HomeViestejäAluna Joy24.1.2013 - Alku on saapunut

24.1.2013 - Alku on saapunut

ALKU ON SAAPUNUT
 
Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
24.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Lopultakin se voimakas epävarmuus ja odotus mitä rakentui profeetallista päivämäärää 21.12.2012 lähestyttäessä, on ohi ja olemme astuneet uuteen alkuun, mikä on fyysisen kehomme sulauttamista yhteen henkemme kanssa. Maailma ei loppunut kammottaviin luonnonmullistuksiin eikä tapahtunut haltioitunutta hurmioitumista paratiisiksi. Ufo-laivuekaan ei tullut pelastamaan meitä. Jos toivoit, että maailma muuttuisi hetkessä ilman tarvetta nousta nojatuolistasi, olet varmasti nyt pettynyt. Kuitenkin tiedän, että tämän maailman herkät sielut huokaisevat nyt syvään helpotuksesta, kun se energiakupla puhkesi, mistä vuoti musertavaa epävarmuutta ja odotusta, ja tasapainoisempi, rauhallisempi ja harmonisempi energia on ilmestynyt maatasolle.
 
Mitä nyt? On aika ystävystyä sen tuntemattoman kanssa, mikä on nyt edessämme. Maailma muuttuu ja me myös. Kaikissa suunnissa tulee yllättäviä muutoksia, sekä fyysisessä että henkisessä elämässämme. Hämmentyminen myriadeista vaihtoehdoistamme on jatkuva työtoverimme. Kamppailemme saadaksemme selvää, mitä elämässämme on seuraavaksi, ja tavallinen opastuksemme tulee nyt monista suunnista kerralla … ja tilanteen tekee vielä hämmentävämmäksi, että kaikki tämä opastus tuntuu todelta. Opettelemme olemaan moniulotteisia olentoja ja ajattelemme ja elämme monissa todellisuuksissa. Selkeän opastuksen saamisen kanssa painiminen venyttää meitä ja auttaa meitä löytämään uusia todellisuusrajoja.
 
On aika lakata odottamasta pelastusta. Olemme nyt valmistuneet moniulotteisiksi aikuisiksi. On aika ottaa takaisin fyysisesti ja henkisesti Jumalan antama jumalainen potentiaalimme. On aika kohdata elämä täysillä siinä työssä, mitä on edessämme, olla vastuullinen ihminen, syleillä epävarmuutta ja muutosta kadehdittavassa mahdollisuusmatriisissa, mikä on edessämme, ja käyttää sitä kasvun ja heräämisen välineenä. Meille tulee vastoinkäymisiä ja haasteita, silloin kun taistelemme suuntamuutosta vastaan ja pidämme kiinni tiukoista uskomusjärjestelmistämme.
 
Rakastan sitä raakaa rohkeutta, mitä Elizabeth Lesser kuvasi kirjassaan "Broken Open". Hän kirjoitti …
 
"Vastoinkäymiset ovat luontainen osa ihmistä. On suurta ylimielisyyttä määrätä jokin moraalikoodi tai terveyskuuri tai henkinen harjoitus amuletiksi, mikä estää asioita hajoamasta. Asiat hajoavat. Se on niille luontaista. Silloin kun yritämme suojella itseämme vääjäämättömältä muutokselta, emme kuuntele sielua. Kuuntelemme elämän- ja kuolemanpelkoa sekä luottamuksenpuutetta, jotta pienempi egomme hallitsee. Sielun kuunteleminen on lakata taistelemasta elämää vastaan - lakata taistelemasta, silloin kun asiat hajoavat tai ne eivät mene pois, kun sairastumme, kun meidät petetään, meitä kohdellaan väärin tai meidät ymmärretään väärin. Sielun kuunteleminen on hidastaa, tuntea syvältä, nähdä itsemme selkeästi, antautua epämukavuudelle ja epävarmuudelle ja odottaa."
 
Olemme astuneet uuteen alkuun, mikä on räjäyttänyt meidät korkeampaan taajuuteen. Se oli hengen ja evoluution räjähdys. Kaikkien negatiivisten, egon ajamien ohjelmien on kuoltava. Menneisyydestä tulee pian dinosaurus. Kärsivällisyydellä opimme ymmärtämään ja integroimaan niitä uusia korkeampia taajuuksia, joita opettelemme nyt luovimaan. Voimme kiikkua monien edessämme olevien vaihtoehtojen välillä, ennen kuin osaamme säilyttää moniulotteisen perspektiivin. Tehtävänämme on purkaa kaikki, mikä tuli vanhaksi voimallisena vuotena 2012. Olemme juuri tulleet ulos valtavan syklin kiehuvasta ja raivokkaasta lopusta. Ole kärsivällinen nyt itsesi kanssa, koska uudet syklit alkavat aina hitaasti ja harkitusti. Jokainen valinta ja päätös tehdään suuren aikomuksen ja syvän pohdinnan kera. Meillä on nyt paljon aikaa ajatella asioita läpi. Ei ole mitään tarvetta ryntäillä. Emme jää laivasta, olemme jo siinä ja purjehdimme hengen tuulella. Saapa nähdä, minne se vie meidät.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >