HomeViestejäAluna Joy11.9.2020 - Miten päästään totuuteensa, potentiaaliinsa ja luomisvoimaansa taianomaisessa "välitilassa" näinä hulluina aikoina

11.9.2020 - Miten päästään totuuteensa, potentiaaliinsa ja luomisvoimaansa taianomaisessa "välitilassa" näinä hulluina aikoina

MITEN PÄÄSTÄÄN TOTUUTEENSA, POTENTIAALIINSA JA LUOMISVOIMAANSA TAIANOMAISESSA "VÄLITILASSA" NÄINÄ HULLUINA AIKOINA
 
Kirjoittanut Aluna Joy Yaxk'in (www.alunajoy.com)
11.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monien teidän tapaan olen katsellut kaikkea, mitä tapahtuu maailmassamme. Katselen alati yllättävää vastakkaisten perspektiivien kaleidoskooppia ja nopeasti sykkiviä globaaleja ja paikallisia tapahtumia, jotka tuovat jatkuvasti äärimmäisiä muutoksia. Näiden muutosten myötä on tullut suurimpia heräämisaaltoja, joita olemme tähän mennessä nähneet ja jotka ovat täynnä vielä luovempia ratkaisuja.
 
Kysyn jatkuvasti keskukseltani ja alati läsnä olevilta Tähtivanhimmiltani, mitä tapahtuu nyt ja lähitulevaisuudessa. Kuluneen kuukauden aikana olen saanut monia vilauksia tai palapelinpaloja, jotka merkitsevät alkua paljon suuremmalle kuvalle, joka nyt alkaa ilmentyä. Tämä ei ole koko kuva, ainakaan vielä. Olemme nyt uppoutuneena suuren muutoksen yhteen vaiheeseen. Se on yksi askel uutta Maa-malliamme kohti. Tämä on vain osa suuria tulevaisuuden tapahtumia, joita kehittyy.
 
Aluksi jaan kuvan ja laajemman perspektiivin, joka on myös valtavasti yksinkertaistettu. Jokainen ihminen (ja koko elämä) on yksi solu Maan kehossa, Maa on yksi solu aurinkokuntamme kehossa ja aurinkokuntamme on yksi solu Jumalan valtavassa kehossa. Olemme hyvin pieni, kuitenkin yhdistynyt kaikkeuteen ja sisällämme kaiken luomakunnassa. Koko ihmiskunta on Jumalan kehossa ja Jumalan kehoa.
 
Mutta tässä on erittäin mielenkiintoinen palapelinpala, jolla on eniten merkitystä nyt tässä viestissä. Tiede huomasi, että kehomme solujen välissä on enemmän tilaa kuin kiinteää ainetta. Tähtivanhimmat ovat vuosikymmeniä jatkuvasti näyttäneet minulle, että siinä tilassa joka on kehomme, planeettamme ja universumimme solujen välissä, tapahtuu kaikki taikuus. Kaikki universaali totuus, rajaton luomispotentiaali ja puhdas turmeltumaton voima täyttävät täysin tuon äärettömän tilan. Nämä tilat kaikkien fyysisten ilmentymien välissä ovat lineaarisen ajan ulkopuolella, ja ne sisältävät lukemattomia ulottuvuuksia. Nämä välitilat ovat aina lähellä meitä ja meissä, ja ne antavat jatkuvasti meille selkeän ja neutraalin paikan. Ensivilkaisulla saattaisimme tuntea tai hahmottaa nämä tyhjältä näyttävät tilat monina aikajanoina, rinnakkaistodellisuuksina tai myös massakaaoksena, koska ne eivät ole organisoituneet samalla tavalla, mihin olemme tottuneet. Mutta käyttämällä työkalujamme, kuten meditointi ja shamanistinen näkeminen, voimme päästä käsiksi tämän neutraalin tilan puhtauteen.
 
Nyt kuin ihmiskunta muuttuu nopeasti fyysisessä todellisuudessa, maailman kaksinaisuus- tai polariteettiohjelma näyttää luisuvan pois kontrollista. Kaksinaisuus on periaatteessa viallinen ja vanhentunut ohjelma, joka oli tällä opettamassa meitä käyttämällä vertailua. Mutta nyt tämä ohjelma joka kerran auttoi meitä oppimaan, aiheuttaa globaalia kaaosta ja hämmennystä, ja se on tuomittu epäonnistumaan uuden Maa-mallin taajuuksissa. Mutta on tie kaiken tämän hulluuden läpi. Tästä syystä Tähtivanhimmat ovat toistaneet "surffaa keskellä" ja "pysy myrskyn silmässä" -mantroja.
 
Siis pidä nämä käsitteet ja kuvat mielessäsi, kun luet eteenpäin, kun yritän maalata kuvaa siitä, missä olemme tänä päivänä.
 
Mitä TERVEET solut tekevät? Ne jakautuvat! Kirjoitan sanan "terveet" isolla, koska vaikka maailman tietoisuus näyttää kamalan epäterveeltä ja polarisoituneelta, se on todellisuudessa äärimmäisen terve ja se jakautuu ja kasvaa kohta. Visuaalisesti: olet nähnyt videon mikroskoopin alla jakautuvista soluista, eikö niin? Niinpä voit nähdä, että elävän solun jakaminen vaatii paljon vastakkaista painetta, ja tämä sama paine tarvitaan jakamaan koko aikakausi kahdeksi tai useammaksi soluksi. Olemassa oleminen tässä luomakunnassa on kuin olisi elävässä fraktaalissa, joka menee nopeasti ja äärettömästi tulevaisuuteen. Muista: "Niin ylhäällä, kuin alhaalla." Se mitä tapahtuu mikroskooppisella tasolla, tapahtuu myös valtavalla kosmisella tasolla.
 
Nyt minun täytyy selittää vähän taustatarinaa, jotta ymmärrät, mitä on tulossa tulevaisuudessa …
 
Sieluina olemme kulkeneet aionien saatossa monen aikakauden vaihtumisen läpi. Massiiviset magneettimuutokset aiheuttivat nämä muutokset maan päällä, ja usein samanaikaisesti tasaantuneen kollektiivitietoisuutemme kanssa. Kun ne kumpikin tapahtuvat kerralla, se aiheuttaa poikkeuksellisen transformaation. Tämä on sama käsite kuin aiemmin kertomani ihmissolun jakautuminen, mutta massiivisella tasolla. Kokonaisen aikakauden muuttumiseksi, me tarvitsemme Maata ja Maa tarvitsee meitä, jotta saavutetaan kohonnut energiataso ja tietoisuustasanne jakautuu.
 
Nämä globaalit muutokset aiheuttavat muistikatkoksia tallennettuun historiaan ja erottavat meidät ohuella verholla aiemmista aikakausista. Meillä on todisteita tästä. Muinaisihmiset, esi-isämme, rakensivat pyramideja, temppeleitä, megaliitteja jne. Maya-maailmaan, Egyptin maailmaan, Inka-maailmaan, Keltti-maailmaan, Hopi-maailmaan jne. Kuitenkaan näiden maailmojen tämän päivän jälkeläisillä ei ole mitään jatkuvaa dokumentoitua historiaa, tai he eivät tiedä, keitä heidän esi-isänsä olivat, miksi ja miten he rakensivat sen, mitä rakensivat, tai miten tai mihin he käyttivät niitä. Muistamme vain pienen osan heidän historiastaan, ja loppu on suuri määrä spekulointia, joka voi olla totta tai ei. Eräällä kuuluisalla oppaalla Palenquessa, Meksikossa, oli tapana sanoa minulle: "Arkeologia on olettamuksia. Se ei ole historia." Se on kuin yrittäisi nähdä koko kuvan vain muutamasta palapelinpalasta. Käyttämällä shamanistista näkökykyä voimme mennä muinaisihmisten muistiin ja voimme muistaa enemmän, ja lisää tulee, kun tietoisuudestamme tulee selkeämpi.
 
Monta kertaa tämä muinaismuisti palaa, kun olemme muinaisten sivilisaatioiden raunioilla. Tästä syystä muinaisihmiset rakensivat temppelinsä kivestä ja muista luonnollisista materiaaleista. Kaikki luonnolliset asiat selviytyvät globaaleista geologisista magneettimuutoksista. Oletko kuullut sanottavan, että kaikki maailman tieto on kivessä tai luussa? Mikä tahansa Maan luonnonmateriaalista tehty selviää sen magneettimuutoksen läpi, joka tulee myös aikakauden vaihtumisen myötä. Kaikki epäluonnollinen häviää globaalissa magneettimuutoksessa. Tästä syystä ainoastaan luonnollisia asioita löytyy muinaisilta arkeologisilta paikoilta, silloin kun on ilmiselvää, että siellä on käytetty jostain massiivista teknologiaa. Mutta meillä on vihjeitä kivessä, luussa, puussa, papyruksessa jne.
 
Siis miksi esi-isillemme oli niin tärkeää jättää vihjeitä meille tulevaisuuteen? He halusivat meidän muistavan taas kaikkien aikakausien ydintotuudet ja peruskivet, kuin kosmisen vakion joka pysyy ajan, paikan ja ulottuvuuden läpi. He tiesivät, että unohtaisimme tämän kosmisen vakion, joten he jättivät vihjeitä taakseen. Nämä vihjeet tekisivät meidät uteliaaksi, ja uteliaisuus yhdessä shamanistisen näkykyvyn kera on upea ovenavaaja maailmojen välillä! Kun "kaivamme" ja olemme uteliaita, henkisiä arkeologeja, alamme muistaa. Muistamme, kuka todella oikeasti olemme, mistä tulimme, miksi olemme täällä ja että olemme osa Jumalaa ja itse Jumala.
 
Siis … mikä on tuo kosminen vakio? Se on määrittelemätöntä ja voimakasta luovaa energiaa ja puhdasta potentiaalia, joka on välitilassa … solujen, ajan, paikan, ulottuvuuden, fyysisyyden ja tietoisuuden jne. välissä.
 
Esi-isämme ovat jakautuneet muiksi kupliksi tai soluksi aiemman aikakausimuutoksen aikana. Meidät erottaa tänä päivänä esi-isistämme vain ohut kalvo, kuin verho solujen välillä. Tästä syystä virittyessämme voimme edelleen tuntea heidät. Mikä tahansa entisaikojen jäänne joka on läsnä fyysisessä olemassaolosolussamme, on täällä, koska se resonoi siihen planeettasoluun, jossa olemme. Se on täällä koettavaksemme, ja se sisältää myös kaikki työkalut ja vihjeet, joita tarvitsemme muistaaksemme täysin ja lopulta muuttuaksemme jälleen.
 
Ei ole mikään salaisuus, että olemme siirtymässä uuteen aikajaksoon. Tämä muutos tuo mukanaan tarpeen kasvaa/jakautua useampiin soluihin ja moniin perspektiiveihin, taajuuksiin ja värähtelyihin fyysisessä maailmassa ja tietoisuudessamme. Kollektiivissa on tänä päivänä hyvin monia ääriperspektiivejä ja radikaalin erilaisia totuuksia, ja ne työntävät toisiaan vastaan ja toisiaan pois. Tämä paine synnyttää suurta heräämistä. Kun nämä solut tuntevat tämän paineen, ne jakautuvat lopulta. Nämä vastikään muodostuneet solut ovat täynnä energiaa, taajuuksia ja elämää, jotka resonoivat yhdessä samanmielisyyteen, rauhaan ja harmoniaan ja ovat paljon parempia kuin se kokonaisuus, josta ne jakautuivat.
 
Kun alamme jakautua, opimme asioita, joita emme ole koskaan ennen oppineet. Näemme asioita, joita emme ole koskaan ennen nähneet, mutta kuitenkin tiedämme, että ne ovat aina olleet siinä. Siirrymme pois vanhasta "ohjelmoinnista" (vanhat solut), ja alamme luoda ja oppia vastikään kehittyneessä solussamme tai kuplassamme. Kaikki tämä tuntuu kummallisen tutulta, kuin heijastumana unesta.
 
Tähtivanhimmat eivät halua yhdistää mitään tulevia tapahtumia gregoriaaniseen kalenteriin, koska kyse on enemmän tietoisuuden kasvusta ja evoluutiosta kuin varsinaisesta ajasta. Ja rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että useimmat aikajanat joita olen nähnyt, ovat osoittautuneet paljon pidemmiksi, kuin itse oletin. Olemme uppoutuneena nyt hyvin syvälle ylösnousemus/kirkastumisprosessiin. Ulkoinen maailma ja sen hämmennys muuttuu epämääräiseksi taustakohinaksi. Huomaamme, että ulkoisen maailman lähestyminen on loputon kaninkolo, joka pyörii pois kontrollista, ja on parasta kuunnella korkeampaa sydäntään tänä aikana.
 
Muistatko, mitä kerroin tilasta solujen välissä ja äärettömästä tilasta, joka on aina läsnä ja joka on pysyvä ja selkeä neutraali paikka?
 
Kaikki tämän päivän ällistyttävät ja vastakkaiset totuudet, jotka alkavat nyt jakautua moniksi resonoiviksi soluksi, ovat itse asiassa totuus tuolle nimenomaiselle solulle. Tajusitko sen? Kenenkään totuus ei ole epätosi, ennen kuin hän yrittää pakottaa mielipiteensä tai uskomuksensa jollekin, joka ei resonoi sen kanssa. Olemme niin äärimmäisen jakautuneita, jotta maksimipaine kohdistuu soluerillisyyteen ja solut tosiaankin jakautuvat. Siis voimme spekuloida, että tulevina kuukausina Maan ihmiset ovat vielä laajempi solukeho, jossa on eri taajuuksia ja tarkoituksia välillään ohuet rajaverhot. Ja muista, että meillä ei ole vielä koko kuvaa ja tämä on vasta alkua uuden Maamme ankkuroimiselle fyysisyyteen. Katselemme suuren ja eeppisen uuden draaman alkutekstejä. Jokainen solu alkaa luoda omissa totuuksissaan. Tästä syystä puhumme elämisestä tuomitsematta. Miten hullulta tahansa maailmanne näyttääkin tällä hetkellä, tämä on vain tietoisuuden jakautumista uusiksi soluiksi.
 
Kaikista näistä tietoisuussoluista tulee monimuotoisempi ja salliva keho, josta käsin voimme luoda. Nämä planeettasolut alkavat jakautua hyvin samaan tapaan kuin ihmiskehossa, ja jokaisella solulla on eri tarkoitus. Solulla sydämessä on hyvin erilainen tarkoitus kuin solulla keuhkoissa, mutta kumpaakin tarvitaan ja ne toimivat yhdessä palvellen suurempaa tarkoitusta. Olemme valtavalla tietoisuusjyrkänteellä, ja kaikki perspektiivit yhdistyvät säilyttäen samalla ainutlaatuisen tarkoituksensa tai kuplansa uudessa epälineaarisessa pallomaisessa maailmassa.
 
Emme puhu tässä enää eetteriulottuvuuksista. Puhumme todellisista kiinteistä fyysisistä todellisuuksista, jotka kaikki ovat tässä ja nyt ja aloittavat hämmästyttävän yhdistymisprosessin. Kaikkia tietoisuustiloja kunnioitetaan tunteellisesti, älyllisesti, henkisesti, poliittisesti, yhteiskunnallisesti, taloudellisesti, kulttuurillisesti, maantieteellisesti jne. Opettelemme elämään pallomaisesti, ja tämän kera tulee kyky luoda ja elää monissa perspektiiveissä tai monista soluista käsin. Kaikki tämä ykseys monimuotoisuudessa laukaisee puhtaan alkuperäisen itsemme henkiinheräämisen. Alamme nähdä tätä välähdyksinä, joissa muistamme sen kokonaisuuden ja puhtauden, kuka olemme ja miksi olemme täällä. Nämä välähdykset ovat syvästi parantavia ja hoivaavia.
 
Tavoite tänä aikana … on pysyä neutraalina, keskellä koko laajaa totuuskirjoa ja nähdä ne mahdollisuuksina laajempaan perspektiiviin ja tarkoitukseen – ei oikeina tai väärinä. Jos voimme pysyä neutraalissa paikassa, kaikkien eri havainto- ja taajuussolujen välissä, universumin koko suuri keho on resurssi ja liittolainen kohonneessa luomisessamme. Jos voimme vähentää puolen valitsemista tietoisuuden entisten, vanhentuneiden ennakkoasenteiden perustella ja pysyä neutraalina, voimme nyt ammentaa luovaa energiaa koko loputtomasta ja rajattomasta universumista. Tajusitko tämän? Minun täytyi pysähtyä tässä ja sisäistää se monta kertaa.
 
Tämä on se syy, miksi muinaisihmiset jättivät meille vinkkejä. Tiedämme sen tai emme, niin olemme oppineet venymään nykyisen henkilökohtaisen solumme tai todellisuutemme yli. Olemme oppineet henkisesti "kaivamaan" tuntematonta. Olemme muistaneet muinaisihmisten koodit ymmärtääksemme paremmin itseämme ja paikkamme kosmoksessa tällä hetkellä. Olemme oppineet saavuttamaan maailman välitilassa, niin kuin muinaiset esi-isämme. Olemme oppineet pääsemään keskelle, luomissolujen väliin, ja tämän vuoksi voimme päästä käsiksi koko luomakuntaan.
 
Tämä prosessi on hyvin syvää työtä, eikä se ole ollut helppo meille. Lakkaa epäilemästä itseäsi ja tiedä, että olet aina Jumalan kehossa. Ole ystävällinen ja kärsivällinen itsesi kanssa. Emme pysty olemaan keskellä 100 % ajasta. Useimmat ihmiset maan päällä ovat nyt joutuneet väliaikaiseen "taistele tai pakene" -moodiin. Tämä voi viedä meidät pois vanhasta ajattelutavastamme ja käynnistää meidät uudelleen alkukantaiseen mieleemme. Tämä voi olla mahtava ja tietoinen uudelleenkäynnistys ja suuri herääminen, mutta siinä on myös hyvin haavoittuvaa olla. Tässä vaiheessa on helppoa joutua ulkopuolisten voimien manipuloimaksi, ja voimme ylireagoida ajattelematta tekojamme läpi. Haluamme valita puolen, protestoida ja liittyä vallankumoukseen. Mutta joka kerta kun valitset puolen, menet ja sitoudut myös yhden perspektiivin soluun, sen sijaan että elät keskellä ja pystyt arvioimaan koko luomista. Kun huomaat ylireagoivasi kuin alkukantainen luolamies, palaa vain keskelle ja hengitä … Tajusit tämän.
 
Tiedän, että monet teistä ajattelevat, että jos emme taistele epäoikeudenmukaisuuksia vastaan, niin sallimme toksisen ja haitallisen tietoisuuden jatkaa kanssamme. Niinpä minun täytyy sanoa tämä jälleen … Yksikään asia joka ei resonoi uuden Maa-mallin tai uusien luonnonlakien kanssa, jotka ovat vastikään kehittyneessä solussasi, ei jatka eteenpäin kanssasi. Ainoastaan samanlaiset taajuudet jatkavat eteenpäin kanssasi. Uusi taajuutesi jonka muodostamiseen ja ylläpitämiseen olet käyttänyt hyvin paljon aikaa, toimii kuin suodatin ja pitää entisen siellä, minne se kuuluu. Se on kosminen "muutospuhdistajasi". Kaikki se kaaos mitä ulkoisessa maailmassa on tällä hetkellä, vahvistaa, että tämä suodatusprosessi on täydessä vauhdissa. Maailmamme on kuin jättimäinen tukkisuma kosmisessa joessa, jossa uusi maailma virtaa helposti kaikkien tukosten läpi uuteen määränpäähänsä.
 
Ja yksi voimakas pointti josta minua usein muistutetaan, on, että kaikki valinnat on jo tehty. Kallistut jo tiettyä taajuutta tai solua kohti. Ja monet muut ovat kallistuneet muita, vieraampia polttopisteitä kohti, ja oletan, etteivät he koskaan näe tai lue tätä postausta. Kaikki ovat sen kohdan ohi, että tekisivät virheen, joten et voi jäädä laivasta. Lakkaa huolehtimasta ja päästä irti siitä pelosta. Pysy vain mahdollisimman neutraalina ja sallivana, ja anna solujen jakautua niin, kuin ne jakautuvat.
 
Kun olemme jakautumassa uusiksi soluiksi, meistä saattaa tuntua, että meidät pakotetaan olemaan taajuuksissa, joiden kanssa emme enää resonoi. On tärkeää huomata, mikä on hyvä sinulle ja mikä ei ole parhaan etusi mukaista. Kysy itseltäsi, mikä on harmoniassa sydämesi totuuden kanssa. Voit nähdä, että useimmat alkavat resonoida jonkin totuuden kanssa, monista eri vaihtoehdoista. Tämä prosessi tapahtuu luonnostaan, kun ei enää siedä paikkoja, joiden kanssa ei resonoi. Samalla kun muutumme, entiset totuudet voivat alkaa tuntua valheilta ja nykyinen vapaustaso alkaa tuntua vankilalta.
 
Monet meistä tuntevat, että olemme pysähtyneet tai meidän täytyy perääntyä tai joudumme odottamaan. Toiset tuntevat, että he eivät pysy kontrollissa, kun maailma muuttuu kaikkialla ympärillä salamavauhtia. Meidän kaikkien täytyy virrata kuin joki uudessa ja ehtymättömässä energialähteessä, luhistumatta, ja oppia ohjaamaan fokusoituen vakaasti keskukseemme ja siihen suuntaan, johon haluamme mennä. Hienovirityt uusiin taajuuksiisi ja siihen planeettasoluun, jonka kanssa muutut.
 
Meillä saattaa olla kovempia fyysisiä, tunnepuolen ja henkisiä oireita, kun solujen jakautumispaineen muodostuminen jatkuu. Tunnen, että kun Maan painekattilassa paine lisääntyy jatkuvasti, aurinko puhuu takaisin useammilla magneettimyrskyillä kuin aiemmin. Lineaarisista aikajanoista tulee vielä entistä oudompia. Siis odota päiviä, jotka jatkuvat ikuisesti tai ovat ohi silmänräpäyksessä. Saattaa tuntua siltä, että painaa kaasua pohjaan ja samanaikaisesti pitää toista jalkaa jarrulla, ja saattaa olla vaikeaa säilyttää pito. Meillä saattaa olla enemmän ahdistusta, masennusta, uupumusta, ruuansulatusvaivoja, kipuja ja särkyjä, hämmennystä, lihasjäykkyyttä ja voi hyvänen aika … päänsärkyä ja niskasärkyä jne. Monet näistä oireista menevät nopeasti ohi ja aaltoilevat. Mutta älä sivuuta mitään pysyviä oireita – käy tarkistuttamassa ne. Tämä ei ole vain energiamuutos. Nyt kyse on fyysisestä muutoksesta, ja sinulla on edelleen fyysinen keho! Kuuntele sitä.
 
Sitten kun jakautuminen on valmis, vieraita taajuuksia ei yksinkertaisesti enää ole sinun planeettasolukehossasi. Sitten tunnemme "nollautumisen" ja "palautumisen" liian monilla tavoilla lueteltavaksi tässä. Tuntuu siltä, että on vihdoinkin kotona. Ne jotka ovat kanssasi uuden Maan solukehossa tai Maa-mallissa, ovat niitä, joiden kanssa olet resonoinut tässä elämässä. On määritellympi yhteinen näkemys eteenpäin menemiselle. Siis ei ole huolta, että ketään samanmielistä jätetään taakse tai eri soluun. Ketään ei jätetä taakse. Ne joiden kanssa sinulla ei ole yhteyttä maan päällä, ovat solussa, joka resonoin heidän kanssaan. Et ehkä lainkaan huomaa, että olet jakautunut. Raamattu kertoo tarinaa muutoksesta silmänräpäyksessä, mutta se on kerrottu tavalla, jonka ihmiset menneisyydessä ymmärsivät. Mutta tänä päivänä olemme kehittyneempiä ja tietoisempia Maasta, aurinkokunnasta ja yhteydestämme kokonaisuuteen ja Jumalaan.
 
Kaiken tämän kauneus on siinä, että suurin osa ihmisistä ei edes huomaa, että tämä on tapahtunut, paitsi että yhtenä päivänä, silmänräpäyksessä, olemme värähtelyssä, jonka kanssa olemme kaikki harmoniassa. Meillä on enemmän rauhaa ja paljon vähemmän jakautumista. Kaikki on hyvin ja jumalaisessa järjestyksessä, ja suuri suunnitelma toimii täydellisesti, vaikkei siltä tuntuisi nyt. Muista vain pysyä sillä kaistalla, johon sydämesi tuntee parhaiten kuuluvansa, ja virtaa tämän hullun tukkisuman läpi. Ja nähdään toisella puolella.
 
"Eräs teoria toteaa, että jos joku löytää, mitä varten universumi on ja miksi se on täällä, se häviää välittömästi ja sen korvaa jokin vielä eriskummallisempi ja käsittämättömämpi … On toinen teoria, joka toteaa, että tämä on jo tapahtunut."
–Douglas Adams (Maailmanlopun ravintola)
 
Jälkihuomautus Alunalta …
 
Olen tehnyt tätä postausta jo yli kuukauden. Tiedän, että näyttää siltä, että putosin Maan kamaralta, ja kenties putosinkin. Siltä ainakin tuntui. Tämä oli hyvin syvältä kaivamista minulle – nähdä, missä olemme ja mitä tulee seuraavaksi. Tulevaisuutta ei ole koskaan kirjoitettu kiveen, ja se miten kaikki tämä päättyy, riippuu meistä. Mutta tunnen, että tämä viesti on antanut meille muutaman ohjenuoran navigoimiseen ja tolkun saamiseen tästä hullusta ja voimallisesta ajasta.
 
Minun täytyy myös sanoa, että on ollut erittäin vaikea asia kestää, etten ole voinut kulkea Maamme pyhillä mailla uskomattomien ryhmiemme kanssa, ja kaipaan sitä syvästi. Tiedän, että käymme kaikki läpi erittäin vaikeita aikoja. On ok surra menetyksiämme. Se tekee tilaa sille, mitä uutta ja kuvittelematonta on tulossa. Lähetämme rukouksiamme, rakkauttamme ja tukeamme kaikille eläville olennoille, jotka menettävät hyvin paljon, liian monilla tavoilla lueteltavaksi tässä. Tiedän, että sinä teet samoin.
 
Ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä … haluan lähettää valtavan kiitollisia kiitoksia lukijoillemme, seuraajillemme ja ystävillemme, jotka ovat tukeneet meitä anteliaasti rakkauslahjoituksilla, ostoksilla ja niiden ainutlaatuisten Amazon-linkkiemme kautta, jotka on lueteltu nettisivuillamme. Olette pitäneet meidät jatkamassa tätä maaliskuusta saakka. Kiitos kovasti.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >