HomeViestejäAluna Joy12.12.2010 - Upotettuna suurten mahdollisuuksien kosmiseen mereen

12.12.2010 - Upotettuna suurten mahdollisuuksien kosmiseen mereen

UPOTETTUNA SUURTEN MAHDOLLISUUKSIEN KOSMISEEN MEREEN

Kanavoinut Aluna Joy Yaxk'in (www.alunajoy.com )
12.12.2010 Palenque Meksiko (julkaistu tammikuussa 2011)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seuraava on KOLMAS osa viesteistä, jotka saimme viimeisimmällä matkallamme Palenqueen joulukuussa 2010. Jaamme tämän viestin kanssanne sellaisena, kun vastaanotimme sen tuolloin - vähän editoituna. Teemme tämän erittäin tärkeästä syystä. Tiedämme, että saamamme viestit eivät ole vain ryhmillemme, vaan myös ihmiskunnalle. Kun siis luet tätä, vain kuvittele, että olit siellä kanssamme … Mestarit ja Tähtivanhimmat vakuuttavat minulle, että viesti ja vastaava energia välitetään sinulle. Haluat ehkä kuvitella, että istut kanssamme Maya-temppeleissä.

Tänään 12.12.2010 (pyhänä päivänä, joka Meksikossa tunnetaan Guadalupen päivänä) vierailimme Yaxchillan pyhällä paikalla. Olimme paikan korkeimmalla kohdalla ja istuimme Temppeli 40:n portailla. Tämän viestin aikana teimme "Ikuisesti nuori" -tippoja. Enrique oli juuri lopettanut jonkin seremonian pitämisen ja Aluna mainitsi, että Tähtivanhimmilla oli viesti.

Aluna: Tämä on ollut koko matka tarina. Tähtivanhimmat kehottavat minua vain avaamaan suuni ja alkamaan puhua ja se tapahtuu. Okei, mölyapinat vastaavat. Se on aina hyvä merkki. Rentoutukaa siis paikkaan, missä voitte kuunnella. Katsotaan, mitä tapahtuu.

Kun Enrique teki seremoniaansa, hän käytti pyhää Buddha-vettä neljässä suunnassa. Tänä aikana Tähtivanhimmat alkoivat näyttää minulle valtavaa merta. Ajattelin itsekseni: "Okei … Miten aion selittää tämän? Olemme viidakossa." Oo … Näen nyt … Kuvitelkaa, että sydämenne on kulho, valtava pyhä astia. Tämän kulhon sisällä on kokonainen suurten mahdollisuuksien meri tulevaisuuttamme varten. Se näyttää myös kuin tähtimereltä. Se on universumien meri. Tähtivanhimmat haluavat teidän sallivan, että tämä suuri mahdollisuuksien meri, tämä tähtimeri, kaadetaan sydänkeskukseenne.

Tähtivanhimmat haluavat kaataa nämä mahdollisuudet kruunuchakraanne ja laittaa ne virtaamaan sydämeenne. Se näyttää tiimalasilta. Tämä tähtimeri alkaa siis tihkua korkeammasta ulottuvuudesta tähän. Tämä energia kulkee koko kehonne läpi … jokaiseen soluun kehossanne. Tähtivanhimmat sanovat, että tämä meri sammuttaa janomme. Tämä jano on määrittelemätöntä halua jostain, mitä emme vielä tiedä. He sanovat sen olevan kaunis ja autuas energiakylpy, mikä puhdistaa pois niiden asioiden pikkusirpaleet, jotka estävät ilmentämästä tätä epämääräistä halua. Arkkienkeli Mikael saapuu nyt. Hänellä on hyvä huumorintaju ja hän sanoi juuri: "Tähdet ovat pikkuisen kitukasvuisia/kuivia." Ne auttavat meidän jynssäämisessä puhtaaksi.

Tämä tiimalasi on myös kuin sydämen kammiot. Tämä mahdollisuuksien tähtimeri menee sydämemme kammiosta toiseen. Auttaa ehkä, jos kuvittelette tiimalasin käännettynä pitkäkseen. Pitäkää mielessä, että tämä on eteerinen sydämemme, ei fyysinen. Tämä on jatkumoa sille, mitä näimme toisena päivänä (lue edelliset viestit). Tämä on moniulotteinen merkaba-sydämemme ja Tähtivanhimmat kaatavat valtavan tähtimeren nykysydämeemme ja tämä tihkuu tulevaan sydämeemme. Siis tämä tähtimeri menee nykymaailmastamme tulevaan. Ainoastaan energia mikä on ehdottoman puhdasta ja käyttökelpoista tulevassa maailmassa, voi kulkea tämän tiimalasin läpi. Tähtivanhimmat sanovat, että tätä jotkut uskonnot kutsuvat neulansilmäksi.

Tähtivanhimmat antavat meille tulevaisuuden työkaluja käyttäväksi paljastuvassa uudessa maailmassa. Tämä tähtimeri menee sydämemme tulevaan kammioon, mikä on se sydämen kammio, mistä toimimme uudessa maailmassa. Tämä on osa sydäntämme, mitä olemme pidätelleet. Se on paikka, minne olemme kätkeneet parhaan valomme. Olemme säästäneet sitä tätä aikaa varten. Tämä tiimalasi on silta tämän ja seuraavan maailman välillä.

Tämä tiimalasi tippuu vähitellen pikkutähtiä. Näyttää siltä, että kestää jonkin aikaa päästä tämän latauksen loppuun. On melko selvää, ettemme saa tätä prosessia loppuun, kun istumme tämän pyramidin huipulla. Se näyttää jatkavan tippumistaan, kunnes vaihdamme seuraavaan maailmaan. He näyttävät minulle tätä pitkää aikajanaa, missä on pykäliä. Ja kysyn: "Ai, tämä on varmaan kalenteri, elämän kiertomme?" He vastaavat: "Kyllä, tämä lataus loppuu kalenterisylien lopussa." (On paljon keskustelua, mikä tämä päivämäärä on.) Tämä energiasiirtymä ottaa meidät sujuvasti tästä maailmasta ja laittaa meidät hyvin lempeästi toiseen, koska elämme sydämessä!

Okei, nyt he katsovat teitä jokaista yksitellen (ja tätä lukevia). He kertovat minulla asioita, jotka ovat erityisesti joillekin ihmisille tässä ryhmässä. He eivät kerro minulle keille, koska en halua tietää. Mutta joillakin ihmisillä on tiimalasissaan hiekkajyväsiä, jotka ovat suurempia kuin toiset ja nämä ovat pikkuruisia tukoksia sisällänne. Jos se on okei teille ja tunnette, että teillä on tukoksia, antakaa arkkienkeli Mikaelille lupa puhdistaa ne ja pienentää niiden kokoa, jotta ne voivat mennä tiimalasin läpi. Arkkienkeli Mikael sanoo: "Älkää kaunistelko sitä. Sanokaa vain, että menen murskaamaan ne." Hän sanoo "Haluan murskata nuo tukokset, jotta ne ovat pienempiä ja voivat päästä läpi helposti." Tavoitteena tässä on olla epäröimättä ylösnousemuksessamme seuraavaan maailmaan. Jos epäröimme, menetämme virtauksen. Jos siis olette valmis, tämä kehittyy tasaisesti vanhasta maailmasta tulevaan maailmaan … kuin virtaavat tähdet. Sen perusteella mitä voin nähdä tästä kohtaa, tämä murskaaminen ei aiheuta mitään takaiskuja. Se on kiva tietää :) Näen, että tämä tekee vain elämästä helpompaa.

Minulle näytetään taas merta. On siis oltava jotain muuta, mitä minun halutaan näkevän. Tämä meri on universumin luova voima. Tästä energiasta kaikki asiat ilmennetään ja sillä on myös voimakas nuorentava ominaisuus. Se on universaalia yltäkylläisyyttä. Kun tämä mahdollisuusmeri siis huuhtoutuu ylitsemme, sydämemme ja kehomme yli, sillä on upean nuorentava vaikutus. Ikuistesti nuori! Jos luette mitään mestariopetuksia, niissä sanotaan, että kaikki mestarit ovat aina noin 30-vuotiaita iältään eivätkä koskaan vanhene. Niinpä tällä hetkellä tilaan ekstra-annokseen merta. Haluaisin palata 30-vuotiaaksi. Sitten arkkienkeli Mikael ponnahti paikalle ja sanoi: "Howard (ryhmän jäsen) haluaa takaisin 60-luvulle." (Ryhmä ulvoo) Luulen, että he saivat ikäsi, Howard.

Okei, käännetään sivua ja katsotaan paikkaa, missä istumme. He katsovat, mitä tämän paikan energia voi tehdä auttaakseen meitä. Taas kerran he näyttävät minulle, että paikka liittyy veteen. Olen aina liittänyt Yaxchillan maahan, mutta he näyttävät minulle vettä ja melkein kuin ilma olisi täynnä vettä. En usko sen merkitsevän, että ilmassa oli kirjaimellisesti vettä, mutta näen valaiden henkiä kulkevan pään päällä taivaalla. Ne ovat valtavia valaita. Valaat pitävät sisällään historiaa koko luomisesta, koska ne tulivat alkuvedestä. Ne ovat edelleen yhtä sen veden kanssa, mistä kaikki elämä tuli. Ne ymmärtävät myös ääntä, mitä käytämme luomiseen. Mölyapinat opettavat tätä meille myös.

Tässä pyhässä paikassa on "kampoja" pyramidien huipulla, mikä merkitsee, että myös tämä paikka opetti käyttämään ääntä ilmentämiseen. Minulle kerrotaan, että valaat säilyttävät tietoa ulottuvuuksien välisestä kulkemisesta ja ne ymmärtävät luomishistoriaa ajalta, jolloin nisäkkäät ilmestyivät. Valaat näyttävät uivan yläpuolellamme ja myös me uimme tässä tiedossa moniulotteisuudesta ja kosmisesta luovuudesta. Näen myös valaiden yhdistyvän Lemurian energiaan, koska lemurialaiset tiesivät, miten käyttää ääntä toisten elämänmuotojen luomiseen. He eivät lisääntyneet niin kuin me nyt. He pystyivät ilmentämään elämää aikomuksella ja äänellä. Opettelemme, miten voimme käyttää samaa tietämystä uuden fyysisen todellisuuden ilmentämiseen. Tuntuuko kenestäkään tavallaan tokkuraiselta? Minä olen tokkurainen, ikään kuin kulkisin veden päällä tai veneessä.

Ryhmän jäsen Lisa jakaa: luulin meneväni toiseen ulottuvuuteen.

Aluna: Okei, sivu kääntyy taas. Muistatteko tiimalasin, veden tähtien kera sekä universumin kaikkien luomismahdollisuuksien meren tulevan meihin? Nyt Tähtivanhimmat alkavat pyörittää sitä. Se näyttää melkein pyörremyrskyltä. Se pyörii yhteen suuntaan ja sitten toiseen. He sanovat, ettei sillä ole merkitystä, mihin suuntaan näette sen pyörivän. Se pyörii yhteen suuntaan ja kun se tullee tiimalasin keskiosan läpi, se palaa takaisin ja peruuttaa ja pyörii toiseen suuntaan. Tuosta ovesta tiimalasin ylä- ja alaosan välillä pääsemme ulottuvuudesta toiseen. Onko tässä järkeä?

Niinpä teidän jokaisen sisälle he ohjelmoivat - tietysti luvallanne - tietoa ovesta ulottuvuuksien välillä. He auttavat meitä nollaamaan gyroskoopin (hyrrän), koska ollessamme viimein toisella puolella elämä ei pyöri samalla tavalla. Se voi olla vähän hämmentävää, mutta he tekevät tämän hyvin lempeästi viemällä ensin eteerisen sydämen toiselle puolelle, jotta mennessänne läpi teillä on laskeutumispaikka eikä se ole niin haastavaa.

Tähtivanhimmat sanovat, että jos yritämme kiirehtiä ja työntää sitä, teemme siitä rankempaa itsellemme. He ovat kertoneet tätä minulle nyt viikkoja. "Älkää hypätkö ponnahduslaudalta, ennen kuin on sen aika. Älkää siirtäkö kellon viisareita. Jos työnnätte sitä liian nopeasti, teillä on fyysisiä seuraamuksia." Ensimmäisiä fyysisiä seuraamuksia ovat runsas pahoinvointi ja luultavasti päänsärky sekä kadotatte virtauksen. Jotkut meistä työntävät joka tapauksessa, koska olemme henkisiä vauhtihurjastelijoita. Tämä ei merkitse, että se haittaa kehittymistämme. Se merkitsee, että voi olla vähän epämiellyttävämpää kuin tarpeellista. Jos siis haluaa helpon tien läpi, odottakaa, kunnes se tuntuu oikealta … sitten hypätkää epäröimättä. Jos olette pahoinvoiva tai saatte päänsärkyä, vetäytykää ja rentoutukaa. Tähän liittyy paljon pieniä vaiheita ja aaltoja ennen sitä, kun muutamme.

Monet meistä ovat jo itsensä edellä ja olemme jo tuossa toisessa ulottuvuudessa monin tavoin. Useimmat meistä ovat nähneet unta siitä, ajatelleet sitä ja kuvitelleet sitä. Koska sydämeemme on laitettu tähtimeri, se saa olomme tuntumaan kevyemmältä. Tarkkailkaa, miltä teistä nyt tuntuu. He sanovat, että meistä tuntuu kevyemmältä. Eilen Bonampakissa meihin ladattiin paljon upeita juttuja. Nyt he ovat lajitelleet asioita ja laittavat sen kaiken tiedon, mitä olemme keränneet, moniulotteiseen sydämeemme. Se saa olomme tuntumaan kevyemmältä.

Ryhmän jäsen Howard jakaa: Kun kävelin sisään tänään, kuulin heidän sanovan: "Eilen saitte voimanne ja tänään teille näytetään, miten sitä käytetään."

Taas sivu kääntyy … Nyt he haluavat luvallanne sinetöidä kaiken, mitä olemme vetäneet sisään tällä kertaa ,ja laittaa kuplan ympärille pitämään tämän prosessin käynnissä jonkin aikaa. Osa tästä jatkuu vuoteen 2012. Jos ette pidä siitä, miltä tämä tuntuu, voitte kehottaa heitä lopettamaan koska tahansa ja painaa jarrua ja he tekevät sen puolestanne sekunnin murto-osassa. Tämä on eidän matkanne, ei heidän. He eivät tee mitään vastoin tahtoanne. Jos se tuntuu teistä hyvältä, antakaa sen jatkua. Jos ei tunnu, perääntykää. Jos teille tulee huonovointisuutta tai päänsärkyä tai painetta, koska olette kärsimätön, perääntykää ja hidastakaa. Ei ole mitään syytä, miksi tämän pitäisi olla haastava millään muotoa. Alimaailmat on puhdistettu ja voimme kehittyä helposti ja sujuvasti.

Siis opimme tänään, että Yaxchillan edustaa kosmista mahdollisuusmerta ja nuorentavaa energiaa. Se on alkumehua, mistä kaikki ilmennetään. Kenties siksi Mayat nimesivät tämän paikan Yaxchillaniksi - ikuinen nuoruus, luova alkumehu joka saa kaiken ilmentymään. Olen iloinen, että he sallivat meidän tehdä tänään "tippoja".

Kaikki mikä ilmentyy tähän maailmaan, luodaan ensin hengessä/taajuudessa. Siis tämä uusi maailma tulee meille tunnetuksi nyt taajuuden kautta. Miten jokainen meistä tuntee tämän energian/taajuuden, koska olemme kaikki ainutlaatuisia? Jokaisen korvat tai sisäiset korvat kuulevat asioita eri tavalla. Jos vertaatte täällä kuulemaanne toisten kanssa, ääni on erilainen ääni, mutta kyse on samasta äänestä ja samasta taajuudesta. Jos sanon, että taivas on sininen, jokaisen havainto sinisestä olisi vähän erilainen. Se miten näemme värin ja kuulemme maailmamme, on ainutlaatuista jokaiselle meistä. Luulemme näkevämme maailman samalla tavalla, koska näemme sen omalla tavallamme. Mutta Tähtivanhimmat ovat aina kertoneet minulle, ettei tämä ole totta. Jos voisimme vaihtaa toisen kanssa ja nähdä toisen silmin, se olisi ällistyttävää, koska näemme asiat niin eri tavalla. Kaikki henkilökohtaiset ja maailmanlaajuiset konfliktit perustavat tähän tosiasiaan. Väittelemme eroavuuksistamme ja unohdamme, että meillä on sama tavoite. Olemme kaikki samalla polulla.

Miten siis tunnemme uuden taajuuden, jotta voimme hypätä? Kuunnelkaa sydäntänne. Se on niin yksinkertaista. Se voi olla jotain, minkä kuulette ollessanne hyvin, hyvin hiljaa, ja se on humina tai ääni sisällänne ja seuraatte sitä. Se tapa millä Tähtivanhimmat menevät yhdeltä ovelta toiselle on hyvin samanlaista kuin mölyapinoilla. Tiedän, että meditoimalla mölyapinoita voi kytkeytyä universumin ääneen, universumin luomisvoiman ääneen. Se on ääni kuulemamme äänen takana ja se on luomisen ääni. Mutta luulen valaiden auttavan meitä tässä ja siksi ne ovat täällä tänään.

Ryhmämme yksi jäsen antoi meille sitten lainauksen Celia Fenniltä. Celia Fenn kanavoi joka kuukausi arkkienkeli Mikaelia: "Joulukuun 12. päivän 12-12-tähtiporttiin mennessä olette valmiita antamaan muodon tälle uudelle suunnalle elämässänne. Korkeamman tietoisuuden energiat ilmentyvät uusina suuntina työssä ja suhteissa. Rakkaat ystävät, jos tunnette hämmennystä ja eksyvänne näissä voimakkaissa uusissa energioissa, tietäkää, että teitä tuetaan tässä suuressa transformaatioprosessissa ja että se tuodaan muotoon ja harmoniaan Jumalan tahdon kanssa vuoden loppuun mennessä. Muistakaa käyttää myötätunnon ja armon lahjoja itseenne ja odottakaa synkronismia ja ihmeitä jumalaisen rakkauden virrassa."

On siis suuri siunaus, että tunsimme vetoa muuttaa aikatauluamme ja olla täällä Yaxchillanissa tänään. Tämä on paikka, joka säteilee kosmisen luomisen puhtaan meren energiaa, "ikuisesti nuori" -energiaa ja kaikkia uusia asioita. Tämä päivä on erityinen meille. Kiitos, suuri Luoja ja Tähtivanhimmat, että sallitte meidän uida tässä kauniissa energiassa ja imeä sitä sydämeemme, jotta muuttamisemme uuteen maailmaan tapahtuu sujuvasti ja helposti. Olemme hyvin kiitollisia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >