HomeViestejäAluna Joy19.2.2012 - Uni muutoksesta

19.2.2012 - Uni muutoksesta

UNI MUUTOKSESTA
 
Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
19.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kauan sitten, asuessani Mt. Shastalla, näin voimakasta unta, mitä en ole koskaan unohtanut. Uni oli niin surrealistinen … ja tuttu … ja kummallinen, etten koskaan ajatellut kertovani sitä, ennen kuin nyt. Kohdataanpa se, että meillä visionääreillä on vaikeaa maailmassa. Meitä nimitetään joko psykopaateiksi tai neroiksi. Mutta kummankin nimikkeen riskillä nyt on tullut aika jakaa tämä uni, koska näen maailmassa vihjeitä siitä, että tämä uni ei ollut mikään sattumanvarainen outo uni, vaan ennusteuni.
 
Heräsin unessa keskellä suurta aikakausien vaihtumista. Oli vähän kaoottista, mutta kaikessa siinä oli kummallinen ja tuttu järjestys. Tuntui vähän hätääntyneeltä, mutta ilmaan levisi myös suurta innostusta. Ilmakehässä oli henkeäsalpaava purppura sävy. Valtava valonsäde tuli ulos Mt. Shastan huipusta.
 
Pysähdyin katselemaan sitä kaikkea ja näkemäni oli hämmästyttävää. Kaikki kompuroivat jotenkin järjestelmällisesti. Näin monien ystävieni menevän sinne tänne. He tiesivät tarkkaan, minne mennä ja mitä tehdä, vaikkemme olleet koskaan suunnitelleet tai tehneet tätä aiemmin.
 
Näin valoaluksia … kaikkialla! En kutsu niitä ufoiksi, koska ne tunnistettiin. Kaikki pitivät tätä myös täysin normaalina. Näin muutamia isojaloilta näyttäviä olentoja kuljeskelemassa, mutta ne eivät olleet villipetoja, vaan älykkäitä olentoja. Vielä kummallisempaa oli, että ne eivät näyttäneet myöskään väärässä paikassa olevilta. Oli monia muita eläimiä, jotka ovat kauan sitten kuolleet sukupuuttoon, ja uusia eläimiä, joista emme tiedä mitään - kuin pieniä dinosauruksia, "pehmeitä" mammutteja ja kummallisia lintuja taivaalla.
 
Ilmassa oli myös kummallisia ääniä tai sointuja, joita tuli kaikkialta. Nämä äänet kutsuivat joitain ihmisiä. Jokaisen ihmisen ulkoiset soinnut sopivat yhteen heidän sydänsointujensa kanssa. Ilma-alukset hehkuivat eri väreissä ja sisäinen sydänväri veti toisia ihmisiä näitä aluksia kohti. Vielä toisia ihmisiä kerääntyi eri rakennuksiin, joiden ympärillä kiersi valtavia kiviä tai kristalleja. Jokainen ihminen käyttäytyi kuin pukuharjoituksessa. Vaikka oli vähän kaaosta, kaikessa siinä oli kaunis järjestys.
 
Saatoin nähdä ulottuvuuksien sekoittuvan yhteen, menneisyyden nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Kaikki mikä oli menetetty toisissa ajoissa tai paikoissa, palasi keskipisteeseen, missä kaikki olimme. Ajattelin itsekseni katsellessani tätä kontrolloidun sekasorron spektaakkelia: "Voisiko olla niin, että kaikki mitä menetettiin menneisyydessä, voisi uudestisyntyä tähän uuteen aikakauteen?" - menetetyt rakkaat, menetetty terveys ja nuoruus, menetetty yltäkylläisyys, menetetyt lajit jne. Se näytti olevan mahdollista ja kenties siksi suuret menetykset ovat aina tuntuneet meistä niin surrealistisilta tai luonnottomilta. Kenties menetys, puute ja rajoitukset OVAT luonnottomia meille.
 
Jaan tämän kanssanne, koska nyt näen pikkuruisia vihjeitä siitä, että tämä uni oli ehkä tulevaisuudestamme. Etsi vihjeitä itse, googlaa niitä: kummalliset äänet ilmassa; dinosaurus-, isojalka- ja mammuttihavainnot; valosäteiden tuleminen Mt. Bachelorista, Chichen Itzasta ja Bosnian aurinkopyramidista. Jos nämä asiat ovat lavastettuja, sillä ei ole merkitystä, koska se merkitsee, että toiset esittävät tiedostamattoman reaktion siihen profetiaan, mikä on latenttina syvällä sisällä - tai miksi he ylipäätään sepittäisivät sellaista? MUTTA … jos nämä vihjeet ovat aitoja, niin unen profetian ilmentyminen on lähempänä, kuin voimme kuvitellakaan.
 
Sitten tänä aamuna Tähtivanhimmat kertoivat tämän minulle …
 
"Kun muna on rikottu, sitä ei voi palauttaa alkuperäiseen muotoonsa. Tässä kohtaa muna on ikuisesti muuttunut ja sen kohtalona on tulla munakokkeliksi. Kun totuuden valo on tehnyt itsensä tunnetuksi tiedostamattomuudelle, vanha kollektiivimieli ei voi koskaan palata alkuperäiseen muotoonsa, vaikka se yrittäisi kuinka tehdä sitä. Tuo valo on muuttanut sitä iäksi.
 
"Valo on särö munassa. Muna on esteet ulottuvuuksiemme välillä ja TE olette valo, joka avaa portaalit, jotta tuo valo voi muuttaa tiedostamattomuuden iäksi tässä ulottuvuudessa. On tehty kolhu … portaalit on avattu. Väreet lammessa ulottuvat kauemmas, kuin voitte kuvitella. Jokainen aloittamanne pieni kolhu, särö ja väre kasvaa … Ei siksi, että haluatte sitä, vaan koska se on totuus, ja totuus ja valo muuttavat kaiken. Tämä transformaatio on nyt käynnissä maailmassanne ja se kasvaa lisääntyvällä nopeudella. Voitte tuntea tämän nyt. Valo kasvaa lisääntyvällä nopeudella myös sisällänne. Tuntuu siltä, että olette räjähtämässä pysäyttämättömästi upeaksi tähdeksi. Te kaikki valaisette koko universumin. Nyt on vain ajan kysymys, ennen kuin kaikki se palaa, mikä on menetetty."
 
Myös kehomme antaa vihjeitä. Kun nämä ulottuvuudet sulautuvat takaisin yhdeksi kuin lättykasa, alamme tuntea eri tavalla ja joskus oireet ovat epämukavia.
 
Kun istut meditoimassa, saatat näyttää kuin räjähtävältä tähdeltä! Jotkut ihmiset sanovat, että he tuntevat krapula-aaltoja näiden sisäisten valoräjähdysten jälkeen. Näemme paljon kolmannen silmän päänsärkyä, migreeniä, niska- ja selkäsärkyä, väsymystä ja välillä liikaa energiaa. Meitä hämmentää ja hermostuttaa väsymys, mikä saa meidät tuntemaan ylivoimaisuutta (oire taajuuksien kohoamisesta ja magneettimyrskyistä, jotka johtuvat auringonpurkauksista). Meistä tuntuu kuin jojolta. Emme pysty nukkumaan yhtä hyvin kuin ennen ja meillä on kummallisia ja tavallaan irrallisia, painajaismaisia unia ja heräämistä paniikkiin. Unohtelemme asioita, meitä laiskottaa ja pää on sumuinen (enemmän oireita putoavasta magnetismista ja magneettimyrskyistä, jotka johtuvat auringonpurkauksista). Toisia oireita ovat turvotus ja ruuansulatusongelmat, keuhkovaivat, kuten keuhkokuume ja astma, ja myös varhaisia vaihdevuosioireita (reaktio 3D-kehomme sopeutumisesta kohoaviin taajuuksiin). Nämä energiasyöksyt ovat niin voimakkaita, että meiltä menee jalat alta.
 
Elämä voi tuntua tyhjältä jonkin aikaa, mutta tämä muuttuu pian. Saatamme myös tuntea syvää ja selittämätöntä yksinäisyyttä. Tasapainottomista suhteista tulee uuvuttavampia (joten mitä aiot tehdä tälle?). Kaikki suhteet muuttuvat ja kehittyvät, kunhan menemme virran mukana. Meistä tuntuu edelleen vähän levottomalta ja etsimme uusia horisontteja tai paikkoja, mihin mennä, vaikka näytämme nyt olevan tyytyväisempiä kuin vuonna 2011.
 
Hae apua oireisiisi …
 
Asioita jotka voivat auttaa näihin oireisiin, ovat hieronta, lepääminen enemmän, kuumat kylvyt ja höyryt. Tässä valtavassa energiakiihtymisessä meidän täytyy levätä integroituaksemme siihen. Meditoi ja puhdista kehosi tunteellisesti. Poista myrkyt mielestäsi, sydämestäsi ja kehostasi. Kiinnitä huomiota näihin tunne- ja fyysisiin vihjeisiin, koska ne ovat kaikki tärkeitä. Tiedä, että se mitä koet, on todiste tästä muutoksesta. Katsele sitä ja tiedä, että se kaikki menee ohi, jos et kiinnity siihen. Pysy virrassa ja kiintymättömänä mahdollisimman paljon. Mene ulos luontoon. Käy jossain pyhässä paikassa. Jos emme ole puhdas, vedämme puoleemme ongelmia, jotka tekevät meistä tietoisemman tästä epäpuhtaudesta. Pysy nuhteettomuudessasi. Erottelukyvyn käyttö on hyvä kaikissa tilanteissa … mutta pelkästään sydämesi seuraaminen on parempi - silloin sinua ei tarvitse laittaa tiettyyn asemaan tuomitsemaan ketään tai mitään.
 
Kaikista fyysisistä ongelmista huolimatta minulle kaikesta on tulossa todella hauskaa! Liikumme nyt oikeasti. Vuosi 2011 oli melko tukkoinen paikka, missä meitä ns. "välineistettiin" uudestaan. Nyt elämä on täysillä. Vuoden 2012 saapumisesta saakka minusta on tuntunut, että olen viimeinkin päässyt perille! Tunnen nyt olevani kotona enemmän kuin koskaan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >