HomeViestejäAluna Joy19.3.2020 - Miksi tämä kriisi tapahtuu - korkeampi perspektiivi

19.3.2020 - Miksi tämä kriisi tapahtuu - korkeampi perspektiivi

MIKSI TÄMÄ KRIISI TAPAHTUU – KORKEAMPI PERSPEKTIIVI
 
Maya-esi-isiä ja Tähtivanhimpia kanavoinut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
19.3.2020 Palenque, Meksiko
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ihmiskunta on kokonaisuutena elänyt nurinkurisesti, siirtynyt poispäin hengestä ja eksynyt enemmän aineelliseen maailmaan. Tämä oli aina osa suurempaa suunnitelmaa. Olette tutkineet alati lisääntyvää erillisyyttä Lähteestä yli 26.000 vuotta. Tunsit viime kuussa, että te ette olisi voineet olla enemmän jakautuneita toisistanne. Mutta olit väärässä. Ihmiskunta ei ole enää jakautunut jompaankumpaan ääripäähän. Olette nyt kaikki erillään toisistanne. Erillisyys Lähteestä ja sen näkemyksistä ja perspektiiveistä, on saavuttanut kauimmaisen mahdollisen pisteen, pystyen vielä säilyttämään fyysisen kehon. Monet tuhannet valokapinalliset ovat pitäneet valolankoja estäen Maata luiskahtamasta yli "ei paluuta" -käännekohdasta tässä suuressa tutkimusprosessissa. (Ja tämä merkitsee sinua, joka luet tätä.) Siis tässä olette.
 
Ihmiskunta halusi nähdä, miten pitkälle voisimme poistua ykseydestä eksymättä. Ihmiset ovat tulleet erilliseksi toisistaan ja kaikista elävistä olennoista useammalla tavalla, kuin olisitte voineet koskaan kuvitella. Nyt pelkäätte toisianne viruksen vuoksi. Ihmiskunnan ainoa tapa saada aito yhtenäisyys ja jumalainen ykseys on tuntea totaalisesti sen äärimmäisen vastakohdan vaikutus. Teidän täytyi tuntea totaalinen eristäytyminen, tehostettuna vielä äärimmäisellä kollektiivisella pelolla. Teidän täytyy tuntea sen vaikutus, että te ette pysty luottamaan mihinkään lähteeseen, paitsi itseenne, ja tuntea samalla, että loppu on tuntematon ja tulevaisuutta ei voi nähdä. Tämä aika on ollut suuri yllätys ja valtava järkytys järjestelmällenne. Järkytys avaa teidät kätketyille ja käsittelemättömille holveille sisällänne. Ihmiskunta oppii monia asioita hyvin todellisilla ja inhimillisillä tavoilla tulevina viikkoina ja kuukausina.
 
Maailmanne on laitettu tauolle kohtaamaan ne julmuudet, kun eletään epätasapainossa luonnon kanssa. Tämä on suuri tilaisuus sallia itsenne tuntea ja puhdistaa asioita, joihin teillä ei ollut aikaa aiemmin. Kun teidät on eristetty ja teitä pyydetään hidastamaan kiireisiä päiviänne, monet ongelmat ja syvät haavat joita olette välttäneet tähän asti, tulevat esiin parannettaviksi. Käyttäkää tämä uskomattoman keskittynyt aika suorittaaksenne henkisen puhdistumisen, joka olisi vienyt muuten monta vuotta.
 
Alatte nähdä illuusion siinä, että olette erillisiä. Ette voisi koskaan olla erillisiä, vaikka lukittautuisitte sisälle ja piiloutuisitte maailmalta. Olette kaikki yhteydessä kaikkiin. Ette pysty katkaisemaan tätä sidettä. Tämä erillisyysharha on todellisuutenne syvin ja ehdottomin illuusio. Tulette näkemään tämän illuusion läpi.
 
Pian ihmiskunta saa tilaisuuden alkaa palata luonnollisempaan tietoiseen tasapainoon. Valtava ihmisaalto herää merkittävästi ja syvällisesti tulevina kuukausina. Hiljaisissa retriiteissään he näkevät ne illuusiot, jotka oli ohjelmoitu heidän DNA:hansa. He alkavat nähdä sen globaalin massahulluuden, johon he ovat tottuneet. He löytävät totuuden.
 
Suuri oppositio, tämän ennenkuulumattoman tilanteen luojat, eivät saavuta tavoitetaan heikentää tai kontrolloida ihmiskuntaa. Heidän suunnitelmansa alkavat jo kostautua. Ne tekevät teidät vain vahvemmaksi omassa valossanne ja horjumattomaksi sisäisen totuutenne tietämisessä. Korkeimmissa perspektiiveissä, tämä oli kaiken aikaa jumalainen suunnitelma, ja kaikki menee suunnitelman mukaisesti.
 
Koska ihmiskunta on tottunut elämään tavalla, joka vie teidät kauemmas luonnollisesta tasapainosta ja ykseydestä, se mitä tulee seuraavaksi, saattaa tuntua menevän väärään suuntaan. Se saattaa tuntua peruuttamisen ajalta, koska olette tottuneet elämän tapaan virrata. Mutta totuus on, että alatte virrata luonnollisen aikavirran myötä, joka elää, muuttuu ja kehittyy elämän kanssa aina. Edessänne on tuntemattomia ja joskus pelottavia aikoja. Mutta elämänne yksinkertaistaminen ja fokusoiminen siihen, mikä on tärkeää ja mitä tarvitaan – ei pelkästään, mitä halutaan – on avain kehittymisellenne oikeaan suuntaan.
 
Maan ekologia toipuu jo nopealla tahdilla. Ilmakehä puhdistuu, ja vedet puhdistuvat. Maa tietää, miten tasapainotutaan. Se on vahva. Te ette voi tappaa sitä, mutta te voitte tuhota itsenne. Tarpeenne ja henkisen polkunne kehotukset ovat aina tasapainossa Maan kanssa. Halunne ovat egoa ja tulevat ahneudesta … ja ennen kaikkea, ne tulevat pelosta ja puutteesta, minkä voitte parantaa edessä olevina päivinä. Ihmiskunnan täytyy tiedostaa tämä ja oppia olemaan harmoniassa Maan kanssa, jottei se tapa itseään, vaan elää uuteen tulevaisuuteen terveellä ja tasapainoisella maapallolla. Olkaa tietoisia. Kuunnelkaa ja katselkaa uusin korvin, uusin silmin ja avatkaa sydän puhtaalle, ennustamattomalle mahdollisuudelle. Tämä aika on teidän tilaisuutenne.
 
Huomautus Alunalta. Olemme edelleen täällä hyvin hiljaisessa ja lähes autiossa Palenquessa, Chiapasissa, Meksikossa. Taisin pyytää tätä. Halusin aina saada tämän muinaiskaupungin itselleni. Tunnen rauhaa ja kunnioitan sitä ennustamattomuutta, jossa me olemme kaikki. Sallin tilanteemme luoda hetkestä toiseen täydellisempää kokemusta, kuin olisimme voineet koskaan suunnitella. Olemme mahdollisimman läsnä joka hetkessä. Toivomme kuitenkin, että pääsemme kotiin. Pyydämme teitä näkemään, että matkustamme viivytyksettä takaisin koteihimme, joissa voimme liittyä teihin itse-eristyksessä, kunnes olemme kaikki turvassa ja voimme hyvin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >