HomeViestejäAluna Joy20.6.2021 - Sanattomaksi tuleminen

20.6.2021 - Sanattomaksi tuleminen

SANATTOMAKSI TULEMINEN

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
20.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä kohtaa en enää tiedä, mitä sanoa. Olen sanojen yli. Jokainen kokemus jonka käymme läpi, jokainen viesti joka ladataan, jokainen kosminen astrologinen tapahtuma, jokainen aurinkotapahtuma tai Mayojen aikaportaali ja kosminen portti – se kaikki kohoaa taas uudelle sanoinkuvaamattomalle tasolle pallomaisten suuntien matriisissa. Luominen on yksinkertaisesti päästetty irti, ja ratsastamme hurjalla aallolla, jota ei voi kontrolloida tai hillitä, kuten ennen teimme. Tunnen, etten tiedän yhtään mitään. Kun haluan hypätä ulos itsestäni ja suureen tuntemattomaan, tunnen myös "läsnäolon" sanovan: "Odota sitä … odota sitä." Niinpä tanssin siinä partaalla, että haluan heittää pois sen kaiken ja lähteä karkuun.

Siis tässä voisin käyttää tukun korkeavärähteisiä, hypnoottisia ja maadoittumattomia muotisanoja ja yrittää kertoa, mitä näen tällä hetkellä. Mutta tässä kohtaa puhuttu kieli ei osu lainkaan oikeaan. Kehää kiertävällä ja melkein merkityksettömällä kielellä yritetään kuvata tämänhetkisiä kokemuksiamme. Olemme menossa puhumisen yli. Ja maadoittumattomuus ja kelluminen vakiintuneessa sanahelinämeressä on viimeinen asia, jota tarvitsemme nyt. Muista, että elävänä, heränneenä mestarina olemiseen sisältyy tällä kertaa fyysinen kehomme.

Yksi totuus jonka kuulemista todella inhosin 90-luvulla (kun minua ladattiin viettäessäni yön Mayojen Aurinkotemppelissä Palenquessa, Meksikossa), on, ettemme voi työntää heräämistämme tai ylösnousemuskelloamme. Voit uskoa, että yritin ja yritin pitkän aikaa. Minulle kerrottiin selvästi ja tiukasti, että tällä on jumalainen aikataulu, johon kukaan ihminen ei voisi päästä käsiksi tahdollaan, ikinä. Enkä tietenkään kuunnellut sitä pitkään aikaan. Siis emme voi pakottaa itseämme heräämään, olemaan elävä mestari tai ylösnousemaan, ennen kuin kohtaamme kaiken muun elämässämme. Tämä on ollut ja tulee aina olemaan "askel askeleelta" -prosessi, samalla eläen läsnä olevassa hetkessä sen kanssa, mitä tahansa tuo hetki sisältää.

Heräämisen ja ylösnousemuksen pyörässä on loputon määrä rattaita. Se ei ole määränpää. Se on elämän lakkaamaton prosessi koko ikuisuudessa. Se on tietoisena, aitona ja maadoittuneena olemisen prosessi. Eikä ketään ole vapautettu tästä prosessista. Kukaan ihmiskehossa ei voi myöskään paeta tätä prosessia. Ja mikä kaikkein parasta, kukaan ei mene oman aikansa ohi! Ei kukaan! Ei edes silloin, vaikka uskoisit jo menneesi. Sitä ei voi tapahtua.

Mutta takaisin tähän hetkeen … Viime täysikuusta saakka on ollut yksinkertaisesti hullua ja pakahduttavaa, ja tunnemme eksyneemme aikaan. Tässä kuussa olemme eläneet viiden perääntymisen läpi – Saturnus, Merkurius, Jupiter, Neptunus ja Pluto – ja samalla olemme kokeneet päivänseisausenergian, joka ylittää kaiken tähän mennessä (kesäpäivänseisaus on 20.6.2021, klo 23.32 EDT), kaiken kulminoituessa yhteen pyhimmistä päivästä perinteisessä Maya-kalenterissa 28.6. (Lisää tästä Maya-päivästä WAJXAQIB BATZ alla **)

Tässä kollektiivisopassa jossa elämme nykyään ja joka on täynnä kognitiivista dissonanssia, TOTUUS nousee rohkeasti rajoituksetta. Se nousee kaikesta melusta ympärillämme, ja uusi tasapaino alkaa ilmentyä. Minulle on kerrottu, että lisää "yllätyksiä" on tulossa. Tämä on tosiaankin uskomattoman ja hurjan nopeaa aikaa, ja niitä tulee jatkuvasti - suomatta juurikaan hengähdystaukoa – lokakuun lopulle tai pidempään sen perusteella, mitä voin nähdä. Siis meillä on hyvä määrä työtä tehtävänä, ennen kuin tilanne tasaantuu jälleen ja saamme kovasti kaivattua lepoa.

Kaikki aidot, nöyrät ja maadoittuneet ponnistelusi saavat parhaan irti uusista taajuuksista, joita virtaa sinuun ja Maahan tällä hetkellä. Siis pysy levollisena, ole vankasti maadoittunut läsnä olevaan hetkeen ja ole rauhallinen tämänhetkisten kokemustesi kanssa. Älä jää kiinni kollektiivin ristiriitaisiin energioihin. Anna itsellesi paljon lepoa, älä haaskaa energiaa yrittämällä puskea eteenpäin ja salli tulevaisuuden tulla näkyviin. Pidä huolta kehostasi, ole tosissaan itsesi kanssa, ole ulkona luonnossa ja ennen kaikkea, ole valmistautunut avautuvaan rakoon ovessa, joka johtaa "uuteen yllätykseen", joka on tulossa. Et näe tämän tulevan … niin minulle kerrotaan.

Jätän teidät tämän myötä, koska minulla ei ole käytettävänä sanoja tässä …

Minulla oli pieni yllätysnäky. Olin Egyptissä Dendara-nimisessä temppelissä. Monta pientä miestä pakkasi temppelin pyhiä esineitä. En tiedä, olivatko he oikeasti pieniä vai olinko minä vain suuri. He pakkasivat, ja alkoivat siirtää noita laatikoita upeita portaita pitkin auringonvaloon. Seurasin heidän perässään. Pian olin madonreikätunnelissa, joka meni uuteen paikkaan. Ja näin pitkälle minun sallittiin nähdä … Siinä sitä mennään! Jälleen kerran, emme voi puskea sitä … Mutta SE ON TULOSSA!

Mihin uskot, sitä voimaannutat.
Mitä vastaan taistelet, sitä ruokit.
Mitä vihaat, sitä vahingoitetaan.
Mitä rakastat, sitä siunataan.

Siunattua päivänseisausta kaikille!

** WAJXAQIB BATZ 28.6.

Tämä on Cholq'ij-kalenterin (Tzolkin) ensimmäinen päivä. Tämän päivän aikana Ajq'ijab' (Mayojen henkioppaat) ja Maya-yhteisö yhdistyvät juhlimaan kiitollisuuden tuliseremonioilla Ajaw:aa (Suuri Isä) ja rukoilemaan siunauksia tälle uudelle syklille. Mayojen mukaan maailma luotiin yhdessä Maya-kuukaudessa (20 päivää). Luomisprosessi alkaa Jun (1) B'atz':sta ja päättyy Wuqub'-päivänä (7), mikä päättää Cholq'ij:n (elämän kalenteri) ensimmäiset 20 päivää.

Tämän viimeisen luomispäivän jälkeen tulee Wajxaqib' (8) B'atz' -päivä, jota pidetään Cholq'ij:n uutena vuotena. Kun Maya-kansa juhlii Cholq'ij:n uutta vuotta, he juhlivat maailman luomisen saamista päätökseen sekä uuden 260 päivän syklin alkua.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >