HomeViestejäAluna Joy13.12.2011 - Pyhän ristin aktivoiminen

13.12.2011 - Pyhän ristin aktivoiminen

PYHÄN RISTIN AKTIVOIMINEN
 
Kanavoinut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
13.12.2011 Kabah, Jukatan, Meksiko (julkaistu 17.2.2012)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Seuraavassa on kolmas viesti, jonka saimme Jukatanilla joulukuussa 2011. Voit löytää muut viestit nettisivuiltamme (myös käännetty). Voisi olla hyvä idea lukea ne järjestyksessä, koska jokainen viesti rakentuu edelliselle. Jaamme tämän viestin tässä kanssanne sellaisena, kuin vastaanotimme sen, vain vähän editoituna. Teemme tämän hyvin tärkeästä syystä. Tiedämme, että nämä viestit joita saamme, eivät ole vain ryhmiämme varten, vaan myös ihmiskunnalle. Tähtivanhimmat vakuuttavat minulle, että viesti ja vastaava energia välitetään sinulle. Kun siis luet tätä viestiä, sinun kannattaa ehkä kuvitella, että olet kanssamme. Katso aina myös jakamamme kuvat, koska niissä on paikkojen energiaa ( www.alunajoy.com/2011-dec13.html).
 
***********
 
Viesti vastaanotetaan Kabah'n pääkaarikäytävällä, pääovella. Tähtivanhimmat odottavat meitä.
 
Kutsun teidät nyt virittymään energiaan, mitä virtaa tämän portin läpi. Voi tuntua hyvältä mutta tokkuraiselta. Tähtivanhimmat yrittävät näyttäa minulle jotain, mikä on melko hienovaraista.
 
Se liittyy kaikkien meidän sydämen kulminoitumiseen niiden energioiden kanssa, joita saamme täällä ja muutamassa seuraavassa paikassa. Aktivoimme kollektiivisesti nämä paikat. Tämä palvelu on egon yläpuolella. Niinpä se ei ole sellaista, minkä suunnittelemme päässä. Se on sellaista, mikä tapahtuu sydämemme, läsnäolomme ja fokuksemme vuoksi. Läsnäoloamme tarvitaan. (Tämä pätee kaikkiin teitä tätä lukeviin!) Tähtivanhimmat kertovat tästä kollektiivipalvelusta mahdollisimman epäegoistisella tavalla. Ja käyttämäni sanat kuulostavat siltä, että olemme erityisiä, eivätkä he tarkoita sitä tällä tavalla ollenkaan.
 
Muistatteko, kun yhtenä päivänä sanottiin, että Tähtivanhimmat aikoivat räjäyttää auringonvalon sydämeemme? Tuo aktivointi on oleellinen tälle ulottuvuusovelle nyt. Sydämemme räjähtäminen auringonvalosta on kriittinen ja tärkeä osa niiden ovien avautumista tai laajentumista ulottuvuuksien välillä, jotka tuovat aikakausisiirtymän. Autamme avaamaan tämän oven egottoman sydämemme läsnäololla. Sen aktivoi kauneus, mitä meidän sydämessämme on (ja kaikissa jotka lukevat tätä). Meillä on luomisen kauneus.
 
Imemme myös tätä energiaa, jota tulvii tämän oven kautta, ja tämä auttaa meitä sopeutumaan uuden maailman uuteen energiaan, mitä tulee. Se avaa myös oven sisällämme - niin ylhäällä, kuin alhaalla; niin ulkona, kuin sisällä. Koska ovet fyysisessä maailmassa ovat avautumassa, ovet sisällämme avautuvat myös. Fyysinen ja henkinen sulautuvat yhteen ja kaikki (keho ja henki) viedään uuteen maailmaan.
 
Okei … Nyt saatat tuntea vähän tiukkuutta niskan takana, täällä … (Aluna osoittaa selkärangan yläosaa, aivan C5-nikaman alapuolella. C5 on iso kohouma selkärangan yläosassa.) Monet ryhmästämme sanoivat "kyllä, kyllä". Juuri nyt sinulla saattaa tuntua myös vähän huonovointisuutta vatsassa? Yksi oire menemisestä suureen energiamäärään on, että saattaa hengästyttää. Tähtivanhimmat yhdistävät pyhän ristin sisällämme. (Lukija, kuvittele pystysuoran linjan kulkevan selkärankaasi pitkin ja vaakasuoran linjan hartioiden päällä.) Tämän ristin keskellä ulottuvuuden yhdistyvät. Tässä kohtaa ulottuvuudet yhdistyvät fyysiseen kehoomme (juuri C5:n yläpuolella). Muistakaa, ettemme jätä kehoamme tämän siirtymän aikana, otamme sen mukaan. Henkemme on tehnyt tämän matkan muutaman kerran aionien aikana, mutta ei kehomme. Tämä täytyy tehdä fyysiselle keholle, liittää henki kehoon moniulotteisesti.
 
Muutaman viikon aikana saatat tuntea jotain vaivoja luurangossa. Tämä on osa fyysisen kehomme valmistautumista tekemään tämän hypyn. Tämän ristin keskus on uusi monisuuntainen GPS-järjestelmämme. Tunnet ehkä tykytystä, kuin pientä kipua, mutta se tuntuu hyvältä. Kun seisomme tällä ovella, hyvin keskittyneessä energiassa, aikomuksemme, ryhmämme (ja lukevien) kauneus ja valo auringon räjähtäessä sydämessämme lisäävät tätä energiaa. Se herättää ulottuvuusoven ulkopuolellamme täällä ja myös sisällämme. Se on henkinen sydän-chi kehomme sisällä.
 
Jokainen antaa tässä tälle paikalle ja silloin kun antaa, saa. Ja silloin kun vastaanottaa, antaa. Kyse on symbioottisesta suhteesta sinun ja paikan välillä. Se on kuin äärettömyysmerkki. Tähtivanhimmat ovat hyvin tyytyväisiä, kun olemme täällä. Tälle Maya-maiden alueelle Tähtivanhimmat kutsuivat meitä takaisin. Seuraavien kahden päivän aikana käymme paikoissa, joissa meidän tarvitsi heidän tuntemuksensa mukaan olla. Jokaista teitä kutsuttiin tänne (ja myös tätä lukevat). Ei ole vahinkoja. Ei ole virheitä. Kaikki ovat täällä syystä. Tämän ryhmän (ja tätä lukevien) kollektiivienergia on tuotu yhteen syystä. Nyt Tähtivanhimmat näyttävät minulle, että energiamme täyttää kivet ja kaaren koko matkalta. Tämä energia on avannut Scaben (valotie) tähän paikkaan. Se suurentaa energiaa, mitä kannamme, energiaa mitä sisällämme on ja energiaa mitä toimme mukanamme. Kaari muuttuu kultaiseksi. Se on kaunis.
 
Saamme siis tämän paikan homeopaattisen rokotuksen, mikä vaikuttaa meihin aivan ydintasolla. Tähtivanhimmat sanovat meille "tervetuloa". He toivottavat meidät tervetulleeksi ja kiittävät olemisestamme täällä tänä tärkeänä aikana. Ja he lähettävät meille kiitollisuutta läsnäolostamme ja rohkeudestamme.
 
Täällä on tänään paljon energiaa ja alamme sopeutua nyt. Oletteko huomanneet, että fyysiset oireet ovat jo tulleet paremmaksi? Huimaava hengästyneisyys on parempi eikä niska tunnu yhtä tiukalta. Olemme integroituneet nopeasti. Tähtivanhimmat sanovat, että tämä aktivointi muuttaa kaiken elämässämme. Kaiken. Suuntautumispisteemme on eri. Näemme elämän eri tavalla tästä eteenpäin, perspektiivimme ja näkemyksemme muuttuvat. Huomaamme, että asioista joista olemme pitäneet kiinni, on nyt helpompaa päästää irti. Uusia ja parempia asioita tulee täyttämään nuo paikat. Arkkienkeli Mikael kehottaa olemaan mukava itselleen ja antamaan itsensä olla. Olet edelleen ihminen. Jos muistat, muutama kuukausi sitten, vuoden 2011 keskellä, kukaan ei pystynyt tuntemaan polkuaan. Nyt uusi polku on annettu. Asiat ovat selkeämpiä. Osasta selkeydestä emme ehkä aluksi pidä, mutta kun antaudumme sille, huomaamme, että monia ovia lisää avautuu.
 
Tähtivanhimmat sanovat, että tämä on päivä yksi. Se on lähtöpiste. Tästä kaikki alkaa meillä, kun kuljemme eteenpäin sisäinen pyhä ristimme aktivoituna. Arkkienkeli Mikael ponnahti juuri esiin ja sanoo: "Levitätte ympäri planeettaa kaunista virusta, jonka jokainen toivoo saavansa." (Naurua) On monia, jotka taistelevat tätä siirtymää vastaan. He ovat kiintyneitä. Rauhamme ja rentoutemme muuttuvissa energioissa auttaa muita ihmisiä tuntemaan enemmän mukavuutta. Meitä tuntuu ravistavan vähemmän se, mikä muuttuu. Se on mukavaa ja tuo rentoutta kaikkiin ympärillämme.
 
Teemme tämän sydämestämme - kulkemalla vain kaupan tai postin läpi tai istumalla elokuvateatterissa. Ihmiset ovat automaattisesti vähän tyynempiä, koska kannamme tuota ratkaisevaa ja uutta suuntautumispistettä sisällämme, mitä maadoittaa meidät vähän enemmän uusiin energioihin. Se ei merkitse, ettemme kamppaile tämän siirtymän kaikenlaisten pikkuasioiden kanssa, mutta integroimme ne paljon nopeammin. Jos olette panneet merkille, niin teemme jo tätä. Asiat muuttuvat nyt nopeammin sisällämme. Sen sijaan että asioiden muuttuminen vie kuukausia tai päiviä, se vie vain tunteja tai minuutteja.
 
Palvelumme maailmalle on ankkuroitua ja pysyä tässä uudessa keskipisteessä - tuossa ratkaisevassa pisteessä, uudessa suuntautumispisteessä. Palvelemme planeettaa vain olemalla, kuka olemme. Tähtivanhemmat lähettävät meille taas kiitollisuutta. He ovat hyvin tyytyväisiä ja kiitollisia, että meillä on ollut rohkeutta tulla tähän kehoon kaikkien rajojen ja 3D-rajoituksten kera ja palvella tällä tavalla. He sanovat, että meiltä vaati suurta rohkeutta sallia itsemme olla ihmismuodossa. Tämä on epäsuora tapa sanoa, että Tähtivanhimmat ovat suuria jänishousuja (naurua), koska hehän eivät ole täällä. Kiusoittelen heitä aina tästä. Heillä on hyvä huumorintaju, joten tämä ei ole mitenkään epäkunnioittavaa. Ei ole heidän aikansa palata aivan vielä. Heidän kantamansa energia on hyvin voimakasta ja hyvin puhdasta ja se suurentaa kaikkea, mitkä ei ole tasapainossa kosmisen lain kanssa. He totuttavat meitä tähän energiaan. Olemme planeetalla. Planeetta liikkuu. Planeetta ylösnousee. Jos olet kehossa, sinut tutustutetaan tähän energiaan. Ei ole tietä ulos siitä. Jotkut ihmiset lähtevät. Jotkut ihmiset sitoutuvat jäämään. Tiedän, että jokainen tässä ryhmässä on täällä suurta juhlaa varten.
 
He siis täyttävät sydämemme kiitollisuudella ja arvostuksella meitä kohtaan, koska he haluavat, ettei kukaan meistä tunne pienuutta tai merkityksettömyyttä, kun katsoessamme peiliin ajattelemme olevamme sitä. Mutta jos näemme itsemme heidän tavallaan, ei olisi huonetta, haciendaa tai bussia, mikä voisi sisältää meidät. Tajuatteko, mitä sanon? Olemme valtavankokoisia. Ja taas kerran he sanovat tämän hyvin egottomasti, mutta he haluavat meidän myös tunnistavan hyvin nöyrästi ja maadoittuneesti sen valon ja voiman, mikä meillä on sisällämme. Ja he rakastavat meitä hyvin paljon (vilpitöntä siunausta ja rakkautta tätä lukeville).
 
Meidän sallittiin tehdä pyhän paikan uutetta tällä paikalla. Se nimi on "Kabah - pyhän ristin aktivoiminen". Tämä uute löytyy sivuiltamme. Tämä uute harmonisoi sisäisen pyhän ristimme paljastuvan uuden maailman kanssa ja auttaa meitä palvelemaan maailmaa voimakkaimmalla ja harmonisimmalla tavalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >