HomeViestejäAluna Joy2.4.2024 - Energiasi on valuuttaasi

2.4.2024 - Energiasi on valuuttaasi

ENERGIASI ON VALUUTTAASI

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
2.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energiamme on Jumalan antamaa valuuttaamme. Energia jota on alettu käyttää, on äänemme (äänestyksessä), jonka universumin luova voima kuulee, ja sen täytyy toimia sen mukaan. Jokaisella aikomuksella, valinnalla, kokemuksella, toiminnalla tai reaktiolla teemme mikrovalintoja, jotka johtavat lopulta suurempaan maailmaan, jossa me yksilöinä haluamme asua. Kaikki mitä tunnemme ja teemme, kertoo universumille, mitä haluamme. Mutta emme ole tässä yksin. Jaamme tämän planeetan miljardien muiden elävien olentojen kanssa, jotka antavat myös äänensä sen todellisuuden hyväksi, jonka he haluavat kokea.

Se minkä näemme jakautumisena ja erillisyytenä ulkoisessa maailmassa, on pelkästään muita, jotka ruumiillistavat ainutlaatuisia uskomusjärjestelmiään. Alamme kollektiivina vaatia niitä ainutlaatuisia totuuden palasia, joita asuu jokaisessa meissä. Nämä ovat ainutlaatuisia koodejamme. Kehitymme entisen syklin yli, jossa meidät opetettiin noudattamaan jotain ohjelmaa. Varmasti tämä prosessi aiheuttaa suurta kaaosta, kun siirrymme syklistä toiseen. Tämä oli odotettavissa. Mutta sitten kun ankkuroimme sisäiset koodimme, näemme lopultakin uuden todellisuuden tulevan esiin kaikista ainutlaatuisista palasistamme, kun ne yhdistyvät yhdeksi.

Olemme navigoineet kognitiivista kaaosta, joka on luotu tilapäisesti, kun murtaudumme vapaaksi tästä entisestä syklistä. On osa suunnitelmaa, että tässä uudessa syklissä ihmisillä on ainutlaatuiset näkemyksensä ja uskomuksensa maailmassa, mutta ei ole ok pakottaa uskomuksiamme sellaiselle, joka uskoo eri tavalla. Uskomusjärjestelmän pakottaminen muille on toimimaton kaiku menneen aikakauden rajoittavasta, vähemmän kehittyneestä ohjelmasta, jota meidät opetettiin noudattamaan. Kun hyväksymme ainutlaatuisuutemme sekä sen upean uskomusjärjestelmä- ja totuusmatriisin, joka syntyy, vasta sitten näemme koko kuvan tulevan esiin.

Siirtyessämme pois entisestä, meidän täytyy päästää irti kaikista niistä tavoistamme käyttää energiaamme tai valuuttaamme, jotka ovat haitallisia meille tai tulevaisuudellemme. Mikään mikä on haitallista uudelle syklille, ei kestä tulevaisuudessa. Meidän täytyy olla itsetietoisia ja varmistaa, että teemme valintoja ja että motivaatiomme perustuu rakkauteen – ei pelkoon ja kaikkeen, mitä pelko sisältää.

Ylösnousseet mestarit jakavat … pysykää tietoisena maailmasta ja sen ongelmista, mutta älkää ruokkiko näitä ongelmia energiallanne tai elämänvoimallanne. Nähkää jokaisen väärinluomisen häviävän. Poistakaa tietoisesti energianne jokaisesta väärinluomisesta, joka on vähemmän kuin rakkautta. Entisen syklin vanhentuneet ohjelmat häviävät nopeasti, jos otamme niiltä polttoaineen ja hapen. Kaikki tämä kiteytyy siihen, että kysymme itseltämme, ruokimmeko pelkoa vai rakkautta. On viisaampaa olla ruokkimasta hajoavia toimintamalleja energiallamme tai huomiollamme. Ruokkiminen pidentää vain globaalin kärsimyksen aikajanaoja.

”Älä ole pakkomielteinen siitä, mikä on ”väärin” maailmassa. Kun taistelet langennutta ja mätää maailmaa vastaan, itsestäsi tulee väkivaltainen ja mätä sisältä, ja edesautat niitä olosuhteita, jotka loivat sen väkivallan, mitä todistat nyt … Seiso vahvana kuin kallio, valaisten maailmaa voimakkaalla läsnäolollasi … Taistele sen puolesta, minkä tiedät, älä sitä vastaan, mitä vihaat. Huomiosi on suurin siunauksesi, joten siunaa sitä maailmaa, jota synnytät nyt – älä energisoi kuolevaa maailmaa suvaitsemattomuudellasi.” – Jeff Foster

Jotain vastaan taisteleminen kertoo myös universumille, että tunnemme voimattomuutta sitä vastaan, ja meistä tuntuu vähemmältä kuin ”minä olen” -olemuksemme, joka olemme. Jos tunteemme laukaistaan tai olemme tolaltamme, emme toimi jumalaisesta itsestämme käsin. Olemme upeita, verrattoman valon olentoja. Mutta hyvin usein toimimme kuin uhrit. Uhrimentaliteetti on vanhan syklin heikentävä ohjelma, jota käytettiin kontrolloimaan meitä. Astumme tuon ohjelman yli. Siis, sinä joka luet tätä nyt, et ole uhri. Olet heräävä mestari. Olet mittaamattoman täynnä universaalia totuutta, joka on rakkaus. Olet voimakasta valoa, jonka mukaan universumin täytyy toimia, pelkän läsnäolosi perusteella. Anna tämän mennä perille vähän aikaa.

”Ylösnousemus ei ole pakenemista tästä todellisuudesta, vaan itsemme ruumiillistamista tässä ja nyt niin järkähtämättömällä tavalla, että tuon todellisuuden täytyy muuttaa muotoaan ympärillämme, kyetäkseen sisältämään läsnäolomme!” – Mestarien opettaja Bonampakissa, Meksikossa, Aluna Joyn kautta

Vaikka tiedämme tämän totuuden, että valitaan rakkaus pelon yli, hajoava maailma löytää salamyhkäisiä tapoja haalia energiaamme, parhaista aikomuksistamme huolimatta. Tätä tehdään pääasiassa kaikenlaisen median kautta, mm. sosiaalinen media, YouTube jne. Myös ne jotka väittävät olevansa totuutta, mutta käyttävät dramaattisia keinoja tämän totuuden välittämiseen, haalivat huomiotasi ja energiaasi. Tämä ei ole valoa toiminnassa. Energiaasi haalitaan myös tietoisesti tai tiedostamatta perheen, ystävien, tuttavien, genettikan, sukulinjan ja pilaantuneen esi-isiltä perityn viisauden kautta. Jos tunnet häiriintyväsi, vihastuvasi tai olet tolaltasi jollain tavalla, valo ei tuo sitä sinulle. Se on vaikeasti tavoitettava ansa, joka teeskentelee olevansa valoa, mutta käyttää ravinnokseen sinua ja minua.

Jos jokin värähtely on erillisyyttä, jakautumista, pelkoa ja draamaa, tai jos se ruokkii erityislaatuista egoasi, tai ”esiintyy” hyväsydämiselle sympatiallesi, se ei tule valosta. Se haalii energiaasi, teeskennellen samalla, että sillä on hyvät aikeet. Tämä peli on yhtä vanha kuin aika. Ei ole väärin, että kaikkia näitä pimeitä lähteitä on, vaan reaktiomme niihin. Ota vastuu siitä, mihin ja miksi käytät energiaasi. Tiedä, mikä saa sinut säteilemään ja mikä painaa sinua alas, ja valitse, missä todellisuudessa haluat asua. Onhan se sinun valintasi.

Universumi on meidän puolellamme. Jos kiinnitämme huomioita, näemme, ettei universumi anna meidän koskaan pysyä sellaisessa, mihin meidän ei ollut tarkoitus ankkuroitua. Siis meille ja maailmallemme tulee paljon päätöksiä ja loppuunsaattamisia, kun teemme parempia valintoja siinä, miten käytämme energiaamme. Universumi kuuntelee teitä kaikkia juuri nyt.

Globaali järjettömyys kiihtyy nyt, kun alamme muuttaa aineellisen maailman todellisuutta. Meidän täytyy pysyä maadoittuneena ja keskittyneenä sydämeen. Päästä irti kaikesta, mikä kuuluu menneisyyteen – osallistumatta, reagoimatta tai tuomitsematta. Ei ole oikeaa tai väärää. On vain universaaleja taajuuksia. Energiatukemme vetäminen sellaiselta, mikä ei ole hyväksi meille, on toimeen ryhtymistä jumalaisesta voimastamme ja mestaruudestamme käsin. Mikään se vähempi ei kestä tulevaisuudessa.

Muista, että olemme ihmisolentoja, emmekä pysty olemaan täydellisiä tässä pimeyden näännyttämisessä nälkään mielessämme ja elämässämme, emme tässä siirtymäajassa. Mutta kannustetaan varmistamaan ”keikahduspisteesi” ja että nojaat energiasi sitä polkua kohti, johon huomaat sielusi tuntevan eniten vetoa. Energiasi on universaalia valuuttaasi. Se on äänesi (äänestyksessä). Käytä sitä viisaasti. Käytä sitä tavoilla, jotka ruokkivat sieluasi ja auttavat sinua säteilemään ainutlaatuista perspektiiviäsi maailmassa. Emme ehkä tiedä vielä, minne olemme menossa, mutta minulle näytetään, että olemme matkalla oikeaan suuntaan, ja olen kiitollinen siitä.

Jälkikommentti. Meillä on 8.4. erinomainen tilaisuus nähdä ja vapauttaa sellainen, mikä edelleen tyhjentää energiaamme. Täydellinen auringonpimennys kulkee Meksikon, USA:n ja Kanadan läpi. Huomioi itsesi tänä aikana. Auringonpimennyksien uskotaan synnyttävän nopeaa henkistä heräämistä, transformaatiota ja uudestisyntymää. Auringonpimennykset tuovat valoa sisäisiin varjoihin ja tuovat ne esiin parannettavaksi. Käytä hyödyksi tämä tilaisuus!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >