HomeViestejäAluna Joy29.2.2012 - 2012 - Järjestelmän uudelleenkäynnistys

29.2.2012 - 2012 - Järjestelmän uudelleenkäynnistys

2012 - JÄRJESTELMÄN UUDELLEENKÄYNNISTYS
 
Tähtivanhimpia kanavoinut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
29.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Nyt on tulossa selväksi tämän vuoden 2012 energioihin liittyen, että olemme evoluutiomme kriittisessä vaiheessa. Olemme kaikki odottaneet tätä aikaa. Tämä on meidän aikamme. Vanhoina sieluina - inkarnoituneena ja vielä ilmentymättömänä tähän fyysiseen todellisuuteen - tulemme näissä epävakaissa risteyskohdissa aikakauden alussa/lopussa, koska rakastamme sitä ehdottomasti.
 
Nyt sinun joka olet jo fyysisessä muodossa, täytyy tulla toimeen nopeasti muuntuvan DNA:si kanssa ja sen yli ja sopeutua varsinaisiin luonnonlakeihin, jotka muuttuvat aivan jalkojesi alla. Sinusta tuntuu, että matto on ikään kuin vedetty jalkojesi alta. Mutta muista, että tämä on sinun aikaasi ja tulit tänne tätä aikaa varten. Hyvin monet ovat tulleet kokemaan tätä nopeaa evoluutiota ja koko järjestelmän uudelleenkäynnistämistä. Kehosi kulkee kanssasi. Tämä on ollut suunnitelmana aionien ajan. Atlantis oli vain pukuharjoitusta ja tiedämme, ettemme pärjänneet kovin hyvin. Mutta olette kaikki oppineet ja kasvaneet tämän ajan myötä ja tällä kertaa on teidän aikanne. Voimme nähdä ajattomuudesta ja voimme nähdä, että olette saaneet työn valmiiksi. Olette voitokkaita ja juhlitte hyvin poikkeuksellisella tyylillä. Pitäkää tätä unelmaa voitosta, kun kuljette tämän vuoden läpi kaikkien tulevien energia-aaltojen kanssa.
 
Ei ole epäilystäkään siitä, että tämän vuoden energiat ravistavat kehoanne ja yllättävät sen. Mutta sydämenne ja sisäinen totuutenne on horjumaton nyt. Luottakaa tähän sisäiseen totuuden, silloin kun kehonne kertoo teille muuta. Kukaan ei ole immuuni tälle prosessille. Ulkoisessa maailmassa on paljon sekavia signaaleja. Älkää kuunnelko niitä.
 
On lääketieteen asiantuntijoita, jotka kehottavat teitä lääkitsemään itseänne ahdistus- ja masennuslääkkeillä. Tämä ei auta, kun käytte joka tapauksessa läpi uudelleenkäynnistyksen. Prosessia vastaan taisteleminen tekee siitä vain ilottomampaa. On hyvää tarkoittavia vaihtoehtoisia parantajia, jotka kehottavat teitä syömään tätä tai tekemään tuota. Taas kerran, älkää kuunnelko heitä, ellei sydämenne täysin resonoi heidän ehdotustensa kanssa. Jokaisella on ainutlaatuinen menneisyys, mikä tulee henkisiltä esi-isiltänne. Emme puhu geeneistänne - kuten keitä olivat vanhempanne tai isovanhempanne. Puhumme henkisestä menneisyydestänne. Tämä on akaasinen menneisyys, mikä on paljon voimakkaampi kuin geneettinen menneisyys.
 
Kuunnelkaa sydäntänne, ydintänne ja sisästä vakiotanne. Tämä on suuntautumispisteenne maailmassa, joka huojuu kuin hallitsematon gyroskooppi. Transformaatiota vastaan taisteleminen tässä kohtaa tekee siitä vain vaikeampaa ja ilottomampaa. Ei ole pakotietä. Jos olet kehossa, käynnistät järjestelmän uudelleen ja juhlit. Muista, että tämä on suurta huvia hengellesi ja sielullesi. Tästä syystä tuli tänne.
 
Näissä tulevissa aalloissa teistä tuntuu huonovointiselta ja kehonne antaa teille kummallisia ongelmia, jotka tuntuvat tulevan ja menevän. Tunnette ehkä tarvetta kyyristyä ja olla matalana näiden muutosten vuoksi, muttemme ehdota tätä, vaikka onkin vapaa tahtonne tehdä, mitä haluatte. Selitetäänpä. Istuessanne tuolissa liian pitkään jäykistytte. Tätä tapahtuu, jos ette pysy liikkeessä näiden aaltojen huuhtoutuessa ylitsenne. Ette löydä tarvitsemianne vastauksia piiloutuessanne kotiin rukoilemaan ratkaisuja. Maailma on siirtymässä kollektiivisen ilmentämisen yhtenäiskenttään. Ette voi tehdä tätä yksin. Ratkaisunne osia tässä transformaatiossa on ulkona maailmassa samanmielisten sielujen parissa. Kaikki tämän transformaation osat on levitettynä teidän kaikkien keskuuteen. Tästä syystä tarvitsette samanmielisiä sieluja ympärillenne. Nämä aallot ovat liian suuria surffattavaksi yksin. Teidän on tehtävä tämä yhdessä.
 
Vuonna 2012 tulee paljon valtavia aaltoja, joita surffaamme yhdessä. Tämä on hyvää aikaa kerääntyä samanmielisen sieluperheen kanssa, mikä elää sydämeen keskittyneessä tilassa eikä pelosta. Ympäröikää itsenne pelottomilla olennoilla. Rakastamme käyttämäänne "ei pelkoa" -logoa, koska tätä pyydämme teitä nyt olemaan: pelottomia ja täynnä rakkautta, luottamusta ja syvää tietämistä, että suuri juhla on melkein käsillä teillä kaikilla.
 
Seuraavassa on joitain energia-aaltoja, joita odotamme tässä kohtaa ajattomasta perspektiivistämme tulevan teille. Tämä ei merkitse, että niitä tapahtuu niin, kuin sanomme tässä. Tulevaisuus ei ole todellinen ja se voi muuttua koska tahansa, kun kehitytte. Voi tulla myös muita aaltoja, joita emme näe Alunan kirjoittaessa tätä teille.
 
Ensimmäinen aalto tulee päiväntasauksessa. Kerääntykää yhteen ja juhlikaa tätä suuren transformaationne alkuaaltoa. Päiväntasaus tuo paljon kaivattua tasapainoa maailmaanne, mikä on välttämätöntä sille, mitä tämän ajankohdan jälkeen tulee. Tasapainottakaa itsenne valmistautumisena, koska tarvitsette tätä myöhemmin. Emme voi sanoa tätä riittävän painokkaasti. Kuulkaa tämä ja tehkää niin, kuin sydämenne kutsuu. Tämä tasapaino on oleellinen tulevina päivinä.
 
Alunalta …
 
Maaliskuun 21. päivä astumme Maya-vuoteen 2 Kan (Kiche pitkässä laskennassa) ja 10 Eb (Jukatanin Haab-laskennassa). 2 Kanissa on kyse kaksinaisuuden tasapainottamisesta, mutta Kan voi tuoda esiin myös selviytymiskysymyksiä. Luulen, että tästä syystä Tähtivanhimmat puhuvat painokkaasti yhteenkerääntymisestä samanmielisten sielujen kanssa, jotta positiivinen kollektiiviaikomuksenne pehmentää kaksinaisuutta ja niitä keho-ongelmia, jotka ehkä nostavat selviytymiskysymyksiä. Negatiiviset ja pelokkaat ystävät ja perhe jne. ovat nyt myrkyllisiä teille.
 
10 Ebissä on kyse heränneen ihmisen saapumisesta viimein perille ja ankkuroitumisesta. Laitamme viimeinkin jalkamme uuden maaliman uudelle perustalle. 10:ssä on kyse todellisen fyysisen ulottuvuuden ilmentämisestä. Eb huokuu ulkoista rauhaa, mutta sisällä voi olla myllerrystä. Ulkoinen rauha on sydämemme tietäminen ja totuus. Sisäinen myllerrys, pelko jne. on viimeisen vanhan ohjelmoinnin häviämistä pois. Jos emme ruoki sitä, se kuolee nälkään. Ruoki rakkautta, näännytä pelko nälkään. Sivuillamme on ehdotuksia päiväntasauksen maailmanlaajuisista juhlista.
 
Takaisin Tähtivanhimpiin …
 
Seuraava suuri aalto jonka näemme teidän ehkä kokevan, on täydellinen auringonpimennys 20.5. Tämän täydellisen auringonpimennyksen reitillä ulottuvuutenne aloittaa käyttöjärjestelmänsä täydellisen uudelleenkäynnistyksen planeetallanne. Kun kuu peittää niin täydellisesti auringon, tässä hyvin hiljaisessa ja ajattomassa tilassa uusi käyttöjärjestelmä luodaan ja ladataan kehoonne sekä maailmaanne, aurinkokuntanne ja universumiinne. Muistakaa, että tämä on universaali muutos ja uudelleenkalibrointi, ei ainoastaan planetaarinen. Me muutumme kanssanne sekä ylösnousseet mestarit ja enkelimaailmat. Transformoidumme kaikki yhdessä yhtenä ykseydessä.
 
Jos olette tämän pimennyksen varjoreitillä, lataus on nopeampi, täydellisempi ja sujuvampi. Teistä tulee tämän uuden latauksen eläviä viestiviejiä muulle maailmalle, jolla ei ollut pimennysreitille matkustamisen ylellisyyttä. Tämä uusi käyttöjärjestelmä alkaa levitä ympäri maapalloa jonkin ajan kuluessa (kuukausi tai kaksi). Taaskin sanomme painokkaasti, että kerääntykää pelottomien sielujen kanssa tätä uudelleenkäynnistystä ympäröivinä päivinä. Kerääntykää niiden kanssa, jotka toimivat rakkauden, luottamuksen ja totuuden sisäisestä tiedosta, jotta tämä todellisuutemme transformaatio on jo voitokas.
 
Yksi suuri aalto jonka näemme teidän ehkä kokevan, on Venus-transiitti 6.6. Viimeiset kahdeksan vuotta kollektiivitietoisuutenne on rakentanut mallia yhtenäiselle ja universaalille sydämelle. Tämä prosessi alkoi viime Venus-transiitissa 8.6.2004. Tämä uusi yhtenäinen ja universaali sydänmalli ladataan uuteen käyttöjärjestelmään. Kollektiivinen yhtenäinen sydän ankkuroidaan. Jokainen paikka missä ei ilmaista rakkautta, ravistellaan ytimeensä saakka. Tämä kattaa kaiken, henkilökohtaisista suhteistanne maailman hallintojärjestelmiin. Tämä uusi lataus tekee itsekkäät toimet lähes mahdottomiksi saavuttaa. Toisin sanoen, alamme ajatella, toimia ja elää siinä tietämyksessä, ettei ole mitään erillisyyttä ja kaikki elämä on yhteydessä. Emme pysty tekemään valintaa miettimättä kokonaisuutta ja tulevia sukupolvia.
 
Tämän uuden sydänmallin täydellinen ankkuroituminen vie useita viikkoja. Universumi on rakastava ja lempeä ja sallii tämän sydäntransformaation latautua hitaasti, jotta voitte sopeutua jokaisella sydämensykkeellä päivittäin. Hengittäkää, ympäröikää itsenne rakastavilla ja positiivisilla samanmielisillä sieluilla. Tämä tekee sydäntransformaatiostanne iloisen kokemuksen tuskallisen sijasta. Mutta näemme, että on jossain määrin kaikille vähän epämukavaa, kun tätä uutta sydänohjelmaa ei ole koskaan ennen koettu ihmismuodossa. Hyvin monet teistä ovat odottaneet tätä ohjelmaa pitkään, joten miettikää jo toimianne ja niiden tulevia "kopioita". Kiitos tilan pitämisestä avoimena tämän ohjelman lataamiselle. Olette ja tulette olemaan menestyksekkäitä.
 
Seuraavan suuren aallon näemme 13.11. - toinen täydellinen auringonpimennys. Nyt kun sydänmalli on täysin ankkuroitu uuteen sydämeenne sekä maailmaanne ja universumiimme, tämä pimennys on erittäin tärkeä ja hyvin voimakas, kun se tekee tarvittavat muutokset kollektiivitietoisuutemme perusteella. Tämä tekee universumista itsensä oikeuttavan. Tällä sanomme sitä, että kaikki mikä ei ole vielä harmoniassa yhtenäisen rakkauden kanssa, ohjelmoidaan uudestaan tekemään korjauksia ihmisen virheisiin. Tämä ei tuomitse ihmiskuntaa. Mutta tiedämme, että täydellisen rakkaustilan pitäminen koko ajan huojuvassa maailmassanne on vaikeaa. Niinpä universumi antaa teidän olla rauhassa kaiken epäpätevän energian osalta, mitä olette ehkä ankkuroineet.
 
Kerromme teille myös, että tämä on helppoa teille. On vaikeaa pitää täydellistä tilaa radikaalisti muuttuvassa maailmassa. Rentoutukaa ja vain olkaa totuudessanne mahdollisimman paljon. Universumi siivoa kaiken, mitä sellaista olette ehkä tehneet, mikä syntyi jostain muusta kuin rakkaudesta. Tällä pimennysreitillä on väliaikainen ajattomuustila, missä käynnistetään uudestaan kaikki päivitykset. Tämä pimennys on hyvin intensiivinen ja olemme iloisia, että suurin osa tästä pimennyksestä kulkee merien yllä sen vaikutuksen pehmentämiseksi. Voimme nähdä, että tänä aikaa tapahtuu paljon parannuksia. Pysykää rauhan ja neutraalisuuden tilassa, kun uudelleenkäynnistys huuhtoo maapallon yli. Nyt toimitte täysin parannetulla ja uudelleenkalibroidulla järjestelmällä. On aika tehdä tälle uudelle maailmalle testiajo. Olette olleet valmis tähän aionien ajan.
 
Seuraava aalto tulee joulukuun keskellä 12.12., mihin osuu myös tärkeä juhlapäivä, Maya 8 Batz. Mayoille tämä päivän on heidän pyhän kalenterinsa uudelleenkalibrointi ja se käynnistää räjähdyksen, joka sytyttää tulen sen uuden ohjelmoinnin alle, mitä olemme auttaneet lataamaan koko vuoden. Käytännössä Maya-vanhimmat kytkevät kaiken pistorasiaan. Tämä tulee melkein kaksi viikkoa ennen 21.12.12, päivää josta hyvin monet teistä ovat tietoisia.
 
(Lisää Maya-kalenterista www.alunajoy.com/12-13FREE-CAL.pdf (englanniksi))
 
Vuoden viimeinen aalto tulee 21.12. Te kaikki vanhat sielut juhlitte rakkaudessa ja rauhassa. Jokainen joka ei ole sallinut tämän uudelleenkalibroinnin tapahtua ja on ollut riittävän voimakas pitämään sen poissa, osuu äärimmäiseen kriisikohtaan. Teidän tehtävänne on ankkuroida rakkautta ja positiivista aikomusta juhlassa ja tämä toiminta tuo nämä viimeiset sinnittelijät harmoniaan uuden ohjelman kanssa. Tämä ei ole näiden sielujen tuomitsemista. He olivat viimeisiä sinnittelijöitä pitääkseen vanhan maailman pyörimässä viimeiseen sekuntiin saakka ja he tekivät sen meidän puolestamme. Tämä oli heille erittäin kovaa työtä. Kaikki sielut maapallollanne ovat Jumalan osia. Älkää siis unohtako tätä.
 
Kun tämä on sanottu, ehdotamme ja toivomme siis, että keräännytte valtavina määrinä 21.12. ympäri maapalloa juhlimaan riippumatta siitä, mitä ulkoinen maailma tekee. Muistakaa, että te elätte pelottomalla, pelkän rakkauden alueella. Avaatte portaaleja sydämeenne, maahan ja universumiin. Olkaa ulkona Äiti Maan pinnalla ja Isä Auringon alla. Menkää pyhiin paikkoihinne, juhlikaa ja olkaa rakkaudessa koko sieluperheenne kanssa. Tämä on teidän aikaanne. Olette odottaneet ja valmistautuneet pitkään. Sallikaa siis itsenne juhlia tätä voittoa ja nauttia sen säteilevän Jumalan loistosta, joka on sisällänne ja nyt ankkuroituna maailmaan ja universumiin.
 
Olkaa rakkaudessa ja rauhassa ja tietäkää, että kaikki on hyvin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >