HomeViestejäAluna Joy22.4.2019 - Kaksi aikatodellisuutta joiden välillä tanssimme

22.4.2019 - Kaksi aikatodellisuutta joiden välillä tanssimme

KAKSI AIKATODELLISUUTTA JOIDEN VÄLILLÄ TANSSIMME
 
Kirjoittanut Aluna Joy, Suuren hengen ja Tähtivanhimpien kanssa (www.alunajoy.com)
22.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Uusi perusta on nyt saatu valmiiksi maapallolla. Ihmiskunta on ohittanut valtavan merkkipaalun, ja nyt voit alkaa luoda uudesta perspektiivistä. Tämä vaatii näkemistä uusin silmin, kuulemista uusin korvin ja tuntemista aina vain enemmän avautuneella sydänkeskuksella. Sitten kun pystyt laittamaan silmälaput vanhan maailman näkemiselle, löydät ikkunan uuteen todellisuuteen, joka on hyvin tuttu. Tämä johtuu siitä, että tämä todellisuus on ollut täällä aina sinua varten. Sieltä myös tulit. Se tuntuu kummallisen tutulta, mukavalta ja luonnolliselta. Mutta sinusta saattaa myös tuntua kuin lapselta, joka on juuri varastanut piparin purkista. Tämä on ollut energia, luomis-/tietoisuustaso, jota meidät on ohjelmoitu häpeämään tai pelkäämään tai tuntemaan, että se on huono tai paha. On ollut sinun tehtäväsi murtautua tästä jokaisessa ihmisessä olevasta häpeä-, syyttely- ja pelko-ohjelmasta saavuttaaksesi tämän uuden todellisuustason. On sinun tehtäväsi tietoisesti avautua ja laajentua rakkauteen joka hetki. Ota rauhallisesti. Tämä ei ole pikamatka. Se tuntuu maratonilta, mutta jälkikäteen se tuntuu vain lyhyeltä hetkeltä.
 
Huhtikuun puolenvälin tai lopun paikkeilla nämä uudet taajuudet riisuvat silmälaput sielultasi, jotta voit päästä käsiksi tähän uuteen perustaan ja rakentaa sille. Tämä on puhdasta luomisenergiaa, ja se on ne 20 ydinvoimaa, joita Maya-vanhimmat kutsuvat avaamaan portaalit puhtaaseen Jumalavaloon. Kun tämä ikkuna paljastuu sinulle, se on pakahduttava muutos hermostollesi ja sähkömagneettijärjestelmällesi. Ole tarkkana pysyäksesi puhtaana stressistä ja draamasta. Älä ylireagoi vanhan maailman purkautumiseen. Hengitä vain. Astu etäämmälle ja ajattele sydämestäsi, ennen kuin reagoit. Tätä prosessia auttaa magneetti- ja aurinkotoiminta sekä maailman tapahtumat, jotka ravistelevat kollektiivitietoisuutta tulevina kuukausina. Tämä muuttaa myös Maan ydintä, kun se on enimmäkseen rautaa, joka sisältää muinaismuistin. Elämäsi saatetaan haastaa monin tavoin, kuin aineellinen maailmasi joutuisi oikosulkuun, tai sinun täytyy käsitellä fyysisiä terveysongelmia – nämä kummatkin ovat ehkä pidätelleet sinua.
 
Jos olet kehossa ja elät tällä maapallolla, osallistut tähän prosessiin. Jotkut ihmiset yrittävät pitää kiinni vanhoista tavoista, ja jotkut päästävät irti helposti, mutta useimmat ihmiset surffaavat näiden ääripäiden välissä. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa astua tähän uuteen evoluutiovaiheeseemme. Vaikkei siltä näytäkään, ylläpidetään kosmista tasapainoa. Tämän prosessin aikana tulee monta aallonharjaa. Jotkut ihmiset empivät seuraavaan aaltoon, ja toiset purjehtivat eteenpäin. Korkeammat maailmat ja ihmiskunta tekevät samanaikaisesti kollektiivista jumalaista tasapainotusta. Kaikella aistivalla elämällä on tilaisuus kehittyä tälle uudelle aikajanalle. Kaikki aistiva elämä on mukana ja esittää osansa oikeaan aikaan. Ei ole aika tuomita ketään heidän elämänvalinnoistaan tai perspektiiveistään.
 
Maa ja ihmiskunta ovat olleet 21.12.2012 saakka kyyhkysen heräämisprosessissa. Olemme astuneet uudesta valtavasta portaalista päiväntasauksessa (20.3.2019). Kutsumme näitä energiavetoketjukohdiksi. Kun vetoketju naksahtaa uudelle korkeammalle tasolle, ei ole takaisinpaluuta. Olette nyt syvällä ja täysin poistamassa silmälappuja. On aika. Olette valmiita. Kyyhkysen avautuminen tapahtuu silloin, kun kaikki aistiva elämä tulee täydelliseen harmoniaan puhtaiden luomisenergioiden kanssa. Tämä voitaisiin nähdä puhtaana rakkautena, täydellisenä tiedostamisena, heränneenä tietoisuutena tai kundaliinin nousemisena. Tämä ilmentyy näkemisenä ja luomisena ilman itse-epäilyä tai kieltämistä. Tätä tapahtuu jo maailman näyttämöllä. Tämä on Maan ja kaiken sen elämän asettamista linjaan koko aurinkokuntamme kanssa. Tämä on monumentaalinen muutos teissä ja vanhan DNA-muistinne ja -ohjelmointinne totaalinen uudelleenkäynnistys. Tanssitte jonkin aikaa lineaarisen ja pallomaisen ajan välillä. Kyllä, se tuntuu kummalliselta ja on vähän hallitsematonta. (Lisää tulossa pian aikajanojen taivuttamisesta.)
 
Tehkää parhaanne pysyäksenne rakkauden, itsensä hyväksymisen, kärsivällisyyden, empatian ja myötätunnon tilassa kaikkia ihmisiä kohtaan. Älkää tuomitko kenenkään prosessia tai uskomusjärjestelmää. Jokainen tekee osansa, vaikka se olisi hyvin erilainen kuin teidän polkunne.
 
Tämä on alkua erillisyyden loppumiselle. Ensin teidän täytyy tulla tuskallisen tietoiseksi eroavuuksistanne ja myös erosta aidon todellisuuden ja sen välillä, miten haluatte asioiden olevan. Useimmat odotuksistanne muodostettiin entisille värähtelyille, jotka ovat kehittyneet radikaalisti. Aikanaan tulette täyteen hyväksyntään ja siirrytte kaikkien eroavuuksienne rakastamiseen. Viimeinen vaihe ja perimmäinen tavoitteenne on sulautua ja olla näkemättä noita eroavuuksia lainkaan.
 
Sallikaa itsenne sopeutua muutoksiin ja kysyä jatkuvasti uusia ja syvempiä kysymyksiä siitä, miksi kukin hetki ilmentyy niin, kuin ilmentyy. Kääntykää ympäri ja katsokaa, mitä elämässänne tapahtuu toisesta suunnasta. Useimmista lineaariseen aikaan perustuvista toimista, joita tarvitaan edelleen fyysisen tasapainon ylläpitämiseen, tulee vaikeampia ja sekavampia ilmentää. Teistä saattaa tuntua maadoittumattomalta tai hämmentyneeltä, kun alatte toimia pallomaisista todellisuuksista käsin. Näette tätä jo tapahtuvan elämässänne ja maailmassa. Horjutte näiden kahden todellisuuden välillä jonkin aikaa.
 
Ei ole mitään isoa tapahtumapäivää. Älä jää kiinni seuraamaan jotain kiinteän, lineaarisen ajankohdan ennustusta. Näitä ennustuksia tehdään vanhasta todellisuudesta käsin, joka ei toimi kunnolla enää. Olen varma, että olet huomannut tämän jo. Nämä päivämäärät saattavat saada tuntemaan, että on toivoa tai että on jokin loppuaika, jolloin kaikki muuttuu ja sinut pelastetaan. Mutta sinä olet nyt pelastaja, ja toivo ja usko eivät ole totuus. Siirryt puhtaaseen tietämiseen, puhtaaseen luomistietoisuuteen. Toimit ja luot tästä tietämisestä enemmän ja enemmän, kun aika kuluu. Jos pidät silmällä jotain lineaarista päivämäärää, sinulta menee ohi sen pallomaisen todellisuuden opettelu, joka tulee esiin edessäsi tällä hetkellä.
 
Jos yritätte kontrolloida tätä prosessia, petytte. Opitte elämään pallomaisessa ajassa, toinen jalka edelleen litteässä lineaarisessa ajassa. On haastavaa ja hämmentävää aikaa. Astukaa vain etäämmälle ja olkaa tämän muutoksen silminnäkijä. Katselkaa kaikkia merkkejä uuden maailman tulemisesta esiin, koska olette tämän transformaation rekisterinpitäjiä, kaukaisen tulevaisuuden tulevia muutoksia varten. Sitten kun saavumme täysin toiselle puolelle, se työläs ja pitkä aika jonka sinne pääseminen vei, näyttää silmänräpäykseltä. Te jotka luette tätä viestiä, olette uusia rekisterinpitäjiä ja uusia tiennäyttäjiä. On aika vaatia tulevaisuuden perintönne ja olla koskaan katsomatta taaksepäin. Tietäkää, että jokainen askel jonka otatte eteenpäin, muodostaa myös uutta polkua tulevaisuutta varten.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >