HomeViestejäAluna Joy12.4.2013 - Uusiin ulottuvuuksiin harmonisoituminen

12.4.2013 - Uusiin ulottuvuuksiin harmonisoituminen

UUSIIN ULOTTUVUUKSIIN HARMONISOITUMINEN
 
Kirjoittanut Aluna Joy Tähtivanhimpien kanssa (www.alunajoy.com)
12.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tähtivanhimmat sanovat, että vuoden puolivälissä (kesäkuu) alamme nähdä valoa tunnelin päässä ja näin aloitamme muutoksen siinä seisahtuneessa tai yhteydettömässä energiassa, mitä olemme tunteneet. Tunnemme hienoisen kajastusten tauosta huhtikuun uudenkuun aikaan. On sanottava, ettei se voi tulla riittävän pian minulle. Ensimmäiset kuukaudet ovat olleet hämmentäviä ja hohdottomia uudessa syklissä, mikä on täynnä jumalaista potentiaalia (oikeasti on!), vaikka se tuntuu nyt lattealta kuin pannukakku. Totuutemme ja todellisuutemme on pilvinen ja sekava ja intohimonne vaikuttaa olevan kuollut ja haudattu.
 
Meidän on tehtävä elämän valintoja ja päätöksiä, liikuttava eteenpäin elämässämme ilman tavanomaista ja luotettavaa sisäistä kompassiamme. Ennen useimmat meistä ovat tehneet valintansa vaiston, intuition, intohimon tai halun perusteella. Nämä valinnat on tehty vaihtoehtojen vertailemisesta. Kaikenlainen vertaileminen tai tuomitseminen on kaksinaisuutta. (Muista, että pyysimme kaksinaisuuden loppumista.) Kaksinaisuus on laajemmalla asteikolla aiheuttanut sotia ja muita julmuuksia kautta historian … mutta päivittäistasolla, henkilökohtaisessa elämässämme, se on antanut meille vertailukohtia ja tilaisuuden tehdä valintoja ja tämä on saanut tuntemaan, että olemme elossa.
 
Nyt edessämme on sen oppiminen, että tunnemme olevamme elossa uudella tavalla ilman kaksinaisuutta. Nyt kun olemme läsnä olevassa nyt-hetkessä ja siirrymme pois kaksinaisuustietoisuudesta, valintojen tekeminen halumme ja vertailujen perusteella ei toimi enää. Tähtivanhimmat sanovat, että meidän on pysyttävä liikkeessä. Sillä ei ole merkitystä, mitä valitsemme, vaan sillä, että teemme jotain. Jatka liikkumista ja jatka valitsemista. Liike alkaa harmonisoida meidät uuteen energiaan. Olemme löytämässä itsemme taas alusta. Meidän on pidettävä silmät ja sydän avoimena. Peli on aivan uutta ja ohjeet ovat eri kielellä.
 
Esimerkiksi … Tarvitsen uuden mekon häihin. Löysin useita vaihtoehtoja ja laitoin ne ostoskärryyn. Viikkojen ajan olen nyt palannut noille nettisivuille, kykenemättä valitsemaan mennä "kassalle" tai myöskään tuhoamaan ostoslistaa. Odotan oikeaa tunnetta. Tosiasia on, etten osaa sanoa, mitä haluan, koska en tunne sitä intuitiivista osumaa, mihin olen tottunut.
 
Tähän ajankohtaiseen transformaatioon on liittynyt monia oireita. Monet herkät ihmiset ovat tunteneet pahoinvointia, unettomuutta, nähneet pahaa unta, tunteneet kuumaa ja kylmää, täydellistä intohimottomuutta ja masennusta ja järkyttyneet 3D-maailmasta yleisesti. Minusta tuntuu, että seison valtavalla siirroslinjalla, mikä päästää valloilleen maanjäristyksen, joka on voimaltaan 9 Richterin asteikolla, mutta tiedän, ettei tämä ole sitä. Tämä on jotain, mihin kehomme sopeutuu. Yritämme verrata tätä uutta energiaa johonkin, minkä se tunsi menneisyydessä ja historiassamme. Tämä on uutta, kokematonta ja tuntematonta energiaa, mitä kehomme ei ymmärrä. Vuoden puoliväliin mennessä alamme ymmärtää, mitä tämä merkitsee meille. Pärjäät ok, vaikket tunnetkin, ettet pärjää. Paljon näkymätöntä apua vartioi meitä. Kiitos kaikille suojelusenkeleillemme.
 
Vähän apua tässä … Inkivääri auttaa vähän pahoinvoinnissa sekä piparminttuöljyn hengittäminen. Luontoon meneminen auttaa myös tasapainottumaan. Auringonpaiste auttaa masennukseen. Laita jalkasi maahan! Hengitä ja maadoitu ja vain ole tämän uuden energian kanssa askel askeleelta. Rentoudu epämukavuuteen. Ole varovainen elektroniikan, tietokoneiden ja lamppujen kanssa. Juoksutamme nyt kehomme kautta niin paljon energiaa, että se voi olla vaarallista herkille laitteille.
 
Koko todellisuuttamme aktivoidaan juuri luotujen ulottuvuuksien energialla ja tämä saa jotkut olennot reagoimaan vanhan maailman egosta, uusista ylösnousseista ulottuvuuksista reagoimisen sijasta. Se laukaisee melkoisesti maailmanlaajuista pelkoa ja vihaa kollektiivitietoisuudessamme. Siellä tapahtuu paljon ja kaheleita tulee esiin runsaasti, koska he eivät osaa käsitellä uusia energiasykkeitä. Jumala heitä siunatkoon, kun he tuntevat kamppailun, kuten useimmat meistä. Tämä on sopeutumisaikaa meille kaikille ja asioiden tasapainottaminen vie vähän aikaa. Kummallinen asia on, että mikään tästä keikkuvasta energiasta mitä tunnemme, ei ole mitenkään me. Energialla mitä tunnemme nyt, ei ole historiaa. Olemme selvittäneet historiamme kauan sitten.
 
Jumalan siunausta teille kaikille, jotka olette oppineet ottamaan vastuun itsestänne ettekä prosessoi tätä epävakaata energiaa vanhojen egomallienne kautta ja kohdista sitä muihin! Tämä vaatii suurta rohkeutta ja päättäväisyyttä. Tehtävämme on ylläpitää rauhaa ja harmoniaa parhaan kykymme mukaan, vaikka tunnemme epävakaan kollektiivitietoisuuden, mikä horjuu kaksinaisuuden ja ykseyden välillä. Tätä aikaa ei voi paeta, joten älä haaskaa aikaasi yrittämiseen. Kaikki ponnistelusi epävakauden välttämiseksi asettaa sinut vain toiseen tilanteeseen, mikä on aivan yhtä epätyydyttävä ja hämmentävä. Ainoa tie on läpi. Siis vaikka tämä ehkä kuulostaakin ristiriitaiselta … jatka liikkumista ja valintojen tekemistä parhaan kykysi mukaan. Muista, että liike harmonisoi meidät uuteen energiaan. Tämä on väliaikainen tilanne ja kaikki nämä tilanteet ja tunteet menevät ohi aikanaan.
 
Joskus voimme vain huolehtia itsestämme näinä päivinä. On ponnistus nousta ylös sängystä aamulla. On ponnistus valita yhtään mitään. Tänä aikana meistä ehkä tuntuu, että möhlimme kohtalomme ja sielumme työn. Älä murehdi tätä, äläkä tuomitse itseäsi. Kaikki on ok. Et voi taantua henkisellä polullasi tässä kohtaa, vaikka tekisit mitä nyt. Aalto on alkanut eikä sitä voi pysäyttää. Nyt voimme antaa vain kaiken tämän hämmentävän energian virrata lävitsemme ja olla hyvin kärsivällinen ja neutraali … ikään kuin voisimme valita sen nyt :) Jos annamme pikkuongelmien juuttua meihin kiinni, teemme ehkä asioita, jotka tuntuvat pahalta myöhemmin. Antaa elämän virrata jonkin aikaa, niin kuin se virtaa.
 
Esimerkiksi … Olin pienessä auto-onnettomuudessa yhtenä päivänä. Joku peruutti kylkeeni. Annoin sen vain virrata enkä suuttunut. Tosiasia on, etten välittänyt yhtään. Olin täysin neutraali ja irti siitä, mitä tapahtui. Kaverilla joka osui minuun, sydän oli auki, koska en reagoinut negatiivisesti hänen virheeseensä. Sehän oli vain kolhu. Hän halasi minua! Asioiden suuremmassa suunnitelmassa kolhut ovat säännöllisiä tapahtumia fyysisessä ja tunne-elämässämme. Tunnette sanonnan "älä hikoile pikkuasioista" … ja kaikki on pikkuasia. Älä siis anna kolhujen ärsyttää itseäsi. Sillä ei ole merkitystä suuntaan tai toiseen. Saavumme suunniteltuun määränpäähän, vaikkemme ehkä tänään tunne sen sujuvan kovin hyvin. Sinnittele mukana, jatka ja pysy tyynenä. Ja muista pyytää ja vastaanottaa tukea sieluperheeltäsi.
 
P.S. Lauluni tälle päivälle: Celtic Angelsin kappale Run albumilta True Colours.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >