HomeViestejäAluna Joy9.7.2021 - Löydä polku mielikuvituksen tuolla puolen

9.7.2021 - Löydä polku mielikuvituksen tuolla puolen

LÖYDÄ POLKU MIELIKUVITUKSEN TUOLLA PUOLEN

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
9.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päätin, että oli aika puhua esi-isien kanssa selkeyden saamiseksi näihin hämmentäviin aikoihin, joissa olemme. Horjuvat aikajanat asettuvat nyt todellisuudeksemme, ja tämä tuo minulle syvää levollisuutta, pohjavireenä jonkin odottamattoman voimakas odotus. Tämä levollisuus ei heijasta 3D-maailmaa, jossa edelleen olemme. Levollisuus heijastaa jotain uutta, mitä on tulossa.

Niinpä ajoimme Coloradon tasangon reunalle, pyhään paikkaan nimeltään Lomaki, joka on rakennettu pienen kanjoniaukon ympärille. Se on yksi suosikkipaikoistani, kun siellä tuntuu edelleen hämmästyttävä ja miellyttävä läsnäolo. Erämaa näkyy kaukana. Täältä ei näy mitään modernia sivilisaatiota. Se on paikka, jossa käännän ajan ajattomuuteen. Tästä syystä rakastan pyhiä paikkoja, koska ne kuljettavat minut eri aikaan. Ne ohentavat verhoja, joten en tunne modernin maailman melua, ja silloin minulla on vähemmän "kaivettavaa". Tämä on visionääristä henkistä arkeologiaani.

Oli sydäntä särkevää nähdä mailitolkulla kuollutta tai kuolevaa katajametsää tämän kuivuuden vuoksi. Se on pahin, jonka olen nähnyt 22 vuoteni aikana täällä. Ja oli hemmetin KUUMAA. Niinpä tiesin, että minun täytyi tehdä tämä virittyminen pikaisesti välttääkseni lämpöhalvauksen. Rukoilin kävellessäni sisään, ja tarjosimme tupakkaa. Löysin hivenen varjoa yhden talon sisältä, istuin alas ja aloin tehdä henkistä kaivamistani.

Aloitan aina tarjoamalla itseni esi-isille nöyrästi ja pyytäen kovasti anteeksi ihmisyyttäni ja tietämättömyyttäni heidän maailmastaan, todellisesta maailmasta. Tiedän, että näemme tuon maailman hyvin eri tavalla kuin he. Kerroin, että olin ollut hämmentynyt, ja näytin heille koko olemukseni, jonka he lukivat. Aloin saada näyn. Välittömästi tiesin, että he antoivat asioita, joita olin jo miettinyt, ja toivoin toista perspektiiviä. Odotuksemme, uskomusjärjestelmämme jne. voivat estää totuuden tai muuntaa sitä. Jos haluamme totuuden, meidän täytyy luopua siitä, mitä odotamme tai luulemme tietävämme, antaa egomme kuolla ja sallia itsemme kuulla asioita, jotka saattavat olla vaikeita kuulla tai vielä vaikeampia elää.

He näyttivät minulle polun, jolla maailma on tänä päivänä. Niinpä näyssäni seurasin tätä polkua jonkin aikaa ja tulin tienhaaraan. Uusi polku kaarsi tuntemattomaan määränpäähän, jonka näkeminen ei tehnyt minua kovin onnelliseksi. Nimittäin olin jo ollut täällä. Tämä polku menee niin pitkälle, kuin minun sallitaan nähdä, enkä voi mennä pidemmälle. Tämä muistutti minulle, että tiedän syvällä, että on puuttuva polku, ovi, ikkuna, avain, ratkaisu jne. – kuin tien löytäminen neulansilmän läpi – joka hävittää tämänhetkisen kaaoksen maailmasta. Mutta tässä kohtaa tiedän varmasti vain, että minulla ei ole aavistustakaan, mikä se on tai onko se vielä ihmiskunnan tietoisuusulottuvuudessa. Mutta täällä, ylänköerämaan kuumuudessa, pystyin tuntemaan, että se on tulossa ja se on lähestymässä meitä kohti. Ja pystyin tuntemaan sen, kuin odotuksen kaiun. Kuten Tähtivanhimmat ovat sanoneet vuosia, uusi ajattelutapa tulee monien yllätysten kera.

Sitten he alkoivat antaa enemmän. Esi-isät sanoivat, että suuressa osassa maailmastamme on tänä päivänä viime kädessä kyse kahdesta hallitsevasta perspektiivistä, ja tällä pääpolulla suurin osa ihmisistä edelleen on. Sitten kuulin: "Sinun täytyy etsiä kolmatta polkua." Vastasin: "Näen tässä vain kaksi polkua." Sain nopean vastauksen … Kumpikin hallitseva ihmispolku perustuu uskoon pahuudesta, mikä tekee niistä yhden polun. Näemme pahuuden oman kantamme vastakkaisella puolella. He sanoivat myös, että kaikilla ihmisillä on sekä pahuus että jumaluus itsessään. Tästä syystä nykyään ihmiset kääntelevät kelkkaansa asioissa, ja se tekee erittäin vaikeaksi tehdä vakaita päätöksiä. Meistä tuntuu, että olemme odotustilassa – olemme irrallaan, maadoittumaton, eksynyt ja on vaikeuksia ankkuroitua. Se on kuin eläisi pakkopaidassa, joka perustuu vanhoihin kaksinaisuuksiin.

Mutta ongelmana on, että ammennamme edelleen tulevat valintamme päätöksistä, jotka perustuvat vielä siihen kaksinaisuuspolkuun, joka tulee uskosta pahaan. Siis valintamme eivät tunnu olevan lähelläkään 100 % oikein tässä ajankohdassa, erityisesti kun uusi kolmas polku tulee lähemmäs meitä. Meidän täytyy löytää uusi polku. Polku joka ei tule "me vastaan he" -tilanteesta. Maailman voimat vastaan kansa. Parantajat vastaan lääkärit. Vallankumoukselliset vastaan rauhanpitäjät. Rahan rakkaus vastaan palvelemisen rakkaus. Voisin jatkaa tästä tuntitolkulla esimerkkejä, joten toivon, että tajuat pointtini.

En tiedä, miten teemme tämän käännöksen uudelle polulle, mutta tiedän, että ne jotka pitävät silmällä merkkejä, tekevät tämän käännöksen (olen varma, että tähän sisältyvät ne, jotka edelleen lukevat tätä). Tiedän varmasti, että tämä prosessi tuntuu vielä enemmän tasapainottomalta ja maadoittumattomalta, koska meidän täytyy päästää irti maailmasta, johon olemme olleet ankkuroituneena. Käymme läpi hyvin mystistä ja maagista transformaatiokokemusta. Meidän täytyy kyetä näkemään uudesta ja vielä paljastumattomasta perspektiivistä ja sitten rakentaa uusia perustoja, jotka perustuvat tuohon perspektiiviin.

Tunnen vahvasti, että tulee hyvin kummalliseksi, enkä oikeasti halua sanoa tätä, koska olen niin hemmetin väsynyt … kyllästynyt odottamiseen ja tämän uuden palan jatkuvaan etsimiseen. Olen varma, että sinäkin tunnet näin. On melko selvää, ettei mikään näytä toimivan maailmassa niin, kuin olimme aiemmin odottaneet. Kenties jotkut tavoitteet ilmentyvät lyhyinä pyrähdyksinä täydellisellä ajoituksella, mutta 3D-todellisuus tuntuu tulleen paikkaan, josta se ei voi mennä paljon pidemmälle. Kaiken tämän sanottuani, minusta tuntuu myös, että hyvin seikkailullinen ja jännittävä aika on tulossa. Se voisi hyvinkin täyttää tuon tyhjän kohdan sisällämme – paikan jonka olemme tienneet joko elämämme ja josta puuttuu jotain taianomaista.

Se saattaisi merkitä, että muutamme perspektiiviämme tavalla, jota kukaan ei ole koskaan ennen ajatellut, tai elämme elämäämme tuntemattomilla tavoilla. Monet ihmiset saattaisivat ajatella, että olemme tulleet hulluksi, kun tämä voi laukaista alkukantaisia selviytymiskysymyksiä ja epäilyn sisäiseen luottamukseemme. Meistä voisi tuntua, että muut hylkäävät meidät, jos jätämme hyväksytyn pääpolun tutkiaksemme uutta tapaa, ja tämä voisi laukaista ikivanhoja hylkäämis- ja menettämiskysymyksiä. Parannamme näitä vanhoja haavoja näissä testeissä.

Tämä uusi polku on se puuttuva pala, jonka olemme tunteneet syvällä sisällämme. Se ei ole aivan tässä, mutta lähellä. Ja tiedän, että tämä pala voi saada tolkkua kaikkeen, mutta se muuttaa myös maailmaamme tavoilla, joita emme koskaan kuvitelleet. Kaikki tämänhetkisessä luomisessamme on epäsynkronissa tämän yhden pienen, tasoittavan PALAN vuoksi! Tämä on erittäin suuri ja kuitenkin pieni, ja niin yksinkertainen, että olemme järkyttyneitä siitä, miksi emme olleet nähneet sitä aiemmin, ja se muuttaa pelin. Tämä meidän – kaikkien meidän – täytyy löytää! Siis pitäkää valonne päällä, ja jatkakaa odottamattoman odottamista.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >