HomeViestejäAluna Joy11.7.2013 - Energiapäivitys 7.7.2013

11.7.2013 - Energiapäivitys 7.7.2013

ENERGIAPÄIVITYS 7.7.2013
 
Kirjoittanut Aluna Joy Tähtivanhimpien kanssa (www.alunajoy.com)
Uutiskirjeestä 11.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tarkkailtuani ja elettyäni vuoden 2013 monta kuukautta olen alkanut oivaltaa, että tämä aika missä olemme, on paljon suurempi, kuin käsitämme tällä hetkellä. Tulevaisuudessa tämä on historiallinen merkkipaalu, mihin aina viittaamme. Ajattelemme termeillä "ennen vuotta 2012" ja "vuoden 2012 jälkeen", paljon samaan tapaan kuin ajattelemme elämää ennen ja jälkeen Kristuksen. Nyt tämä viittaus on vain kehittynyt sisältämään ihmiskunnan eikä ainoastaan yksittäistä olentoa. Ajattelemme termeillä "ennen yhtenäisyyttä" (eli kaksinaisuus) ja "yhtenäisyyden jälkeen" (eli kollektiivinen Kristus-tietoisuus). Tähtivanhimmat halusivat teidän tietävän tämän suuren tosiasian.
 
Itse asiassa aivan kuten Mayat ovat ennustaneet, voimakkaalla vaikutuksellaan ihmiskuntaan 2013 osoittautuu Maya-kalenterin vuodeksi NOLLA. Riippumatta siitä, miten irti edelleen tunnemme olevamme, miten väsynyt olemme olemaan väsynyt ja miten usein huudamme vain vähän intohimoa tai inspiraatiota, tämä ON se maailmojen välinen tyhjiö, mistä Tähtivanhimmat ovat puhuneet monta vuotta.
 
Elämä tuntuu automaattiohjauksella elämiseltä ja kuitenkin valmistaudumme johonkin, mitä emme ymmärrä. Se on kuin ajaisi bussia laput silmillä. Viime yönä näin sellaista unta. Olin valtavassa julkisessa bussissa, missä ei ollut ikkunoita, ja kuski ajoi erittäin kovaa näkemättä tuulilasin läpi. Se tuntui hallitsemattomalta, pelottavalta ja olevan kuitenkin kummallisen ok. Tästä syystä elämä tuntuu menevän täysillä ilman mitään syytä ja samaan aikaan meistä tuntuu täysin pysähtyneeltä.
 
Mutta ole vakuuttunut, että uutta maailmaa valmistetaan meille. Se osamme mikä tuntuu "hämärältä" ja olevan POISSA, auttaa jo itse asiassa seuraavan maailman rakentamisessa - valtavan taivaallisen ja valoperhearmeijan kanssa. Hurjimpia unelmiamme, visioitamme ja sen yli ilmennetään parhaillaan sinne. Tähtivanhimmat halusivat teidän tietävän myös tämän suuruuden. Ei mikään ihme, että olemme niin väsyneitä. Teemme kovasti töitä, vaikka ulkopuolelta vaikuttaa siltä, ettemme tee lähes mitään.
 
Se mitä edessä on, ylittää ymmärryksemme tällä hetkellä. Minulle kerrotaan, että tämä uusi maailma on paljon parempi, mitä voimme kuvitella nyt. Näin on, koska tässä uudessa maailmassa on harvempia rajoituksia luovuudelle, ilmentämiselle ja itse elämälle. Toivon, että tajusit tämän, koska se on myös ISO juttu. Emme oikeasti tiedä, mihin olemme menossa. Yllätymme vielä kovasti. Tätä Tähtivanhimmat ovat kertoneet myös jo monta vuotta.
 
Mutta tällä erää ainoa toiminta mikä näyttää toimivan, on laittaa tossua toisen eteen ja jatkaa hengittämistä. Kaikki tämän lisäksi toimii vain osittain. Mutta on tärkeää jatkaa liikkumista, kun kuljemme tämän tyhjiön läpi yhdessä. Tämä on myös hyvää aikaa antaa itsellesi hengähdystauko, rentoutua ja olla ottamatta asioita liian henkilökohtaisesti. Tiedämme kaikki, että tämän universumin ainoa vakio on muutos ja poistumme tämän tyhjiön toisesta reunasta aikanaan. On erittäin tärkeää OLLA siinä, missä olemme, ja olla puskematta liian kovaa - vaikka ehkä haluaisimme.
 
Saimme kuoppaisen alun vuodelle 2013. Tähtivanhimmat ovat kertoneet monta vuotta, että uuden alueen navigoimisessa voi olla odotettuja kuoppia, kun kuljetaan aikakausien vaihdoksen läpi. Mutta tämä alkaa muuttua muutamalla pikkukurssikorjauksella ja nyt liike on ohjattu uudestaan ja kohotettu. Alamme tuntea olomme pian kevyemmäksi. Kärsivällisyys on hyve syystä ja siitä on tullut suurin koetinkivemme näinä päivinä. Jos et ole oppinut kärsivällisyyttä tähän mennessä, niin opit. Muista pitää tavoitteesi kiedottuna uskoon ja luottamukseen, kun kuljemme tämän väliaikaisen tyhjiön läpi.
 
Siunausta kaikille ja täytyy sanoa, että odotan innolla teidän kaikkien näkemistä tässä uudessa maailmassa. Uneksi suuria ja valoperheemme auttaa meitä ilmentämään vielä suurempia :)
 
Aluna Joy
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >