HomeViestejäAluna Joy20.9.2010 - Kultaisen aurinkokiekon paljastuminen - osa 2

20.9.2010 - Kultaisen aurinkokiekon paljastuminen - osa 2

KULTAISEN AURINKOKIEKON PALJASTUMINEN - OSA 2

Kanavoinut Aluna Joy Yaxk'in (www.alunajoy.com )
20.9.2010 Peru (julkaistu marraskuussa 2010)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seuraava on toinen kolmesta viestistä, jotka saimme viimeisimmällä matkallamme Peruun, 20.9.10. Jaamme tämän viestin kanssanne sellaisena, kun vastaanotimme sen tuolloin - vähän editoituna. Teemme tämän erittäin tärkeästä syystä. Tiedämme, että saamamme viestit eivät ole vain ryhmillemme, vaan myös ihmiskunnalle. Kun siis luet tätä, vain kuvittele, että olit siellä kanssamme … Mestarit ja Tähtivanhimmat vakuuttavat minulle, että viesti ja vastaava energia välitetään sinulle. Haluat ehkä kuvitella, että istut kanssamme Andeilla.

Voin tuntea Titicaca-järven energian virtaavan sisään. Se on melko intensiivistä energiaa. Meidän ei tarvitse mennä järvelle. Järvi tuli juuri luoksemme … sen taajuus. Ajattelen: "Voi pojat!" Pyydän mestareita olemaan lempeitä meille. Titicaca-järvessä on puhdistavinta energiaa, mitä olen tuntenut maan päällä. Meille lähetetään tänään tuon järven energiaa, koska se liittyy moniulotteiseen kultaiseen kaupunkiin, mikä alkaa nousta tässä uudessa energiassa, mitä tunnemme. Tämä sisäinen kaupunki on myös paikka, minne Andien (Lemurian) mestarit kätkivät kultaisen aurinkokiekon. Kultainen aurinkokiekko on korkeataajuuksinen laite, mitä käytettiin menneisyydessä, kun maa säteili vielä puhdasta energiaa. Tämä on samaa energiaa, mitä tulee tänään. Tämä korkea taajuus tekee mahdolliseksi välittömän ilmentämisen, parantumisen, viestien välittämisen, ajassa ja avaruudessa kulkemisen ja sitä käytettiin ovena moniulotteisiin maailmoihin.

Tämä uusi energia opettaa meille, miten ollaan enemmän mielemme ja tietoisuutemme hallinnassa, koska kaikki mitä ajattelemme, tunnemme ja teemme, ilmentyy nopeammin. Tämä on jotain, mitä minulle näytettiin, kun näin tämän energian vuonna 1990. Sanoin ja sanoin uudestaan: "Voi pojat. Antakaa minun käyttää tätä. Antakaa minun leikkiä tällä." Tähtivanhimmat eivät antaneet. He sanoivat, että voisin vain nähdä sen tällä erää. Tämä johtuu siitä, että tuolla hetkellä luultavasti olisin tuhonnut itseni parissa sekunnissa tuolla energialla, koska olisin ajatellut jotain negatiivista ja se olisi ilmentynyt. Olemme kehittyneet paljon sitten vuoden 1990.

Koska tämä kultainen kiekko ja energia mihin astuimme, voivat auttaa meitä välittömässä ilmentämisessä, kaikki mitä ajattelemme, tunnemme ja teemme, moninkertaistuu ja ilmentyy. Tämä energia toimii kuin jättimäinen suurennuslasi. Kultainen kaupunki palaa meihin. Se tulee ulos kätketyistä ulottuvuuksista ja se alkaa yhdistyä tähän ulottuvuuteen. Se on samanlainen, mitä näimme Palenquessa viime maaliskuussa. Näimme esi-isien virtaavan takaisin ulottuvuuteemme ja näimme kaupungin palaavan eloon. Saatoimme nähdä valopisteitä ilmassa ja valon palaavan temppeleihin ja saatoimme tuntea maan aaltoilevan.

Silloin innostuimme todella Perusta. Toivoimme, että tämä valon ja puhtaan energian paluu ulottuisi myös tänne. Ja niin se on. Titicaca-järven energia alkaa levitä planeetan poikki. Se on todella transformatiivista energiaa. Ihmiset jotka eivät toimi sydämestä ja nyt-hetkestä, pitävät tätä energiaa vaikeimpana. Kiitos Tomille, että hän laittoi sanan "nyt" piirin keskelle yhtenä päivänä Moryassa, koska se näyttää olevan ydintarkoitus tällä hetkellä maan päällä. Jos emme pysy nyt-hetkessä, elämä sellaisena kuin tunnemme sen, ei toimi yhtä hyvin kuin ennen.

Tällä hetkellä kaksi tarkoitusta näyttää ponnahtavan esiin: ensimmäinen on ansaitsevuus - että ansaitsemme herätä ja ansaitsemme saada tätä uutta energiaa. (Edellisessä artikkelissa kerrotaan ansaitsevuudesta.) Toinen on, että koska olemme astumassa tähän uuteen energiaan, meidän täytyy pysyä nyt-hetkessä tunteaksemme uuden virtauksemme, joka on tulossa esiin. Melkein kaikki mistä puhumme, on joko tulevaisuudessa tai menneisyydessä. Tämä saa aikaan stressiä pelosta (tulevaisuus) tai syyllisyydestä (menneisyys). Unohdamme kysyä tai tuntea: "Mitä tunnemme juuri nyt?" Jatketaanpa mielemme pitämistä nykyisyydessä eikä anneta itsemme mennä huolehtimaan, mitä tapahtuu seuraavien viiden minuutin päästä tai seuraavien kahden päivän … tai mitä tapahtuu kotona tai mitä tapahtui menneisyydessämme. Meidän on aika todella elää läsnä NYT. Kokeilkaa ja nähkää, toimiiko se teillä.

He siis puhdistavat vanhoja ongelmia solar plexuksesta. He tekevät tilaa uudelle energialle. Järven energiaa tulvii meihin nyt. Katson, mitä muuta se tekee, kuin räjäyttää meidät. Okei, kaiken tämän energian alla on paljon mestariolentoja, mutta nuo olennot ovat MEITÄ. Näyttää siltä, että olemme lukinneet pois osia itsestämme, kun Lemuria päätti mennä maan alle. Atlantikselta lähdettiin, koska se romahti, mutta Lemuriassa sykli päätettiin rauhallisesti ja menimme vuoriin, sisäulottuvuuksien kaupunkeihin. He eivät koskaan lähteneet maapallolta. Näyttää siltä, että ne osat jotka lukittiin tuolloin pois, tulevat nyt takaisin meihin.

Ensimmäisenä päivänä Willaru sanoi: "Tervetuloa kotiin." Kukaan ei tule Perun, Meksikon tai Egyptin pyhille paikoille, ellei hän ole ollut näissä paikoissa menneissä elämissä. Peruun ei mennä viettämään kivaa ja rentouttavaa lomaa. Tämä on totta myös maan päälle tulemiseen. Ihmiset inkarnoituvat, koska he haluavat kerätä osiaan, jotka he ovat ankkuroineet tänne menneisyydessä. Matkailijat saattavat tietää tästä tai olla tietämättä, mutta tiedän, ettei kukaan tule tänne palaamatta kotiin muuttuneena - yksinkertaisimmista turisteista ihmisiin, jotka ovat kovaksikeitettyjä henkisiä etsijöitä. Sillä ei ole merkitystä. He palaavat kotiin muuttuneena.

Okei … Näyttää siltä, että portit Kultaiseen kaupunkiin Titicaca-järvellä on avattu ja tämä uusi energia virtaa koko planeetalle. Arkkienkeli Mikael suodattaa tätä energiaa meitä varten, koska siinä mitä laitoimme maahan aioneita sitten Lemuriassa, on tuohon aikaan liittynyttä historiaa. Niinpä hän suodattaa pois tuon historian, mikä ei sovellu tähän nykyhetkeen. Vain puhdas energia tulee meihin, mikä on valotietoa. Lemuria on menneisyyttä, vaikka se olisi ollut kuinka kehittynyt.

Me, maapallo ja aurinkokunta olemme kehittyneet paljon sen yli, missä Lemuria kerran oli. Jatkamme kehittymistä. Sitten selviydyimme toisesta syklistä, Altantiksesta, oppiaksemme, miten käytetään tätä energiaa ja surullista kyllä, oppiaksemme myös joitain vaikeita oppitunteja. Olemme nyt tässä. Asiat liikkuvat paljon nopeammin ja olemme päässeet monta kehityspykälää ylöspäin siitä, missä olimme silloin. Meidän siis täytyy lakata katsomasta Lemuriaan ajatellen: "Vau, noilla kavereilla todella oli se." Olemme hyvin paljon yli menneisyyden, kun omaksumme kaiken tämän uuden energian.

Andien mestarit pyytävät meitä lopettamaan Lemurian upean ajan ja menneiden elämiemme laittamisen jalustalle. Olemme toki tulleet takaisin luomaan menneisyyden uudelleen, olemme tulleet takaisin keräämään nuo viisaat osamme ja viemään ne pidemmälle, MUTTA jos ajattelemme "meillä oli se silloin, muttei ole nyt", meidän on vaikeampaa hyväksyä, että olemme vielä kehittyneemmän aikakauden partaalla, mikä meillä silloin oli.

Jeshua sanoi: "Voitte tehdä sen, mitä minä teen … ja suurempia asioita", ja se oli todella niitä asioita, joka tarttui minuun pyhäkoulussa, koska esitin paljon ärsyttäviä kysymyksiä opettajalleni tuosta aiheesta. Hän herätti kuolleita, paransi sokeita, ruokki joukon ihmisiä yhdellä ruokakorilla jne. … ja hän sanoi, että ME (te ja minä) voisimme tehdä suuria asioita! Joten meidän tehtävämme on oppia, olla luova ja käyttää tätä uutta tulevaa energiaa ja ilmentää noita suurempia asioita. Sitä mestarit, maa, universumi ja tähtiperheemme odottavat meidän tekevän. He odottavat.

Okei … katson taas … Paljon energiaa mitä on tullut nyt sisään, sinetöidään meihin. Arkkienkeli Mikael kulkee ympäri ja pehmentää energiaa. Hän tekee asian, mitä kutsun "vaaleanpunaiseksi, pörröiseksi vauvapeitteeksi". En tiedä, miksi muuksi kutsuisin sitä. Se vain näyttää pehmeältä, lempeältä ja vaaleanpunaiselta energialta, joka tavallaan suojelee intensiivisyydeltä. Tulee intensiivisempää, koska elämä on ollut kuin ylösnousemusspiraalia. Nyt olemme pääsemässä spiraalin huipulle.

Se pyörii nyt hyvin nopeasti. Niinpä koemme viikossa enemmän kuin isovanhempamme kenties vuodessa tai parissa tai kolmessa. Jokaisen aikakauden energia rakentuu kuin kondensaattori. Tulee intensiivisempää ja intensiivisempää, kun tuo sykli lähestyy loppuaan. Energiasta tulee niin intensiivistä, että me kirjaimellisesti räjähdämme seuraavaan aikakauteen. Se on kuin todella suuren ilmapallon puhaltamista ja sitten se yhtäkkiä puhkeaa. On tällaista. No, olemme puhkeamaisillamme. Luulen, että joku ryhmässämme puhkesi viime yönä (naurua).

Minua pyydetään katsomaan taas kultaista aurinkokiekkoa. Siinä on oltava jotain muuta, mitä he haluavat tehdä.

Kultaisesta aurinkokiekosta tulee ulos tuhansia pieniä valonsäikeitä. Se näyttää kuin köydeltä, joka kiinnitetään jokaiseen teistä (muistakaa antaa Andien mestareille lupa tämän tekemiseen). Se on nyt hyvin kapea, kuin hius. Se on pieni, koska se on hyvin voimakasta energiaa. Ei kannattaisi yhdistyä koko aurinkokiekkoon kerralla. He auttavat meitä sopeutumaan tähän uuteen energiaan ja omaksumaan sen - ilmentämisen ja puhtaan luomisen energiaan. Kaikki mitä ajattelette, tunnette ja teette, ilmentyy lähes välittömästi. Jos se tuntuu liian intensiiviseltä, voitte irrottaa sen ja laittaa sivuun hetkeksi. Jos haluatte lisää, voitte pyytää leventämään sitä, jotta enemmän tätä energiaa tulee teihin.

Kaikkialle minne menemme ja kaikkeen mitä kosketamme, yhdistyy näitä säikeitä … kuin verkko tai kudos. Inka-kankaat ovat itse asiassa opetuksia kosmoksesta ja he ovat kauan sitten unohtaneet, miten niitä luetaan. Sama pätee Guatelmalan Mayoihin. Olemme uuden maailman kutojia tai paratiisin viljelijöitä, kuten tähtiperheemme sitä kutsuvat. Tämä on tulossa hyvin pian kaikille tällä planeetalla. Sitä ei voi välttää. Jos on kehossa, tuntee tämän energian.

Miksi tunnemme tämän energian ennen muuta planeettaa? Olemme järjestelmän hajottajia. Lyön vetoa, että jokainen tätä lukeva voisi sanoa, että hän oli perheensä outo lintu. Olemme syntyneet sorkkarauta kädessä. Olemme silta uuteen maailmaan. Synnyimme avaamaan ovia uuden valon tulemiselle. Tämä uusi energia on vipuvarsi, avain oveen, jotta jokainen voi olla taas valossa. Olen käynyt pyhillä paikoilla vuodesta 1986 saakka ja olen anonut ja vedonnut saada koskettaa tätä uutta energiaa. Mutta aina olemme kuulleet, ettei ollut sen aika. Andien mestarit kehottivat meitä olemaan kärsivällisiä. "Ei kelloa voi työntää. Kosmos on luonteeltaan syklinen. On odotettava, kunnes tuo aika tulee." No, se on tullut ja saamme energiaa nyt. Se on uusi alku.

Saamme tätä energiaa ensimmäisenä ja kun sanon "me", tarkoitan kaikkia henkisiä ihmisiä planeetalla, kaikkia ihmisiä jotka etsivät ja etsivät ja yrittävät rikkoa rajoja - niitä joihin mieluusti viittaan henkisinä vauhtihurjastelijoina, pyhien paikkojen narkkareina. MUTTA suurella universaalilla asteikolla olemme kenties vain tämän verran edellä tai enemmän hereillä. (Aluna pitää ylhäällä kahta sormea, jotka ovat erillä toisistaan erittäin vähän.) Ei siis ole mitään syytä röyhistellä rintaansa tästä, koska olemme suunnilleen yhtä hereillä kuin kaikki muutkin tällä planeetalla. On itse asiassa naurettavaa röyhistellä rintaansa henkisestä asemastamme, silloin kun katsomme asioiden koko laajuutta. Saamme maistiaisen tästä uudesta energiasta nyt, koska olemme niitä joilla on sorkkarauta, ja näemme valon vain murto-osan nopeammin kuin muu planeetta.

Tunnetteko sanonnan "autuaan tietämätön"? Sanontaan on syynsä. Joskus toivomme, että voisimme vain unohtaa kaiken ja palata entiseen tapaan. On vaikeaa hommaa olla spiraalin huipulla. Mutta valoa ei voi oppia pois, kun sen on oppinut. Joskus ajattelen, että on kerrassaan naurettavaa, että todella teemme tämän itsellemme. Pistämme itsemme rikkomaan rajoja, joita ei voi rikkoa, ja teemme kovasti työtä herätäksemme. Olemme maksaneet kovan hinnan tästä työstä, koska heräämisen myötä tulee suuri vastuu. Koska olemme spiraalin huipulla, niin jos emme ota seuraavaa askeltamme kehitystikkailla, kukaan takanamme ei myöskään voi ottaa omaa askeltaan. Se on kuin kosmista liikenneruuhkaa. Jos siis pysähdymme ja jäämme jumiin, kaikki jumiutuvat. Ylösnousemme yhdessä. Onko siinä järkeä?

Spiraalissa on ihmisiä yläpuolellamme ja sen yläpuolella on ylösnousseita mestareita. Hekin kulkevat tätä spiraalia. He oppivat, kasvavat ja työskentelevät edelleen kuin me. Hekään eivät tiedä, mitä seuraavana on. Mutta katsomme heitä, koska he ovat kiivenneet ylemmäs kuin me. He ovat jättäneet polun meille, kuten me jätämme polun toisille. Polku on perintömme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >