HomeViestejäAluna Joy17.11.2021 - Uudet taajuudet tulevat esiin - vuoden 2021 päättää kolmiosainen ylösnousemushuipentuma

17.11.2021 - Uudet taajuudet tulevat esiin - vuoden 2021 päättää kolmiosainen ylösnousemushuipentuma

UUDET TAAJUUDET TULEVAT ESIIN – VUODEN 2021 PÄÄTTÄÄ KOLMIOSAINEN YLÖSNOUSEMUSHUIPENTUMA

Kirjoittanut Aluna Joy, Tähtivanhimpien kera (www.alunajoy.com)
17.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaikki Äiti Maan pinnalla elävät olennot päättävät kollektiivisesti vuoden 2021 monikerroksisella huipentumalla! Menemme voimakkaan kuunpimennys- ja auringonpimennysportaalin läpi. Astumme tämän uuden aikakauden ensimmäisen Katun-syklin keskikohtaan päivänseisauksessa. Menemme myös tämän vuoden toiseen 20 ydinpäivän ylösnousemusportaaliin, joka on ladattu raikkaalla ja uudella, kohottavalla energialla. Siis pidä kristalleistasi ja kombuchastasi kiinni – uusi elämä tulee esiin ja siitä tulee hyvin mielenkiintoista.

Tähtivanhimmat:

"Edellinen ylösnousemusportaali (14.4.–3.5.) oli pelkkää lämmittelyä ja tien valmistelua sille, mitä kohta ilmentyy. Olet kasvanut hyvin paljon. Olet tehnyt valintojasi, ja olet nyt horjumatta omassa totuudessasi. Sinun ei enää tarvitse puolustautua. Olet valmistautunut syvällisillä tavoilla, jotka muuttavat elämäsi kurssia. Se mitä nyt ilmentyy, on suoraan yhteydessä siihen, mitä uskot ja mihin olet valmistautunut. Jos valmistaudut kamppailuun ja selviytymiseen, koet sen. Jos valmistaudut kohonneeseen uuteen elämään ja uuteen maailmaan, koet sen. Tämä on sinun luomuksesi, ja se mitä ruokit, kasvaa kokemuksessasi."

"HYVIN PALJON jalostunutta eetteritukea virtaa korkeammista ulottuvuuksista nostamaan teidät pois kaikesta tuosta hajoavaa maailmaa puolustavasta melusta, uusien korkeampien taajuuksien ja kokemuksien maailmaan. Korkeammat ulottuvuudet ovat ilmentäneet uuden perustan tähän esiintulevaan maailmaan. Monet korkeammista itseistänne yhdessä taivaan komppanian, ylösnousseiden mestareiden, elohimin, oppaidenne ja valojoukkojen kanssa, ovat rakentaneet tämän perustan.

"Tämä uusi maailma on teidän luomuksenne. Kaikki tämän ajan jälkeen on ainutlaatuista ja alkuperäistä tälle uudelle syklille. Tässä uudessa maailmassa on enemmän vapautta ja vähemmän rajoituksia ja rajoja, mutta sen myötä tulee myös enemmän velvollisuuksia. Astuaksenne tähän aikaan teidän täytyy päästää irti kaikesta, mikä hajoaa ympärillänne. Ei ole aika taistella sitä vastaan tai tuomita sitä, mitä edelleen on. On aika astua puhtaisiin ja selkeisiin uusiin taajuuksiin ja sallia kaiken, mikä on uutta sisällä, nousta esiin jumalaisen keskittyneisyyden ja syvällisen yhdenmukaisuuden myötä." –Tähtivanhimmat

Isoja päivämääriä joihin kiinnittää huomiota, kun 2021 päättyy ja 2022 alkaa.
19.11.2021 – kuunpimennys
4.12.2021 – auringonpimennys
21.12.2021 – päivänseisaus ja ensimmäisen 20 vuoden Katun-syklin keskikohta
30.12.2021–18.1.2022 – 20 ydinpäivän ylösnousemusportaali
(20 ydinpäivän ylösnousemusportaali ja Katun-syklin keskipiste ovat molemmat merkittäviä käännekohtia todellisuudesta toiseen.)

Tämä on ensimmäinen merkittävä käännekohtamme, joka perustuu aikasykleihin. Tämä on ensimmäinen kosminen "käännöksemme" sen jälkeen, kun astuimme tähän uuteen sykliin 21.12.2012 – siirtyminen vanhentuneen menneisyyden irtipäästämisestä uuteen todellisuuteemme. Tämä uusi taajuus alkaa nyt vasta TULLA ESIIN fyysisessä maailmassa.

Olemme astumassa raikkaaseen ja uuteen rakkauden, ykseyden ja harmonisen yhteistyön taajuuteen. Se on energiaa, joka voi vapauttaa meidät ja auttaa nousemaan korkeuksiin. On tärkeää pitää silmämme ja sydämemme avoimena ja olla antamatta mielemme karata kanssamme. Jo nyt tämä on paljon enemmän, kuin ajattelemme olevan, tai yli sen mitä olemme kuvitelleet. Mutta vihjeitä on tulossa, jos kiinnitämme jatkuvasti huomioita.

Kaikki nämä tapahtumat asettuvat kerralla riviin auttamaan kosmisessa "käännöksessä" ja niiden korkeampien, uusien taajuuksien saapumisessa, jotka meiltä on vielä kokematta tässä elämässä. Se kaikki on uutta meille. Tästä syystä on hyvin tärkeää pysyä keskuksessamme ja luottaa sydämeemme. Emme tiedä, miten tämä tapahtuu. Emmekä tiedä, miltä tulevaisuus näyttää. Mutta Tähtivanhimmat sanovat, että se on "yllätys". Meistä on tullut mestareita elämään suuressa tuntemattomassa. Pelko ja kaikki mitä se sisältää, kaikki rakkautta vähäisempi, siirtyy peruutuspeiliin. Voimme nyt pysyä keskuksessamme ja pitää sydämemme avoimena, vaikka kaikki ulkoiset perustat näyttävät murenevan ympärillämme.

Menemme kuun/auringonpimennysportaalin läpi, ja sitten ensimmäisen 20 vuoden Katun-syklin keskipisteen läpi päivänseisauksessa 21.12.2021, jonka oletan olevan poikkeuksellisen voimakas. Sitten olemme valmiita astumaan 20 ydinpäivän ylösnousemusportaalista. Tähtivanhimmat näyttivät minulle kuvan siitä, miten monia voimaantuneen aikomuksen syklejä syklien päälle, ihmiskollektiivi laittaa liikkeelle näiden 20 päivän aikana. Tämä 20 ydinpäivän ylösnousemussykli istuttaa tai ankkuroi kaiken tämän, uuden 26.000 vuoden syklin todellisuudeksi.

Mikä on Katun-sykli? Katun voi olla mitä tahansa, mikä toistuu ja uudelleenkäynnistyy 20 vuoden syklissä. Elävät Mayat ymmärtävät kosmisen ajan toimintaa. He työskentelevät edelleen tänäkin päivänä näiden syklien kanssa. Silloin kun syklikierros alkaa uudestaan, on aikajakso, jolloin uusi sykli istutetaan tai ankkuroidaan. Tätä teemme tänä päivänä. Istutamme massiivisen, uuden sykin, joka on 26.000 vuotta pitkä. Kestää monta pitkää ja työlästä Maa-vuotta ankkuroida tämä pääsykli.

Olemme tulossa tämän merkittävän aikasyklin ensimmäisen Katun-syklin keskipisteeseen. Joulukuun 21. päivä 2021 "käännämme" aikajanan menneisyydestä tulevaisuuteen. Se on valtava tilaisuus päästää irti menneisyydestä, joka ei enää toimi sinulla. Se on myös aikaa avata sydämensä ja antautua täysin niille korkeammille taajuuksille, jotka nousevat esiin tällä hetkellä. Muista, että aina kun saavutamme uudet taajuudet uudessa syklissä, se tulee yllätystekijän kera, tai tunteen ettet koskaan nähnyt sitä tulevan. Uusiin ja ennen kokemattomiin taajuuksiin astuminen vaatii irtautumaan vanhoista kaavoistamme, tutuista asioistamme. Tässä tarvitaan soturia, mestaria, rohkeaa sielua, mitä kaikkea olet.

Maya-kosmologiassa tulevat syklit tuovat lisää muutoksia ja tilaisuuksia ihmiskunnan kohottamiseen. Niitä tulee 13 vuoden päästä (21.12.2025), 20 vuoden päästä (2032), 52 vuoden päästä (2064), 65 vuoden päästä (2077), 260 vuoden päästä (2272), ja niiden kaikkien perusta on 21.12.2012, aikakausien vaihtuminen, 26.000 vuoden syklin alku. Jälkeläisemme kokevat suurimman osan näistä. Kaikkien näiden syklien keskikohdissa on myös "käännekohtia", jolloin menneisyys jätetään taakse ja siirrymme syvemmälle ja selkeämmälle tasolle uudessa 26.000 vuoden syklissä.

Osasta mitä alla on, puhuimme huhtikuussa, edellisen 20 ydinpäivän ylösnousemussyklin kohdalla. Siis jos olet lukenut tuon postauksen, käytä tämä kertauskurssina tähän ajankohtaiseen ylösnousemusprosessiin.

(Suom. huom. en ole perehtynyt Maya-kalenteriin tai -perinteeseen enkä tunne sanastoa, joka niistä on vakiintunut suomen kieleen, joten voin käyttää "vääriä" sanoja. Energia edellä mennään jälleen, ja sanat seuraavat perässä.)

Mikä on 20 ydinpäivän ylösnousemusportaali?

Ihmiskunta alkaa 30.12.2021 kulkea kosmisen chakra-järjestelmän läpi, mikä aktivoi kundaliinimme ja kestää 20 päivää. Tämä 20 ydinpäivän ylösnousemusportaali saapuu 30.12.2021 ja se jatkuu 18.1.2022 saakka. Menemme kosmisen chakra/kundaliini-järjestelmän läpi ja aktivoimme syntyvän tulevaisuutemme. Ankkuroimme uuden korkeamman ulottuvuuden maailman ainutlaatuiseen peruskiveen, joka on luotu erillään kaikesta hajoavan maailman jakautumisesta ja kaaoksesta. Nämä päivät ovat voimakkaita ja aktivoivia, kun siirrymme menneisyyden yli ja yhdistämme nykyisyyden ja tulevaisuuden. Nämä 20 päivää on kosmisen kalenterin keskuspilari, joka vastaa ihmiskehon selkärankaa ja Maan ydintä, joka kulkee pohjoisesta etelään.

Tämä on tämän vuoden toinen ylösnousemusprosessi. Se polttaa pyhää heräämistulta chakrojemme läpi. Tämä energia laskeutuu Maahan Suuresta keskusauringosta ja Jumalasta/Hunab Kusta. Joka 260. päivä nämä energiat palaavat uudestaan ja uudestaan, mutta joka kerta nousevan taajuuden kera, ja se vie meidät korkeammalle ja jalostuneemmalle tasolle. Nämä 20 päivää ovat voimallisia tänä ratkaisevana ja ainutlaatuisena aikana maan päällä, jolloin meidät on työnnetty pois mukavuusalueiltamme, eikä meillä ole mitään kontrollia ympärillämme hajoavaan maailmaan.

Se on prosessi, joka vaatii syvää antautumista ja täydellistä luottamusta tähän kosmiseen prosessiin ja horjumatonta tietämistä, että olet turvassa, vahva ja universumin suojelema. Kun näiden ydinpäivien kanssa työskennellään tietoiseen ja avoimen sydämen kera, syvästi antautuneena ja tarkoittaen korkeinta hyvää, ne voivat auttaa ankkuroimaan ja ilmentämään uudet korkeammat taajuudet muotoon. Tästä syystä postaan tämän prosessin teille nyt.

Nämä 20 voimallista päivää alkavat 30.12.2021. Meitä pyydetään omaksumaan tämä pyhän tulen koe/koettelemus. Teemme tämän nostamalla taajuutemme sisältämään enemmän energiaa, joka on täynnä valoa, ykseyttä, ehdotonta rakkautta ja tasapainoista harmoniaa. Kun teemme tämän, päästämme myös irti pelosta, vihasta, jakautumisesta, egosta, uhrimentaliteetista ja kaikesta valheellisuudesta. Ulottuvillamme on hyvin paljon, jos nousemme tuon metelin yläpuolelle ja pysymme sydämessämme ehdottoman rakkauden kera, olemme täynnä kiitollisuutta ja toimimme ykseystietoisuudesta käsin.

Meitä kutsutaan ankkuroitumaan uuteen suuntautumispisteeseen, uuteen tasapainotilaan maan päällä ja sydämissämme ja ankkuroimaan korkeampi itsemme ja fyysinen kehomme uuteen sykliin. Tätä ei ole koskaan ennen tehty. Jokaisessa aikakauden vaihtumisessa saavutetaan aina merkittävä ei-tietämisen kohta, uuden tien löytämiseksi uusista luonnonlaeista, joita uusissa taajuuksissa on. On aika ankkuroitua ainutlaatuiseen, jumalaiseen, sisäiseen keskukseemme ja olla harhautumatta tai tulematta vedetyksi mihinkään, mikä laukaisee vanhoja ohjelmia tai on vanhasta toimintamallista. Nämä kaikki ovat nyt ulkopuolellasi, ellet kutsu niitä sisään.

Tulee viisi energiasykettä, jotka palavat viiden chakran läpi – eli kruunu, kurkku, sydän, solar plexus ja juuri. Jokainen syke sisältää neljä päivää, ja jokainen päivä sisältää yhden neljästä suunnasta (itä, pohjoinen, länsi ja etelä).

Näiden 20 päivän aikana tapahtuu seuraavaa …

Uusi kosminen energia jota tulee Suuresta keskusauringosta, alkaa laskeutua fyysiseen kehoomme, kruunuchakrasta alkaen. Samaan aikaan vastikään päivitetty energia jota tulee Maan ytimestä, alkaa nousta fyysiseen kehoomme, alkaen juurichakrasta. Tämä prosessi on hyvin samanlainen kuin salaman iskeminen maahan. Kun salama tulee taivaalta, Maan energia kurkottaa ylöspäin kohtaamaan alas tulevan salaman. Tämä laskeutuva kosminen energia ja nouseva fyysinen energia saavuttavat toisensa hyvin voimakkaassa keskipisteessä … sydämessämme! Sydän on kaikkien keskusten keskus. Kuten kuin sen pitäisi olla.

Sitten uusi kosminen energia joka laskeutuu Suuresta keskusauringosta, jatkaa chakrojemme läpi, kunnes se on maadoittunut fyysiseen kehoomme ja ankkuroitu Maan ytimeen. Ylösnouseva fyysinen energiamme kulkee myös sydämen ja kruunun kautta ylöspäin, kunnes se saavuttaa Suuren keskusauringon ja ankkuroituu siihen. Tämä prosessi kestää 20 päivää. Tämä tapahtuu myös samanaikaisesti Maallemme!

Perinteisimmät Maya-seremoniat alkavat kutsumalla seitsemää pääsuuntaa ja lähettämällä rakkautta niihin.

Kaiken elämän suuri luoja, Hunab Ku.
Taivaiden sydän.
Maan sydän.
Idän sydän.
Pohjoisen sydän.
Lännen sydän.
Etelän sydän.
Sydämien sydän, tai keskus.

Ehdotamme, että aloitat jokaisen päivän kunnioittamalla näitä pääsuuntia ja koko luomakunnan Jumalaa suurella rakkaudella ja nöyryydellä. Tee tämä niin, kuin sydämesi kutsuu. Ei ole mitään tapaa tehdä tätä väärin, jos toimit sydämestä. Universumi ja Äiti Maa tuntevat sydämesi luultavasti paremmin kuin sinä itse!

Työskennelläksesi yhteistyössä ja ollaksesi harmoniassa näiden uudelleenluomis-/ylösnousemusenergioiden 20 ydinpäivän kanssa, kuvittele pelkästään tämä energia, kun se nousee Äiti Maasta ja laskeutuu Suuresta keskusauringosta niin, kuin esitetään näissä kussakin viidessä kosmisessa chakrassa.

Ensimmäinen syke on 30.12.2021–2.1.2022. Nämä päivät ovat 4 Imix, 5 Ik, 6 Akbal ja 7 Kan. Tämä ensimmäinen vaihe aktivoi kruunuchakrasi Suuresta keskusauringosta ja juurichakrasi Maan ytimestä. Nämä päivät aloittavat suuren mahdollisuusmeren, hengittävät elämää tähän ylösnousemusprosessiin, vapauttavat valtavasti viisautta sisäisen temppelimme syvyyksistä ja kylvävät tämän prosessin tarkoitussiemenen. Tämä aloittaa taivaan ja Maan yhteensulautumisen sisällä. Jos kiinnitämme huomiota, voimme kokea valaistuneen tietoisuuden välähdyksiä, ja meistä saattaa tuntua hyvin kohotetulta.

Toinen syke on 3.1.2022–6.1.2022. Nämä päivät ovat 8 Chicchan, 9 Cimi, 10 Manik ja 11 Lamat. Tämä toinen vaihe aktivoi kurkkuchakran laskeutuvalla kosmisella energialla ja solar plexuksen Maan ytimestä kohoavalla energialla. Nämä neljä päivää alkaa kerätä perustavanlaatuista viisautta. Alamme päästää irti – kuin menneisyyden kuolema – ja asettua linjaan puhtaan parantavan luomisen kanssa, aktivoiden ja muuttaen viisauden käytettävään muotoon. Poistumme mentaalisesta maailmasta ja astumme henkimaailmaan.

Kolmas syke on 7.1.2022–10.1.2022. Nämä päivät ovat 12 Muluc, 13 Oc, 1 Chuen ja 2 Eb. Tämä kolmas vaihe aktivoi keskipisteemme, sydämemme, nyt tasapainossa kosmoksen ja Maan välillä. Tämä on keskipisteen keskipiste. Nämä päivät käynnistetään luomisen kosmisella kuuenergialla. Informaatio jalostetaan hengen kautta niin, että siihen päästään käsiksi. Joitain syvempiä ongelmia voidaan laukaista tunteiden ja lisääntyneen herkkyyden myötä. Voimme joko tuhota tai luoda tässä luomisen avaruudessa. Se aloittaa alusta-aloittamisprosessin. Terveys vaatii huomiota.

Neljäs vaihe on 11.1.2022–14.1.2022. Nämä päivät ovat 3 Ben, 4 Ix, 5 Men ja 6 Cib. Tämä neljäs vaihe aktivoi nyt solar plexuksen Suuren keskusauringon laskeutuvilla energioilla. Se aktivoi myös kurkkuchakran Maan ytimestä kohoavilla energioilla. Nämä neljä päivää alkaa aktivoinnilla nimeltään "valopilarit". Siinä Maan energia alkaa kutoutua yhteen Suuren keskusauringon energian kanssa. Tässä vaiheessa on myös shamaanimaista viisautta, joka on ajatonta. Meillä on pääsy luonnonvoimien korkeampiin muotoihin kosmoksessa, ja pystymme ankkuroimaan ne käyttökelpoisempaan muotoon maan päälle.

Tässä kohtaa myös todellinen työ alkaa. Mutkikkaat ihmissuhteet voivat tuntua hankalilta, kun liitelemme laajemman vision ja selkeyden kera omasta palvelustamme maailmassa. Saamme uudet rajat, joilla on korkeampi standardi. Tämä laukaisee rehellisemmän itseluottamuksen, mikä auttaa meitä rentoutumaan auktoriteettihahmojen osalta, luopumatta henkilökohtaisesta voimastamme. Näiden päivien aikana voimme oppia edistämään todellista yhteisöä, jos siihen keskitytään.

Viides ja viimeinen vaihe on 15.1.2022–18.1.2022. Nämä päivät ovat 7 Caban, 8 Etznab, 9 Cauac ja 10 Ahau. Tämä viides vaihe aktivoi juurichakran Keskusauringosta laskeutuvilla energioilla. Se aktivoi myös kruunuchakran Maan ytimestä nousevilla energioilla. Nämä neljä päivää on 20 päivämerkin korkeinta taajuutta, ja ne tarjoavat eniten evoluutiota, mutta ne voivat myös laukaista syvintä työtä. Voitaisiin synnyttää edistysmielisiä ja kiistanalaisia luomuksia vahvan vakaumuksen kera, mutta haasteena on pitää ne kasassa. Saatamme tarvita tilaa kohdata monia uusia asioita, jotka kuvastuvat meille takaisin maailman pelistä. Jos fokuksesi on yhteisössä, voimme kehittää yhteistyötaitoja sen sijaan, että täytyy rajoittua omaan etuun vs. itsensä uhraamiseen. Salamaniskunomaista selkeyttä voi tulla omaan sisäiseen totuuteen liittyen. Saatamme kyetä vastaanottamaan viisautta fyysisistä tai eetterilähteistä. Voisimme pettyä epärealistisiin odotuksiin, joita jalostunut idealismimme laukaisee. Nämä ovat neljä hyvin henkistä päivää, jolloin puhdistuminen nousee etualalle ja laukaisee myös sisäisen parantajamme.

Kahdenkymmenen ydinpäivän päätyttyä olemme aina vähän puhki, ja meistä saattaa tuntua vähän pakahtuneelta. Olemme omaksuneet niin paljon niin lyhyessä ajassa, että meidän tarvitsee ehkä pysähtyä hengittämään ja antaa kaiken asettua. Älä yritä pakottaa itseäsi ymmärtämään mitään alkuun, koska tehdessäsi sen työnnät viisauden pois. Salli tämän kaiken vain asettua kehoosi, Suuren keskusauringon ja Maan ytimen ankkuroituessa sisällesi. Sitten kun saat vähän etäisyyttä näihin 20 päivään, voit katsoa taaksepäin ja ymmärtää, missä kohtaa olet kasvanut ja mitä on tapahtunut näinä voimallisina päivinä.

Pidä mielessä, että näitä 20 ydinpäivää voisi tarkastella monista perspektiiveistä ja monien perinteiden mukaan. Tämä perustuu nykyajan jukatek-pohjaiseen kalenteriin, joka käyttää 20 ydinpäivää. On kerroksia kerrosten sisällä ja syklejä syklien sisällä, äärettömässä pallomaisessa ajassa. Tämä on vain sen valtavan tietokirjan etusivu, johon meillä kaikilla on pääsy. Pidä silmäsi ja sydämesi avoimena. Tämä on energiaa, jonka läpi kuljemme kaikki yhdessä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >