HomeViestejäAluna Joy5.3.2010 - Todellisuustransformaatio

5.3.2010 - Todellisuustransformaatio

TODELLISUUSTRANSFORMAATIO

Kirjoittanut Aluna Joy Yaxk'in (spiritlibrary.com)
5.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

1980-luvun puolivälistä saakka kaikki elämä on ollut prosessissa, mikä muuttaa ja transformoi todellisuutta sellaisena, kuin tunnemme sen. Ulottuvuutemme peruskudos on lempeästi alkanut muuntua uudeksi maailmaksi ja vienyt meidät mukanaan. Tätä ei olisi tuntenut vain silloin, jos olisi asunut jossain kiven alla. Tämä voi olla hämmästyttävää aikaa täynnä ihmetystä. Se voi olla myös aikaa täynnä haasteita, jotka ovat jatkuvasti pyytäneet meitä päästämään irti uudestaan ja uudestaan, syvemmältä ja syvemmältä.

Melkein jokainen elävä olento maan pinnalla voi tuntea, että tämä on hyvin ainutlaatuista aikaa elää. Tiesin sen pienenä lapsena ja olen kuullut monilta, että myös he tiesivät tämän varhaisiässä. On ollut suuren odotuksen elämä, mitä Tähtivanhimmat kutsuvat parhaimmaksi ajaksi olla maan päällä. Näin on, koska sielumme ovat luoneet suuren mahdollisuuden kehittyä nopeasti ja paljon pidemmälle yhdessä elämässä. Tähtivanhimpien mukaan kyse on maailmankaikkeuden parhaasta kyydistä.

Joitain hyvin hämmästyttäviä transformaatiomuutoksia on tapahtunut vain parin viime kuukauden aikana. Kyllä, olemme tuskallisen tietoisia siitä, että se on ollut haastavaa tuhansille/miljoonille ihmisille. Rukouksemme menevät niille, joihin monet maanmuutokset ovat vaikuttaneet. Transformaation valoisammalla puolella monet ovat tunteet olevansa jumissa ja diagnosoimattomien ylösnousemusoireiden riivaamia. Viimeaikaisten tapahtumien käänteet ovat avanneet uuden oven, mikä kertoo minulle, että olemme siirtymässä pois tästä todellisuutemme transformaatiovaiheesta ja uuteen nopeutuneeseen vaiheeseen.

Avainaikaa oli Haitin ja Chilen maanjäristyksiä ympäröivä aika. Tämä lähetti meidät syvälle sisään puhdistamaan paikkoja, joiden olemassaolosta emme edes tienneet. Myöskään ne jotka ovat vaalineet täydellistä kieltäytymistä mestarillisesti, eivät voi välttää transformaatioenergiaa tällä kertaa. Jos he yrittävät sitä, he tuntevat sekoavansa, kiertävänsä silmukkaa, olevansa täysin pihalla ja kyllä… Elvis on lähtenyt talosta! Kaikki heräävät nyt. Ei ole paluuta. Maapallon energia nouse uudeksi maailmaksi ja tämä energiatsunami huuhtoo läpi jokaisesta kolosta ja halkeamasta todellisuudessamme.

Niiden päivien aikana jotka johtivat Chilen massiiviseen maanjäristykseen voimakkuudeltaan 8.0, energia ympäri maapallo oli raskasta ja musertavaa ja monet tunsivat tulevansa hulluksi. Tuntui siltä, kuin olisimme roikkuneet kynsillämme. Oli monia itsemurhia ja kuolemia. Tiedän, että valaat olivat hyvin tietoisia tästä muutoksesta. Ne häipyivät valtamerissä päivien ajaksi ja myös eräs vangittu yksilö toimi. Olen varma, että ne tunsivat paineen kuten mekin.

Mutta tässä on hyvä uutinen. Sunnuntaina, suuren Chilen maanjäristyksen jälkeen tunsin valtavan energiavapautuksen sekä suuren valotulvan ulottuvuuteemme. Saatoin tuntea ylösnousseiden mestareiden, enkeliulottuvuuksien ja "minä olen" -olemuksen energioiden huuhtovan planeetan yli. Valtava möhkäle vanhaa todellisuuttamme vapautui noiden massiivisten maanjäristysten aikana. Tämän vuoksi lisää valoa voi nyt virrata syntyvään todellisuuteemme. Tämä on vain yksi askel ylösnousemuksessamme! Tunnen, että maaliskuun puolivälin paikkeilla pystymme kaikki ankkuroimaan kevyemmän olotilan sisällemme.

Emme tiedä, mitä ylösnousemuksen seuraava vaihe pitää sisällään meidän varallemme. Mutta tiedän kuitenkin, että ainoa hiljainen kohta on yhteytemme ja sitoutumisemme Jumalaan, korkeampaan voimaan, henkeen ja "minä olen" -olemukseen jokaisen meidän sisällä. Riippumatta siitä, miten epärealistiseksi tämä maailma ehkä tulee, miten paljon meitä kehotetaan päästämään irti ja antautumaan täysin, tämä yhteys on ainoa paikka, mikä pysyy aina. Se on paikka, missä pystymme säilyttämään järkemme, kun transformoimme kehoamme, mieltämme ja henkeämme tänä hämmästyttävänä aikana.

Mitä enemmän massat ymmärtävät sisäisen hiljaisuuden, sitä helpompi muutos on meille kaikille. Olemme kaikki yhteydessä. Niinpä riippuu meistä ja kollektiivitietoisuudestamme, miten tämä transformaatio toteutuu. Sanotaanpa tämä taas kerran. Te ette ole tämän transformaation uhreja - te olette ohjaajia! Riippuu meistä kaikista, miten tämä toteutuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >