HomeViestejäAluna Joy8.-9.12.2011 - Sisäisen auringon vapauttaminen

8.-9.12.2011 - Sisäisen auringon vapauttaminen

SISÄISEN AURINGON VAPAUTTAMINEN
 
Kanavoinut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
8.-9.12.2011 Jukatan, Meksiko (julkaistu 29.1.2012)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Seuraavassa on ensimmäinen kolmesta viestistä, jotka saimme Jukatanilla joulukuussa 2011. Voit löytää muut viestit nettisivuiltamme (myös käännetty). Voisi olla hyvä idea lukea ne järjestyksessä, koska jokainen viesti rakentuu edelliselle. Jaamme tämän viestin tässä kanssanne sellaisena, kuin vastaanotimme sen, vain vähän editoituna. Teemme tämän hyvin tärkeästä syystä. Tiedämme, että nämä viestit joita saamme, eivät ole vain ryhmiämme varten, vaan myös ihmiskunnalle. Tähtivanhimmat vakuuttavat minulle, että viesti ja vastaava energia välitetään sinulle. Kun siis luet tätä viestiä, sinun kannattaa ehkä kuvitella, että olet kanssamme. Katso aina myös jakamamme kuvat, koska niissä on paikkojen energiaa ( www.kachina.net/~alunajoy/2011-dec8-9.html).
 
***********
 
Ryhmämme Maya-astrologia oli 11 chuen (yucatec) ja 7 noj (kiche)
 
8.12.2011 - Aluna puhuu avauspiirissä hotellillamme
 
Maya-oppaamme Enrique kertoi tunteneensa, että tällä pyhiinvaelluksella teemme työtä menneisyyden parantamiseksi ja vanhojen esteiden poistamiseksi. Tiedän, että tämä matka paljastaa tästä lisää. Kun valitsimme hotellia, minulla ei ollut aavistustakaan, että se oli nimetty piispa de Landan kunniaksi. Tämä piispa on menneisyydessä polttanut melkein kaikki Maya-koodeksit. Ensin en ollut lainkaan tyytyväinen tässä hotellissa olemisesta. Sitten kävelin seuraavaan huoneeseen ja näin valtavan patsaan arkkienkeli Mikaelista ja Pyhästä Fransiskuksesta, jotka ovat kavereitani.
 
En ole koskaan ollut piispa de Landan ihailija sen vuoksi, mitä hän teki. Enrique kertoi toisen puolen tuosta tarinasta. Hän sanoi, että piispa de Landa oli pakotettu tekemään sellaista, mitä hän ei halunnut tehdä. Espanjan kuningatar vaati häntä polttamaan kirjat. Kuulimme, että myöhempinä vuosina hänestä tuli vähän hullu surusta. Hän yritti saada takaisin Maya-viisautta kirjoissa, jotka nyt tunnemme nimillä Popul Vul ja Chilam Balam. Nämä kirjat eivät ole koko Maya-traditio. Nämä kirjoitettiin valloittamisen jälkeen piispa de Landan ja espanjaa puhuvan Maya-kirjurin avulla.
 
Minusta on mielenkiintoista, että olemme Maya-tukijoina tänä aikana täällä, tässä hotellissa ja tässä osassa Jukatania. Maan päällä on aika, jolloin on aika antaa anteeksi ja parantaa entiset haavamme. On aika siirtyä historiamme yli. Niinpä asumme hotellissa, mikä on nimetty miehen mukaan, joka tunnetaan Maya-koodeksin tuhoamisesta ja avusta Maya-maailman romahtamisessa. On aika parantaa tämä vanha haava.
 
Olemme panneet viime viikkoina merkille, miten pikkudraamat ovat yrittäneet hiippailla takaisin elämäämme ja miten meidän on ollut työstettävä anteeksiantoa enemmän ja enemmän antamalla anteeksi kaiken. Tuntuu siltä, että se saattaa olla erittäin tärkeä osa "11 chuen" -ryhmämme energiaa (ryhmämme kollektiivienergia): irtipäästäminen ja kaiken anteeksiantaminen. Tähän sisältyy anteeksiantaminen itsellemme, perheellemme ja ystävillemme, maallemme, valituille ja maailman virkamiehille ja koko menneelle maailmanhistorialle. Olemme tulossa kohtaan, missä emme voi pitää enää kiinni näistä haavoista. On aika, jolloin voimme tulla yhteen yhtenä ja saattaa kaikki ulottuvuudet harmoniaan ja saada ne kaikki nousemaan korkeampaan taajuuteen.
 
Ryhmänjäsen Linda kertoo: Ihmeiden oppikurssi sanoo, että meidän täytyy antaa anteeksi kaikille se, mitä he eivät koskaan ylipäätään ole tehneetkään meille, koska kukaan ei voi tehdä meille mitään.
 
9.12.2011 - Dzibilchaltunin pyhä paikka
 
Tähtivanhimmat sanovat, että he aikovat räjäyttää, puhkaista … auringon sydämessämme. Kuin valtava auringonpurkaus! Se vapauttaa valon sisällämme! (Tämä oli lyhyt viesti, mutta se tarvitsi jakaa niiden kiihtyvien auringonpurkausten valossa, jotka ovat sisäisen valomme purkautumisen ulkoinen ilmaisumuoto. Suurimman osa tästä päivästä istuimme hiljaa sekä ankkuroiduimme ja virityimme Maya-energioihin.)
 
9.12.2011 - Aken Tähtivanhimpien paikka
 
(Ake on hyvin pieni paikka, joka koostuu kahdesta rakennusalueesta - toinen sijaitsee etelässä ja toinen lännessä. Lännen rakennuksesta on polku, joka johtaa itäänpäin. Aluna kuljetti ryhmän rakennusalueiden ohi ja aloitimme Scabea pitkin - valontie. Noin sadan metrin päästä tulimme stelalle (suuri seisova kivi), alueen ainoa stela. Stela on elävä kivi. Kun tulimme stelalle, Aluna pysähtyi ja muodostimme alttaritilan maahan stelan eteen.)
 
Tämä elävä kivi on tyytyväinen siitä, että tunnistimme sen, koska se on tämän tien varrella ja tuskin kukaan tulee tänne. Siis tunnistamme sen. Silloin kun tunnistamme jonkin eläväksi olennoksi, se avaa kommunikointioven - kuten puhuttaessa kasveille, lemmikeille jne.
 
Laittamalla kehon tätä kiveä vasten vaihdamme vähän energiaa - kutsumme tätä zuvuyan tekemiseksi. Tässä menemme vähän kiveen ja henki tuon kiven sisältä tulee vähän sinuun. Se rakentaa kommunikointisillan.
 
Tähtivanhimmat kertoivat minulle vuosia sitten, että tämä oli ovi tulevaisuuteen. Mutta tuolloin oli liian aikaista avata sitä tai kulkea sen läpi. Tänäkin päivänä se on totta jossain määrin, mutta olemme lähempänä "oikeaa" aikaa. Olemme riittävän lähellä, jotta se mitä Tähtivanhimmat tekevät meille, auttaa meitä saamaan tämän oven sisällämme tulevaisuuteen. Se ei liity tähän stelaan. Tämä ovi tulevaisuuteen liittyy siihen, mitä meillä on sisällämme (ja teillä tätä lukevilla). Tähtivanhimmat aktivoivat siis tämän muiston sisälläsi. Muistat, miten kulkea ajassa ja avaruudessa eksymättä. Kun olimme Dzibilchaltunissa tämä aamuna, Tähtivanhimmat sanoivat, että he aikovat räjäyttää auringon auki sydämessämme. Kun menimme Nukketemppeliin, teillä kaikilla oli aikaa seistä tämän aurinkotemppelin keskellä. Tuolla tämä prosessi alkoi.
 
Aurinko sydämessäsi räjähtää auki kuin kvasaari universumissa. Kvasaari räjähtää täysin ja lähettää ulospäin säteileviä väreitä tai valoaaltoja. Tarvitsemme tuollaista räjähdystä sisällämme ovien avaamiseksi tulevaisuuteen tai tähän uuteen korkeampaan taajuuteen. Tämä on samanaikainen räjähdys, mikä tulee sydänkollektiivistamme. Siis tänään aloitamme prosessin, jossa annamme sydämemme räjähtää aurinkoenergiaa. Sydämemme räjähtää auki ja kivi on annettu meille työkaluksi tämän tapahtumiselle. Se on työkalu tähtien navigoimiseen.
 
Tähtivanhimmat osaavat navigoida tähtiä ilman suuntautumispistettä, koska heidän suuntautumispisteensä tulee sisältä. Tähtivanhimmat ovat pyytäneet minua kertomaan suuntautumispisteestä meidän kaikkien sisällä (aiempia viestejä sivuillamme, myös käännetty) ja siitä, mitä tärkeää on saada tämä suuntautumispiste. Pian kaikki vanhat ennustettavat suuntautumispisteemme häviävät - kenties jopa auringon nouseminen ja laskeminen, mikä on valtava suuntautumispiste meille. Otamme auringon itsestäänselvyytenä, mutta mitä jos aurinko lakkaa nousemasta ja laskemasta. Kuvitelkaa, mitä se tekisi psyykellemme.
 
Nämä työkalut joita Tähtivanhimmat antavat meille, auttavat meitä muistamaan, miten käytämme samanaikaista aurinkosydänräjähdystämme avaamaan ovia tuleviin maailmoihin. Kun olin täällä 1998, he sanoivat minulle, että tämä oli ovi tulevaisuuteen, ja pystyin tuntemaan tuon energian. Mutta vaikka olisin yrittänyt kuinka kovaa, he eivät antaneet minulle mitään muuta, koska he sanoivat olevan liian aikaista. Sotkisimme kaiken, jos meillä olisi tämä lahja liian aikaisin. Kaikella auringon alla on aika, jolloin se vapautetaan. Tämä paikka on siis ehdottomasti kehittynyt viime kerrasta, kun olin täällä.
 
Nyt he antavat minun katsoa, mitä he tekivät kanssamme tänä aamuna, ja he sekoittavat tuon energian tämän kokemuksen kanssa ja jotain ponnahtaa esiin, minkä he haluavat minun kertovan. He "kypsyttelevät" mielellään asioita. No, ilmestyy kaksi asiaa. Ensin Tähtivanhimmat sanovat, että ovi tulevaisuuteen on jo auki ja olemme jo osittain toisella puolella. Olemme jo osa tulevaisuutta ja tästä syystä jotkut meistä ovat tunteet hämmennystä ja meille on vaikeaa sitoutua mihinkään ja on kyvyttömyyttä keskittyä. Mutta tulimme tänne tänään samaan toisen tason tästä hämmennyksestä. Siinä mitä he näyttävät minulle, ei ole järkeä aikajanallamme, joten aion vain sylkäistä sen ulos suustani.
 
Esimerkki. Toimimme tavanomaisesti saadaksemme jonkin ilmennettyä, mutta tämä ovi toimii takaperin luomisrutiineihimme nähden. Se on hyvin samanlaista kuin energiavaihtomme tämän stelan kanssa. Se on kosminen ja futuristinen versio Zuvuyasta. Meille ehkä näyttää epäloogiselta ja tehottomalta toimia peruuttaen, eikö? Mutta Maya-maailmassa katsotaan aina asioita takaperin ja silloin kun olemme kehittyneempiä, katsotaan monista eri kulmista sekä eteenpäin. Näin voimme saada koko kuvan emmekä ainoastaan rajoittunutta, lineaarista 3D-versiota totuudesta. Tämä on shamanistista visiointia. Maya-maailmassa ei koskaan tehty mitään vain yhdestä syystä tai yhteen suuntaan. Kaikella oli moniulotteisia tarkoituksia ja syitä.
 
Voimme tuntea menevämme jotain kohti. Ja se on jossain suunnassa. Ja he antavat meille toisen suunnan tai perspektiivin kuvaamme. Niinpä silloin kun nämä kaksi suuntaa yhdistyvät, kun ne törmäävät yhteen, se luo matriisin, moniulotteisen perspektiivin. Se on uusi suuntautumispiste tai taajuus. Mutta tämä käsitys menettää osan totuudestaan tässä tulkinnassa. Pyydä siis oppaitasi auttamaan sinua näkemään tämä, jotta se on selkeämpää. Se on kaksinaisuuden sekoittamista yhteen "pallomaisen" totuuden saamiseksi, missä todellinen ja uusi suuntautumispiste on sisällämme.
 
Meidän täytyy löytää suuntautumispiste sisältämme. Esimerkki. Kuvittele, että olet planeetan ulkopuolella ja kaukana mistään tähdestä tai lähikohteesta avaruudessa. Kun voit nähdä tämän sisälläsi, esitä itsellesi kysymys: "Missä on pohjoinen, etelä, itä ja länsi? Mikä on yläpuoli ja alapuoli?" Tietäisimmekö vastauksen? Ensin emme, koska fyysisessä maailmassamme ei olisi mitään, mikä auttaisi meitä löytämään vastauksen. Kun menemme aikakausimuutoksen läpi, se voi olla hyvin hämmentävää tällä tavalla. Ollessamme tässä hämmentävässä paikassa selviytymisvaistomme ottaa hallinnan ja he auttavat meitä löytämään ankkuripisteen … perusleirin. Tämä paikka on sisällämme. Se on jo siellä.
 
Jos vanhassa maailmassamme menemme jonnekin, tarvitsemme aina lähtöpisteen (mistä tulimme) ja nykysijainnin (missä olemme nyt). Sitten voimme tehdä projektion, minne haluamme mennä. Tämä tekee suoran viivan ja on erittäin 3D:tä. Tämä antaa meille "näkölinjan" tai polun. Mutta sinne ei ole polkua, minne olemme menossa, eikä ole mitään suoria viivoja, koska se on pallomainen maailma. Maailmamme on pallomainen, luomisprosessimme on pallomainen ja tästä syystä Maya-kalenterisyklit ovat syklejä syklien sisällä … koska he yrittävät opettaa meille, miten kaikki luodaan pallomaisessa tilassa. Olemme siirtymässä pallomaiseen maailmaan.
 
Siis tänään opimme Zuvuya-tavan ja tämä on edelleen hyvin perusjuttu: yksi suunta ja sen vastasuunta. Tämä on vain kaksisuuntainen. Tähtivanhimmat sanovat, että on tulossa lisää kerroksia, missä on monia suuntia. Kun tämä totuus yhdistyy sisällemme, meillä on totuus siitä, mitä on seuraavaksi. Tällä hetkellä elämme edelleen kaksinaisuuteen perustuvassa maailmassa - näin olemme edelleen ankkuroituneena tähän todellisuuteen. Olemme siirtymässä erittäin rajoittavalta lineaariselta aikajanalta pallomaiseen aikajanaan. Se on kuin kosmista "moniajoa" hyvin tietoisesti.
 
Siis kertauksena … Tähtivanhimmat räjäyttivät auringon auki sydämessämme ja asettivat tiedon pallomaisesta luomisesta sydänkeskukseemme, missä teemme työtä ankkuroidaksemme uuden suuntautumispisteemme uuteen sydämeen (aiemmat viestit sivuillamme puhuvat uudesta sydämestä, myös käännetty). Meillä on vanha sydänkeskus, mutta uusi keskus tehdään uuteen maailmaan. Siis tämä kvasaari joka räjähtää sydämessämme, on sydämessä, mikä luomme uuteen maailmaan. Ja siksi tulee vaikeaksi tehdä päätöksiä, koska olemme edelleen osittain täällä ja osittain siellä.
 
Tämä prosessi on tapa aktivoida totuus pallomaisesta luomisesta sisällämme, koska useimmat tämän maailman luomistavoistamme ovat valhetta tai harhaa, silloin kun siirrymme täysin seuraavaan maailmaan. Panemme merkille jo tämän muutoksen itsessämme. Asiat eivät toimi samalla tavalla kuin ennen. Totuimme, että ne toimivat tutulla, samalla tavalla. Nyt Tähtivanhimmat haluavat viedä meidät seuraavalle tasolle ja tässä on kyse ilmentämisestä tai luomisesta pallomaisesti. Lähitulevaisuudessa on monia syitä siihen, miksi teet jotain.
 
Muistatteko, kun he puhuivat sydämen räjähtämisestä kuin kvasaari kollektiivisesti yhtenä - ei erillisesti, vaan yhdessä? On syy, miksi he näyttivät tämän minulle. Se johtuu siitä, että tulevaisuuden ilmentämistapamme ei liity mitenkään yksittäiseen "mitä haluan elämässäni" -juttuun. Se toteutuu, mikä on hyvä kollektiiville. Lakkaamme ajattelemasta yksilöllistä itseä ja näemme itsemme yhdistyneenä kaikkeen. Mietimme, mikä on paras vaihtoehto kokonaisuudelle. Tällä tavalla meidän oli itse asiassa tarkoitus elää tällä maapallolla. Päätimme ottaa tämän kehon ja sitouduimme käymään läpi synkkiä jaksoja, jottei maapallo joutuisi täydelliseen pimeyteen.
 
Tästä syystä valotyöntekijät ovat täällä tänä aikana. Pidämme pieniä valosäikeitä sidottuna suureen keskusaurinkoon. Vaihtokauppana tästä kunniasta ja suuresta palvelutyöstä oli, että meidän täytyi myös unohtaa. Tämä unohtaminen oli lahja Suurelta Luojalta, jotta voisimme sietää tämän maapallon tiheyttä pimeiden kausien tai alimaailmakausien aikana. Unohdimme luontaisen rajattomuutemme ja kosmisen yltäkylläisyytemme. Unohdimme joksikin aikaa, miten luodaan pallomaisesti, jotta maapallo voisi käydä läpi hautomisvaiheensa. Tämä hautominen on valmis. Olemme valmiita muistamaan.
 
Maya-oppaamme Enrique kertoo: Haluan jakaa kanssanne pienen näyn, jonka juuri sain. Suljin silmäni ja näin auringon paistavan silmissäni. Se oli ensin keltainen, sitten se otti kaikki punaisen sävyt. He halusivat antaa teille vastauksen, mitä kysytte täällä. Ovi tulevaisuuteen oli tapa, jolla Mayat nousivat toiselle tasolle. He kertoivat meille: "Kun olimme täällä, auringosta tuli suuri tuli ja se ulotti voimansa kaikkialle. Ihmisillä jotka olivat jo heränneet, henki alkoi siirtyä tälle korkeammalle tasolle, mitä kutsumme tulevaisuudeksi, mikä ei ole ulottuvuus. Se näyttää suunnalta, mutta se ei ole suunta. Kutsumme sitä tulevaisuudeksi, koska viittamme tähän läsnä olevassa ajassamme. Se mikä oli tulevaisuus tuolloin, oli läsnä oleva aika tässä ajassa."
 
Siis he mainitsivat sinulle - Aluna, nuorempi sisar, he näyttivät sinulle, miten tämä tehtiin tuolloin. Kirkas valo tuli kuin räjähdys ja niille jotka olivat valmistautumattomia, se oli kaaosta. Mutta niille jotka olivat harmoniassa ja rauhassa, tämä oli vain tapa hypätä ja vaihtaa suurempaan todellisuuteen. Niinpä se miten koemme tämän räjähdyksen, riippuu siitä, millaisia olemme, silloin kun se tulee. Tämä tuntui hyvin, hyvin syvältä kokemukselta. En tiennyt, että he ilmestyvät tänne tänään. Voin vain kertoa teille, että tunnen olevani hyvin siunattu ja nöyrä siitä, että henget antoivat minulle tämän vastauksen, että tämä valo, tämä räjähdys tuli meille täällä ja että he jakavat tämän meidän kanssamme tällä hetkellä. Minut tekee nöyräksi tämän jakaminen. En voi ilmaista tätä tunnetta, koska vain tämä ryhmäkokoontuminen voisi tehdä sen. Meidän kaikkien oli oltava läsnä, yhtenä. Olemme kaikki. Olemme aurinko. Olemme maa. Olemme tämä elävä kivi. Kiitos.
 
Aluna: Tiedän, että universumi valitsee ryhmiämme syystä ja koska tunnistimme tämän kiven eläväksi suojelijaksi, se tunsi olevansa tunnistettu, kunnioitettu, hyväksytty ja saavansa tunnustusta. Luulisi, ettei se tarvitse tunnustusta, mutta se tarvitsee. Aivan kuten puut tarvitsevat tunnustusta ja tähdet, pyramidit ja maa. Tarvitsemme kaikki tunnustusta, koska olemme osa elävää luomusta. Tarvitsemme tunnustusta ollaksemme elossa.
 
Suojelija tässä elävässä kivessä ei koskaan mennyt tähtien läpi puhdistumaan, kun se oli jättänyt kehonsa. Se meni suoraan kiveen kaikkine muistoineen ihmisenä olemisesta. Niinpä löytäessämme elävän kiven ja antaessamme sille tunnustusta, se tekee sen työstä helpompaa - aivan kuten meille saadessamme työstämme tunnustusta tässä maailmassa. Se tekee meille helpommaksi jatkaa, koska olemme ihmisiä ja olemme sosiaalisia eläimiä. Tarvitsemme tunnustusta ja yhteisön. Henkemme eivät tarvitse mitään tästä. Mutta olemme edelleen fyysisessä muodossa ja on hyödyllistä tunnustaa, että tarvitsemme tunnustusta ja yhteisön.
 
Henkenä ei tarvita tunnustusta, koska olemme kaikki yhteydessä. Emme tunne erillisyyttä. Mutta ollessamme ihminen, tunnemme vähän erillisyyttä ja sen osan matkasta päätimme tehdä tänä aikana. On tärkeää, että olemme täällä tänä aikana. Muuten maapallo olisi voinut kuolla ja muuttua joksikin kuun kaltaiseksi. Pidimme maan elävänä pitämällä valosäikeitä ankkuroituna, kun maa kävi läpi hautomisjaksoa. Tätä elävät kivet tekevät sitä myös. Ne pitävät valoa ankkuroituna planeetalle, kun maa käy läpi kosmisia alimaailmoja ja kun elämä on todella poissa tasapainosta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >