tavoilla, jotka ovat hyvin erilaisia ja joita en koskaan odottanut.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >