HomeViestejäAluna Joy15.5.2013 - Auringonpurkaukset auttavat ylösnousemuksessamme

15.5.2013 - Auringonpurkaukset auttavat ylösnousemuksessamme

AURINGONPURKAUKSET AUTTAVAT YLÖSNOUSEMUKSESSAMME
 
Kirjoittanut Aluna Joy Tähtivanhimpien kanssa (www.alunajoy.com)
15.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Meillä on ollut neljä X-luokan auringonpurkausta parin päivän aikana. Nämä ovat erittäin voimakkaita purkauksia. Tunnemme purkaukset, un ne räjähtävät auringosta. Teknologiamme tuntee magneetti-impulssin noin 48 tuntia räjähdyksen jälkeen. Näin on, koska ihmiskunta on yhteydessä kaikkiin ja kaikkeen universumissa, mutta teknologiamme ei ole. Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Ihmiskunta on yhtä.
 
Tänään sydämeni hakkaa, päätä särkee ja kirjoitan tätä iPadilla mukavalla tyynyjen täyttämällä sängylläni. Monilla teistä on valtavasti kummallisia oireita, joista varmasti olet jo tuskallisen tietoinen. Mutta lue eteenpäin … Kaikkiin näihin tapahtumiin ja reaktioihimme on syynsä. Muista, että olet henkiolento aivan liian inhimillisessä kehossa, mikä kehittyy ja ylösnousee.
 
Tähtivanhimmat sanovat, että nämä valosykkeet (jotka tunnemme välittömästi), jotka ovat myös täynnä magneettienergiaa (minkä tunnemme 48 tuntia myöhemmin), ovat osa jumalaista suunnitelmaa. Näillä monikerroksisilla purkauksilla meihin lisätään uuden toimintamallin uutta valoa. Ainakaan nyt emme saa taukoa, kun tämä on hyvin pitkän matkamme lopputaival. Nämä sykkeet venyttävät meidät yli siitä muodosta, mikä on meille tuttu tai mukava. Tämä on osa ylösnousemusprosessia. Silloin kun voimme sisältää enemmän valoa, tunnemme, että meitä työnnetään äärirajoille ja voisimme räjähtää. Nämä valosykkeet ovat kehys uudelle maailmalle, mitä rakennamme. Vasta sitten seuraava magneetti-impulssi auttaa meitä päästämään irti kaikesta, mitä ei tarvita tulevaisuudessa. Tämä magneetti-impulssi tuo pintaan kaiken, mitä ei sovi jumalaiseen kollektiivisuunnitelmaan. Puhdistamme, poistamme myrkkyjä, päästämme irti ja antaudumme kehossamme, mielessämme ja hengessämme. Tämä puhdistaminen luo enemmän tilaa valolle.
 
Kummallista tässä on, että samalla kun käymme läpi tätä ylösnousemusprosessia, ulkoinen maailma näyttää puksuttavan eteenpäin normaalisti. Emme odottaneet tätä. Kuitenkin sydämessä tunnemme, että jotain suurta on muuttunut sisällämme ja maailma tuntuu hyvin surrealistiselta. Mutta jos katsot lähemmin, näet tämän muutoksen melkein jokaisen silmissä. Näet ehkä ihmisiä, joilla on vähän pökertynyt katse ja silmät kuin peuralla ajovaloissa. Toiset ylikompensoivat tätä olemalla ylionnellinen ja -innokas, koska he eivät voi myöntää, että heistä tuntuu vähintäänkin oudolta. Sitten on niitä, jotka ovat levottomia ja ryntäilevät, ikään kuin voisivat paeta tätä valoaaltoa. Sitten on niitä, jotka ovat edelleen täydessä kieltämistilassa. Älä huoli - he ottavat kiinni nopeasti. Ja lopuksi on muutama harva, joka on jo saapunut maaliviivalle, ja loput ovat vain sydämenlyönnin verran heidän takanaan.
 
Tähtivanhimmat sanovat, ettei sillä ole merkitystä, mitä teet nyt. Voit kokeilla kaikkea yllä mainittua välttelemistä, mutta et voi välttää, kieltää tai paeta tätä valosyöksyä, missä olemme nyt. Ainakaan nyt meillä ei ole tilaa maadoittua ja tasapainottua purkausten välissä. Suunnittelimme tämän näin, koska tiesimme, että kehomme (joka sisältää historian ja muistin) juoksisi toiseen suuntaan, ikään kuin henkemme riippuisi siitä. Tämä on vanha "taistele tai pakene" -muisto, mitä emme enää tarvitse uudessa maailmassa. Juuri kun meillä on vähän tilaa alkaa kohdata puhdistuva varjopuolemme, seuraava valosyke (auringonpurkaus) läiskäyttää meitä eikä näin anna meidän vetäytyä takaisin mukavammalle ja tutumalle alueelle.
 
Miten käsitellä näitä sykkeitä? Yksinkertaista. Päästä irti ja anna Jumalan ilmestyä esiin sisältäsi. Nauran nyt, koska Tähtivanhimmat näyttävät minulle vanhaa veristä kohtausta elokuvasta Aliens. Just joo … Heidän huumorintajunsa saa minut jatkamaan - kaikkein teidän tuen rinnalla. Maailma on aika kummallinen tällä hetkellä. Emme tiedä, kumpi puoli on ylöspäin, ja se ok. Meitä kutsutaan takaisin perusasioihin, henkisten totuuksien ytimeen ja palaamaan yksinkertaiseen elämään. Ja se mitä luulimme ylösnousemuksen olevan, ei ole aivan sitä, miten se ilmentyy. Tähtivanhimmat ovat aina kertoneet minulle, että sitten kun saavumme perille, on suuria yllätyksiä. No … "Yllätys!"
 
Siis vain hengitä ja tiedä, että toteutuva jumalainen suunnitelma suojelee ja vartioi meitä raivokkaasti. Tähtiperheemme valvoo meitä, kun transformoidumme nopeasti joksikin, mitä emme osaa edes kuvitella nyt. Siis hengitä, maadoitu mahdollisimman paljon ja oleskele samataajuuksisen sieluperheen kanssa. Me selviydymme, siitä ei ole epäilystäkään ja koemme yhdessä elämämme yllätyksen.
 
Laulu tälle päivälle, Colin Hay, youtu.be/AvOMEmpbCXY
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >