HomeViestejäAluna Joy18.2.2024 - Päiväntasausennuste 2024-2025

18.2.2024 - Päiväntasausennuste 2024-2025

PÄIVÄNTASAUSENNUSTE 2024–2025

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
18.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ennuste joka yhdistää kahden pyhän Maya-kalenterin energioita.
Maya-raportti vuodelle 4 Kanil (Lamat - tähti) ja 9 Eb (ihminen)
Päiväntasaussykli 21.3.2024–20.3.2025
Vastaanotettu 18.2.2024

Päiväntasauksesta 21.3.2024 alkaen astumme vuoteen, joka on ankkuroitu 4 Kanil- ja 9 Eb-taajuuksiin. Tämä on ainutlaatuisten visioidemme luomisen ja oivaltamisen tuplaetelävuosi.

 

UUSIEN LUOMUSTEN KYLVÄMINEN JA SUURI TASAPAINOTTAMINEN
Kiche’ ”Cholq’ij” perinteinen Maya-kalenteri
Sydämen kalenteri (henkitodellisuus)
Maya-vuosi 4 Kanil (Lamat - tähti)

Kolmiulotteisen universumin ja neljän ilmentymistason tasapainottaminen on numero neljän taajuus. Olemme palaamassa aineellisen maailman tasapainottumiseen valjastamalla vesi-, tuli-, ilma- ja maaelementin ja neljä ilmentämistasoa: fyysinen, mentaali, tunne ja henkinen. Kun maailma alkaa tulla takaisin tasapainoon, niin koska on hyvin paljon epätasapainoa, se voi aiheuttaa monitasoisia, väliaikaisia haaste- ja kaaosaaltoja, joita tulee nopeasti peräkkäin. Mutta onnistumme tässä!

Kanil-aurinkomerkin myötä, näemme toisen yhteyden elementtimaailmaan ja ilmentämistasoihin. Kanil-kiche-hieroglyfi on valonsiemen, joka itää suuren yltäkylläisyyden kera. Sitä edustaa hieroglyfin neljä sivua ja reiät, joita alkuperäiskansat tekevät kylvääkseen viljaa. Se voi edustaa neljää viljaväriä (punainen, musta, valkoinen ja keltainen), neljää ihmisrotua ja neljän ilmansuunnan henkeä, jotka ovat Relab'al Q'ij (itä), Uqajib'al Q'ij (länsi), Relab'al kaq'iq' Uxkut Kaj (pohjoinen) ja Uxkut Ulew Uqajib'al Kaq'iq' (etelä).

Tänä vuonna meillä on vahva fokus elämän, rakkauden, tiedon ja viisauden luomisessa, sekä Venus-planeetan taajuuksissa. Kollektiivisesti kylvämme uusia siemeniä edessä olevalle syklille. Näistä siemenistä on puhdistettu pois menneiden syklien vanhentunut ohjelmointi. Meitä innoitetaan toimimaan vastikään päivitetyllä fokuksella, ja meillä on uutta seikkailuhenkeä, mikä tekee meistä jumalaisen luomisen ahertajia. Tämä voi olla harmonista ja vastuullista energiaa, jos fokusoidumme siihen, mitä on edessä, emmekä siihen mikä on takana. Tunnemme pakkoa ankkuroida suurta parantavan rakkauden tunnetta ympäri planeettaa, vastavaikuttamaan maailman massiiviseen menetykseen ja järkyttävään hävitykseen.

Kanil-vuosi voisi tuoda korostuneita intuitiivisia lahjoja. Mutta jos emme toimi tasapainoisella tavalla, voisimme saada monia haasteita. Meidän tarvitsee kiinnittää huomioita salakähmäisiin negatiivisiin egoihimme, jotka komeilevat totuutena, ja varmistaa, että meidät kutsutaan toimeen oikeista syistä emmekä ole itseä palveleva tarkoituksissamme. Nuhteeton motivaatiomme on kaikki kaikessa, kun menemme eteenpäin. Tasapainottomuudet voisivat saada meidät lipsumaan, tehdä meistä itsekeskeisen ja levottoman, ja voisimme liika-analysoida ja laskelmoida kaikkea mielessämme ja näin kadottaa kaiken totuudentunnun. Muista tuntea sydämelläsi ja hengelläsi, ei rajoittuneella ja ohjelmoidulla mielelläsi. Mielen melu ei ole totuus! Helppoa ja yksinkertaista.

Kanil merkitsee universumin luomista ja erityisesti elämän ja luontoäidin luomista. Se on päivä pyytää uutta elämää ilmentymään, myös kaikkea mitä luontoäiti tuottaa. Tämä vuosi voisi tuoda suurta hedelmällisyyttä niille, jotka haluavat tuoda uusia valaistuneita sieluja maahan. Se on suurta ihmisoivaltamisen ja tiedon syvenemisen aikaa. Se voi käynnistää lisää kestävää liiketoimintaa ja tietoisia matkustusmahdollisuuksia ja ilmentää terveempiä suhteita toistensa ja Äiti Maan kanssa.

Kanil auttaa meitä erottamaan hyvät siemenet huonoista. Tuomme kollektiiviset ongelmamme valoon. Luominen ei tue enää negatiivisia egoja, kuten ylimielisyys, oikeutus, erityisyys, panettelu, valheet ja ahneus. Voimme kasvaa ja kehittää terveitä rajoja niin, ettemme ota vastuuta ongelmista tai draamasta, jotka eivät ole meidän. Paljastamme yllättäviä okkulttisia vihollisia maailmassa ja teemme lopun mustasta magiasta tai Luojan jumalaisen energian väärinkäytöstä. Saatamme näyttää aroilta ulospäin, mutta kollektiivinen energiamme on erittäin voimakasta ja sitkeää, ja ne jotka saattaisivat haluta estää meitä, aliarvioivat meidät. Kylvämme siemeniä suuremmille, kestäville projekteille, kun menemme eteenpäin. Nämä ovat linjassa uuden syklin uusien taajuuksien kanssa. Työskentelemme yhdessä yhteistyöhengessä, kun hyödynnämme sitä suurta yltäkylläisyyttä, jota Kanil tuo meille.

 

UUDEN IHMISEN UUDESTISYNTYMÄ
Maya-astrologian Jukatek-kalenteri
Mielen kalenteri (fyysinen todellisuus)
Maya-vuosi 9 Eb (ihminen)

Mayojen Jukatek-perinteessä Eb symboloi ihmisen uudestisyntymää. Eb esitetään ruohokenttänä, joka vaikuttaa kuolleelta, mutta joka kuitenkin alkaa elää jälleen joka kevät. Alamme tulla takaisin eloon! Nousemme kotelosta, jossa olemme talvehtineet. Tämä on erinomainen uutinen muutaman vuoden raskaan energian ja syvien oppituntien jälkeen. 9 ja Eb yhdessä edustavat jumalaisen, heränneen ihmisen uudestisyntymää, mutta 9 tuo myös jumalaista feminiinisyyttä, jota voimaannutetaan lisääntyvässä määrin tänä vuonna. Tässä vuodessa on kyse siitä, että lopultakin siirrytään eteenpäin sisäisessä kutsumuksessamme. Olemme tehneet suurta pohjatyötä – nyt on aika nähdä ponnistelujemme ilmentyminen.

Ebissä on kyse ihmiskokemuksen kehittämisestä, varjosta valoon. Koettelemuksemme ja haasteemme – fyysiset ja henkiset – ovat vahvistaneet meitä. Voisimme kokea lisää tuskallisia karmaongelmia viimeistelemään menneisyyden puhdistamisen ja tekemään tilaa uusille visioillemme. Emme ole todella kehittyneitä, ennen kuin tiedämme, miten kommunikoidaan, pyydetään anteeksi, ollaan totuudenmukainen ja hyväksytään vastuu syyttämättä jotakuta muuta.

Ebin myötä käytämme nykyisiä ja menneitä haasteita herättämään itsemme ja muut uusiin taajuuksiin. Kehitämme luonnollista vahvuutta ja sisukkuutta ja vaalimme luonnollisia parannuslahjoja sen vuoksi, mitä olemme oppineet haasteistamme. Paransimme sen, minkä kohtasimme, ja kun parannuimme, voimme nyt auttaa muita.

Eb auttaa meitä vaalimaan voimakasta tutkivaa luonnetta. Meitä kutsutaan paljastamaan haudattu ja kaikki kätketyt asiat, kuten pimeä historia ja kadotetut henkiset totuudet. Ymmärrämme itseämme yllättävän syvällä tasolla. Tulemme kotiin todelliseen itseemme. Saamme tutustua siihen uuteen persoonaan, joka tulee esiin. Ebin myötä on helpompaa olla rentoutunut ja huoleton vuosien tunnetrauman jälkeen. Meillä on vahvempi tunnepankkitili tuntea muiden tarpeet, huolehtimatta vain omista tarpeistamme. Kaikki tämä hengittää jälleen uutta elämää lopen uupuneeseen henkeemme.

Kuitenkin Eb-vuotena voisimme kamppailla ulkoisen persoonamme ja voimakkaiden sisäisten tunteidemme erilaisuuden kanssa. Jos tukahdutamme edelleen kaunan, vihan, epäilyn ja häpeän tunteita, siitä voi tulla nopeasti myrkkyä ja se voi vaikuttaa fyysiseen terveyteemme. Silloin kun itseparannus laiminlyödään – kieltämisen, oikeuttamisen ja erityisyyden voimaannuttamana – se voi myrkyttää meidät sekä muut ympärillämme. Toisaalta, tämä ei ole hyvä vuosi ”narsisteille” maailmassa, ja voimme rukoilla, että heille on parannusta. Se ei ole meidän tehtävämme enää.

Suhteet voivat olla äärimmäisen tärkeitä tänä vuonna, vaikka se olisi terveen suhteen vaalimista itsemme kanssa. Ebillä on taipumusta uhrata itsensä muiden miellyttämiseksi, ja saatamme olla katkera tästä myöhemmin. On aika uudelleenohjelmoida tämä piirre. Muista, että itsensä uhraaminen ei ole sankarillista tai kunniakasta, kuten meihin ohjelmoitiin. Ritari kiiltävässä haarniskassa laukkaavan hevosen selässä, ei tee voimattomaksi ainoastaan ritaria, vaan myös kaikki, jotka hän yrittää pelastaa. Uhrautuminen on menneisyyden rakenne eikä se ole tervettä, jos se vie voimasi. Tämä on aikaa pitää terveet henkilökohtaiset rajat. Terveiden rajojen kera voimme pitää itsemme tasapainossa, parantaa sisäiset konfliktimme ja palvella paremmin kollektiivia terveellä ja voimaantuneella tavalla.

Eb-vuotena meillä voisi olla voimakkaita ambitioita, ja haluamme tehdä erittäin kovasti työtä tavoitteidemme ilmentämiseksi. Kuitenkin opimme, miten tasapainotetaan kova työ ja itsehoito. Olemme kilpailuhenkisiä rauhanomaisella tavalla, joka kunnioittaa kollektiivista kokonaisuutta. Eb-vuosi voi syventää intuitiotamme tai psyykkisiä kykyjämme, tai ainakin olemme paremmin tietoinen tunne-energioista ympärillämme.

Näe luomisen kokonaisuus sellaisena, kuin se on – ei illuusioidemme tai odotustemme kautta. Ota aikaa selvittää mikä tahansa sisäinen myllerrys, joka ei enää palvele. Sisäinen hämmennys ja ahdistus tulee yrityksestä ymmärtää kokemuksiamme älyllisesti, silloin kun täytyy vain kuunnella sydäntä. Päästä irti meluavan mielen hälinästä ja salli itsesi tuntea elämä ja henki jälleen.

Eb voi tehdä meistä rohkeita sieluja, jolla on syvällisempi missio. Saattaisimme olla huomaamatta niitä kauniita lahjoja, joita universumi tarjoaa meille. Pidä sydän avoimena odottamattomille tilaisuuksille. Selkeytä mieli ja etsi positiivista jokaisesta kokemuksesta, kieltämättä nykyistä todellisuutta. Elämä muuttuu nopeasti nyt. Jumalainen ihminen uudestisyntyy!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >