HomeViestejäAluna Joy12.3.2011 - Uuden maailman siemenen vastaanottaminen

12.3.2011 - Uuden maailman siemenen vastaanottaminen

UUDEN MAAILMAN SIEMENEN VASTAANOTTAMINEN

Kanavoinut Aluna Joy Yaxk'in (www.alunajoy.com )
12.3.2011 Kairo ja Sakkara, Egypti (julkaistu huhtikuussa 2011)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Minuun ei ole koskaan ennen tehnyt niin suurta vaikutusta matkaa edeltävät visiot kuin tämän äskettäisen Egyptin matkan osalta. Jokin sisälläni sanoi, että tämä oli elämän matka. Vuodesta 1995 olen ollut Maya-mailla kevätpäiväntasauksessa. Mutta rikoin kaavan tänä vuonna. Miksi? Kenties se oli sattumaa … kenties ei. Havaitsin, että päätimme matkustaa Egyptiin yhdeksännen aallon ensimmäisen vaiheen aikana … kylvämisjakso (9.-23.3.), mistä "mayaisti" Carl Calleman puhuu. Jos Callemanin teoria on oikein, niin minusta on myös mielenkiintoista, että olemme tämän yhdeksännen aallon kukoistusvaiheessa Perussa ensi syyskuussa. Uskokaa minua, en suunnitellut sitä näin. Mutta eikö ole kivaa, miten synkronismi on niin vallitsevaa näinä päivinä. Tiedän, että se mitä aloitimme Egyptissä, kehittyy päivästä toiseen. Tuomme hyvin tyytyväisinä nämä viestit teille. Kiitos Raphaelille tuntikausien nauhoitusten puhtaaksikirjoituksesta.

Seuraavassa on viesti 1 ja 2, jotka saimme Egyptissä. Voit löytää muut viestit nettisivuiltamme. Jaamme tämän viestin tässä kanssanne sellaisena, kuin vastaanotimme sen, vain vähän editoituna. Teemme tämän hyvin tärkeästä syystä. Tiedämme, että nämä viestit joita saamme, eivät ole vain ryhmiämme varten, vaan myös ihmiskunnalle. Kun siis luet tätä, vain kuvittele, että olit siellä kanssamme, yhdessä Kuolemattomien, Horuksen, Hathorien ja muiden Tähtimestareiden kanssa. Tähtivanhimmat vakuuttavat minulle, että viesti ja vastaava energia välitetään sinulle. Katso aina myös jakamamme kuvat, koska niissä on myös paikkojen energiaa ( www.kachina.net/~alunajoy/2011-march1.html).

Avauspiiri 12.3.2011 - Kairo, Egypti

Tänään on uusi ulottuvuus. Tänään on uusi maailma. On kaikkea tätä eikä tämä voi lähellekään kuvata sitä, mitä tunnette tässä uudessa energiassa. Tämä uusi ulottuvuus on määrittelyn ulkopuolella ja tuntematon. Kiitämme, että olemme osa tätä uuden ajan kylvämisvaihetta (uudessa maassa, Egyptissä) ja maalimassa, mikä transformoituu aivan silmiemme edessä. Mahdollisuus kulkea näillä pyhillä temppelipaikoilla, jonne "ensimmäiset ihmiset" tulivat ensimmäistä kertaa, kauan ennen Atlantista, on lahja. On vain hämmästyttävä siunaus olla täällä maan päällä.

Niinpä pyydämme oppaita, suojelijoita ja enkeleitä olemaan kanssamme nyt, kulkemaan kanssamme ja auttamaan meitä muuttamaan näkökulmaamme, jotta voimme ymmärtää uutta energiaa edessämme. Tapa jolla havaitsemme maailmamme tänään, on erilainen kuin se tapa, jolla havaitsemme sen tämän pyhiinvaelluksen lopussa (yhdeksännen aallon siemenvaiheen loppu). Suojelijat sanovat, että rakkaus tässä ryhmässä (ja tätä lukevissa) on uskomatonta. En usko, että kenenkään meidän oikeastaan tarvitsi kuulla tätä, koska tiedämme jo, että tulemme sydämestä. Mutta he haluavat antaa tunnustusta sille ehdottomalle rakkaudelle, minkä olemme kehittäneet vuosien ja elämien aikana.

On lahja, että jokaiselle meille sallitaan omat henkilökohtaiset kokemuksemme ja polkumme, kuitenkin olemme kaikki silti yhdistyneitä sydämessä. Olemme ainutlaatuisia, mutta silti sidottuna yhteen. Henki tuo meidät yhteen erityistavoilla, synkronistisilla tavoilla, jotka ylittävät ymmärryksen tällä hetkellä. Tiedän, että nautimme kaikki yhdessä olemisesta ja tämän kokemuksen jakamisesta. Olen hyvin innoissani, että Henki toi meidät yhteen, koska se on ainoa paikka, jolle voimme antaa ansion. Niinpä kiitos teille oppaat, suojelijat ja enkelit ja kiitos kaikille tässä huoneessa (ja tätä lukeville), koska olemme kaikki oppilaita ja opettajia toisillemme. Olemme erilaisia, kuitenkin yhdistynyt yksi sydän jolla on yksi tarkoitus ja se on kehittää itseämme mestaruuteen. Nyt aloitamme pyhiinvaelluksemme uuteen ja tuntemattomaan.

Siemenen vastaanottaminen 12.3.2011 - hiljattain avattu kammio Sakkarassa
Tunnen hyvin pienen olentoryhmän. Hyvin vanha, todella superhienojakoinen, joten tarkan viestin saamiseksi minun täytyisi istua täällä päiviä. Mutta teen toki parhaani tässä lyhyessä ajassa, joka meillä on. He tulivat maan päälle tähdistä ankkuroimaan siemenen. Tämä oli hyvin pieni, eristäytyvä ryhmä, joka ankkuroi tälle hyvin pienelle alueelle. Tämä paikka ja nämä olennot ovat vanhempia kuin mikään paikka Egyptissä, minkä olen tuntenut aiemmin. He tuntuvat kuin essealaisilta, esoteeriselta henkiveljeskunnalta. He ovat paljon vanhempia kuin mikään historiallinen tallenne essealaisista. He olivat hyvin puhtaita ja egottomia. He ovat pieni ryhmä ja näkemäni mukaan he ankkuroivat energiansa ensimmäistä kertaa tälle planeetalle. He olivat tiedusteluryhmä, partio tähdistä. He tutkivat maata hyvin hiljaa ja salassa.

Aikajana on hyvin, hyvin vanha. Meillä ei ole kalenteria tai aikaa tälle. Meillä ei ole edes käsitystä, miten vanha tämä aika on. Ei näytä olevan muuta väkeä, ihmisiä tai muita. Tässä ryhmässä on noin 20-30 sielua ja se on siinä. Aiemmin kun sanoin sanan "siemen", saatoin tuntea heidän energiansa vahvistuvan. Se on siis minulle vinkki kaivaa sitä.

Olen tuntenut, että me (ja tätä lukevat) olemme tulevan uuden ajan siemeniä. Kenties meidät kutsuttiin siksi tänne - hakemaan nämä siemenet, jotka he jättivät meille käytettäväksi peruskivenä. Olemme täällä hakemassa nuo siemenet, jotka he jättivät taakseen tuosta ajasta, joka oli hyvin puhdas ja selkeä, täynnä valoa ja totuutta. Poimimme nämä siemenet kantaaksemme niitä pyhiinvaelluksemme ajan ja sitten viedäksemme versot kotimaahamme. Tällä hetkellä olemme täsmälleen samassa kohdassa/ajassa, missä he olivat tuolla menneellä aikakaudella. Olemme juuri samassa ajankohdassa suuressa syklissä, jolloin he rakensivat tämän kammion näiden siementen ankkuroimiseen. Onko tässä järkeä? Täydellinen ajoitus taas kerran.

Oppaamme Emil kertoo: En koskaan odottanut tulevani tänne. Se on sinun ilmennystäsi, Aluna, koska paikka oli suljettuna pitkään.

Aluna: Kun tulimme tänne, tunsin ensin surua. Näiden vanhojen olentojen oli sinetöitävä jotain tänne ja sitten lähdettävä. Heistä oli surullista lähteä. He rakastivat ulottuvuutta, missä he olivat. Ja siksi tunnemme tämän nyt. Kun alamme transformoitua uuteen maailmaan/ulottuvuuteen, sisällämme on paikka, joka edelleen rakastaa tätä ulottuvuutta. Se on kaunis ulottuvuus ja meillä on ollut upeita kokemuksia täällä, mutta he sanovat, että meitä kutsutaan päästämään irti tästä ulottuvuudesta ja antamaan sen mennä.

Saatamme tuntea surua, kun tulee aika tehdä hyppy paljastuvaan uuteen todellisuuteen tai myös hyppy itseemme täysin. Se merkitsee, että meidän täytyy päästää jostain irti tai jättää jotain taakse, mitä rakastimme, mutta joka ei enää palvele meitä. He yrittävät kertoa meille tässä sitä, että he oppivat päästämään irti ja se oli hyvä. Ja meikin opimme päästämään irti ja se on hyvä. Onko tässä järkeä? Jos siis tunnemme surua, kyse on vanhan osamme irtipäästämisestä riippumatta siitä, miten kaunis se oli aikansa. Meidän on aika luoda tilaa sisällemme jonkin uuden itämiselle - tämän uuden siemenen itämiselle.

Ryhmän jäsen Carmel: Luulen, että siksi perheemme eivät halunneet meidän tulevan Egyptiin - ei koska ei ollut turvallista, vaan koska muutumme ja he rakastavat meitä.

Aluna: Vanhat olennot sanovat tässä, että tavallaan kuolemme täällä emmekä palaa kotiin samanlaisina kuin lähdimme. Päästämme siis irti määritelmästä, mikä meillä on itsestämme. Päästämme irti asioista, joihin olemme kiintyneet. Meidän täytyy olla valmis päästämään irti menneisyydestä, kun aika on oikea, ja tämä prosessi alkaa nyt.

Tunnen hienovaraista kunnioitusta näiltä vanhoilta olennoilta. He ovat tyytyväisiä, että olemme täällä ja he ojentavat siemenensä meille. Voimme nyt lähettää rakkautta ja siunausta takaisin näille olennoille.

Ai … on vielä yksi asia - he antavat meille jotain. Heillä on iso kori edessään ja he haluavat teidän laittavan koriin ainakin täksi hetkeksi asiat, joista tiedätte, että te ette tarvitse niitä enää - asiat joista olette valmis päästämään irti. Heittäkää se, minkä ymmärrätte tällä hetkellä tarpeettomaksi, tähän suureen koriin. He sanovat huolehtivansa niistä puolestamme. He kertovat minulle, että muinaiset olennot auttoivat heidät tämän prosessin läpi menneisyydessä. Nämä muinaisolennot ovat vielä vanhempia, mitä en pysty tuntemaan. Mutta he kertovat minulle, että nämä vanhemmat olennot auttoivat heitä päästämään irti, jotta he pystyivät syntymään uuteen ulottuvuuteen. Nyt he auttavat meitä päästämään irti, jotta voimme syntyä uuteen ulottuvuuteen. He kylvivät puhtaan energiansa tänne, jotta voisimme tulla hakemaan heidän siemenensä ja myös oppia päästämään irti ajasta, mikä häviää aivan edessämme. Kiitämme heitä tästä avusta.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >