HomeViestejäAluna Joy9.6.2024 - Astuminen seuraavaan kokemukseen

9.6.2024 - Astuminen seuraavaan kokemukseen

ASTUMINEN SEURAAVAAN KOKEMUKSEEN

Lähdettä kanavoinut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
9.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunattua uutta kuuta. Minusta tuntuu hyvin siunatulta tänä aamuna! Voin tuntea sen! Alamme murtautua vapaaksi ja lentää! Uuden maailman kokeminen – täältä tullaan.

***

SINÄ joka luet tätä nyt, et ole eksynyt suureen tyhjiöön – sinusta on tulossa se, koska olet kaikki. Tulit fyysiseen kehoon ajassa, paikassa ja ulottuvuudessa, jota hallitsee kaksinaisuus, erillisyys, rajoittuneisuus, tuska ja trauma. Halusit tietää kaiken, mitä et ollut. Olet oppinut sen hyvin. Siirryt tämän maailman yli.

Sinä, Maa, aurinkokunta ja sen yli, siirrytte seuraavaan kokemukseen. Kun alat päästää irti entisen maailman raskaista kahleista, se on kuin hyvin pitkä tauko hengitysten välissä, sydämenlyöntien välissä, olemassaolon ja ikuisuuden välissä.

Henkesi on valmis lentämään, mutta kehosi saattaa kamppailla tämän tuntemattoman valtavuuden kanssa. Älä anna kehosi ja mielesi, joka kontrolloi sitä, kertoa sinulle, mitä haluat tehdä! Sinä olet ohjaksissa. Kehosi reagoi tiedostamatta niin, kuin se on koulutettu. Se haluaa vaistomaisesti mennä ”taistele tai pakene tai mielistele” -tilaan ja rakentaa muureja vapautta vastaan, joka on edessäsi. Mutta tämä vapaus OLET SINÄ!

Kuori pois rajoittavan ja häiritsevän maailman kerrokset fyysisestä kehostasi ja äänekkäästä, pelokkaasta mielestäsi. Huokaise syvään ulos kaikki se raskaus, mitä se on luonut, ja salli avoin tila sille, mitä on nyt tulossa. Kouluta kehosi uudelleen, hyväksymään rajattomuudessa eläminen, rajojen sijasta. Ei ole rajoja! Anne ikuisen, elävän universumin puhdistavien aaltojen riisua pois kaikki vapautesi esteet.

Entinen maailma on kuolontuskissaan nyt, ja maailma voi nähdä tämän. Maailma reagoi automaattisesti niin, kuin se on koulutettu menneisyydessä. ”Taistele tai pakene” -reaktio lisääntyy kaikissa maailmanne järjestelmissä. Se tuntuu raskaalta ja synkältä, kun se yrittää pitää kiinni kontrollista, vallasta ja vauraudesta ja tuputtaa rajoituksia kaikkeen, mikä on elävää. Mutta koko olemassaolo siirtyy seuraavaan kokemukseen, joten kehosi tapaan, maailma häviää taistelun sen pelastamisessa, mitä se kerran oli. Siirrytte nyt siihen, mitä ON.

Sinä, joka luet tätä nyt, olet valinnut eri polun – vapauden, yhtenäisyyden, tinkimättömyyden, harmonian, viisauden, kauneuden, totuuden, valon ja ykseyden polun. Et eksy/katoa siihen, mikä putoaa pois, vaan olet silminnäkijä sen kaatumiselle, mitä kerran oli. Ja aivan kuten menneissä sykleissä, saavut taas perille.

Olet melkein siellä.

Lähteeltä, Aluna Joyn kautta

***

”Tanssita minua kauneutesi tahtiin palavalla viululla.
Tanssita minua paniikin läpi, kunnes minut on poimittu turvallisesti sisään.
Nosta minut kuin oliivipuun lehti ja ole kotiinpaluukyyhkyni.
Tanssita minua loppuun.”

– Leonard Cohen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >