HomeViestejäAluna Joy8.2.2024 - Viimeinen askel - fyysisen maailman hallitseminen

8.2.2024 - Viimeinen askel - fyysisen maailman hallitseminen

VIIMEINEN ASKEL – FYYSISEN MAAILMAN HALLITSEMINEN

Kirjoittanut Aluna Joy ja Tähtivanhimmat (www.alunajoy.com)
8.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on viimeinen askel! Tämä on meille aineellisen fyysisen maailman hallitseminen/mestarius uudessa syklissä. Tämä on uuden itsemme tapaaminen. Tiheä fyysinen kehomme on viimeinen askel sillan ylittämisessä, laskeutuen viimeinkin uusiin taajuuksiin ja astuen uuteen maailmaan, jonka olemme kuvitelleet. Tämä on ollut konstikas osuus! Hyppäsimme tämän askeleen yli menneinä aikakausina, joten olemme noviiseja tässä prosessissa. Emme ole koskaan tehneet tätä aiemmin ihmiskehossa, mutta pian teemme!

Huomasin joitain merkittäviä muutoksia vuoden 2023 lopun ja vuoden 2024 alun paikkeilla. Ja minulta on vienyt näin kauan aikaa postatakseni siitä. Tämä ylösnousemuksemme vaihe on täysin tuntematon kehollemme. Mutta päätimme tällä kertaa käydä läpi aikakausien vaihtumisen fyysisen kehomme kera. Siis, mitä koemme, kun kehomme alkaa päästää irti entisestä syklistä ja raivata tilaa uusille taajuuksille? Tämä tuntuu todella oudolta.

Olemme ehkä hengen, mielen, sydämen ja tietoisuuden mestari, mutta fyysinen keho tulee viimeisenä kyytiin, kun rantaudutaan uusiin taajuuksiin. Näin on, koska fyysinen kehomme luotiin entisessä syklissä vanhentuneilla luomislaeilla. Evoluutiomme tämä vaihe aiheuttaa paljon kummallisia fyysisiä oireita, joita emme ole kohdanneet aiemmin.

Menneisyyden deaktivoidut ja mädäntyneet alkukantaiset ohjelmat ovat edelleen syvällä luissamme ja ytimissämme. Jotkut näistä deaktivoiduista ohjelmista on yli 10.500 vuotta vanhoja. Nämä ovat vanhentuneita käyttöjärjestelmiä, kietoutuneena yhteen entisten ongelma-, trauma-, petos- ja haava- jne. jäämien kanssa, jotka eivät ole enää tietoisessa muistissasi. Olet tehnyt jo työn! Et pysty ymmärtämään tätä loppuprosessia mielelläsi. Tässä vaiheessa ei ole tolkkua loogisesti.

Kehomme opettelee, miten päästetään irti alkukantaisesta, lineaariseen mieleen perustuvasta selviytymisohjelmoinnista ja antaudutaan seuraavaan käyttöjärjestelmään, joka perustuu alati muuttuvaan henkimaailmaan. Se ei ole lineaarinen. Tämä on matriisin kaltainen, ”monipallomainen” todellisuus, jossa kaikki missä olemme, on aina nyt.

Nämä uudet oireet voivat tuntua siltä, kuin hermostomme vapisisi. Mutta kyse ei ole hermostosta. Kyse on vanhoista jumiutuneista ohjelmista, jotka yrittävät kovasti pudota pois. Kehollemme on luonnollista pitää kiinni vanhoista ohjelmista, vaikka ne on deaktivoitu. Se on yhteydessä alkukantaisiin selviytymisvaistoihimme. Mutta tämä jäykkyys/joustamattomuus joka perustuu kontrollointiin, putoaa pois. Sen täytyy pudota. Ei ole muuta tietä. Ainoa tie ulos on läpi. Emme ole koskaan ennen tehneet tätä. Siis, tässä sitä mennään! Hengitä!

Voi tuntua oudolta, kun kävelee – kuin leijuisi, kuin emme olisi kehossa, muttei ole kuitenkaan maadoittumaton. Tavallaan kehomme ei ole enää kehomme. Se mitä näemme silmillämme, saattaa tuntua surrealistiselta. Olimme kiinnittäneet ja kietoneet identiteettimme vanhaan käyttöjärjestelmään. Opettelemme irrottamaan identiteettimme tästä vanhasta ja väärästä käyttöjärjestelmästä. Saatamme tuntea henkistä pahoinvointia tai yleistä tyytymättömyyttä, ahdistusta tai levottomuutta.

Kehomme tekee kovasti työtä saadakseen kiinni kaikki uudet, paljastuvat todellisuudet, ja heräämisvauhtimme alkaa nopeutua moninkertaisesti. Tämä voi aiheuttaa hämmennystä, pettymystä, pakahtumista, unettomuutta, ahdistusta, identiteetin menettämisen tunnetta ja fyysisellä tasolla kortisolin liikatuotantoa. Käynnistämme identiteettimme uudelleen ja siirrämme sen selviytymis- ja pelkopohjaisesta käyttöjärjestelmästä uuteen järjestelmään, joka perustuu rakastamiseen, rajattomuuteen ja kukoistamiseen hengen alati muuttuvassa virrassa. Opettelemme surffaamaan niiden mahdollisuuksien rajattomassa, pallomaisessa matriisissa, joita ilmentyy uusien taajuuksien ja mahdollisten todellisuuksien valikoimassa. Olemme ehdottomasti sillalla entisen ja tulevan välillä.

Saamme tuntea itsemme jälleen – uusi persoona tulee esiin tässä uudessa syklissä. Emme ole sitä, kuka olimme menneisyydessä. Muutumme, kun jätämme edellisen syklin taakse ja astumme seuraavaan sykliin kahdesti syntyneinä ihmisinä! Tämä on jännittävää, koska useimmat jotka lukevat tätä, tietävät, ettemme voi jatkaa tavalla, millainen ihmiskunta on nyt.

Edessämme on rajattomasti mahdollisuuksia. Jujuna on odottaa oikean taajuuden tulemista meille, ennen kuin hyppäämme. Monista on tuntunut pysähtyneeltä, myös veltolta – pidempään, kuin odotimme. Tämä voi olla turhauttavaa, ja saatamme yrittää työntää prosessia. Saatamme kokeilla eri taajuuksia nähdäksemme, sopivatko ne. Mutta tämä haaskaa paljon energiaamme. Meillä täytyy olla kärsivällisyyttä, ja meidän täytyy odottaa sitä. Odottaa tuota sisäistä tietämistä, että juuri oikea tilaisuus ja taajuus löytää meidät. Samankaltaiset vetävät toisiaan – luota tähän tietäen, että universumi turvaa selustamme ja valitsee meille oikean, paljastuvan todellisuuden. Sitten kun astumme kaltaiseemme taajuuteen, useimmat asiat jotka eivät olleet meille sopivaa taajuutta, häipyvät pois, kuin niitä ei olisi koskaan ollut.

Koska emme ole käyneet koskaan ennen läpi tämäntyyppistä evoluutiota, on haastavaa selittää sitä tai viitata mihinkään tuttuun menneisyydessä. Niinpä tämä on parasta, mihin pystyn. Tämä aika saattaa tuntua siltä, kuin saisimme seuraavan tason ”vaihdokaskokemuksen” käynnistämään kehomme uudelleen, uuden luomistason myötä. Mutta tämä ei ole vaihdokastilanne. Vaihdokkaat olivat vanhaa sykliä. Mutta kyllä, tämä on vielä oudompaa. Tämä uusi vaihe on välttämätön säilyttääksemme fyysisen kehomme uuden syklin uusissa luonnonlaeissa.

Voimme auttaa tätä prosessia ilmaisemalla tietoisesti aikomuksen päästää irti tuosta oudosta, tiukasta, raskaasta ja stressimäisestä tunteesta, joka meillä on. (Etsi ”kiertäjähermon rentoutus”.) Se auttaa ahdistuksessa ja lukkiutuneessa energiassa. Kun tunnet näitä epätavallisia oireita, puhu kehollesi ja pyydä, että ne putoavat pois. Mene tämän raskauden myötä, sitä vastaan taistelemisen sijasta. Venytä se pois. Kun vanha ohjelmointi alkaa vapautua kehostasi, on paljon haukottelua ja upeita venytyksiä, kuin olisit juuri herännyt 10.500 vuoden torkuilta. Koska tavallaan olet. Anna tuon raskauden pudottaa pois vanhan ohjelmoinnin viimeisetkin kuolleet jäännökset ja lähetä ne Maan ytimeen puhdistettavaksi ja kierrätettäväksi.

Muita asioita joita voit tehdä. Auttaa, kun tekee tämän prosessin ja puhdistuksen meditatiivisessa tilassa ja kertoo jatkuvasti keholle, että se on turvassa. Kohtele kehoasi kuin pelokasta pientä lasta. Hoivaa sitä. Ehdotan käyttämään musiikkia, joka perustuu korkeisiin taajuuksiin. Luo pyhä paikka, jossa teet tätä. Mutta tee aina sitä, mikä tuntuu oikealta sinulle.

Nyt tiedämme jo, mitä emme halua. Jätä se taaksesi nyt. Ala vaatia se, mitä HALUAT maailmaasi. Kuvittele se! Ja sitten ala laittaa energiaasi siihen jollain toimintamuodolla. Sillä ei ole merkitystä, miten suuren fyysisen eleen teet. Sinun täytyy kertoa universumille, mitä haluat – ei, mitä et halua. Ja löydä tapoja lisätä enemmän osia tästä tulevasta visiosta elämääsi.

Universumi kuuntelee teitä kaikkia. Ei ainoastaan, mitä sanot sanoillasi – aikomuksesi on oleellinen – mutta ennen kaikkea universumi kuuntelee motivaatiotasi. Siis, on hyvä ottaa aikaa itsereflektointiin ymmärtääkseen motivaationsa sen takana, mitä haluaa. Entä jos motivaatio tulee alemmista egomuodoista, kuten viha, ylpeys, ahnaus, himo, kosto, laiskuus, kateus, ahneus jne.? Meidän täytyy ajatella uudelleen, mitä kerromme universumille motivaatiollamme. Mitkään yllä mainitut negatiiviset egot eivät kestä seuraavassa maailmassa.

”Ihmisiä on ladattu ja parannettu – ei vain tietoisuudessa, vaan tällä kertaa fyysisessä todellisuudessanne. Tämä on ensimmäinen askel siihen uuden Maan malliin, joka alkaa ilmentyä elävässä aineellisessa maailmassanne. Unelmanne uudesta maailmasta ei ole enää myytti, metafyysinen uskomus tai salaisuus. Siitä on nyt tulossa todellisuutta. Syvällä sisällänne on tapahtunut hienovaraisia muutoksia. Alatte tuntea todellisen itsenne ruumiillistumisen.

Kuulemme teitä. Olette odottaneet kotiin menemistä pitkään. Tunnemme kamppailunne. Mutta nyt havaitsette, että koti on sisällänne. Se ei ole mitään, minkä tiedätte mielessänne, Se on jotain, minkä tunnette sielussanne. Teistä alkaa tuntua toiveikkaammalta, ja teillä on uutta itseluottamusta. Tunnette, että intohimo työtänne kohtaan tässä maailmassa alkaa palata, mutta ei samalla tavalla. Tunnette nyt ensimmäisen askeleen uuden ihmismallin ruumiillistamiseen. Olette tehneet kovasti työtä tähän. Olette maksaneet valtavan hinnan tästä. Nyt kärsivällisyytenne on tuottanut tulosta.”
– Rauhanherra, Palenquen Pakal

”Sielulle on annettu omat korvat kuulla asioita, joita mieli ei ymmärrä.” – Rumi

Suositeltavaa lukemista: The Way of Passion: A Celebration of Rumi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >