HomeViestejäAluna Joy20.9.2010 - Jumalainen "ansaitsevuuskyky" - osa 1

20.9.2010 - Jumalainen "ansaitsevuuskyky" - osa 1

JUMALAINEN "ANSAITSEVUUSKYKY" - OSA 1

Kanavoinut Aluna Joy Yaxk'in (www.alunajoy.com )
20.9.2010 Peru (julkaistu marraskuussa 2010)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seuraava on ensimmäinen kolmesta viestistä, jotka saimme viimeisimmällä matkallamme Peruun, 20.9.10. Jaamme tämän viestin kanssanne sellaisena, kun vastaanotimme sen tuolloin - vähän editoituna. Teemme tämän erittäin tärkeästä syystä. Tiedämme, että saamamme viestit eivät ole vain ryhmillemme, vaan myös ihmiskunnalle. Kun siis luet tätä, vain kuvittele, että olit siellä kanssamme … Mestarit ja Tähtivanhimmat vakuuttavat minulle, että viesti ja vastaava energia välitetään sinulle. Haluat ehkä kuvitella, että istut kanssamme Andeilla.

Koemme nyt uuden energian rakentumista, mikä on juuri alkanut. Olemme tulleet puhtaalle pöydälle, mistä luomme uuden maailman. Alamme osua ensimmäisiin tukoksiimme tässä uudessa energiassa. Syy miksi meillä on tukoksia tai vastustusta uutta energiaa kohtaan, on hyvin inhimillinen. Vastustamme luonnostaan uutta. Tämä johtuu siitä, että kuljetamme vanhan maailman kehoamme tähän uuteen maailmaan. Kehossamme on muistoja menneisyydestä, historiastamme. Jokainen kokemus mikä meillä on ollut tässä elämässä, on ohjelmoituna kehoomme kuin pikkutietokoneeseen. Tässä tietokoneessa on nyt kaikenlaista informaatiota, mikä ei enää päde uuteen energiaan, johon olemme astumassa. Kun astumme uuteen energiaan, huomaamme, että vanhan maailman ohjelmistomme ei toimi hyvin.

Tietokone on upea tapa kuvata ihmispuoltamme. Keräämme ja tallennamme informaatiota. Sitten vertaamme keräämäämme tietoon kaikkea, mitä luomme elämäämme. Tämä ohjelmointi menee alkuun saakka geeniemme kautta. Esi-isämme välittivät informaatiota isovanhempiemme vanhemmille, isovanhempiemme vanhemmat antoivat sen isovanhemmillemme, isovanhempamme antoivat sen vanhemmillemme ja vanhempamme latasivat sen meille. Sitten me lataamme sen lapsillemme jne. jne. Tämä on luonnollista viisautta siitä, miten pärjäämme täällä maan päällä fyysisessä kehossa. Meidän täytyy tietää, mikä on hyvää ja mikä ei niin kovin hyvää meille. On monenlaisia hieno-ohjelmia, jotka liittyvät perheemme esi-isiin, ja ne kaikki tiivistyvät kahteen yksinkertaiseen asiaan: 1) ne joko perustuvat rakkauteen tai 2) ne perustuvat pelkoon. Vain rakkauteen perustuvat ohjelmat selviytyvät tässä uudessa energiassa.

Koska olemme nyt astumassa tähän uuteen energiaan, emme voi kuvata tai ymmärtää sitä. Tiedämme, että saamme uutta energiaa, uusia taajuuksia, uutta valoa ja totuutta. Tiedämme tämän, koska tunnemme sen elämämme jokaisessa puolessa. Tämä on universumin puhdasta luovaa voimaa. Tämä energia on jotain, mistä Tähtivanhimmat alkoivat opettaa minulle vuonna 1990 yöpyessäni Palenquessa, Meksikossa. Silloinkaan en pystynyt kuvaamaan sitä, mutta he sanoivat, että tätä luovaa voimaa oli tulossa planeetalle. Osumme nyt tuohon tasoon tai siihen energiavolyymiin, minkä he näyttivät minulle olevan tulossa. Se tuo meissä esiin kaiken, mikä on epäharmoniassa uuden maailmankuvan ja rakkauden kanssa.

Tästä meidät on tehty.
Jotain uneksimisen ja tekemisen välillä.
Jotain joka kaartuu sieltä tänne.
Me olemme tuo kaari.
Me emme ole täällä emmekä siellä.
Me olemme toivo, joka elää niiden välillä.
Jatkuvaa kukoistamista ulospäin ja ylöspäin jostain
mitä haluamme, muttemme voi nähdä.
- Kirjoittaja tuntematon

Yksi suuri ongelma joka ilmestyy meille tässä uudessa energiassa, on "ansaitsevuuskyky" - emme tunne olevamme paratiisin arvoisia. Emme ehkä tiedosta, että estämme tätä uutta energiaa näillä arvottomuuden tunteilla. Kehomme on elänyt tällä planeetalla vanhassa energiassa monta vuotta. Vanhan ohjelmoinnin ja edessämme olevan uuden, rajattoman ja upean maailman vertaaminen tuo esiin arvokkuusongelmamme. Tiedämme, että sydämemme todella haluaa kanssaluoda tätä uutta maailmaa. Siksi olemme täällä tänä aikana. Emme olisi täällä maan päällä, jos emme todella haluaisi sitä, mitä seuraavaksi on tulossa.

Joku kysyi minulta yhtenä päivänä: "Mitä ON seuraavaksi?" No, oppaamme, suojelijamme, enkelit, mestarit jne. haluaisivat venyttää teidän jokaisen sisällä ansaitsevuutenne rajoja, jotta voitte nähdä, mitä on seuraavaksi! He haluaisivat antaa teille uuden ja päivitetyn ohjelmiston, mikä sopii uuteen maailmaan. Teidän on annettava oppaillenne, suojelijoillenne, mestareille jne. lupa tehdä tämä puolestanne, koska he eivät teet tätä ilman lupaanne. He aikovat venyttää teitä ja ladata teitä pienissä erissä, vähitellen, koska jos he tekevät tämän työn liian nopeasti, ihmiskeho palaa mielellään takaisin siihen, minkä se tiesi menneisyydessä - niin kuin kuminauhan muisti - ja se kutistuu taas. He haluavat antaa teille kivan annoksen kehittynyttä, uutta maailmaa, ansaitsevuutta - kyvyn ansaita uusi maailma, kyvyn luoda uusi maailma.

Niinpä he lataavat nyt paljon energiaa suoraan keskukseenne. Arkkienkeli Mikael sanoo - hän on tavallaan vitsikäs - että hänellä on ilmavasara. Jos siis ette pidä tästä kuvasta, niin voitte syyttää arkkienkeli Mikaelia. Tukokset joita meillä on ansaitsevuudessamme, ovat kalkkeutuneet sisällemme ajan kuluessa. Arkkienkeli Mikael "ilmavasaroi" ne ulos. Se on vähän samanlaista, kuin hammaslääkärin puhdistaessa hammaskiveä. Vanhat ongelmat ovat kalkkiutumaa emmekä enää tarvitse sitä. Se oli puolustusmekanismimme raskasta ja vanhaa aineen maailmaa vastaan. Mestarit sanovat, että olette tehneet paljon työtä avautuaksenne uuden maailman kehittymiselle, mutta on jäämää, mikä on pidätellyt teitä vähän. Sitä on eri pakoissa, koska jokainen tallentaa ohjelmointinsa eri paikkaan kehossa. Näyttää myös siltä, että Pachamaman (maaäiti) energia alkaa tulla ylöspäin maasta auttamaan meitä tässä, mutta näen myös Pachacamacin, mikä on Inkaversio maaisästä. Auttaisi, jos laittaisitte paljaat jalkanne maahan tämän vastaanottamiseksi.

Nyt minulle näytetään jotain muuta. Kehossamme on eräänlainen "virus". Oppaamme käyvät läpi myös verenkiertomme, lymfajärjestelmämme ja hermostomme. Näyttää siltä, että jos olisimme kantaneet tämän virusmaisen ohjelman seuraavaan maailmaan, se olisi meille myrkkyä. Niinpä he puhdistavat ja polttavat sen pois kehostamme. He polttavat sen valolla. (Tauko) Okei, se on itse asiassa poissa hyvin nopeasti. Näyttää siltä, että virus on puhdistettu jo. P.S. Jos tästä prosessista tulee liian intensiivistä, hengittäkää ja pyytäkää heitä hidastamaan. Tämän läpi ryntäämisestä ei ole mitään henkistä hyötyä, okei?

Kun saavuimme Peruun, puhuimme siitä, miten tunsimme maan muuttuneen ja keventyneen. Se mitä täällä tapahtuu juuri nyt, on paljon intensiivisempää kuin muutama lyhyt päivä sitten (ja kun luette tätä, tämä nopeutuminen on jatkunut vielä lisää). Meillä oli parin viikon tauko elokuun lopussa ja syyskuun ensimmäisellä viikolla, mutta nyt evoluutio on taas täydessä energiassaan. Tunnemme täällä Perussa pehmeän ja suojatun ympäristön, missä olemme kotelossa. Tämä on tyypillistä pyhillä paikoilla. Oletan, että muu maailma luultavasti kiehuu tällä hetkellä.

Minun on vaikeaa kertoa, mitä tapahtuu maailmassa, silloin kun matkustan. Tiedän, että monet meistä ovat kuin eläviä mittareita. Jos pysyy yhdessä paikassa pitkään, voit vertaamalla kertoa, mitä muu maailma tuntee. Mutta kun matkustaa, ei voi kertoa, tunteeko sen paikan, minne on matkustanut, vai onko kyse koko maailmasta. Niinpä Tähtivanhimmat sanovat minulle, että voimakasta energiaa todella osuu ulkopuoliseen maailmaan. Täysikuusta tulee todella intensiivinen. Meillä on siunaus olla Machu Picchussa täydenkuun aikaan.

Kurkun avaaminen …

Okei, nyt mestarit siirtyvät johonkin muuhun. He haluavat tehdä ryhmähoidon (ja tätä lukeville). Ensin he aloittavat henkisellä magneettikuvauksella, kuten arkkienkeli Mikael sitä kutsuu. He aloittavat päälaelta ja kuljettavat valonsädettä alas asti nähdäkseen, mitä on menossa. He tarkistavat tukokset ja kaiken muun, mikä voisi estää meitä sopeutumasta tähän uuteen energiaan ja omaksumasta sitä. Jos tämä on ok, he tekevät tämän ensin teille. Muistakaa, että teidän täytyy antaa lupa, ennen kuin he voivat auttaa teitä.

Okei, mestarit ovat päälaellanne ja he ovat juuri menossa alaspäin. Se näyttää kuin laserilta, joka menee lävitsemme. Okei, he tekevät vähän hienoviritystä ihmisten silmien avaamisen osalta, jotta he voivat nähdä selvästi. Tässä ei ole kyse varsinaisesta näkökyvystä, vaan sisäisestä näkökyvystä. He hienovirittävät jotain juttuja myös korvienne ympärillä, jotta voitte kuulla. Eikä kyse ole varsinaisesta kuulostanne, vaan sisäisestä kuulostanne.

Nyt he ovat kurkun alueella ja voi pojat, meillä on tukoksia täällä. Tunnen paljon jännitettä täällä. He kertovat minulle, että tämä liittyy kollektiivin pelkoon puhua totuuttaan maailmassa. Se on helppoa, kun olemme samanmielisten ihmisten kanssa, koska voimme jakaa kaiken normaalin kummallisuutemme toistemme kanssa. Mutta kun menemme maailmaan, siellä meillä on ongelmia. Muutamme sitä, minkä tiedämme totuudeksi, koska emme halua keinuttaa laivaa. Emme halua hämmentää kattilaa. Emme halua tehdä kenenkään oloa epämukavaksi, koska olemme myötätuntoisia ja empaattisia.

Jos siis mestareilla on lupanne, he venyttävät kurkkuamme, jotta voimme puhua totuuttamme muuntelematta sitä. Ei ole aikaa jäljellä pelleillä ja kulkea varpaillaan toisten ihmisten ongelmien ympärillä. Meidän on oltava, kuka olemme, ja meidän on sanottava, mitä tunnemme. Ei ole enää aikaa olla ylilempeä sen osalta. Koska me olemme niitä, jotka rikkovat munankuoren - niin kuin Lillerilalleri. Rikomme sen päästääksemme valon ulos. Rikkomisen jälkeen emme enää voi korjata sitä. Kukaan ei voi. Emme voi oppia pois valoa ja totuutta. Tämä ei merkitse, että menette ulos saarnaamaan ja työntämään omaa totuuttanne toisille. Mutta kun tilaisuuksia syntyy ja tunnette tarvetta sanoa jotain, niin SANOKAA!

Maailman painosta irtipäästäminen …

Siirrän magneettikuvausta nyt alaspäin. Okei, he sanovat, että noin kolmanneksella ryhmästä on taipumusta kantaa maailman painoa harteillaan. He ottavat sen pois teiltä. Siitä ei ole mitään hyötyä, että kannatte maailman painoa harteillanne. Monet meistä ovat olleet marttyyreita ennen ja menneissä elämissä. Tämän tekeminen ei enää palvele maailmaa. Esimerkiksi kun olette luonnossa ja huomaatte perhosen kamppailevan kuoriutuessaan kotelostaan, yritätte auttaa sitä, koska tunnette myötätuntoa. No, tämä myötätuntoteko halvaannuttaa perhosen. Se ei pysty lentämään, koska sen täytyy kamppailla ollakseen vahva, jotta se voi lentää. Kun siis kannatte maailman painoa harteillanne ja se on toisten ihmisten painoa, toisten ihmisten ongelmia ja toisten ihmisten karmaa, teette heistä raajarikon. Onko tässä järkeä? On siis aika antaa kaikkien jutut takaisin. Ne eivät ole teidän ongelmianne. Te ette voi korjata sellaista, mikä ei ole teidän.

Oli aika, jolloin meidän täytyi auttaa kollektiivikarman osalta. Maan päällä oli valonpitäjiä, jotka kantoivat maailman painoa, koska osa ihmiskunnasta ei pystynyt. Siinä oli liikaa painoa joillekin ihmisille tuolloin ja me olimme vahvoja yksilöitä, jotka pystyivät kantamaan harteillaan paljon. Nyt KAIKKIEN perhosten on aika rikkoa oma kotelonsa ja lentää ja he pystyvät siihen ainoastaan, jos annamme heidän kamppailunsa takaisin. Nyt meidän on aika antaa se kaikki takaisin ja antaa mestareiden palauttaa se niille, joilta olemme imeneet sen itseemme. Korvatkaa syyllisyys myötätunnolla, koska emme tee kenestäkään raajarikkoa. Teemme heistä vahvempia. Jos se on ok teille ja olette valmis päästämään siitä irti, he ottavat sen pois ja antavat sen takaisin niille, keille se kuuluu.

P.S. He eivät läimäytä näille ihmisille kerralla kaikkea heidän vanhaa karmaansa. He tekevät sen mukavasti, lempeästi ja helposti, jotta nämä voivat helposti oppia taas selviytymään ongelmistaan. P.S.S. Tässä on kyse kollektiivikarmasta eikä se liity tarvitsevan ystävän tai naapurin auttamiseen. Me kaikki tarvitsemme vähän apua toisinaan, kunhan emme käytä sitä kainalosauvana kehityksemme välttelemiseen.

Sydänchakra …

Nyt he työstävät sydämen aluetta ja se itse asiassa näyttää aika hiton hyvältä kollektiivisesti. Tavallisesti siellä näemme kaikkein suurimmat tukokset. Luulen, että me olemme kaikki työstäneet sydäntämme, eikö vain? Lemurialaiset parantajat - heitä on myös täällä tänään - he ovat seuranneet meitä. He sanovat, että sydämemme näyttää itse asiassa erittäin hyvältä. Olen yllättynyt, koska siellä ihmiset yleensä kantavat suurinta määrää haavoistaan.

Solar plexus …

Okei, pääsemme alempiin chakroihin, kuten solar plexuksen alueelle ja se on todella täynnä kollektiivin juttuja. Se liittyy myös maailman painon kantamiseen harteillamme. Sitä on tallennettu myös sinne. Niinpä se mitä on solar plexuksessa - paikassa missä saatte itsenne solmuun - he puhdistavat kaiken ulos teistä. Kunhan se on ok teille ja olette valmis päästämään irti, he viskaavat senkin pois. He sanovat, että teidän kaikkien on lakattava olemasta marttyyrejä ja antamasta enemmän, kuin tiedätte hyväksi itsellenne. Kunnioittakaa myös itseänne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >